Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KI NE MERD HAGYNI!!!XD
az a csávó leszek,aki fekete hiunday-os pólóban van
tanár a gyereknek:
ha kétszer olyan okos is lennél mint én,akkor is hülye lennél
mondjuk,ha egy fehér csávó csájézik,dikezik meg mindent cigány módjára csinál lop,csal hazudik,azt is utálom
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
...vágod?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
csak tudnám mivel
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Mi a legfontosabb témakör egy Skoda/Kispolski/Trabant (nem kívánt törélendõ) használati útmutatójában?
A buszmenetrend \,,/
...vágod?
-Apa, apa! Anya felakasztotta magád a padláson!...
Felmennek. Nincs ott senki.
-Na de kisfiam, itt nincs semm...
-Hááháá, ÁPRILIS BOLONDJA!!😄 a pincében van...
<#idiota>#idiota>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
elsõ vicchez meg anyit hogy anyám mesélte hogy a munkahelyén egy takarítónõ aszitte rá hogy kávétartó és lemosta szépen ahogy azt kell vizes rongyal XD
- Jó napot kívánok.
- Jó napot kívánok. Mi a problémája?
- Eltört a pohártartó.
- Mi? A pohártartó?!
- Igen a pohártartó.
- Hogy néz ki?
- Az egész a gép oldalán van, gombnyomásra nyílik, és van egy lyuk a közepén.
- Nem tudom, hogy valamelyik típushoz is járna pohártartó.
- De ezen van!
- És mondja, van rajta valami írás?
- Várjon egy kicsit. Nagyon kicsik a betûk. Azt mondja, hogy COMPACT DISC.
Hazatér a nagy afrikai vadász. Barátai faggatják a klubban.
- Mesélje el lordságod, miket lõtt az idén?
- Két elefántot, három oroszlánt, tíz zebrát... ja igen és volt még három nopliz is.
- Milyen állat az a nopliz?
- Körülbelül 160-180 cm magas, két lába van, fekete színe és amikor célba veszik , azt kiálltja: "No, please!!" <---- ezen behaltam, és ez kedvencem<#nevetes1>#nevetes1>
- Ez mennyibe kerül?
- Ez az aranylánc valódi?
- Hitelkártyával fizethetek?
- Erre a termékre mennyi a garancia?
- Van ennél egy kicsivel olcsóbb kivitel is?
- Megvásárolható részletre is?
-Mert 3 ajtó van: az egyik a fürdõszobájé, a másik a ruhásszekrényé, a hamradikra pedig az va írva, hogy NE ZAVARJANAK. 😊
Fickó most megy elõször a munkahelyére. MEgszólal a fõnök:
-Kedves fiam, mutatok valamit - hátramennek a bodé mögé, madj mutat a fõnök az alkalmazottnak egy hordót - fiam, ha túl sok a munka, és fáradt vagy, itt a helyed! BEdugod a hordóba a farkad, és az leszop!
-Ezt mindíg igénybe vehetem?
-Persze! Kivéve kedden...
-Akkor miért nem?
-Mert akkor te ülsz a hordóban!
tisztakosz
erre már nem tudok semmit se mondani
ügyes
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A cigányos sztorik viccesek egy ideig de hamar megunjuk ha minden hozzászólás arról szól!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]