Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az angolul kevésbé jól tudók kedvéért bátorkodtam lefordítani pár jobbat, szal nyasgem😊
Gracie Barra
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
- Ej, százezer kínai, gyertek a domb mögé harcolni velem!
Átmegy százezer kínai, verekedés, csend...
Fél óra múlva az orosz harcos újra kiált:
Ismét átmegy százezer kínai, megint verekedés, majd csend...
Fél óra múlva újra hangzik a kiáltás:
Már menne megint százezer kínai, de a domb mögül elõmászik egy összevert, de még élõ kínai:
- Vigyázzatok fiúk! Csapda! Ketten vannak!
Vagy egy másik ilyen.
Szovjet-kínai határ. Minden reggel látja a szovjet katona, hogy váltás után a túlodalon a kínai katona odamegy a kúthoz, köp egyet és azt mondja, hogy 39. Nem érti és ez megy már 1 hete. 1 hét után elhatározza, hogy a köpés után átlopódzik a túloldalra és megnézni mi lehet az. Másnap köpés, kína elmegy, szovjet átlopakodik. Behjol a kút fölé, de akkor egy nagy lökést érez, a kínai beleöki hátulról a kútba.
Kínai köp egyet és megszólal. 40!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<DaZE> a sulinkban... egy rendõr tartott elõadást a drogokról, és körbeadott 3 jointot... és azt mondta "ha nem kapom vissza mindhármat, lezárom az iskolát és mindenki azt fogja keresni, amíg meg nem lesz..." aztán 30 perc múlva, mikor már mindenki megnézte a rendõr 4 jointot kapott vissza
#98 +(5816)-
<ikkenai> nincs merevlemezem. Csak 30 kínai tini a pincében akit arra kényszerítek hogy számokat memorizáljon
#177638 +(5626)-
<@AntiHeiss> egyik haverom a fogdában töltötte az éjszakát
<@AntiHeiss> valószínûleg még marad egy darabig
<%The_Coolest> ?
<+Enyo> miért?
<%The_Coolest> :o
<@AntiHeiss> egy nõi rendõr volt, elég dögös is volt
<@AntiHeiss> azt mondta minden amit mond, felhasználható ön ellen, és fel is lesz....õ ott ült egy darabig, majd azt mondta 'dudák'
#734797 +(5348)-
<Malagmyr> Egy nyelvtudomány professzor tartott nálunk elõadást.
<Malagmyr> "Az angolban," magyarázott, "a dupla tagadás állítás. Más nyelvekben, mint pl az orosz, a dupla tagadás még mindig tagadás."
<Malagmyr> "Ugyanakkor," folytatta a prof, "egy olyan nyelv sem ismert, ahol a dupla állítás tagadás lenne."
<Malagmyr> Ekkor hirtelen a hátsó sorból valaki megszólalt: "Jah..... peersze...."
#244321 +(22068)-
<Cthon98> hé, ha beírod a jelszavad csak csillagokat mutat
<Cthon98> ********* látod!
<AzureDiamond> hunter2
<AzureDiamond> nálam nem csillagok
<Cthon98> <AzureDiamond> *******
<Cthon98> ezt látom én
<AzureDiamond> tényleg?
<Cthon98> komolyan
<AzureDiamond> menj a hunter2-ba te hunter2 hunter2!
<AzureDiamond> haha, nálad viccesen nézhet ki
<Cthon98> lol, aha. Látod, amikor TE beírod, hogy hunter2, nálunk csak ezt mutatja: *******
<AzureDiamond> kemény, nem is tudtam hogy az IRC ilyeneket is tud
<Cthon98> jah, mind1 hányszor írod, h hunter2, nálunk csak *******-at mutat
<AzureDiamond> király!
<AzureDiamond> várj, honnan tudod a jelszavam?
<Cthon98> ööö, csak kikopiztam a TE ******-dat és az nálad hunter2-nek látszik, mert ez a te jelszavad
<AzureDiamond> ja, ok.
#287414 +(18128)-
<DeadMansHand> haha, tegnap éjjel, én és pete elmentünk megünnepelni az eljegyzését és jól berúgtunk
<DeadMansHand> volt egy jó 5letünk, hogy elássuk egymást a homokban közel a víz mellett, és meglátjuk ki a gyávább, ki mászik ki hamarabb
<DeadMansHand> fél óráig bírtam, de a víz már az arcomig ért és megijedtem, így kimásztam
<DeadMansHand> kerestem, hol van pete, de biztos hamarabb feladta és hazamászott vagy valami
<DeadMansHand> Mit mondott nektek reggel amikor felébredt?
<Thirteen-> uhh.. még nem ért haza.. azt hittük veled maradt
<DeadMansHand> basszameg
<DeadMansHand> kurvára remélem hogy nem igaz amire most gondolok
<DeadMansHand> bazmeg visszamegyek a partra biztos ami biztos
<DeadMansHand> ha közben hazaér, hívjatok, nem akarok fölöslegesen aggódni
<Thirteen-> oks, hívunk. reméljük nincs még mindig beásva, különben nagy szarban vagy.
quit: (DeadMansHand)
<Tyran> mivan? pete hazajött éjjel bazmeg. Ken emiatt a szar miatt fog aggódni egész nap.
<Thirteen-> haha jah, de marha vicces lesz
join: (PeteRepeat) ([email protected])
<PeteRepeat> ez az idióta ken
<PeteRepeat> ken... az a fasz elásott a homokban tegnap éjjel, vagy 5 percig bírtam, aztán otthagytam a hülyét
<quiqsilver> pete, ken nem jött haza az éjjel, azt hittem veled van.
<PeteRepeat> oh basszameg.
<PeteRepeat> ha ken megjelenik, nehogy elmondjátok neki, hogy a parton vagyok és épp õt próbálom kiásni. nem akarom h azt higgye aggódom v vmi
quit: (PeteRepeat)
<Thirteen-> rofl. Kurva nagy meglepetés lesz amikor ezek 2en találkoznak a parton.
<Tyran> el sem hiszem milyen jó volt az idõzítésük.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gracie Barra
Gracie Barra
practitioner of the forbidden arts of death
Rádiózás gép és torony között. A légitársaság és szám csak fejbõl van, de az eset állítólag megtörtént.
- TWA 5565 jelentkezz be és süllyejd 270-re.
Eletlik egy perc.
- TWA 5565 még mindig nem jelentkezett be.
Még egy kis idõ.
- TWA 5565 olyan vagy, mint a feleségem, nem figyelsz arra amit mondok.
- Itt a TWA 5655, talán ha a nevén szólítaná a feleségét akkor hallgatna magára.
Pilóta: Kevés üzemanyagunk van, sürgõs intézkedést kérünk.
Torony: Helyzetük? Nem látom a képernyõn.
Pilóta: A 2-es kifutón állunk és egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót.
Torony: Ön most Airbus 320 vagy 340?
Gép: Természetesen 340.
Torony: Ez esetben felszállás elõtt lenne szíves a másik kézt hajtmóûvet is bekapcsolni?
Torony: Magassága és helyzete?
Pilóta: 1.80 és baloldalt elöl ülök.
Torony a magángéphez leszállás után: Ki vana fedélzeten?
Gép: Pilóta, két utas és egy kutya.
Torony: Szóval a kutya vezetett...
Torony: Van elég üzemanyaguk vagy nincsen?
Gép: Igen.
Torony: Mi igen?
Gép: Ien uram!
Pilóta: Tudta, hogy 2000 dollárunkba kerül egy 360 fokos forduló a géppel?
Torony: Vettem, akkor 4000 dollárnyit kérnék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valami fordítást lehetne kérni?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Erre visszaszól a gép, hogy nem emelkedik, hanem süllyedni akar 60000-re.. 😊
1. Mit csinál Rihanna az esernyõ alatt?
Elázik.
2. Mit csinálnak,ha meghal Bárány Attila?
Behozzák a Hamvait.
3. Mikel Night bemegy egy szállodába,egyenesen a recepcióhoz megy.
Jó napot,uram! Kit keres?
KIT? KERESTÉL? ( közben minta órádba beszélnél )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.-hoz a deejayket
3. meg a knight rider c. sorozatot
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
komoly 😊
P= a pilóta által leírt probléma
M= a mérnök által közölt megoldás
P= a 3-as motor hiányzik
M= a 3-as motort rövid keresgélés után a jobb szárny alatt megleltük
P=Mókásan viselkedik a repülogép
M=figyelmeztettük a repülogépet, hogy változtasson a viselkedésén, repüljön rendesen és komolyodjon meg
P=A célradar dúdol
M= Átprogramoztuk és most már énekel
P= Egér van a pilótafülkében
M= Üzembe helyeztünk egy macskát
P=A bal belso abroncs már majdnem cserére érett
M= Bal belso abroncs majdnem lecserélve
P= Tesztrepülés OK volt, de a leszállásiautomatika nagyon húzós
M= A gépen nincs leszállásiautomatika
P= Valami lötyög a pilótafülkében
M= Valamit meghúztunk a pilótafülkében
P=A szélvédon döglött bogarak vannak
M= Kérésére kicseréljük oket élokre
P=A robotpilóta rögzített magasság állásban percenként 70 méterrel süllyeszti a gépet
M= A földön nem tudtuk reprodukálni a problémát
P= Olajszivárgásra utaló nyomok a jobb futómûn
M= Nyomok eltüntetve
P=DME hangereje hihetetlenül nagy
M=DME hangereje beállítva hihetõ szintre (DME= távolságméro berendezés)
P= A rögzítõkar bekapcsolása után a gázkar nem mozdul
M= Azért találták ki
P=IFF nem muködik
M= Az IFF soha nem muködik OFF állapotban (IFF=barát/ellenség felismero rendszer)
P= Gyanítom, a szélvédo megrepedt
M= Gyanítom, hogy önnek igaza van
- Bocsánat, de kicsit kényelmetlen az ülés!
- Semmi baj, - mondja a stewardess - mindjárt hozok egy párnát.
Késõbb megint problémázni kezd a nyûgös utas:
- Ne haragudjon, de ezek a lámpák nagyon zavaróak!
Kicsit késõbb a lámpák kialszanak. Hamarosan megint a hívógomb felé nyúl a renitens utas, de ekkor megszólal a szomszédja:
- Nem tudom, mivel van megint baja, de legyen szíves, a hajtómûvek zaját ne említse meg nekik.
-Mi választ el két alkoholistát két nimfomániástól?
-A pilótakabin ajtaja.
Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülõgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unalomûzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle mûrepülõ gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...
Mezõgazdasági pilóta berobog a mûszakhoz és dühösen a szerelõ elé dobja a kulcsot:
- Te! Nézd már meg a gépemet, mert madárral ütköztem!
Szerelõ elmegy, majd kis idõ múlva jön vissza mérgesen:
- Az lehet, hogy madárral ütköztél, de hogy fán ült, az is biztos!...
Mi az, ami nem jó, ha kihallatszik a pilótafülkébõl?
- Hû, ez az uccsó feles nem kellett volna...
- Te dohányzol...? Nem?? AKKOR MI EZ A FÜST?!
- Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza??
- Húha... HÚHA!....
- Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény!!
- Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!!
Frankfurt nemzetkozi repuloter. a radioforgalmazas a szokasos, mikor egy egyertelmuen German Wings-es pilota nemetul ad bele a frekibe.
- Iranyitas: GWxxx, ez egy nemzetkozi repuloter, ha szeretne valamit, angolul kell foniaznia.
- GWxxx: En egy nemet pilota vagyok egy nemet repuloben, egy nemet repteren, miert kellene nemetul beszelnem?
Szaraz, britt akcentus a radioban
- BAyyy: Azer' haver, mer' elvesztettetek a haborut!
És egyet angolul, bár ezt valszeg itt senki nem fogja érteni. llítólag tényleg megtörtnét, valamiért az SR-71 bejelentkezett a civil toronynak is.
SR-71:"Radar, good day, Airforce Blackbird, request FL 600."
Controller (ignorant of the ceiling of the aircraft): "Hehe, if you can reach flight level 600, then cleared FL 600."
SR-71: "Roger, DESCENDING to FL 600."
- Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
Elkezdodik a menet, az amerikai az elso pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzoje nem bírja nézni tovább, elfordul. Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet. A nagy ünneplés közepette megkérdi az edzo:
- Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
- Mester, egyszeru! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem elott. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erovel... Tudta maga, milyen erot ad, ha az ember a saját golyóját megharapja???
Régi, de az egyik kedvencem:
Az öreg pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az Ancsa (AN-2) gyorsabb, mint az õ gépük. Reggel találkozik a szerelõjével:
-Hú, bazzeg, kurva nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
-Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
Eljön a megmérettetés napja, a szerelõnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az elsõ tisztnek:
-Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
Elsõ tiszt hátranéz:
-Szépen tapadnak...
-Na akkor nézzük.
A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
-És most? Jönnek még?
-Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a fõnök, szinte áttolja a gázkart a mûszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
-Na, most már biztos lemaradtak. 😊
Hátranéz az elsõtiszt, de tátva marad a szája:
-Fõnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat.