Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Két ifjú jehovíta bekopogtat egy nõhöz:
-Azért jöttünk, mert szeretnénk istenrõl beszélgetni, az õ hírét hoztuk.
A nõ kedvesen: -gyertek be csak fiúk...
mire az egyik rémülten megkérdezi:
-Te jónás.. most mit csináljunk?
-Honnan tudjam jozef, eddig még soha nem jutottunk.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
Hazajön a férj, az asszonyt meg az ágyában találja a legjobb barátjával. A feleségének ad egy nagy pofont. - Hát azért ezt nem vártam tõled... - Te meg Bogáncs, lábhoz!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
Jézus. Ezek az Aquir-féle viccek. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
Ember a TV szerelõnek:
- Ültem a fotelban, néztem a TV-t, miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem. Egyszercsak elment a hang!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Airbus A380
így 1szerûbb linket meg mindenki megtud nyitni 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Dzsini
Be is gépelhetted volna, ha már "viccek" topic.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Airbus A380
baszki sehogyse jó 😊

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547927951909970&set=a.309360279100073.66564.283262155043219&type=1&theater

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

Airbus A380

Aquir
- Honnan lehet felismerni az indián télapót?
- Piros.

- Mikor kell megkérni egy nõ kezét?
- Ha a szája mar elfáradt.

- Mit mond a vízvezeték szerelõ, miután kidobja a feleségét az ablakon?
- ZuhanjRózsa!

- Miért nem hosszabb az egér lába?
- Mert akkor belelógna a földbe.

WAHAHAAHAWAHAHAHAHA hát ez jó.
Aquir
Isten megszólítja Évát a paradicsomban:
-Éva! Bûnt követtél el. Fizess a véreddel!
-Nem lehetne havi részletekben?

Jajne. 😞 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aquir
- Mondjak egy osztrákos viccet?
- ?
- Van egy haverom, oszt rákos.

- Üvegbura alatt egy marék por. Mi az?
- Zárlatos inkubátor.

- Miért jó horgászni a temetõben?
- ?
- Mert sok a hal-ott.

-Miért van a rendõr a kéményben?
-Mert mindig azt hallotta, hogy nagykoromban okos leszek.

dzsegameló
<#eplus2> Jók ezek! Jöhet még!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Molnibalage
Ha minden személyes érintettségû vicc zavarna valakit, akkor elég sok vicc nem lenne. Nagyapám Recsken volt, de mégsem zavarnak a kommunista viccek sõt, a következõ sem.

Szibériában Gulágon két rab álldogál. Az egyik észrevesz egy üveg vodkát az õrök barakkja mellett, és elkezd odalopózni. Rászól a barátja.

- Te, nem csináld, mert elvisznek.
- Innen? Hová...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aquir
bocs.. morbid viccek ilyenek😊 a többit nézzük meg makrókkal

- Miért jó a hajléktalan barátnõ ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bárhol kidobhatod

- Miért ugrik a WC papír a kútba ?
Hogy elérje a fenekét

- Melyik állatnak több mint fele zsír?
zsiráf

nagyon szar így? 😄

Azért az epilepsziás vicc már kicsit erõs szerintem ilyennel nem kéne viccelni.. Nem egy ismerõsöm epilepsziás...

Cigányfiú csajozik a discóban:
-Hé te leány,kõ kóla?!
-Igen,kell.
-Há' oszt pínzed van-e rá? xD😄

Aquir
- Mi lesz a ha bokán rúgod a Télapót ?
- Sánta Claus.

- Mit kell csinálni az epilepsziással, ha rohamot kap a fürdõkádban?
- Gyorsan rá kell rakni a ruhát, meg a mosóport...

ressy14
az általad említett személy kérésére lett létrehozva egyáltalán a márka is 😉

Dum spiro, spero.

mcmoha
A fiatal menyasszony még nem tudja, hogy mitõl döglik a légy, ezért elmegy egy orvoshoz érdeklõdni:
- Doktor úr, a võlegényemnek a lába között van egy olyan lógós micsoda.
- Hát igen hölgyem ennek a tudományos elnevezése a pénisz.
- És ennek a pénisznek a végen van egy vastagabb rész.
- Ennek pedig a makk a tudományos elnevezése.
- És meg ettõl a makktól olyan 30 centire van két golyó, az micsoda?
- Hát kinek mi, nekem például a seggem!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ez olyan gyakorikerdsek szerelem/szex kategoria szinvonal 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

mcmoha
- 16 éves lány vagyok. Kérdésem a következõ: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?
- Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

benőmenő
Egy bizonyos osztrák kefebajszú festõ eléggé beleszólt a legnagyobb példányszámban eladott autójukba (bogár).
Dzsini
Találd ki, hogy mi volt a vicc eredetije, és kapcsold össze a korszakkal és az országgal, ahol a VW-t kezdték gyártani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
miért pont volkswagen?

#értetlen
Aquir
hány cigány fér el egy volkswagenben?
attól függ, mekkora a hamutartó.

Aquir
Éjfél után kettõ körül csöng a telefon. Szeder álmosan veszi fel:
- Halló! Mit akar?
- Semmit.
- Akkor miért hív éjjel kettõkor?
- Ilyenkor olcsóbb...

Aquir
Minden tiszteletem a mentõsöké - õk mindennap áldozatot hoznak!

Aquir
- Te, Józsit elütötte az úthenger!
- Hol?
- Dózsa utca hét, nyolc, kilenc...

Aquir
- Honnan jön az, aki mindent becsmérel ?
- ???
- Ócsárol.

Ezt még oda se. 😄
Saját, lehet a legsza**bba kellett volna :v

- Te Superman mit is akarunk ezzel elérni?
- Elnézést nem figyeltem.
- Mi a cél ember?
- Tessék?
- A cél ember?
- TESSÉK?
Molnibalage
Találkozik az olasz és az ukrán maffiavezér,kérdezi az olasz az ukránt:

- Van négyemeletes házad?
- Nincs.
- Van fekete limuzinod?
- Nincs.
- Van ujjnyi vastag arany nyakláncod?
- Nincs
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!

Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat:
A hat emeletbõl kettõt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le az arany láncot, mától én fogom hordani...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amerikai vezérigazgató. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a nagyfõnök:
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató:
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyérõl, jön az üzemvezetõ:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod fõnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Fõnöke felméri az erõviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Fõnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Fõnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülõre ülteti fõnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika elõtt és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a fõnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a fõnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A fõnök erõtlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?

Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyõzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra.
A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyûltek.
- A pápa felemelte három ujját.
- A rabbi erre felmutatta egy ujját.
- A pápa egy kört rajzolt a levegõbe.
- A rabbi erre a földre mutatott.
- A pápa elõvett egy ostyát és egy pohár bort.
- A rabbi erre elõvett egy almát.
A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Késõbb megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Elõször felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Õ felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elõvettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bûneink alól. Õ elõvett egy almát, hogy az eredendõ bûnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Elõször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elõvette az ebédjét, mire én is.

Aquir
Honnan tudni, hogy tüzel a kutyánk?
Fogy a szén a pincébõl.

Aquir
- Képzeld, három év együtt járás után Béla végre beszélt a házasságról!
- Tényleg, és mit mondott?
- Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük meg egy kutyájuk.

3-as pont

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

eightmiles
3-as pont

Petka
3-as pont

RiCSi1234
😄

GTA V (*.*)

És mi a poén?
qetuol
c-c-c-c...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Petka
😄

eightmiles
😄

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mcmoha
- Mire használták az indiánok a lóbõrt?
- ???
- Abban tartották a lovaikat.

<#idiota>

A megmondó ember baszogat ahelyett hogy írna akkor egy jó viccet...