41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Magnumrolcsi
    Te vagy hulla :D
  • bardocz
    mit nem lehet megérteni ezen?ha a feleséged özvegy,akkor te halott vagy!
  • Mr_no_NaMe
    "Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
    Nem - Mert már halott!"

Adott:
    Féri
    Özvegy (nő)
    Özvegy (halott nő) tesója, akinek szerintem nem kötelessége meghalni, ha a testvére meghal.

Ezen mi a bonyolult? A halott nő nem lehet özvegy?
  • Theodoric
    Bioszból 1-es, leülhetsz...
  • AtomHeart
    "lehet harmadik testvére is."

Na melyik volt ez az eszkombajn, halljam!
  • bardocz
    mindenki utálni fog,viszont kurvagazdag leszel :D
  • csgery
    Csak nagyon kacifántosan van megfogalmazva:) de am igen,

Egyébként énnekem meg 11 ből 3... olyan hülye vagyok mint Microsoft Apu:)
  • juzosch
    " Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
    Nem - Mert már halott!

lehet harmadik testvére is."

Attól a férfi még halott marad...
  • Scottt
    viccet má keciek!!!!!!!4444444444444444négynégynégynégy
  • degenerator
    Hány kiállítás lehet a baseball-ban ?
    6, 3-3 oldalanként

minden magyar ismeri a baseball szabályiat...

Van-e lehetõsége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
    Nem - Mert már halott!

lehet harmadik testvére is.

Hány kétnemû állatot vitt Mózes a bárkájára ?
    0. Mert Noénak volt bárkája. Mózesnek nem volt bárkája !

az állatok általában egyneműek.
  • degenerator
    láttál már részeg csajnak szart lefojni a nadrágján? ari.
  • Gladiator
    kamu
  • Csirke4
    Azt kérdezed, hogy a nap által kibocsátott fény milyen spektrumban mérhető? Ez bonyolult mert a csillag távolodik és közeledük a körpályája miatt mivel a csillag is kering a naprendszer tömegközépontja körül tehát a csilagból látható fény változni fog, sőt el is tolódik a vörös felé vagy a kék felé attól függően, hogy távolodik-e vagy közeledik (doppler-effektus) úgyhogy szerintem menj át a tudományos fórumba és ott kérdezd meg.
  • maffioso
    nekem 7 lett haverom apja eltalálta mindet
  • YaniMan
    És mitől függ, hogy mennyire csillog a csillag? A csillagcsillogás tényezőtől? (CsCs)
    És ha rettenetesennagyon csillog a csillag, akkor Csillag Extrém Csillogásról beszélünk? ;-d
  • N o N a m e
    VICT!
  • macselek #29044
  • Csirke4
    És ne felejtsük el, hogy a csillag alakja függ az excentricitástól! Az excentricitás 1-nél kisebb pozitív szám, kör esetén 0. Minél nagyobb az excentricitás, annál nagyobb az a és b hányadosa, és ezért annál jobban nyújtott az ellipszis.
    Ha eléri az 1-et akkor már parabola de egy parabola alakú csillag hülyén nézne ki.
  • Prank
    és ha a csillag belsejében a hőmérséklet eléri 15-20 millió Kelvint, akkor megindul a magfúzió...
  • macselek #29041
    és?:)
  • Prank
    de a hermafrodita állatokhoz is legalább kettő kell, hogy utódaik lehessenek...
  • RelakS
    dettó
  • macselek #29038
    a csiga az kétnemű
  • kraawz
    Hány kétnemû állatot vitt Mózes a bárkájára ?
    0. Mert Noénak volt bárkája. Mózesnek nem volt bárkája !

Én úgy gondolkodtam,hogy heramfrodita állat nincs. Szal 0.
    Közben meg télleg Noé bárkája van.. mindegy :D
  • RelakS
    A te találatod : 9 a 11-bõl
    A te eredményed: Kiváló intelligenciád van

De csak azért, mert az almás átvágott, a bézbólhoz meg nem értek
  • kraawz
    A te találatod : 10 a 11-bõl
    A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni?
  • CaviaR
    Ráadásul ez nem magyar nyelvre íródott, ez erősen látszik.

1.) Július 4-e nekünk semmit nem mond, nálunk nem ünnep így meg sem fordul a fejünkben h Angliában ne lenne. :)
    2.) A születésnaposnak sincs értelme magyarul, nem is beugratós.
    3.) A 3 almás sem jön át magyarban, mert az "elveszel" szó nem egyértelműen "megtartod", ellentétben az angol megfelelőjével (take)

A többi kérdés jópofa sztem. :)

• jefferson83
    - Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.

- Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

- Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.

• Aquli
    Egyetértek, 0 értelme van.
  • Sadist
    Ez egy foskazal. Szerintem bölcsészeknek találták ki, mert némelyik kérdés direkt rosszul van megfogalmazva, és semmi logikus gondolkodás nem kell hozzá.
  • Dzsini
    ez a profi, 11 kérdés van :)

ON:
    A hálószobagolf szabályai
    1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről. A felszerelés általában egy ütő és két labda.
    2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.
    3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél, miközben a labdák kint maradnak.
    4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen. A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.
    5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében) fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.
    6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges, hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.
    7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki. A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
    8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelésétm egrongálták.
    9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.
    10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.
    11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.
    12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától, mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.
    13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.
    14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi - ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
    15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
  • Vdanosss
    a 30FT az csak olyan mellékszöveg, hogy elterelje a figyelmed...
  • Vdanosss
    8 a 12 ből
  • bardocz
    jujj 6 találat,elégedetlen vagyok az életemmel,minyá beemóciálok
    bill ácsinak de szar lehet,ha csak 3 találata lett...nemcsoda hoghy otthagyja májkroszoftot...sőt,senkinek nem küldöm el,akkor most mi van?egy kész bughalmaz vagyok
  • jefferson83
    9/11

A baseballt nem tudtam. + az utcsót nem igazán értettem:

Hány 30 Ft-os bélyeg van 1 tucatban ?

Azt tudom, hogy egy tucat mennyi, de honnan tudjam, hogy azok mind 30Ft-os bélyegek :P
  • Benny04
    5 :|
  • Prank
    12 -.-
  • juzosch
    Előszöris a szülinap fogalmát nem ismeri a tesztíró, úh neki jár egy 1-es:)
    Másrészt a baseball szabályainak ismerete nem intelligencia kérdése. Főleg h nagy ívben szarok a baseballra.

Szóval jár nekem a 11/ 11:)
  • Guilty01
    nekem is 8 lett
  • Bandee1987
    8 találat