41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#29060 Te vagy hulla :D -
#29059 mit nem lehet megérteni ezen?ha a feleséged özvegy,akkor te halott vagy! -
#29058 "Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
Nem - Mert már halott!"
Adott:
Féri
Özvegy (nő)
Özvegy (halott nő) tesója, akinek szerintem nem kötelessége meghalni, ha a testvére meghal.
Ezen mi a bonyolult? A halott nő nem lehet özvegy? -
Theodoric #29057 Bioszból 1-es, leülhetsz... -
#29056 "lehet harmadik testvére is."
Na melyik volt ez az eszkombajn, halljam! -
#29055 mindenki utálni fog,viszont kurvagazdag leszel :D -
#29054 Csak nagyon kacifántosan van megfogalmazva:) de am igen,
Egyébként énnekem meg 11 ből 3... olyan hülye vagyok mint Microsoft Apu:) -
juzosch #29053 " Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
Nem - Mert már halott!
lehet harmadik testvére is."
Attól a férfi még halott marad... -
#29052 viccet má keciek!!!!!!!4444444444444444négynégynégynégy -
#29051 Hány kiállítás lehet a baseball-ban ?
6, 3-3 oldalanként
minden magyar ismeri a baseball szabályiat...
Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
Nem - Mert már halott!
lehet harmadik testvére is.
Hány kétnemû állatot vitt Mózes a bárkájára ?
0. Mert Noénak volt bárkája. Mózesnek nem volt bárkája !
az állatok általában egyneműek. -
#29050 láttál már részeg csajnak szart lefojni a nadrágján? ari. -
#29049 kamu -
#29048 Azt kérdezed, hogy a nap által kibocsátott fény milyen spektrumban mérhető? Ez bonyolult mert a csillag távolodik és közeledük a körpályája miatt mivel a csillag is kering a naprendszer tömegközépontja körül tehát a csilagból látható fény változni fog, sőt el is tolódik a vörös felé vagy a kék felé attól függően, hogy távolodik-e vagy közeledik (doppler-effektus) úgyhogy szerintem menj át a tudományos fórumba és ott kérdezd meg. -
#29047 nekem 7 lett haverom apja eltalálta mindet -
YaniMan #29046 És mitől függ, hogy mennyire csillog a csillag? A csillagcsillogás tényezőtől? (CsCs)
És ha rettenetesennagyon csillog a csillag, akkor Csillag Extrém Csillogásról beszélünk? ;-d -
#29045 VICT! -
#29044 -
#29043 És ne felejtsük el, hogy a csillag alakja függ az excentricitástól! Az excentricitás 1-nél kisebb pozitív szám, kör esetén 0. Minél nagyobb az excentricitás, annál nagyobb az a és b hányadosa, és ezért annál jobban nyújtott az ellipszis.
Ha eléri az 1-et akkor már parabola de egy parabola alakú csillag hülyén nézne ki.
-
Prank #29042 és ha a csillag belsejében a hőmérséklet eléri 15-20 millió Kelvint, akkor megindul a magfúzió... -
#29041 és?:) -
Prank #29040 de a hermafrodita állatokhoz is legalább kettő kell, hogy utódaik lehessenek... -
#29039 dettó -
#29038 a csiga az kétnemű -
#29037 Hány kétnemû állatot vitt Mózes a bárkájára ?
0. Mert Noénak volt bárkája. Mózesnek nem volt bárkája !
Én úgy gondolkodtam,hogy heramfrodita állat nincs. Szal 0.
Közben meg télleg Noé bárkája van.. mindegy :D -
#29036 A te találatod : 9 a 11-bõl
A te eredményed: Kiváló intelligenciád van
De csak azért, mert az almás átvágott, a bézbólhoz meg nem értek -
#29035 A te találatod : 10 a 11-bõl
A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni? -
#29034 Ráadásul ez nem magyar nyelvre íródott, ez erősen látszik.
1.) Július 4-e nekünk semmit nem mond, nálunk nem ünnep így meg sem fordul a fejünkben h Angliában ne lenne. :)
2.) A születésnaposnak sincs értelme magyarul, nem is beugratós.
3.) A 3 almás sem jön át magyarban, mert az "elveszel" szó nem egyértelműen "megtartod", ellentétben az angol megfelelőjével (take)
A többi kérdés jópofa sztem. :)
-
jefferson83 #29033 - Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
- Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
- Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
-
#29032 Egyetértek, 0 értelme van. -
#29031 Ez egy foskazal. Szerintem bölcsészeknek találták ki, mert némelyik kérdés direkt rosszul van megfogalmazva, és semmi logikus gondolkodás nem kell hozzá. -
#29030 ez a profi, 11 kérdés van :)
ON:
A hálószobagolf szabályai
1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről. A felszerelés általában egy ütő és két labda.
2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.
3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél, miközben a labdák kint maradnak.
4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen. A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.
5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében) fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.
6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges, hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.
7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki. A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelésétm egrongálták.
9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.
10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.
11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.
12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától, mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.
13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.
14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi - ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani. -
#29029 a 30FT az csak olyan mellékszöveg, hogy elterelje a figyelmed... -
#29028 8 a 12 ből -
#29027 jujj 6 találat,elégedetlen vagyok az életemmel,minyá beemóciálok
bill ácsinak de szar lehet,ha csak 3 találata lett...nemcsoda hoghy otthagyja májkroszoftot...sőt,senkinek nem küldöm el,akkor most mi van?egy kész bughalmaz vagyok -
jefferson83 #29026 9/11
A baseballt nem tudtam. + az utcsót nem igazán értettem:
Hány 30 Ft-os bélyeg van 1 tucatban ?
Azt tudom, hogy egy tucat mennyi, de honnan tudjam, hogy azok mind 30Ft-os bélyegek :P -
#29025 5 :| -
Prank #29024 12 -.- -
juzosch #29023 Előszöris a szülinap fogalmát nem ismeri a tesztíró, úh neki jár egy 1-es:)
Másrészt a baseball szabályainak ismerete nem intelligencia kérdése. Főleg h nagy ívben szarok a baseballra.
Szóval jár nekem a 11/ 11:) -
#29022 nekem is 8 lett -
#29021 8 találat