41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#29820 akkor a csípős stílushoz egy régi klasszikus (több, mint 1 éve volt utoljára):
Egy tapasztalatlan, FRANK nevu curry-kóstoló feljegyzései, aki Ausztráliából tett látogatást Durban-ban:
"Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy birónak választottak ki egy curry fozoversenyen. Az eredeti biró megbetegedett az utolsó pillanatban, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felol érdeklodtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két helybeli indiai) biztosított afelől, hogy a curry egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."
Íme az értékelő lapok a versenyről:
Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je
1. bíró: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszeru zamat.
2. bíró: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
FRANK: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a
lángokat. Remélem ez volt a legrosszabb. Ezek az indiai fickók őrültek.
Curry # 2: Applesamy Utanegető Curry-je
1. bíró: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. bíró: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
FRANK: Gyermekektől távol tartandó!! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fájdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sört kellett hozniuk mikor meglátták az arcomon a grimaszt.
Curry # 3: Farouk Hires Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je
1. bíró: Kiválló tüzes curry! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. bíró: Bab nélküli curry, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
FRANK: Hivjatok Lucas Heights-t, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi dolga, hozzák a söröket mielött meggyulladok. A pincér kislány hátbavágott, így most a gerincem melkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.
Curry # 4: Barbu Fekete Magiaja
1. bíró: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító.
2. bíró: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazan lehet curry-nek nevezni.
FRANK: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem, ehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? Savathree, a pincér kislány mögöttem állt a friss sör-utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nuklearis hulladék amit eszem szintén. Nem lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat?
Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltavolitoja
1. bíró: Húsos, erős curry. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszeru.
2. bíró: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. Egy versenyző megsértődött mikor megmondtam neki, hogy curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. Savathree megmentette a nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenul a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.
Curry # 6: Vera Vilagi Vegetarianus Variacoja
1. bíró: Híg, de mégis erős, vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a különféle erőspaprikák között.
2. bíró: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erőspaprikát, hagymát és
fokhagymát. Igazán nagyszeru.
FRANK: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összeszartam magam mikor fingottam, és attól félek hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve azt a Savathree lotyót, azt hiszem perverzebb mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a seggem vele.
Curry # 7: Sugash Sikito Szenzacio Curry-je
1. bíró: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. bíró: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillantaban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
FRANK: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az ég világon semmit sem éreznek. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a curry ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van láva-szerű szarral, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon lévő 10 centis lyukon keresztül.
Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je
1. bíró: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fuszeres ahhoz, hogy észrevetesse magát.
2. bíró: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről és magára rántotta a currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Szegény Ausztrál, kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípos curryhez?
FRANK: Nincs feljegyzés. -
#29819 Az egyik SG-s egy nap macskapöcsét eszik erős pistába mártogatva, és habanero chililét iszik hozzá, majd elindul munkába. Hát nem rájön a szarhatnék az úton? Mit lehet tenni, keres egy nyilvános WC-t, de az foglalt, mire hősünk bedörömböl, és így kiált:
- Eressz be, mert befosok!
A válasz bentről nyugodt hangon érkezik:
- De jó neked... -
#29818 Miért epekednek az erőspaprikafüggők egyre erősebb paprikáért? A válasz pofon egyszerű, mondja egy szakértő: -Mert nem vagyunk normálisak.
Ezt a RD-ban olvastam régen.
Mostmár kellene egy vicc. Tud valaki erőspaprikásat? -
#29817 veszélyes, mert a kapszaicin nagy mennyiségben elősegíti a gyomorfekély kialakulását (kicsiben meg jót tesz, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van)
amúgy azért "imádják" sokan, mert amikor a csípős hatás eléri az agyat, ott ugyanaz a boldogsághormon (endorfin) kezd el termelődni a fájdalom ellensúlyozására, mint csokievésnél meg néhány kábítószernél - így tulajdonképpen függőség alakulhat ki a csípős dolgok iránt. -
#29816 én régen valami iszonyat erős pepperoni paprikát vagy mi a halált ettem, amiből volt egy kissebb vödörrel. az kb olyan volt h anyám pizzára tett 1!!! darabot, és az egész pizza ehetetlenül csípős és keserü lett. na én azt a mérget zabáltam addig amig anyám ki nem dobta, mert szerinte veszélyes volt -
#29815 Ez jó téma :D
Én is imádom az erőset. Húslevesbe mindig nyomok fél üveg tabaszkót. Imádom. A család mindig lesi hogy mikor lesz befosás, de végül egy egy köhhentésnél több nem szokott lenni :DD
Igazából mindent csípősen ennék mint a kurvaélet, csak nem lehet mert szétvágja a bőrömet..pedig tabaszkó nélkül leves nekem már nem is leves. -
#29814 -
#29813 -? -
#29812 Az nem baj, közel a WC? :) -
#29811 Hihi hígat! -
#29810 No, asszem veszek egy pár ilyet :)
Munkahelyen sokan szeretjük a csípős paprikát, kiváncsi leszek milyen hatást vált ki. -
#29809 -
zerosdfd #29808 OFF
A nyugati téri Kaisersban mostanában lehet kapni
Habanero chilit.
Kb 20x erősebb mint a legdurvább magyar macskapöcs. -
#29807 egyszer anno emiatt késtem a suliból:) -
Én ezt az esetet úgy mondom, hogy kétszer örülök neki. Egyszer, mikor fent elmúlik, másodszor meg, amikor lent elmúlik. -
#29805 Most angliában élő barátom hozoztt anno olyan savanyított cseresznyepaprikát, ami már valóban kétszercsípős volt. Már ha értitek mire gondolok... Szegény apám jól bedobált párat úgy natúre, hogy ugyanmá, aztán reggel... -
#29804 -
#29803 Nagyügy. Jómagam, pedig már nem bírom úgy az erőset mint anno, simán belevágok egy egész extra erős chili paprikát a tányér levesembe (ebből ennyit egy egész kondérhoz SE ajánlanak), amit már frissen őrölt feketeborssal jó alaposan megbolondítottam. És? Van aki úgy szereti. AKi meg nem bírja, ne tolja. -
#29802 Jár a pont ! és milyen igaz.... -
#29801 a kisgyerek hazamegy az iskolából, és megkérdezi az apját:
-apa, mik azok a relatív számok?
- na fiam, figyelj. a háború előtt élt magyarországon élt 250ezer zsidó. ebből elhurcoltak a nácik 600ezret, tehát még 350ezernek kéne megszületni ahhoz, hogy egy se legyen itt. -
#29800 a legtöbb "urban legend" nem a túltengő valóságtartalmáról híres én ezt a történetet annakidején pacallal hallottam, de a helyszín és az étel ilyen szinten szerintem lényegtelen. -
#29799 "Az étterem kialakítása igen kellemes, mert a tetején egy üveg-kupola biztosítja a nyári napokban a világítást" ilyen étterem nincs is siófokon -
#29798 ...és persze a hozzáértő vendégnek gőze sincs arról, hogy a kapszaicint (ettől csípős a paprika is) a tej (tejföl, joghurt) hatástalanítja a legjobban, így ette a kenyeret meg itta a vizet :D -
#29797 Van egy ember a munkahelyemnél, aki néha ellátogat szerény kis hazánkba is. Ő pl rajong az erős pistáért (meg az unikumért), annyira, hogy nemhogy a levest telepakolja vele, hanem pl a rántotthúsra is rákeni :D
Sajnos nem láttam, csak mesélték, amikor a túrós tésztát kente be erős pistával :D (az eredmény valami rózsaszínes pirosas tészta volt :)) -
#29796 második üt :D -
#29795 Ungarische folklor
Ez már Siófokon történt, egy jónevű étteremben. Megérkezett a német turista, és vidáman beült az asztalhoz, rendelt magának valami igazán magyaros, jellegzetes ételt. Mit adjunk? Gulyáslevest, házi galuskával. A kellemesen pufók, bajor úr kedvesen érdeklődött a pincértől, hogy mi van ebben a levesben, amit a németek 70%-a külföldön Gulasch néven magyaros mártásként szolgál fel. Emberünk őszintén elsorolta a receptet, ám amikor a galuskához érkezett, a vendég arca elkomorult.
- Az nem jó, azt nem kérek bele.
- Akkor valami mást esetleg, tegyünk bele?
- Igen! Spagettit!
A jó magyaros spagettis gulyásleves. A szakács anyázott is egy sort, de mit volt mit tenni, beletette. Kivitték szép dizájnosan, hogy hangulata legyen, kis kondérban, matyós tányérba merték ki a jó germánnak, és még megkérdezték, kér-e valamit hozzá. Az teljes természetességgel válaszolt, miközben partedlijét tömte az ingje alá.
- Igen, ketchupot szeretnék hozzá.
Erős Pista R2D2
A helyszín ismét Siófok, ismét pincérrel. Az étterem kialakítása igen kellemes, mert a tetején egy üveg-kupola biztosítja a nyári napokban a világítást, valamint az átlag 50 °C hőmérsékletet. Vendég megérkezik, és kért levest, hozzá pedig erőspistát. Főszereplőnk kivitte neki egy teáskanállal együtt. A droid belemártotta a kanalat, és egy jó púpozott adagot beletoccsantott a kajába. Ezt alaposan elkeverte, majd még egy ugyanakkorát rakott bele. Erre már a fél konyha az ajtó mögül leste a csókát, hogy mi lesz.
Négy óra múlva fizette ki a számlát, melyen a forró levesen és az Erős Pistán kívül két liter ásványvíz és háromnegyed kiló kenyér szerepelt. -
#29794 fu hogy rámkontráztál -
#29793 fú, hogy rákontráztál! -
lowdog #29792 xbot? :) -
#29791 Az attól füg milyen bot. -
#29790 mindjárt négy nem? -
#29789 LOOOOL azt el is hiszem:D:D -
#29788 három. -
Vlala #29787 Egy ősi közmondás szerint "minden botnak két vége van". -
#29786 Ejjejj Fannikám a kishugod is akar jáccani egy kicsit!
NEEEM EZ AZ ENYÉM -
#29785 -
davidragon #29784 Ez kurva nagy! -
#29783 Biztosan olcsóbb volt, mint a szexshopban egy hasonló segédeszköz. -
#29782 lol? :D -
#29781 Amerikában a Mattel cég kénytelen volt beszüntetni egyik új játékának gyártását, miután rengeteg panasz érkezett a szülőktől. Az édesanyák mindegyike azt nehezményezte, hogy a gyermekeik túl sokat foglalkoznak az új játékkal.
Maga a játék Harry Potter varázsseprűnyele, mely elemmel működtethető. A gyártó reklámszövege szerint "a barázdált rúd és a rezgő kivitel könnyed utazást biztosít". Egy anya Ohio-ból elmesélte, hogy 12 éves lánya órákon át játszott a seprűnyéllel, de a játék hasonlóképpen lenyűgözte a 17 éves nagylányt is.