Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Azért jöttünk, mert szeretnénk istenrõl beszélgetni, az õ hírét hoztuk.
A nõ kedvesen: -gyertek be csak fiúk...
mire az egyik rémülten megkérdezi:
-Te jónás.. most mit csináljunk?
-Honnan tudjam jozef, eddig még soha nem jutottunk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- Ültem a fotelban, néztem a TV-t, miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem. Egyszercsak elment a hang!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547927951909970&set=a.309360279100073.66564.283262155043219&type=1&theater
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
- Piros.
- Mikor kell megkérni egy nõ kezét?
- Ha a szája mar elfáradt.
- Mit mond a vízvezeték szerelõ, miután kidobja a feleségét az ablakon?
- ZuhanjRózsa!
- Miért nem hosszabb az egér lába?
- Mert akkor belelógna a földbe.
-Éva! Bûnt követtél el. Fizess a véreddel!
-Nem lehetne havi részletekben?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- ?
- Van egy haverom, oszt rákos.
- Üvegbura alatt egy marék por. Mi az?
- Zárlatos inkubátor.
- Miért jó horgászni a temetõben?
- ?
- Mert sok a hal-ott.
-Miért van a rendõr a kéményben?
-Mert mindig azt hallotta, hogy nagykoromban okos leszek.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Szibériában Gulágon két rab álldogál. Az egyik észrevesz egy üveg vodkát az õrök barakkja mellett, és elkezd odalopózni. Rászól a barátja.
- Te, nem csináld, mert elvisznek.
- Innen? Hová...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Miért jó a hajléktalan barátnõ ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Miért ugrik a WC papír a kútba ?
- Melyik állatnak több mint fele zsír?
nagyon szar így? 😄
Cigányfiú csajozik a discóban:
-Hé te leány,kõ kóla?!
-Igen,kell.
-Há' oszt pínzed van-e rá? xD😄
- Sánta Claus.
- Mit kell csinálni az epilepsziással, ha rohamot kap a fürdõkádban?
- Gyorsan rá kell rakni a ruhát, meg a mosóport...
- Doktor úr, a võlegényemnek a lába között van egy olyan lógós micsoda.
- Hát igen hölgyem ennek a tudományos elnevezése a pénisz.
- És ennek a pénisznek a végen van egy vastagabb rész.
- Ennek pedig a makk a tudományos elnevezése.
- És meg ettõl a makktól olyan 30 centire van két golyó, az micsoda?
- Hát kinek mi, nekem például a seggem!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
- Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
attól függ, mekkora a hamutartó.
- Halló! Mit akar?
- Semmit.
- Akkor miért hív éjjel kettõkor?
- Ilyenkor olcsóbb...
- Hol?
- Dózsa utca hét, nyolc, kilenc...
- ???
- Ócsárol.
- Te Superman mit is akarunk ezzel elérni?
- Elnézést nem figyeltem.
- Mi a cél ember?
- Tessék?
- A cél ember?
- TESSÉK?
- Van négyemeletes házad?
- Nincs.
- Van fekete limuzinod?
- Nincs.
- Van ujjnyi vastag arany nyakláncod?
- Nincs
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat:
A hat emeletbõl kettõt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le az arany láncot, mától én fogom hordani...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató:
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyérõl, jön az üzemvezetõ:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod fõnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Fõnöke felméri az erõviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Fõnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Fõnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülõre ülteti fõnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika elõtt és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a fõnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a fõnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A fõnök erõtlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyõzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra.
A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyûltek.
- A pápa felemelte három ujját.
- A rabbi erre felmutatta egy ujját.
- A pápa egy kört rajzolt a levegõbe.
- A rabbi erre a földre mutatott.
- A pápa elõvett egy ostyát és egy pohár bort.
- A rabbi erre elõvett egy almát.
A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Késõbb megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Elõször felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Õ felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elõvettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bûneink alól. Õ elõvett egy almát, hogy az eredendõ bûnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Elõször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elõvette az ebédjét, mire én is.
Fogy a szén a pincébõl.
- Tényleg, és mit mondott?
- Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük meg egy kutyájuk.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
- ???
- Abban tartották a lovaikat.
<#idiota>#idiota>