Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
gyerek: apa kezdõdik! kezdõdik ,kezdõdik ,kezdõdik ,kezdõdik ,...
apa: tudod mikor kezdõdik?
gyerek: mikor?
apa: amikor kijavitottad a matek 1-est huzzál tanulni!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
- Nem.
- És a hidraulikus fékrendszerekhez?
- Azokhoz sem.
- De a tengelykapcsolókhoz biztos ért!?
- Neeem, fiam, de mért kérdezed?
- Mert ott fekszik a busz alatt.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
#24845 pontos j-vel a hülyét?
#24839 a szádba
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
te, nálunk rohadt sok a csotány és egyszerüen nem birom kiirtani öket, pedig már mindenféle vegyszerrelprobálkoztam. Nincs valami jó ötleted? -De! Vedd át a parancsnokságot felettük és irányitsd el öket valahová a fenébe. A manus hazamegy, kiáll a szoba közepére és elorditja magát: -Dandár! A parancsnokságot átveszem! Elöttem oszlopban- vonalban sorakozo! (a csotányok mint a rakéta bevágodnak elé oszlopba - vonalba) - Tábornok! - Parancs!-üvölt vissza a rangidös föcsotány. - A dandár teljes személyi állományával a klozeten keresztül megtámadják a harmadik emeleti Kovács család lakását! -Értettem (csotánycsapat el). Kis idö mulvajönnek vissza a csotányok, a rangidös jelent: Parancsnok ur! Jelentem, a kovácsék lakása feldulva, Kovácsék örületbe kergetve, és még ejtettünk 200000 hadifoglyot is.....
- Tudtad, hogy Budapesten félóránként elütnek egy embert?
- Tényleg? Szegéééény...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ma hallottam egy viccet,van benne egy kis pol is,de remélem nem baj,vegyétek úgy,h nincs benne pol 😊 egyébként is a vicc kedvéért írom.
szóval:
Emberünk bemegy egy "High-tech" kocsmába,és a pultnál egy robot áll.A férfi egy Martinit kér rázva,a robot el is készíti,emberke megissza,és ízlik neki.A robot megkérdezi:
-Mekkora az Ön IQ-ja?
-160.-feleli a férfi.
A robot elkezd beszélgetni az emberrel a genetikáról,orvostudományról,meg minden féle tudományos dologról.
A hapi kimegy a kocsmából,gondolja visszamegy,és teszteli a robotot.
Visszamegy,kér egy Martinit,megissza,robot megintcsak megkérdezi,h mekkora az IQ-ja,de ezúttal csak 100-at mond a férfi.
A robot elkezd beszélgetni a Forma 1-rõl,fociról,egyéb sportokról és egyéb ilyen férfias dolgokról.
Emberünk kimegy a kocsmából,visszamegy,megint kér egy Martinit,megint megissza,a robot megint megkérdezi tõle.
-Mekkora az IQ-ja?
-50!
A robot odahajol az emberhez,és hangosan,tagoltan megkérdezi tõle:
-MA-GA IS GYUR-CSÁNY-RA SZA-VA-ZOTT ?
sztem jó vicc 😊
ReaL MaDRid x siempre
practitioner of the forbidden arts of death
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Direct Marketing.
Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá és megszerzed a
telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod:
"Szia, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Telemarketing.
Barátaiddal vagy egy partin és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik
barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól:
"Õ fantasztikus az ágyban".
Ez a Reklám.
Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a
nyakkendõdet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az
ajtót, fölveszed a táskáját miután õ elejtette. Felajánlod, hogy
hazaviszed, majd ezt mondod:
"Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez Public Relations (PR). (Nyilvános viszony)
Beülsz az autódba, lassan hajtasz a városban és a nyitott ablakon át
minden járókelõnek odakiáltod: "Fantasztikus vagyok az
ágyban!"
Ez a Spam (kéretlen reklámküldemény).
Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Õ odamegy hozzád és így szól:
"Hallom, fantasztikus vagy az ágyban".
Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés).
És ha az aktus után azt mondja: "Hááát, tényleg fantasztikus vagy az
ágyban!"
Akkor az a vásárlói elégedettség.
És ha hozzád megy, akkor az a márkahûség!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Csak nem téged is kidobtak?
- De! Téged is?
- Jaja és téged miért?
- Hát kicsit szeretem az extrém sexet!
Csávónak felcsillan a szeme és megbeszéli a nõvel, hogy menjenek el a csajhoz és….. a csaj beleegyezik. Felérnek a csajhoz majd így szól:
- Várj itt én bemegyek a fürdõszobába és felkészülök.
Mire az ürge:
- Jó addig én is elkezdem!
Csaj jön ki a fürdõszobából bõrcuccban ostorban a csávó meg húzza a nadrágját veszi a kabátot mire a csaj félénken megkérdezi:
- Már mész is? Csak nem megijesztettelek?
- Nem csak én már meg.asztam a macskát le*zopattam a kutyát bexartam a szekrénybe most már megyek!
Mondva sokkal jobb 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
- Van magának egy jó, és egy rossz hírem. Melyiket mondjam elõször?
- A rosszat.
- Az a rossz hír, hogy tévedésbõl a jó lábát vágtuk le.
- Na és mi a jó hír?
- Gyógyul a rossz
ebbõl 0 vicc (vagyis inkább amit ti mûveltek!)
emberek!! vicckedvelõk!! milett veletek??😞(((
viccelõdj, ne háborúzz😄
Kamehame riszpekt, jóak a viccek. De téleg kicsit sok (olvasni..)
amúgy örüljetek hogy valaki szórakoztat minket! Majd kialakul (kikalapáljuk<#nyes>#nyes>)
off off!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Nem kell az ide, az anyósom egész nap a kertben matat.