41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#29380 sztem inkább viccet, mert enm nem ilyen egyszerű -
#29379 m télleg, ez nem a kövéreknél van??? -
#29378 Mit számít nekik, ha magasra érnek fel?:D Inkább létra nélkül érd el a Bibliát a polctetejéről, minthogy éljél 80 vées korodig, ez a praktikus, nem?:D Bár arról sneki nem tehet, h mekkorára nő... -
#29377 hülyeség -
#29376 Aha, ezzel álltatják magukat akiknek kicsi a pöckük :D -
jann #29375 amugy magasnak lenni nem valami előnyös mivel a sziv nem birja rendesen cirkuláltatni a vért a szervezetben... pölö a kosarasok is hamarabb patkolnak el . -
#29374 -.- kicsi ember nagy bottal jár :P -
#29373 háháhá -
#29372 pontosan -
#29371 akkor én törpe vagyok az 160 magasságommal? -
#29370 OMFG, mi van itt?!?!
"ma már a 190 cm alatti férfiak kicsinek számítanak..." --- ez szerencsémre - több más rajtunk kívül álló dologgal együtt - alig számít valahol az életben. :) -
Prank #29369 ma már a 190 cm alatti férfiak kicsinek számítanak... -
juzosch #29368 De kimutatták, h legfőképp a táplálkozás. Egy bizonyos mértékig jól hat a magasságra, aztán inkább már a szélességre:D -
#29367 átrakassam a témát a tudományos főcsoportba? -
#29366 ok megfogtál, ezt téllegnemtom megfogalmazni mért, de tény és vaóló hogy nő az európai kultúrában, de nem mindenhol a földön. azt akartam kihangsúlyozni, hogy nálunk ennek egyik oka a genetikai keveredés, és összetettség. -
zerosdfd #29365 "az átlagmagasság alapból nő, mivel az emberek szeretik a magasabbakat"
Háháhááhháá! A logikus gondolkodás fintora. -
#29364 az átlagmagasság alapból nő, mivel az emberek szeretik a magasabbakat: milyen szép magas. azonban a lovas nemzeteknél az alacsony előnyt élvez: könnyebben elfér a lovon, stb. pl.: mongolok. ugyanakkor amióta őseink betelepedtek, azóta olyan szintő népkeveredés votl it hazánkban, hogy olyan hogy echte magyar nem létezik, magyar ősök + anno itt lakott avarok, stb. + kunok + törökök + töörkök után bevándorolt német, szláv, lenygel stb. szal a génállomány baromira összetett lett más országokhoz képest (talán ebből jön a sok okos kutató a genetikai összetétel miatt) -
#29363 Jaaaaj, az elefántos naná hogy megvan :D -
#29362 -
#29361 én anno a négy és fél kilommal csodagyerek voltam. ma ez már nem feltünő egyáltalán. a 2,5-3,5ről eltolódott az arány 3,5-4,5.
mi lehet ennek az oka? az emberek kényelmeseben élnek, jobban táplálkoznak, több húst!!!! esznek, ilyesféle dolgok. (honfoglaló őseinknél egy 140 centis ember már délceg dalia volt. szerintem eljön az az idő is nemsokára, amikor az én 2 méterem is teljesen átlagos lesz.) -
#29360 van ebben valami
angliában lejátszódott ez korában, ami most megy nálunk. fertőtlenítettek ezerrel. most a 16 éven alattiak 40%a allergiás, abból 2% olyan szinten, hogy ha kimegy a házból, már figyelnie kell. -
#29359 bedeco -
#29358 a probléma ezzel, hogy egész iparágak épülnek már a hiszékeny kismamákra/papákra, és az általuk megvásárolt/használt dolgok 80%a felesleges. -
#29357 A magyar nyelvben a „kockafej” kifejezést használják az informatika, számítástechnika és a rokon tudományágak megszállottjaira, akik elzárkóznak a külvilágtól és a számítógéppel töltött idejük miatt társas kapcsolataik szegényesek vagy már teljesen megszakadtak.
magyarban ezt használjuk, kusslé. -
HUmanEmber41st #29356 Egy székely nincs megelégedve a fõnökével, és felmegy hozzá nagy felháborodva hogy megmondja, õ másképp látja a dolgokat.
Felmegy hozzá és nagy mérgesen beront. Elkezd ordítani és elkezdi csapkodni az asztalt.
A fõnök jámbor ember, nem olyan vérmérsékletû, mint a székely, próbálja csitítani:
- Ne ordítson úgy ember és ne verje az asztalt, a pefele feljön!
A székely oda se figyel, csak rávágja:
- Jöjjön fel! Én neki is megmondom!
Van ilyen agresszív kismalacos is:
Agresszív kismalac rugdossa egy emeletes ház falát
Kijön a házmester:
-Ne rugdosd a falat kismalac, mert lejön a vakolat!
-Hadd jöjjön! Azt is lerúgom! -
zerosdfd #29355 ja -
#29354 Első felsírtam utánna már mindtetszett[/Imádja a székelyeket,vannak székely barátai.] -
#29353 másodikon az APÁRA vezeti át a fájdalmat, és nem a FÉRFIRA, jól gondolom? -
#29352 na ide is betolom :P
Háromezer székely áll a Hargitán.Velük szemben 3millió kinai.
A vezér vakarja a fejét és mondogatja:
Ajaj,ajaj de nagy bajban vagyunk!
Csak nem fél Áron bátyám?
Mondja az eggyik társa
Fél a nyavaja,azt nem tudom hova temetünk ennyi kinait!
Egy székely úgy dönt hogy egy csónakot farag magának.Kimegy az erdõbe kivág egy fát.Leül elkezdi faragni a fát.Beesteledik a székely hazamegy.Másnap korán reggel jön és leül faragni.Farag, farag, arra jön egy ember, megkérdezi a székelytõl
-Mi lessz ebbõl?
-Csónak.- feleli a székely.
Délelõtt 10 óra van de a székely még mindig farag, megint jön egy ember az is kérdi
- Mi lessz ebbõl?
-Hát, asztal. -feleli a székely
A székely tovább farag, már 4 óra felé jár az idõ amikor, megint jön egy ember az is kérdi
-Mi lessz ebbõl?
-Hát, kis sámli a gyereknek.
-Már esteledik de a székely még mindig farag megint jön egy ember az is kérdi
-Mi lessz ebbõl?
erre a székely - Fogpiszkáló, ha el nem baszom.
Vágja a fát a székely az erdõn, amikor jön a sógora a hirrel, hogy meghalt a székely anyósa. Az nem szól egy szót sem, csak nagyot pök a tenyerébe és még nagyobb erõvel vágja a fát.
- No, hallod, Ábris, meghalt a mama, gyere haza - adja tudtára még egyszer.
- Várjál sógor, elõbb a munka aztán a szórakozás...
Két székely télen megy az erdõre fát vágni. A kettõ két különbözõ irányba megy, mire az egyik a másiknak:
- Gyere komám, mert fogtam egy medvét.
Ere a másik:
- Akkor hozd ide.
Az elõzõ:
- Igen de az istennek sem akar elengedni.
A székely a kecskéjével utazni akar, de a kecskét nem engedélyezik, hogy vonatra tegye. Ezért elhatározza, hogy a vonat után köti.
Utazás közben aztán a kecskét a kilengéstõl hol a vonat egyik felén látja, hol a másik felén.
Ezért elhatározza, hogy elõre megy a mozdonyvezetõhöz. Elõre is megy, és mondja neki:
- Uram, vagy menjen gyorsabban, vagy álljon meg, mert a kecském elõzni akar.
Megy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek. Egy félóra múlva megkérdi a gyerek:
- Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
- Azt én nem tudom - mondja az öreg.
Eltelik egy újabb félóra.
- Édesapám, a halak hogyan tudnak levegõt venni a víz alatt? - kérdi ismét a gyerek.
- Hát azt én nem tudom - feleli az öreg.
Kis idõ múlva:
- Édesapám, miért kék az ég? - kérdi a gyerek.
- Azt nem tudom - mondja újra az öreg.
- És édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
- Nem baj fiam, ha nem kérdezel, akkor nem is okosodsz!
A székely fiú hazatér régen nem látott családjához. Belép az ajtón és látja, hogy ott fekszik az anyja vérbe fagyva. Bemegy a hálószobába és látja, hogy húga szétmarcangolva fekszik az ágyon. Bemegy a nappaliba és ott ül az apja egy vágással az arcán. Megkérdezi tõle:
- Mi történt, apám?
- Bejött egy medve és széttépte anyádat és húgodat, engem csak megkapott.
- És nem fáj?
- Csak ha nevetek.
A székely ezermester góbé, aki ugye mindenhez ért, kimegy Magyarországra dolgozni és többek közt elmegy a kupiba.
Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja:
- Nagyságos asszony, én egy olyan nõcskét szeretnék, aki feketébb a koromnál!!
A madam gondolkodik egy darabig, aztán elõhozat egy nigériai néger nõt.
Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a "nõcske":
- Na, bácsi hát hogy szeretné?
- Egyelõre kedves hölgyem, vetkõzzon le és dõljön egy kicsikét elõre! - mondja az öreg székely.
A lány hipp-hopp le is vetkõzik, egy kicsit elõre dõl, ahogy az öreg székely kérte.
Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán egyszer megszólal:
- Na, kedves hölgyem, felöltözhet!
- Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex????
- Ennyi, mert engem egyelõre csak az érdekelt hogy a fekete padlócsempe a rózsaszínû fugával hogy talál!!!
Egy székely nincs megelégedve a fõnökével, és felmegy hozzá nagy felháborodva hogy megmondja, õ másképp látja a dolgokat.
Felmegy hozzá és nagy mérgesen beront. Elkezd ordítani és elkezdi csapkodni az asztalt.
A fõnök jámbor ember, nem olyan vérmérsékletû, mint a székely, próbálja csitítani:
- Ne ordítson úgy ember és ne verje az asztalt, a pefele feljön!
A székely oda se figyel, csak rávágja:
- Jöjjön fel! Én neki is megmondom! -
#29351 És vicc? -
XLO #29350 ez vicces:
http://www.youtube.com/watch?v=l_3f9NuL7lA -
#29349 -
#29348 :DDDD -
#29347 már: de. -
#29346 Sokmindent nem értessz még! -
#29345 a másodikat el kellett olvasnom 5ször mire leesett -
#29344 Hűha. -
zerosdfd #29343 És még egy témába illő, ám ezúttal nem fordítom le:
QUESTIONS AND ANSWERS
BEFORE THE PREGNANCY:
Am I more likely to get pregnant if my husband wears boxers rather then briefs?
Yes, but you'll have an even better chance if he doesn't wear anything at all.
Are birth control pills deductible?
Only if they don't work.
What is a chastity belt?
A labor-saving device.
Should I have a baby after 35?
No, 35 children are enough.
Can a mother get pregnant while nursing?
Yes, but it's much easier if she removes the baby from her breast and puts him to sleep first.
My husband and I are very attractive. I'm sure our baby will be beautiful enough for commercials. Whom should I contact about this?
Your therapist.
DURING THE PREGNANCY:
How will I know if my vomiting is morning sickness or the flu?
If it's the flu, you'll get better.
I normally wear a size 34-C bra. Now that I'm pregnant, should I continue to wear a bra?
Not if you don't mind switching in the future to a size 34-Long.
What is the most reliable method to determine a baby's sex?
Childbirth.
I'm two months pregnant now. When will my baby move?
With any luck, right after he finishes college.
Since I became pregnant, my breasts, rear end, and even my feet have grown. Is there anything that gets smaller during pregnancy?
Yes, your bladder.
Ever since I've been pregnant, I haven't been able to go to bed at night without onion rings. Is this a normal craving?
Depends on what you're doing with them.
Under what circumstances can sex at the end of pregnancy bring on labor?
When the sex is between your husband and another woman.
What position should the baby be in during the ninth month of pregnancy?
Head down, pressing firmly on your bladder.
My childbirth instructor says it's not pain I'll feel during labor, but pressure. Is she right?
Yes, in the same way that a tornado might be called an air current.
When is the best time to get an epidural?
Right after you find out your pregnant.
What does it mean when the baby's head is crowning?
It means you feel as thought not only a crown but the entire throne is trying to make it's way out of you.
What are forceps?
Giant baby tweezers.
Does labor cause hemorrhoids?
Labor causes anything you want to blame it for.
AFTER THE PREGNANCY:
Will I love my dog less when the baby is born?
No, but your husband might get on your nerves.
Under what circumstances should a baby not be circumcised?
When it's a girl, for starters.
Where is the best place to store breast milk?
In your breasts.
Is there a safe alternative to breast pumps?
Yes, baby lips.
What does it mean when a baby is born with teeth?
It means that the baby's mother may want to rethink her plans to nurse.
How does one sanitize nipples?
Bathe daily and wear a clean bra. It beats boiling them in a saucepan.
What are the terrible twos?
Your breasts after baby stops nursing cold turkey.
What is the best time to wean the baby from nursing?
When you see teeth marks.
What is the grasp reflex?
The reaction of new father's when he sees new mother's breasts.
What happens to disposable diapers after they're thrown away?
They are stored in a silo in the Midwest, in the event of global chemical warfare.
Do I have to have a baby shower?
Not if your change the baby's diaper very quickly.
What causes baby blues?
Tanned, hard-bodied bimbos.
What is colic?
A reminder for new parents to use birth control.
What are night terrors?
Frightening episodes in which the new mother dreams she's pregnant again.
Our baby was born last week. When will my wife begin to feel and act normal again?
When the kids are in college.
Is there anything I should avoid while recovering from childbirth?
Yes, pregnancy.
-
#29342 -
zerosdfd #29341 Mit ne mondjuk terhes feleségünknek?
- Nem vagyok benne egészen biztos, de szerintem ez a gyerek nem lehet 20 kilós.
- Tudod, ha ránézek Pamela Andersonra, nem tudom elképzelni, hogy szült már gyereket.
- Teljesen biztos vagyok benne, hogy a combjaid nem maradhatnak ilyen petyhüdtek örökké!
- Egy fickónak az irodában kijött a veseköve. Az aztán tényleg fájhatott!
- Olyan szomorú vagyok! A férfiak miért nem részesülhetnek a gyerekszülés örömeiből?
- A bokáid tényleg olyan dagadtak, mint amilyennek látszanak?
- Elnevezhetjük majd a gyereket a titkárnőm után?
- Tyű! Ez a tetoválás a hasadon akkora, mint Madagaszkár!
- A hasad majdnem akkora, mint a feneked!
- Ma még a szokottnál is pufibbnak látszol!
A férj elkíséri a feleségét szülésre, ahol azzal várja őket az orvos, hogy feltaláltak egy új gépet, ami átviszi az anya szülési fájdalmait a férfira (amolyan, "közismert" neurális-agyhullám-transzfer-csodagép).
Kérdezi, ki akarják -e próbálni, és hát persze hogy ki.
Az elején 10%ra állítja a doki miközben mondja a férfinak, hogy már most nagyobb fájdalmat kellene éreznie mint valaha. Ám a férj mondja hogy ez semmi, ő bírja a fájdalmat és inkább segítene még a feleségén úgyhogy emeljék a százalékot.
A doki rátesz még 20%ot aztán még 50%et, de a férj még mindig hősiesen bírja úgyhogy végül felnyomja 100%ra.
Ígyhát a végére férj feltápázkodik, szépen megszületett a baba elindultak haza...
És amikor hazaértek a postás már kihűlt hullája várta őket az ajtó előtt.