Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 tényleg durván van összeillesztve! Engem is megtréfált!

Anders
1984-es vagy 85-ös vicc a Fradival
ez csak digitálisan felújítva 😊

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

reaper4
mondjuk az elsõt nem értem <#idiota>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Dynamic
Egy kissé kaotikusnak tûnt, de utána rájöttem, hogy két különbözõ viccrõl van szó😊
nandorb
Az igazgató vadászik. Egy nyúl szalad a puskacsõ elé,mire megszólal az igazgató:
- Neked is ütött az utolsó órád, megírhatod a végrendeletedet!
Céloz, lõ, de nem találja el. A nyúl továbbszalad.
- Már fut is a közjegyzõhöz - bólint a mellette álló rendész.
- Holnap ünneplem a bádoglakodalmamat.
- Bádog ? Ilyet még nem hallottam!
- Igen. Holnap lesz öt éve, hogy egyfolytában konzervet eszem.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Az apa elviszi magával tízéves kisfiát a kocsmába.
- Itt van fél deci szilvapálinka, most pedig megiszod...!
A gyerek vonakodik, de az apa szigorú. A srác nagy nehezen megissza, megrázkódik.
- Na, jó?
- Borzasztó rossz!
- Na látod, az anyád meg azt hiszi, hogy szórakozni járok ide!

nandorb
A székelyember kettesben él a fiával. Az összes vagyonuk két malac. Egyik nap elhatározza, hogy bemegy a városba, megpróbálja eladni az egyik malacukat. Így szól a fiához:
- Fiam, én most elmegyek a városba, eladom az egyik malacot, a másikról neked köll gondoskodni. Adok háromszázezer lejt, egy százasból etesd a malacot, a másikból egyél Te, a harmadikból meg elmehetsz szórakozni.
Eltelik egy nap, a székelygyerek már elitta az összes pénzt. Már csak egy nap van, míg hazaér az apja, szegény malac meg csont és bõr. Megijed nagyon a gyerek, átmegy a szomszédba a barátjához, elmeséli mi történt.
-Tudod mit csináljunk? - mondja a barátja. - Spárgával kössük össze a seggén a bõrt, aztán megint szép feszes lesz, apád észre se veszi!
Így is tesznek. Másnap hazaér az apja, de a malac megdöglik. Tanakodnak mitõl dögölhetett meg a malac. Kihívják az állatorvost. Az orvos vizsgálja órákig, egyszer csak felkiált:
-Tudom már mitõl döglött meg a malac! Krónikus álmatlanságban végzett vele! Valaki összekötötte a seggén a bõrt, de olyan feszesen, hogy nem bírta lecsukni a szemét!

nandorb
Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az elsõ
megfogja, húz belõle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
- Ez petróleum!
Az elsõ végigméri és megszólal:
- Az.

nandorb
Apuka leülteti a tizenkét éves fiát, és azt mondja neki:
- Fiam, eljött az ideje, hogy elmeséljem neked, hogyan is születnek igazából a gyerekek!
A fiú a fülére tapasztja a kezét, és felkiált:
- Nem! Nem akarom tudni!
- De miért? - kérdi az apja döbbenten.
- Nézd, apa! Amikor hat éves voltam, elárultad, hogy nem létezik a Télapó.
Amikor hét éves lettem, elárultad, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi sem.
Azt viszont már tényleg nem bírnám ki, ha most azt is elárulnád, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell a lányokat megb...ni.

nandorb
Egy férfi bemegy a kocsmába, és kér három pohár Uniqumot.
- Mire ez a nagy felhajtás? - kérdezi tõle a kocsmáros.
- Ma éltem át életem elsõ orális szexes élményét.
- Gratulálok! A negyedik poharat ennek örömére én állom.
- Kösz, nem kell. Ha három nem mossa le az ízét, a negyedik sem fogja...

nandorb
Házsártos, veszekedõs anyósa volt a csíkföldi székelynek. Tudván ezt, üzent neki a helyi patikus, hogy van egy jófajta orvossága ez ellen.
A székely elment hozzá a szerért, s a patikus adott neki két hatalmas pofont.
- Na, ezt adja be az anyósának, mert az õ bajára ez a legjobb orvosság.
Legközelebb, amikor az anyós megint elkezdett kárpálni, a székely szó nélkül pofon teremtette. S lám, az orvosság hatott, az asszony elcsöndesedett.
Amikor a székely ismét elment a gyógyszertárba, a patikus megkérdezte:
- No, használt a múltkor a gyógyszer?
- Hogy használt-e? Mihelyst beadtam egy porciót, nyomban meggyógyult. A másodikra -- s ezzel képen teremtette a patikust -- már nem is volt szükségem, hát visszahoztam.

nandorb
Egy japán, egy koreai és egy moldovai beszélgetnek.
Japán: - Hát nálunk kérem úgy mûködik, hogy egyik nap elkezdünk építeni egy autógyárat és egy hónap múlva már az elsõ autók eladásra várnak.
Koreai: - Hmmm, az semmi! Nálunk egyik nap elkezdjük építeni a tv-gyárat és egy hét múlva már otthon nézik a tv-t.
Moldovai: - Az semmi. Nálunk délelõtt elkezdik építeni a sörgyárat és már délben mindenki részeg!!

nandorb
Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készülõdnek az EU-ba. Az interjú elõtt figyelmeztetik õket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak.
Elsõ a bulgár elnök: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day." Második Mádl: "I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV." Majd Ion Iliescu: "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"

Sadist
Nem minden = létezik, vagy van olyan.

Úgyhogy abból csak az következik, hogy van olyan nem pesti, aki hülye.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Z
Ott (Németország, 2006) ezüstérmes lett a francia válogatott. Viszont 2002-ben a csoportból nem jutottak tovább. Nulla!! lõtt góllal, egy döntetlennel, és két vereséggel estek ki. Ez 2002-es vicc.

2002-es VB csoportmeccsei, és eredmények

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

SMACKDOWN18
na en se duzzogok vagy ahogy te mondod de ha valakinek nem ertheto arrol en nem tehetek

Z
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne sértõdj meg. Ahogy a kritikád jogos volt, hogy használjam a válasz erre gombot, úgy a kérésem is jogos. Annyi a különbség, hogy én nem duzzogok, hanem elismerem, ha igaza volt a másiknak. Jelen esetben neked.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kori
sztem német

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

SMACKDOWN18
akinek nem tetszik ne olvassa

Z
Azt írd már oda, hogy a Dél-Korea+Japán által rendezett VB után történik. Mert így nem biztos, hogy mindenkinek világos, hogy mirõl is van szó.

LOOOOOOOOOl

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Csuhai G
😄DDDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Scottt
Porsche..😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SMACKDOWN18
Figyelem! A nõi vezetõk különösen veszélyesek a forgalomra! A múltkor a nemzetközi autópályán vezettem, és amikor balra pillantottam, éppen egy nõ elõzött százhatvannal a vadonatúj Porche-jában, miközben a visszapillantó tükörben festette ki a szemét!
Annyira megijedtem, hogy elejtettem a villanyborotvámat, ami kiverte a másik kezembõl a hamburgert. Teljesen összezavartan próbáltam egyenesben tartani a kormányt a térdemmel, és így persze lerúgtam a mobiltelefonomat, ami beleesett a lábam között a kávémba... hát nem megszakadt az extrafontos hívásom!

Szarási tilalom van az erdõben. A nyuszikának azonban már nagyon kell. Nincs mit tenni, fogja magát, és egy bokor alá pakol egy rendes kupaccal. Arra jön a medve. A nyuszika gondolkodik, hogy most mit csináljon, majd hirtelen fogja a kalapját, és ráhelyezi a nagy rakás szarra.
- Hé, nyuszika! Mi van a kalap alatt?
- Nos - mondja a nyuszika - egy nagyon értékes lepke van a kalap alatt.
Erre a medve szemében felcsillan az érdeklõdés:
- Hadd nézzem meg!
- Azt nem lehet. Ha felemelem akkor elrepül! - mondja a nyuszika.
- Hadd nézzem meg! - mondja a medve mérgesen.
- Oké - mondja a nyuszika, majd hirtelen felemeli a kalapot és a távolba mutat:
- Nézd ott repül!
Majd lenéz a rakás szarra és így szól:
- Odanézz, mekkorát szart!

Kiváló bolhaport árul a székely vásározó - ami téglapor, csak szépen csomagolták. Veszik is a népek, mint a cukrot.
- Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?
- Meg kell fogni a bolhát - évõdött a ravasz kereskedõ - az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.
- Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...
- Agyonnyomni? - nézett rá a kereskedõ - Az is jó...

Az orvos a beteghez:
- A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!

A füves srácnak elfogyott a zöldje, elmegy hát a dielerjéhez venni, de a dielernek nincs:
- Bocs haver, elfogyott, de ajánlok helyette valami mást; egy bogyót. Hidd el ez tuti áru, ettol három nagy tüzesgolyót fogsz látni.
A srác rááll és megveszi. Haza megy, szól az apjának hogy kimegy az erkélyre friss levegõt szívni.
Kimegy, beveszi a bogyót. Áll, álldogál, nézelõdik egyszer csak jön egy nagy tüzesgolyó es elhúz az orra elõtt.
- Huhh ez király! - mondja magában es nézelõdik tovább.
Áll, álldogál. kis idõ múlva jön a masodik, nagyobb tüzesgolyó.
- Coooool, ez még királyabb - mondja és nézelõdik tovább.
Áll, nézelõdik, nemsokára jön a harmadik, még hatalmasabb tüzesgolyó és elhúz az orra elõtt. A gyerek nem tér magához:
- Bakkkker, ez király cucc! Megyek veszek még - hát el is megy. Haza megy és mondja az apjának:
- Apám, az erkélyen leszek, szívok egy kis friss levegõt.
Mire az apja:
- Jól van fiam, de megint három napra mész ki?

SMACKDOWN18
A falu bolondja kap egy ócska biciklit, hogy legyen mivel közlekednie a faluban. El is indul, ám pár méter megtétele után integet neki egy gyerek. A bolond felveszi a gyereket a vázra, majd tovább hajt. A következõ utcában megint egy gyerek integet neki, akit a csomagtartóra ültet. Így haladnak, mígnem meglátja õket a rendõr, aki már messzirõl lengeti a karját. A bolond odaszól neki:
- Nem látja, hogy tele vagyunk?

SMACKDOWN18
Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt három aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...

SMACKDOWN18
A székely bácsi felmegy a városba és oda áll a kólaautomata elé. Bedob egy érmét, kap egy kólát. Erre nagy lelkesen bedob még egy érmét. Mikor már vagy huszadjára csinálja, hosszú sor áll mögötte. Odaszól egy várakozó: -- Siessen már bátyám! -- Csend, most épp nyerõ szériám van...

SMACKDOWN18
Hajtja a székely bácsi nagy komótosan a szekerét. Egyszer csak lelassít mellette egy kocsi és kiszól a sofõr:
- Bácsi, nem tudná megmondani merre van a makaróni gyár?
- Nem tudom én, fiam.
A kocsi továbbhajt, a székely bácsi elgondolkozik, aztán utána kiált:
- Jóember, nem a lyukastésztagyárat keresi?
A sofõr örömmel tolat vissza:
- De igen, tudja hol van?
- Dehogy tudom, fiam.

SMACKDOWN18
A szovjet és az amerikai elnök megegyeznek, hogy titkárnõt cserélnek egy idõre. Megtörténik a csere és egy hét múlva felhívja az amerikai a titkárnõjét:
- Hogy mennek a dolgok?
- Minden OK, a munkát el tudom látni.
- Akkor minden rendben?
- Hát csak az a gond, hogy itt az oroszoknál nem divat a miniszoknya és ezért minden nap rávarrnak a minimre öt-öt centit.
- Ezt el lehet viselni. Viszlát!
Az orosz elnök is felhívja a titkárnõjét:
- Hogy mennek a dolgok?
- Minden rendben, a munkát el tudom látni.
- Akkor minden rendben?
- Hát csak az a gond, hogy itt az amiknál nem divat a hosszú szoknya és ezért minden nap levágnak a szoknyámból öt-öt centit.
- Ezt el lehet viselni.
- Ezt még igen, de három nap múlva ki fog látszani a farkam és a géppisztoly csöve!

Frosty01
<#nevetes2> rég röhögtem már ilyen jót D:

practitioner of the forbidden arts of death

SMACKDOWN18
Jane hajótörést szenved a dzsungel mellett. Túléli, de vadállatok kergetik, esõ áztatja, éhezik. Jön Tarzan és megmenti. Magával viszi a dzsungel közepén álló kunyhójába, ahol boldogan élnek egy ideig. Egy idõ után azonban Jane megkívánja Tarzant, mert erõs, izmos és jóképû. Meg is kérdezi tõle:
- Tarzan, csináltad már AZT nõvel? - Tarzan nem érti. - Szeretkeztél már nõvel? -Tarzan nem ismer szeretkezés.
Jane elmagyarázza neki, mire Tarzan szeme felcsillan: -Tarzan ismer ezt. Tarzan használ nagy, odvas fa, odú körül moha. -Tarzan, az nem ugyanaz. Akarod ezt nõvel csinálni? Velem? -Tarzan nagyon akar ezt Jane-nel csinálni.
Jane tehát levetkõzik és odafekszik Tarzan elé. Tarzan fogja magát és párszor úgy belerúg Jane-be, hogy majd beszakad az összes bordája.
- De Tarzan nem errõl volt szó!!!! - Tarzan csak ellenõriz darazsak.

SMACKDOWN18
Zidane otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában megpróbálja. Szerzetesnek öltözik az amúgy is papos frizurája miatt. Az elsõ szembejövõ, egy oreg néni rögtön ráköszön: -- Szia Zizu!
Pánikszerûen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat ragaszt, lepedõbe tekeri magát, és arab emírként kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott álldogál és megint ráköszön: -- Szia Zizu!
Zizu majd' elájul. Hazamegy, megint lefürdik és átoltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába öltözik be, zoknikat dug a mellkasához, és egy retiküllel a kezében transzvesztitaként megint kilibben az utcára. Néni már messzirõl integet:
-- Zizu, szia Zizu!
-- Honnan tetszik megismerni folyton?
-- Hülye vagy, vazze'? Én vagyok az, Barthez!

Z
Szokásom, csak most elkalandozott a figyelmem. Ezúton is elnézést mindenkitõl. 😄

A 28237, illetve 28-ra ment. 😊

SMACKDOWN18
a valasz gombot hasznaljad ne itt mindenki gondba essen ez miatt

Z
Off: Tegyük fel, hogy a nem a mínusz, és az igen a plusz. Valamint mínusszor mínusz az plusz. Ergo:
Nem minden nem pesti hülye => Minden pesti hülye. <#idiota>

És akkor mi a helyzet a budaiakkal?

SMACKDOWN18
Székely bácsika stoppol az útszélen a tehenével. Megáll mellette egy Jaguár. A sofõr odakiált a bácsinak.
- Jó napot kívánok! Magát el tudom vinni, de a tehenét nem.
- Kösse csak az autó után!
A sofõr rászánja magát, és odaköti a tehenet a vonóhoroghoz. Mennek negyvennel, a tehén kitartóan kocog utánuk. Mire a parasztbácsika:
- Mehet gyorsabban is, bírja az!
A Jaguáros rákapcsol. Mennek már nyolcvannal is, amikor a vezetõ belenéz a tükörbe.
- Bácsi, úgy látom, kezd elfáradni a tehene! Már lógatja a nyelvét!
- Nem olyan biztos az! Merre lógatja a nyelvét?
- Balra.
- Akkor vigyázz, fiam, mert elõzni fog!

SMACKDOWN18
A rendõrök és a tûzoltók közös kiránduláson vesznek részt. Egy emeletes buszt kapnak, melyben a földszinten a tûzoltók, az emeleten a rendõrök utaznak. Pár óra után a tûzoltók parancsnoka felmegy a rendõrökhöz, akik halálsápadtan ülnek a helyükön.
– Veletek meg mi van? – kérdezi tõlük.
– Könnyen vagytok ti odalent – válaszol a rendõrök fõnöke - Nektek van sofõrötök!

SMACKDOWN18
A háziállatok versenyeznek, hogy melyikük a legfélelmetesebb.
Azt mondja a disznó:
– Belehempergek a sárba, visítva rohangálok körbe, az összes baromfi megijed tõlem. Mondja a bika:
– Felszegem a fejem, fújtatok egy kicsit, rohangálok a réten, az összes tehén, birka szerteszéjjel fut. Mondja a csirke:
– Úgy teszek, mintha döglött lennék, a fél ország befos a félelemtõl!

SMACKDOWN18
Juliska, a fiatal falusi lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi, akit a falu egy kicsit bolondnak tart, és megszólítja:
- Te, Julis, olyan gyönyörû vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet!
- Mit képzelsz, Jancsi!
- Te, Julis, adok ötezer forintot, ha megfoghatom.
- Hát, ha adsz ötezer forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Jancsi folytatja:
- Te, Julis, olyan kívánatos vagy, úgy megsimogatnám a combod között, adok tízezer forintot.
- Hát, ha adsz tízezer forintot, akkor gyere oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Jancsi folytatja:
- Te, Julis, én már nem bírok magammal, adok hetvenezer forintot, ha magamévá tehetlek.
- Ha már itt vagyunk a bokorban, adjad a pénzt, oszt gyerünk.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Mondja Jancsi:
- Jaj de jó volt, na most már megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját, és folytatja a kapálást. Arra jön a TSZ-elnök. - Nem látom Jancsit, járt erre?
- Igen, volt.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

SMACKDOWN18
A budapesti turista csoport megindultan szemléli a idilli Hargitát. A távolból egy juh nyáj közeledik, pásztoruk János bácsi, akit a turisták könnybe lábadó szemmel csodálnak, minthogy ez valószínuleg teljes harmóniában él a természettel. Az egyik turista megszólítja az öreget:
- Aztán adnak-e tejet ezek a juhok?
- A fehérek adnak - feleli János bácsi.
- És a feketék?
- Hát, azok is.
- És gyapjút adnak-e ezek a juhok?
- A fehérek adnak.
- És a feketék?
- Hát, azok is.
- De hát János bácsi, miért tesz mindig különbséget a fehér és a fekete juhok között?
- Mert a fehérek mind az enyémek.
- És a feketék?
- Hát, azok is.

Molnibalage
Az ilyen székely vicceket bírom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SMACKDOWN18
Két székely találkozik az erdõben.
- Adjon Isten!
- Adjon Isten!
Leülnek egy kidõlt fára. Miközben ott üldögélnek, elkezd esni az esõ.
- Megeredt.
- Meg.
Jó negyed óra múlva arra siet az erdész, felhajtott gallérral, döbbenten áll meg a két székely elõtt.
- Maguk meg mit csinálnak itt, ebben a szakadó esõben?
- Beszégetünk!

degenerator
a nem lemaradt

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
nem minden pesti hülye. õ csak naiv.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

OFF
Van egy elméletem, ne vedd sértésnek, de:
Mibe, hogy nem pesti vagy..?!
ON

htr93
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ha a 10 rõl, ordibálsz, (mer)meghalsz
ha az 1.rõl, akkor ddzzsss(földet érsz,) és utána ordítasz, mer nem halsz meg, de eltöröd 8 bordád, meg a kezed lábaD)
A VÁÁLLASZ

htr93
"Mi a különbség az között, ha a 10. vagy az 1. emeletrõl ugrasz le.

ha a 10.rõl, akkor azt mondod

SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

wwwwwwwwááááááááááááááááááááááárrrrrggghhhh......DDDZZZSSSS

ha az 1-rõl,

SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

DDDDZZZSSSS WWWWWWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAARRRRGGGHHH "

Pheaper
Nem Gáz 😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

N o N a m e
lol