41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • bardocz
    Neked is gratulálok te agyonművelt :-)
  • Mighty
    "A Büntető Törvénykönyv önkényuralmi jelképnek tekinti a következőket:

* horogkereszt,
    * nyilaskereszt,
    * SS-jelvény,
    * sarló és kalapács,
    * ötágú vöröscsillag,
    * valamint a fentiek ábrázolása."
  • Mighty
    Te nem vagy normális.
    Árpád sávos zászló és Turul, mint a 3. Birodalom jelképei? Meg önéknyuralmi jelkép?

Az Árpádsávos lobogóra tesznek esküt az országgyűlési képvielők, katonák, rendőrök. A Magyar Köztársaság címerében is benne van.

Ha önkényuralmi jelkép lenne a Turul, akkor miért lehet országszerte Turul-szobrok?
  • Dante73
    Na neeee....
    Mindkettő a 3.Birodalom jelképei közé tartozik, és mint ilyen, önkényuralmi jelképnek minősül.
    A horogkereszt is jóval régebbi, mégis az.
    Inkább Te olvasgass egy kicsit.... Barátom.
  • Pepsi Twist
    haggyátokmá ezeket a szarokat istenem aki árpád sávos zászlóval járkál az tüntető szóval kuss elég az offból és mondjatok vicceket köcsög tüntetők... -.-'
  • QuippeR
    "Árpádsávhoz, turulhoz. Önkényuralmi jelképek."
    te is inkább a történelemkönyvet bújnád, ahelyett hogy arcoskodsz, lehet rájönnél, hogy mi a különbség önkényuralmi és nemzeti jelkép között. a továbbiakkal meg sűrűn el lehet húzni a viccek topikból.
  • bardocz
    Kétlem,hogy önkényuralmi jelkép lenne akármelyik is,főleg,hogy az egyik vagy 800 éves,a másik meg még régibb.
  • Dante73
    Ha egy viccet magyarázni kell, rég rossz....
    Orosháza, mint világváros, valószínű hemzseg a lisztérzékenyektől. Nem a lisztérzékenység, hanem Orosháza a poén. De azért tuti érted a humort....
    Árpádsávhoz, turulhoz. Önkényuralmi jelképek. Te lennél a leginkább felháborodva, ha vörös csillag lenne valakinek a nickjében, és komcsiznál. Örülj, hogy nem nácizunk. Megérdemelnéd. Akár tudod, mi az amit hirdet ez Rólad, akár csak egy hülye divatot majmolsz.
    Gyökérkém nem tudom kinek szólt, mert a válasz erre gombot sem találod.
    De mivel humorérzéked nincs, szerintem hanyagold a topikot.....
  • kocsisgabor9999
    Köszi mindenkinek!:) Annyi eszetek van amennyi látszik. Vagy alapból vagytok ilyen hülyék vagy anyukátok és apukátok végzett rossz munkát! :) Az árpád sávhoz meg annyit fűznék, hogy rossz az aki rosszra gondol. És képzeld van humorérzékem. Lehet több mint neked. És nem csak itt hanem a való életben is a szemedbe mondanám. De ez nem FLAME topik szal bocsi mindenkitől. Ha nem tetszik valami akkor meg küldj levelet gyökérkém.
  • Sephi
    Bocs ha votma.

AZ ALÁBBIAK SZÓ SZERINTI IDÉZETEK BÍRÓSÁGI JEGYZŐKÖNYVEKBŐL:
    - Maga szexuálisan aktív?
    - Nem, én csak ott fekszem.

- Mikor van a születésnapja?
    - Július tizenöt.
    - Melyik évben?
    - Minden évben.

Hány éves a fia, aki magával lakik?
    - Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
    - Hány éve lakik magával?
    - Negyvenöt.

- Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

- Szóval a teherbe esése napja augusztus 8?
    - Igen.
    - És maga mit csinált ez alatt?

- Szóval van három gyermeke, igaz?
    - Igaz.
    - Hány fiú?
    - Egy sem.
    - Hány lány?

- Hogy végződött az első házassága?
    - Halállal.
    - Kinek a halálával?

- Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
    - Közepes magasságú, szakállas.
    - No vagy férfi?

- Tehát azt mondja, hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
    - Igen.
    - Lehetséges, hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

- Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
    - Minden boncolást hullákon végzek.

- Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
    - Orális.

- Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
    - A boncolás kb. este 8:30-kor kezdődött.
    - És Kiss úr halott volt ebben az időpontban?
    - Nem, ott ült az asztalon, és csodálkozott, hogy miért boncolom.

Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyén pulzusát?
    - Nem.
    - Ellenőrizte a vérnyomását?
    - Nem.
    - Ellenőrizte a légzését?
    - Nem.
    - Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást?
    - Nem.
    - Miért olyan biztos ebben, doktor úr?
    - Mert az egyén agya az asztalomon volt, egy üvegtartályban.
    - Mindennek ellenére, mégis, lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
    - Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt, és ügyvédként praktizált valahol...
  • degenerator
    na nézd már, a csökevények besértődtek:D
  • madmanic
  • cherubim06
    De a nyerő még mindig:

-Anya, anya. Feltaláltam a dinamót...
    -Tudom, Ányos.
  • davidragon
    Ezeket itt még nem olvastam, ha voltak is akkor már elég régen. Igaz nem túl erős viccek, de valakinek talán tetszenek majd:

-Mit kavar fel két egymás mellett haladó nyomtató a sivatagban?
    -Párhuzamos port.

-Hol teremnek a floppy lemezek?
    -Diszkréten.

-Hol terem a nylon?
    -Celofán.
  • szjuca
    Vagyonosodási vizsgálat!
    Menekul a csiga az erdöböl.Találkozik a rókával.
    -Mi van csiga,belőttél,hogy így tepersz?
    -Á dehogy!
    -Itt az APEH,vagyononvizsgálat lesz.
    -Na és?
    -Hát tudod,nekem is saját házam van,az asszonynak is saját háza van,meg a gyereknek is.Sürgösen le kell innen lépnünk.
    Elgondolkodik a róka,majd ő is futni kezd.
    Találkoznak a gólyával.Megszólita a kissé lemaradó ravaszdit:
    -Mi van róka,hova futsz ilyen gyorsan?
    -Nem hallottad?Kiszállt az APEH az erdöbe,vagyonvizsgálatra.
    -És akkor mi van?
    -Hát nekem is drága bundám van,az aszonynak is a gyereknek is.Ezek minket lecsuknak!
    A gólya nagyon csodálkozik,majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezd:
    -Hát fiuk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs.Az is mindig össze van szarva,tehát csúnya is-szóra sem érdemes.
    A csiga természetesen megint más véleményen van,és loholás közben kárörvendően visszaszól:
    -Nana gólya! Fél év itthon,fél év külföldön?!!
  • Calver
    kicsi gabika, mássz inkább vissza a kis "jajj én majd beszólok mindenkinek" topicodba és ott játszd az arcot, azt kevesebben olvassák -> kevesebben fognak téged szánalmas idiótának tartani.
  • Dante73
    A lisztérzékenység, hál istennek nem túl sűrű. De Orosházán nyilván rengetegen vannak.
    Humorérzékedhez, és az árpádsávokhoz meg a turulhoz a nick-edben gratulálok. Igazi hazafi lehetsz....
  • toysoldier
  • theone91
    Mekkora gyök vagy bazze...
  • bardocz
    Miért hülyeség?A legértelmesebb klub a többi közül,és annak van egyedül értelme is.
  • utgyuru
    1. nem én írtam
    2. sajnálom aki lisztérzékeny, de ez a hülyeség magaiskolája, hogy ilyen klubot nyit. nem a lisztérzékenységén van a poén.

Ilyen alapon gratulálok az Árpád-sávodhoz nyilaskám
  • bardocz
  • kocsisgabor9999
    Gratz... légy lisztérzékeny kívánom neked tiszta szívből és akkor MUHAHAHÁZZ!!!
  • Stann
    Nincs vicc flamelés nélkül, erről ez jutott eszembe:

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
    4 aki flame-eli a nyelvtanárokat.
  • bardocz
    „Orosházi lisztérzékenyek és barátaik”

Tényleg vicces,hogy tízszeres áron veszik a cuccokat...
  • theone91
    Jók, csak kb. a humor definíciójával egyidősek... -.-
  • utgyuru
    Klubbok a wiw-en:
    „Néha szexelek a barátnőmmel” klub – nehogy túlzásba vigyétek!
    „Cépek klubja : D: D: D” – nyilván az eszeseké is.
    „Akiknek kivan a fasza” – hát ennyi IQ-val én se örömködnék
    „3D Szempilla Klub” – a többieké síkban helyezkedik el.
    „Csunyák klubja” – helyesírás nincs, önkritika legalább van
    „A Szexi Hófehérke” – mi mondjuk a hét törpére gerjedünk
    „Kommunista Parasztok Degenerált Klubja” – ez amolyan onlájn TSZ lehet
    „Akik tíznaponta legalább egyszer interneteznek” – én csak 11 naponta, francba
    „Szeretem az Epret” – igazi beszélgetési alap!
    „A borsmenta tea fogyasztói” – ez is kimerítő.
    „Eper imádók, de tényleg” – ők TÉNYLEG szeretik az epret, míg a fentiek inkább csak villognak vele
    „Orosházi lisztérzékenyek és barátaik” – bocs, de… MUHAHA
    „Akik szeretnek szarni!” – a Művészet kategóriában akadt ez a gyöngyszem
    „TETOVÁLÁS VAN A PUNCIMON FAN CLUB” – ez ugyebár mindenkire tartozik
    „Kerepesi Temető” – jelölje bátran, aki… odajár bandázni? Netán ott nyugszik?
    „Nagy orr az etalon” – én mondjuk a terjedelmes fülcimpára szavaznék
    „Velünk az egész világ” – nevű klub 1 tagot számlál
    „Akik szeretik a szexet” – a többiek ki nem állhatják nyilván.
    „Árpád-házi magyar szentek” – nem gondoltam, hogy neteznek, pláne hogy háromezren vannak
    „ÉN VAGYOK A BATMAN TE BUZI” – engem meggyőzött!
    „Akiket már csaltak meg” – itt lehet vele büszkélkedni
    „Akik az iWiW -en rajta vannak” – ha bejelölöd, rajta leszel!
    „Képzeletbeli kentaurok, lovak” – én is gyakran fantáziálok róluk
    „Nemzetközi Lapos Föld Társaság” – már van egy tagja.
    „Tóth Péterek klubja” – mert itt érzed, hogy egyéniség vagy.
    „GYŰLÖLÖM A FIATALOKAT” – ja, járókeret nélkül közlekednek és saját fogaik vannak, tök gáz.
    „Sosem tartoznék olyan klubhoz, mely elfogad engem tagnak klub” – de alter vagy bazzeg
    „Hónalj dezodor” – de mit keres ez a Vallás témakörben?
  • RelakS
    vagy "elrontotta a poént"
  • Lynx_TWL
    hú ennek van egy másik verziója is:

"ezt még nem ismertük"
    aki tudja pontosan miről van szó írja már le plz.
  • BártfaiB
    Ezekről a számokról az a vicc jut az eszembe, amikor a bolondok házában az ápoltak cicceket mesélnek:
    - 23. - Nagy nevetés
    - 162. - Nagy nevetés
    - 87. - Nagy nevetés
    - 52. - erre a többiek felpofozzák a azt aki a számot mondta.
    Az ápoló megkérdezi tőlük, hogy miért verték meg.
    - Tudja megszámoztuk a vicceket, mert úgyis mindet ismerjük, és így gyorsabb elmondani, de az 52-es egy favicc volt.
  • RelakS
    Melyikre gondolsz?
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=999883186&no=22781]#22781[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=999883186&no=18192]#18192[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=999883186&no=5471]#5471[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=999883186&no=2631]#2631[/url]
  • kas123
    az első egy elcseszett verziója az eredetinek, ami ezerszer jobb ennél (csak most nem találom :()
  • degenerator
    Idősebb Bush (oké, legyen ifjabb Bush) és Gorbacsov(legyen Putyin) a nukleáris leszerelésről tárgyalnak. Sorra teszik egymásnak az engedményeket, és végül eljutnak odáig, hogy egy-egy rakátájuk marad. Igen ám, de mikor már csak egy-egy rakátájuk marad, Bush elkeseredik kissé, hogy semmibe lett korábbi hatalmuk egy fontos forrása, és parancsotad, hogy a maradék egyetlen rakétát lőjjék ki az oroszokra.
    Az oroszok észlelik a kilövést, és Gorbi parancsba adja, hogy ők is lőjjék ki a maguk rakétáját. A vezérkari főnök kissé megijed, majd megszólal:
    - Főtitkár elvtárs, sajnos azt hisem valamiről ne mtud. Tudja az a sok rakéta, amiket a felvonulásokon láthatott csak makett, mind gumiból van, és a kilövőállásokban lévők is azok voltak.
    Gorbacsov elkeseredik, majd mielőtt le érnek az óvóhelyre úgy dönt, hogy mégiscsak lőjjék ki azt a rakétét, még akkor is, ha csak gumiból van
    Másfél óra múlva csörög bushnál a telefon. Gorbacsov az.
    - Elnök Úr! Mi szükség volt erre? 5 millió halott, Moszkva nagy része elpuszult. Hatalmas Tragédia.
    Bush:
    - Ön beszél főtitkár Úr? 25 millió halott, a fél keleti partvidék romokban, és az a sz@r még mindig itt pattog a szomszéd utcában...

Szóval kitör a nukleáris háború. Kilövik az amerikaiak a rakétáikat, kilövik az oroszok. Pusztítás, mindkét ország romokban.
    Egyik fél sem hajlandó megadni magát.
    Ül bánatosan az ameriai elnök, gondolkodik, hogy most mi legyen.
    Jön az egyik tábornok:
    - Elnök úr, számítógépes hiba történt, ezért egy rakétánk még maradt a silókban.
    Felkpja az elnök a telefont, hívja a forró dróton az oroszt:
    - Na figyeljen ide, továriscs, nálunk számítógépes hiba miatt még maradt egy rakéta a silókban. Most kalibráljuk a maguk bunkerére. Add meg magad.
    A drót túlsó végéről jön a válasz:
    - Na figyelj ide, te jenki majom. Nálunk Irkutszknál az egyik laktanyában a bebaszott zászlós rossz gombot nyomott meg, így maradt a silókban tíz rakéta. És jegyezd meg - amíg Oroszország iszik - legyőzhetetlenek vagyunk.

Másik vicc:
    Kolja, a gyái élmunkás a nukleáris háború másnapján felébred, és lemegy a sarki korcsmába:
    - Szasz, Jurij, - szól a korcsmárosnak. - Nem tudod, ki győzött?
    - Hát mi. - jön a büszke válasz.
    - Tyű, tesókam, akkor 200 gramm vodkát kérek és két sört! Mennyi lesz?
    - Két dollár, negyven cent.
  • z99999
    ez jó
  • Pepsi Twist
    - Apám, megházasodom! - mondja a zsidó fiú otthon.
    - Na végre, édes fiam. Már épp ideje volt. Na és kit veszel el?
    - A Bélát!
    - Dehát az nem is zsidó!
  • Pepsi Twist
    Zsidó katona tankkal üldözi a Palesztin lázadót, aki futtában lövi a harckocsit. A töltények mind levágodnak a tankról, aztán a sokadik lövés után elfogy a lőszere, úgyhogy megáll és eldobja a fegyvert, a kezeit a magasba teszi. A tank megáll, és kiszáll a zsidó:
    - Mi van Palesztin, elfogyott a töltény?
    - Igen.
    - És mond csak... nem akarsz venni?
  • Pepsi Twist
    - Mit jelent sziú nyelven a "windows"?
    - Fehér ember várni homokóra.
  • Pepsi Twist
    A prostituált olyan számítógépes program, amit az élet ír, de a stricije futtat.
  • Pepsi Twist
    Két ördög találkozik. Az egyik vidám a másik szomorú. A vidám megkérdezi a szomorút.
    - Miért vagy szomorú?
    - Az utóbbi időben sok gondot okoznak nekünk a halott programozók.
    - Miféle gondokat?
    - Például tegnap az egyik láncfűrésszel a fél részleget likvidálta, mire sikerült neki megmagyarázni, hogy ez nem a DOOM folytatása.
  • Pepsi Twist
    Számítógépes szlengszótár:
    - Alfa változat: a programok készítésének az az első fázisa, amikor megpróbálják figyelembe venni a felhasználók visszajelzéseit. Latin szó, jelentése: "nem működik".
    - Béta változat: a program megjelenés előtti utolsó változata. A "béta" egy latin szó, jelentése "még most sem működik".
    - Hibaüzenetek: rövid, velős üzenetek, amelyek segítségével a programozók a felhasználókra hárítják a programjaik hibáit.
    - Hardware: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket meg tudod rugdosni.
    - Software: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket csak szidni tudod, a szerzőjével egyetemben.
    - Segítség: a programok azon funkciója, amelyek segítségével a felvetődött kérdéseid mellé újakat szerezhetsz. Ha megfelelően használod a "Segítség" funkciót, akkor több oldal megtekintése után visszajutsz a kiinduló pontra, anélkül, hogy bármit is megtudtál volna.
    - Hibajavítás (patch): a programozó szánalmas kísérlete bűneinek helyrehozására.
    - Nyomtató: ízetlen tréfa. Egy nyomtató három részből áll: a burkolatból, a papírgyűrő mechanizmusból és a villogó piros lámpából.
    - Programozók: számítógépes bosszúállók. Azon csoport tagjai, akiket az iskolában folyamatosan gúnyoltak a szemüvegük miatt, akik bemagolták az összes Star Trek epizódot, ám most már többszörös milliomosként "felhasználóbarát" programokat írnak, amelyekkel bosszút állnak az egykor őket gúnyolókon.
    - Felhasználói kézikönyv: olyan tárgy, amelyet az asztalláb rövidségnek kompenzálására használnak. Alkalmas még a monitor szemmagasságba emelésére is.
    - Tervezett megjelenési dátum: pontos számítási módszere abból áll, hogy a tényleges megjelenési dátumból levonunk hat-tíz hónapot.
    - Felhasználók: azon személyek gyűjtőneve, akik a monitor előtt üldögélnek. Három fő típusuk van: a kezdő, a haladó és a profi.
    Kezdő felhasználó: az az ember, aki attól fél, hogy egy gomb megnyomásával tönkreteszi számítógépét.
    Haladó felhasználó: az az ember, aki nem tudja megjavítani számítógépét, miután egy billentyűlenyomással tönkretette azt.
    Profi felhasználó: az az ember, aki mások számítógépét is tönkre tudja tenni egy billentyűlenyomással.