41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ChuckyHUN
    Zsír:DD
  • Frozen Whispers
    Egy orosz nő egy kanadai férfihez megy feleségül. Kanadában telepszenek le, de az asszonynak kezdetben komoly kommunikációs nehézségei vannak. Amikor elmegy a boltba, és csirkecombot akar venni, akkor az eladó előtt elkezd kotkodácsolni, majd felhúzza a szoknyáját, és rámutat a lábára.
    Az eladó elmosolyodik, és odaadja neki a kért csirkecombot.
    Másnap csirkemellet akar, megint kotkodácsol, majd kigombolja a blúzát, és a mellére mutat. Meg is kapja a csirkemellet.
    Harmadnap kolbászt szeretne venni, de erre egyedül már nem képes, így magával viszi a férjét.
    Hogy miért? Helló, a férje tud angolul, mégis, mire gondoltál?
  • HUmanEmber41st
    A sokat offolóknak nem jár bünti???
  • Tmac
    OFF: azért ez így nem igaz, mivel ha azt mondod pl.: hogy a lakosság 50% etnikum meg pl számolod azt hogy a 0-5 év közötti emberek 7% akkor lehetnek átfedések sőt tuti hogy vannak szóval ezek a halmazok ill kritériumok amiket te írtál nem diszjunktak szóval ezért nem lehet csak úgy összeadogatni ezeket... (így pl kilehet hozni azt hogy aszem csak 1-2 napot dolgozol egy évben, vagy van valami hasonló ilyen írás)
  • Benny04
  • macselek #29896
    Nem az a gond hogy előbb oldod meg, (ami egyáltalán nem biztos) hanem az, hogy ezt beírod spoiler nélkül, tönkretéve azok szórakozását, akik még nem oldották meg. Ha ezt nem vagy képes felfogni akkor nagyon sajnállak.
  • ates84
    Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
    - Ne haragudjon...az állomást keresem.
    - Nem haragszom. Keresse.

Hajópincér a tengeribeteghez:
    - Az ebédjét a kabinba kéri, vagy egyből hajítsam át a korláton?
  • atlagember
    Szerintem már több. Én olyan 90% körül érzem.
  • LSSAHPAUL
    Férfi mondás értelmezőből pár:

"Horgászni megyek" - Megyek tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.

"Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.

"Segíthetek vacsorát készíteni?" - Kefélünk a konyhaasztalon?

"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.

"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.

"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.

"Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?

"Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.

"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!

"Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.

"Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani.

"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.
  • Pluskast
    Honnan tudja?

Az új tanítónő elé jóképű legényt küldenek a vasútállomásra. Felrakják a csomagokat a szekérre, a csinos tanítónéni a legény mellé ül a bakra. A falu szélén a legelőn egy bika éppen közösül a tehénnel. A városi tanítónőt ugyancsak lenyűgözi a látvány, s azt kérdezi a legénytől:
    - Honnan tudja a bika, hogy ... izé ... szóval, hogy mikor alkalmas a pillanat?
    - Elárulja azt a nőstény illata.
    Hajtanak tovább, most egy csődört és egy kancát látnak hasonló helyzetben.
    - És a csődör honnan tudja ...? - kérdi a kíváncsi nő.
    - Neki is a nőstény illata árulja el.
    Megérkeznek a szálláshoz, lepakolnak, a fiú búcsúzik:
    - Hát, minden jót!
    - Köszönöm a fuvart - mondja a tanítónő. - És látogass meg egyszer, ha elmúlt a náthád ...!

• Pluskast
    Buszon

Tömött busz Pesten. A vezető mögötti ülésen egy fiatal srác ül. Az egyik megállóban felszáll egy középkorú nő. A fiatalember udvarias akar lenni, ezért felkínálja ülőhelyét a nőnek, de az arrogánsan visszautasítja,
    mondván, hogy 'köszönöm, de előmelegített helyre nem ülök'. A srácot elönti a düh és hangosan ezt mondja a nőnek:
    - Tudja mit, hölgyem? Akkor üljön maga a jegesmedve jéghideg f@szára!
    A nő felháborodottan fordul a sofőrhöz:
    - Uram, ugye ön is hallotta, mit mondott nekem ez a pimasz fráter?
    Erre a buszsofőr:
    - És most mit csináljak?! Talán forduljak északnak ...?

• zerosdfd
    Erről az egészről egy régen szerepelt vicc jut eszembe:

Lucifer revíziót tart a pokolban, hogy megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
    Az első kondér alatt vígan loboga a tűz, a kondér mellett egy tábla:
    NE MÁSSZ KI!
    Lucifer kérdésére az ördög így felel:
    -Ezek itt a németek. Töchtig nép, betartják a szabályokat.
    A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
    -Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
    A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
    -Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
    -Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni, a többi visszahúzza.
  • Imisz
    már bocs, ha valami fontosat szakítanék meg, de ez egy vicc topik és egész nap csak írásokat látok, egy viccet se...
    ha lehet viccet is plz
  • bardocz
    Jah,hát az tényleg más:S Én is így kaptam.
  • Stann
    Ha nem tűnt volna fel, ez nem gyorsasági verseny. Van aki a nap végén olvassa a topikot, van aki reggel. Nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtad oldani, mellesleg googléval meg fél perc alatt megvan az eredmény...

Amúgy nem tudom hanyadjára van itt ez a feladat, de a lényeg mindig lemarad a végéről: 5 perc alatt!!! Az emberek 2%-a oldja meg 5 perc alatt!
    Így máris teljesen más...
  • mafy
    őőő...szerintem el kéne már felejteni ezt a "feladványt" és vicceket írni, mert, hogy ti itt vitatkoztok szerintem senkit nem érdekel.
    köszönöm
  • Z
    A kemény az inkább az lenne, ha a teljes lakosság 50%-a az ún. etnikum lenne!
  • bardocz
    Nah ez a kemény :D
  • atlagember
    Azt azért ne felejtsétek el, hogy az ettnikum nem látogatja az internetet, tehát 50% kizárva. A szőke nők sem olvassák ezt a topikot, tehát még 20% kizárva, aztán a lakosság 0-5 éves korig terjedő része nem tud olvasni, még 7%, és a nyugdíjasok sem nagyon interneznek errefelé, kb. 8%, tehát az esélytelenek 85%-a eleve itt sem jár. Ez máris azt jelenti, hogy aki itt elolvassa azoknak egyötöde meg is tudja oldani. De még fokozhatnám.
  • Sadist
    Miért? Parasztság, hogy valamit gyorsabban megoldok? :( Úgy sírtok egy gagyi rejtvény miatt (ami mellesleg offtopik is), mintha a világ dőlt volna össze.
  • macselek #29881
    Amúgy mér vagy te ilyen paraszt?
  • Sadist
    Hogyne, és szerinted 24/7 SG-t bújok és rögtön olvastam is a kérdést, amint beírta, jo gondolkozol naon jol...
  • cement
    én neki se álltam, szal én hülye vok :DDD
  • bardocz
    Jaja,szerintem is úgy,mert nem létezik,hogy eddig mindenki megoldotta,akinek mutattam+aki mutatta nekem.
    És bocsi,hogy rosz topikba tettem,nem tudtam a másikról.
  • nandorb
    majdnem 2orat gondolkoztal ezen vazze jo gondolkozol akkor naon jo
  • kraawz
    47 percembe tellett :)
  • Japep
    Amúgy szerintem igaz, hogy 2%-a tudja csak megcsinálni az embereknek, és mi hiába csináltuk meg táblázatokkal és hasonló segédeszközökkel, nem tartozunk ebbe bele.
    Szerintem ő arra gondolt, hogy mindezt segédeszközök nélkül, fejben... :S
  • QuippeR
    "Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki."
    azt a mindenit, olyan régen? (rájöttem, hogy emiatt a mondat miatt került a viccek topikba az írás. :D)
  • Japep
    Ja, nekem is az jött ki mint Sadistnak - amit persze neki nem kellett volna ide beírnia!
  • Dzsini
    az ilyen kérdéseknek van pár topicja, úgyhogy ne a viccek között szórakozzatok velük, főleg ne lepődjetek meg, ha egy legalább 5 éve az SG-n is közismert feladat eredményét valaki beírja
    sőt, még az Einstein-féle állítólag hozzátett mondat is ki lett már tárgyalva legalább 3x, változatos helyeken: itt, meg itt is, megitt is.
  • Sadist
    Kiszívtátok
  • simirizsa
    Meg a jó édes .....
  • macselek #29869
    De kurva jó arc vagy, omg
  • Molnibalage
    Táblázatos formában elég hamar meg lehet fejteni. Nekem sikerült, csak már nem emlékszem a megoldásra.
  • gvarga
    Mitnemondjak, szép kis feladvány. De sikerült megoldani!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
  • bardocz
    Hát bazmeg,hogy lehetsz ennyire hülye:D Na eridj,szólj egy modinak,hogy törlje a hsz-ed,ne baszd el mások szórakozását:)
  • Sadist
    Németé.
  • bardocz
    Mond priviben a megoldást,vagy írd le spoilerbe:)
  • Japep
    Én megfejtettem úgy 30 perc alatt... :D

Persze nem biztos hogy tökéletes, de minden szempontnak megfelel... :)
  • kraawz
    ez jó,nemsokára megvan:)

van valami oldal,ahol sok ilyen fent van,és utána meg lehet nézni a választ is ? Találtam oldalt,ahol van vagy 60 feladvány,de válasz sehol.