41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Freeda Krueger
    Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól:
    - Jaj de édes! Honnan van?
    - VETTEM!!! - válaszolja az agresszív kismalac.
  • Freeda Krueger
    Az agresszív kismalac utolsó mondata:
    Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???
  • Freeda Krueger
    BKV buszon:
    - Jegyeket, bérleteket kérek!
    Az agresszív kismalac megszólal:
    - Anyád tudja, hogy kéregetsz?
  • degenerator
    10 olyan kifejezés, melynek köszönhetően háromszor többet fizetünk az autószervizben.

1. Ha nem lehet kicsavarni, cserélje ki az egészet.
    2. Itt hagyom az autót, délután a feleségem érte jön.
    3. Na? Nagyon rossz a helyzet?
    4. Hitelkártyát elfogadnak?
    5. A munkahelyemen azt mondták, hogy önöknél mindent lelkiismeretesen megcsinálnak.
    6. Minden rendben! Csak az olajat cseréld le.
    7. Apróság! A cég fizeti a javítást.
    8. Ott valamit egy kicsit megtekertem...
    9. Semmit nem értek hozzá. Nekem csak az a fontos, hogy menjen.
    10. És zöld színű kipufogótok van?
  • Cicaaa
    lol?:D
  • ates84
    Volt egyszer messzi földön egy gyönyörű, önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn a kristálytiszta tó partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát.
    A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:
    - Oh, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor, drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél.
    Aznap este, miközben a gyönyörű hercegnő könnyű vacsoraként fehérborban és enyhe hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt:
    - Én kurvára nem így gondolom.

• Scottt
    Szakadása köbön:DDDD
  • szjuca
  • mumpic
    A fórumkereső nem talált nekem munkát :(
  • Sadist
    kereső
  • ates84
    az derék :DDD
  • juzosch
    Túl sok az időd, keress munkát:D
  • zerosdfd
    ..de még mindig nagyon jó!!!:-))
  • ates84
    Az idős kis hölgy egy nap bemegy a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodik hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!" Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakíséri az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezi, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
    - 165.000 dollárt - feleli a hölgy, és a táskájából kiborítja a pénzt az íróasztalra.
    Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lesz, honnan származik a pénz és megkérdezi:
    - Asszonyom, meglepett, mekkora összegű készpénzzel rendelkezik. Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadásokból - feleli az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezi az elnök.
    - Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek - mondja az idős hölgy.
    - Hahaha - nevet az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdi kihívóan a hölgy.
    - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentős összegről van szó - mondja az idős nő -, lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - feleli az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges a fogadás miatt, jelentős időt tölt a tükör előtt, ellenőrizve a golyóit, forgatva jobbra-balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrzi mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződik arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelenik az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatja az ügyvédet az elnöknek, majd megismételteti a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadja a fogadást, majd a hölgy megkéri, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassak. Az elnök megteszi. A kis idős hölgy egész közelről rámered a herékre, majd megkérdezi, hogy megfoghatja-e?
    - Nos, rendben - feleli az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor veszi észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezi az elnök.
    - Semmi - feleli a nő. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
  • Kalóz Pepi
    Feleség a nászéjszakán:
    -Drágám, izé...szóval kérlek légy gyengéd, még szűz vagyok.
    Férj:
    -De hisz már háromszor is voltál férjnél...!
    -Igen, de tudod az első férjem nőgyógyász volt, ő csak nézegette. A második pszichológus, ő csak beszélt róla. A harmadik bélyeggyűjtő..ő meg csak... Ő! Ő hiányzik a legjobban!!!!
  • Vlala #29405
    Aztapi...! Ez jó volt így éjjelre. :)
  • Frozen Whispers
    A kicsi gólya anyja után sír a fészekben. Apja vigasztalja:
    - Ne sírj, mindjárt hazajön anyukád, csak még dolga van. Tudod, sok örömet okoz az embereknek, mert kisbabákat hoz nekik.
    A következő éjjel az apagólya hagyja el a fészket, a kicsi megint sírni kezd. Anyja nyugtatgatja:
    - Ne bánkódj, kicsim, apád hamarosan hazajön. Ma ő megy el, hogy kisbabákkal örvendeztesse meg az embereket.
    A harmadik éjszaka a gólyaszülők észreveszik, hogy a gyerekük eltűnt a fészekből. Egész éjjel hazavárják, de csak reggel kerül elő.
    - Hát te hol voltál? - kérdik tőle.
    - Á, nem érdekes! Csak egyetemistákat ijesztgettem!
  • Jhon Balu
    A férfi élete

Az Isten megteremtette a szamarat, és azt mondta neki:
    - Te leszel a szamár. Reggeltől estig dolgozol, nehéz terheket cipelsz a hátadon. Zöldségeket eszel, túl okos sem leszel. 50 évig élsz.
    Erre a szamár:
    - 50 év ilyen életből az túl sok. Elég lesz nekem 20 is.
    Így lett.

Aztán Isten megteremtette a kutyát, és azt mondta neki:
    - Te leszel a kutya. Vigyázol az ember dolgaira, hűséges leszel hozzájuk. Azt eszed, amit meghagynak. 25 évig élsz.
    Erre a kutya:
    - 25 év ilyen élet az túl sok. Elég lesz nekem 10 is.
    Így lett.

Ezután Isten megteremtette a majmot, és azt mondta neki:
    - Te leszel a majom. Ugrálsz fáról fára, és úgy viselkedsz, mint egy idióta. Jópofa vagy, és 20 évig élhetsz.
    Erre a majom:
    - 20 év élet bohócként az túl sok. Elég lesz nekem 10 is!
    Így lett.

Végül Isten megteremtette a férfit, és azt mondta neki:
    - Te leszel a férfi, az egyetlen értelmes lény a Földön. Az eszedet arra használod, hogy a Föld többi lakóját lealázd és uralkodj felettük. 20 évig élhetsz.
    Erre a férfi:
    - 20 évig férfinek lenni az kevés. Add nekem azt a 30 évet, amit a szamár
    meghagyott, a 15 évet a kutyától és a majom 10 évét.
    Így lett.

Isten gondoskodott róla, hogy a férfi férfiként 20 évig éljen.
    Aztán megnősül, és 30 évig reggeltől-estig dolgozik, cipekedik, mint a szamár. Közben gyerekei lesznek, és 15 évig úgy él, mint a kutya. Vigyáz a házra és eszi, amit a család hagy neki.
    Aztán mikor megöregszik, 10 évig úgy él, mint a majom, úgy viselkedik, mint egy idióta és szórakoztatja az unokáit.

• Z
    Na még egyszer, hátha így jobban érted:

"de. pl ha fiatalkorodban cigizel, megmaradsz azon a szinten."

Ez szerintem nem teljesen áll helyt, mert én látok rá élő, két lábon járó cáfolatokat. Ezt magyaráztam. Lehet, hogy hat rá a cigizés IS, de szerintem nem annyira, mint mondjuk az, hogy anyád cigizett-e/ivott-e, mikor terhes volt veled.
  • degenerator
    akkor feltételezhető, hogy a fiú, vagyis az apa is akkora ember. na mindegy, ennek tényleg nem itt a helye, vicceket, de sokat!

barátnőmmel egy beszélgetés.
    -ő:tudod miért szeretem a külföldi cigányokat?
    -én:miért?
    -ő: mert messze vannak:D
  • Sephirot T
    miért ne lehetne?lehet nagyapja egy 2méteres szekrény volt,nagyszülők tulajdonságait nagyobb esélyel öröklöd
  • degenerator
    figyelj, ha apád 165, anyád meg 155, te se leszel kosaras. nem azt mondtam, hogy aki nem cigizik, tuti 2 méter, hanem hogy aki cigizik, és lenne lehetősége megnőni magasra, minden egyes szállal csökkenti az esélyét.
  • degenerator
    az attól is függ, hogy mikor kezdted. ha 14 évesen a suli wcben a haverokkal divatból elnyomtatok pár szálat, még nem feltétlen befolyásolja a növekedésed, de az én ismerősöm már 9-10 éves korában cigizett.
  • nandorb
    A csata után rettenetes állapotban tér haza a lovag: horpadt a páncélja, lerepült a sisakja, száz sebből vérzik, szinte kizuhan a nyeregből. Csak sánta lova viszi a király elé. - Hát veled mi történt, hűséges lovagom? - kérdi a király. - Felség, hűséges maradtam hozzád, becsülettel harcoltam érted, és az ellenséget visszaűztem Nyugatra. - Nyugatra? - kérdi meglepődve a király. Hiszen ott nem is voltak ellenségeim! - Nem? - kérdez vissza a lovag. Majd büszkén kivágja: Hát most már vannak!
  • nandorb
    Váratlan fordulat A sötét éjszakában egy hölgy leállít egy taxit és beül. Ahogy haladnak, a sofőr elkezdi rádumálni a nőt, hogy szeretkezzenek. Megállnak egy kihalt helyen, és belekezdenek. Arra jön egy rendőrjárőr, és bevilágít a kocsiba. - Maguk mit csinálnak itt? A taxisofőr néhány pillanatnyi csend után megszólal: - Szeretkezem a... feleségemmel. - Tényleg a felesége? - Hát, én sem tudtam, hogy ő az, amíg ránk nem világított
  • LaszloLedzenyi
    Pasi elmegy a heverjával a kocsmába inni pár sört, iszogatnak-iszogatnak egyszercsak lehányja a saját ingjét. Teljesen be van parázva, hogy az asszony ezért megöli. A haver nyugtatja: - Nyugi, haver tegyél egy ezrest az inged zsebébe és mondd azt otthon hogy egy részeg lehányt és a tisztíttatásra adta a pénzt. Megfogadja a tanácsot, iszogatnak tovább majd hazamegy. A felesége már az ajtóban várja, amint meglátja a hányásfoltot rögtön leordítja a fejét. A férj közbevág: -Szívem egy részeg hányt le itt van a zsebemben egy ezres, a tisztíttatásra adta. A nő benyúl a zsebébe és 2db ezrest vesz ki. - Azt mondtad hogy 1 ezrest adott. - Ja, igen a másikat is egy részeg adta az meg beleszart a gatyámba

ja és 201 cm vok :D
  • Z
    Női aljasság:
    - De szép bundád van, drágám!
    - Ugye? A férjem vette a negyvenedik szülinapomra.
    - Komolyan? Nem is látszik rajta, hogy olyan régi...

Két fickó beszélget:
    - Ugye a bigámista az, akinek eggyel több felesége van, mint amennyi kell?
    - Igen.
    - Akkor én bigámista vagyok.
    - Miért? Hány feleséged van?
    - Egy.

Milyen lenne a világ férfiak nélkül?
    Semmi bűnözés, és háború, csak sok-sok békében élő, boldog, kövér nő...

A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kopaszon, azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.

A "női megérzés" udvarias magyarázat a logika hiányára.

A békét inkább az szolgálja, ha az utolsó szó az asszonyé...

Miért színlelnek orgazmust a nők?
    Azt hiszik, hogy a férfiakat ez érdekli.

Két férfi beszélget:
    - A fizetésem egy csoda, amióta a feleségem kezeli.
    - Hogy-hogy?
    - Csak három napig tart.

Hogy kell megtanítani egy libát ugatni?
    El kell venni feleségül.

Legnagyobb oltás:
    -Összekaptam este a feleségemmel. Megint az az átkozott tévé volt az oka.
    - Mi történt?
    - A feleségem a krimit akarta nézni, én meg a meccset.
    - Na, és milyen volt a krimi?
  • Gladiator
    Néhányan megérdemelnének már itt egy kiadós elfenekelést...
  • Z
    Tehát szerinted az ok az, hogy a magasság előnytelen a tornászoknál?

Ezzel csak az a bibi, hogy amikor már kiderül, hogy magasra nőttél-e vagy sem, akkor már nem tudod eldönteni, hogy tornász leszel-e vagy sem. Mert nem leszel eléggé hajlékony, eléggé erős, eléggé ruganyos.

Sokkal inkább valószínű szerintem az, hogy akkora terhelést kap a szervezetük, hogy nem nőnek meg rendesen. Nyilván van olyan is, aki időközben megnő, és otthagyja ezt a sportot, de biztos vannak olyan tornászok, akik jóval magasabbak is lehetnének, ha más sportot választottak volna.
  • Maco13
    tornászoknál nem előny ha magas vagy, talán ezért
  • Z
    Az ott egy felsorolást elválasztó vessző te!

Amúgy a viccek szépen eltűntek:

Kopottas öltönyben egy szemüveges úr vásárol a badacsonyi kolbászsütőnél. Miután távozik, a tulaj neje kifakad:
    - Mire megyünk így? Te képes voltál ennek az embernek pontosan kimérni a kolbászt?!
    - Nézd, drágám, ő volt az osztályfőnököm a gimnáziumban. Ha nem húz meg az érettségin, most mérnökként nyomoroghatnék valahol!

Mi olyan szegények voltunk, hogy még pisztolyra sem futotta a rabláshoz. Először leszúrtuk az áldozatot, aztán bedugtuk a lyukba a golyót.

Az alagút bejáratánál a söfőr megállítja a kamiont, mert látja, hogy a tábla 4méteres magasságkorlátozást ír elő. A sofőr szentségel, mert a kamionja 5 méter magas. Elküldi a kísérőjét, hogy nézzen körül, mit lehet tenni. A navigátor pár perc múlva visszatér, és lelkesen közli:
    - Semmi vész! Nyomjad neki főnök, nincs a környéken rendőr!

Táblával a kezében ballag egy kopasz az utcán. Megállítja a barátja, és megkérdezi:
    - Hova, hova, cimbi?
    - Megyek a menstruációra!
    - Hova?
    - Menstruációra!
    - Talán demonstrációra, te lökött!
    - Nem mindegy? Csak vér folyjon!
  • zerosdfd
    Ott a pont!
  • madmanic
    hát úszás közben cigizni tényleg szar lehet...

• Z
    Ismerek több 16-18 körüli fiatalt, aki szívja a bagót, és simán 185-190cm magas. Azt is hallottam már, hogy aki úszik, az pl jól megnő. Úsztam 10 éven kersztül, sosem cigiztem (egyszer kipróbáltam 26 évesen, de azt a szar élményt max ellenségnek kívánom), 18 éves koromig nem ittam alkoholt sem, és 175cm (reggel 177) magas vagyok. Ez szerintem inkább adottság. Aztán bizonyos dolgokkal el lehet b@szni, pl sosem láttam magas tornászt.
  • zerosdfd
    Képzeld milyen nagyra nőttél volna ha NEM CIGIZEL!!!:-)
  • PíszLávJuniti
    inkább azért, mert az emberek nem végeznek kemény munkát
  • Sadist
    Statisztikai hiba.
  • Maco13
    sok éve cigizek mégis megnőttem 180 fölé
  • degenerator
    de. pl ha fiatalkorodban cigizel, megmaradsz azon a szinten. egy ismerős így járt, nem sajnálom érte.
  • degenerator
    kosarasok túlhajtják magukat, mint minden sportoló.