41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#31581 Akkor már belazulok én is:
Cegléd - Your Cegle -
#31580 osstfyasszonyfa? -
#31579 Vasboldogasszony - Iron Happy Woman -
#31578 vagy ukkot. -
Vardar #31577 Rásonysápberencs:D N azt magyarázza meg valami mókamiki. -
#31576 Oroszlány is kimaradt akkormár :D Russian girl -
#31575 Kiskunfélegyháza kimaradt..House of little Kun half past twelve. -
#31574 Helyesen Százhalombatta. Arra meg a hundred heap fucked it jobb volna. -
#31573 Little hold it!! -
#31572 Ez lazan megalna a helyet a szar viccek topikba...
Nagyon allat viccek, ugymond mar fajnak... az alkatrace-esen beszartam...XD -
ba32107 #31571 Pacific Csaba!! -
#31570 jaj -
#31569 "Ha esetleg el szeretnéd magyarázni egy angolnak hogy hol laksz:
Pacific Csaba = Békéscsaba
Saturday Place = Szombathely
Have Six = Hatvan
Very Bad Iron = Szarvas (ez igen diszkret)
Legless = Lábatlan
Mizs Of Louis = Lajosmizse
Saint S = Szentes
Red One House = Veresegyház
Wish Of Balaton = Balatonakarattya
Little Hold It = Kistarcsa
Nutty D = Diósd
Turkish Valentine = Törökbálint
Girlvillage = Leányfalu
Froggy Goes R = Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It = Szászhalombatta
Eugene Nutty = Diósjenő
Her Lip = Ajka
Reach It = Érd
Your Peanut = Mogyoród
Big Smithy = Nagykovácsi
Hey Water = Hévíz
He Would Push You = Tolna
Castlecastle = Várpalota
Noble Customs = Nemesvámos
Veered Grass = Martfű
He Wolud Steal = Csorna
His Problem = Baja
Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert
My Big Problem = Nagybajom
K.O. Summer = Konyár" -
#31568 2.-on majd behaltam :D -
ba32107 #31567 - Mire vigyázzunk ha savanyúságokkal kártyázunk?
- Csalamádé. -
ba32107 #31566 - Hogyan hívják azt a nemzetet, amelynek a tévécsatornáin csak mutatóban találni néhány - ám annál jobb - bűnügyi film?
- Dísz-krimi náció...
-
ba32107 #31565 - Milyen vagy, ha ma még nen szartál?
- Makulátlan.
- Hogy mondják a szépségversenyt más szóval?
- Alkatrace. -
#31564 kibirod. -
#31563 nem vót még -.- -
#31562 :DDDD -
#31561 Amerikai iskola, a tanítónő feladja a házi feladatot: másnapra mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet a családja történetéből. Másnap:
- No, kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra, de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- És mi ebből a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebből a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban, és egy nap a vietkongok lelőtték a helikopterét. Nem volt semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat megolt a macsettával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet kénytelen volt puszta kézzel megfojtani.
- Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebből a szörnyűségből a tanulság?
- Ne basztasd Bob bácsit, ha részeg! -
#31560 Volt nekem egy másik videóm ugyanerről a témáról még évekkel ezelőtt. Sajnos asszem már nincs meg. -
#31559 Tenyleg halali. -
xtr3m #31558 Cigány,megnősül, majd kérdezi az egyik barátja:
- Te, milyen az asszony az ágyban.?
- Sokan dicsérik. -
#31557 Ezen behaltam :D
(video) -
#31556 Én sem :) -
#31555 Jaj... :) -
#31554 Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi, hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani?
A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
A férfi válaszol:
- Úgy 160 körül.
Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletről, a csillagközi űrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekről. A férfi le van nyűgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ. Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd megkérdezte, hogy mit szeretne inni.
- Egy martinit kérek - mondta a férfi.
Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
- Úgy 100 körül.
Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-ről, meg Kelemen Annácskáról.
A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés:
- Mennyi ai IQ-ja, uram?
- Izé, saccperkábé 50.
A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan megkérdezte:
- M-a-g-u-k i-s G-y-u-r-c-s-á-n-y-r-a s-z-a-v-a-z-t-a-k? -
#31553 Lazuljal... nem roszbol mondtuk... -
#31552 Mehet bannerba! -
#31551 szerintem is..^^ LOL XD -
#31550 Nos, ha:
- láttam volna, hogy volt már, akkor valószínű nem vágtam volna be, ergo nem láttam, így fölösleges mondani hogy vótmá
- így, hogy betettem, nem fogom újra berakni, tehát megint csak fölösleges volt a vótmá
- ha valaki ismeri, az tudja, hogy vótmá, tehát neki sem kell elmondani
- ha valaki nem ismeri, az most megismerte, és nem tudja, hogy vótmá, és nem is érdekli, tehát ismét fölösleges volt a vótmá :DDDDD -
#31549 Nem is mondtam, hogy nem jo... -
#31548 Ahogy Atty-is mondta..vótmáá..^^
De am jó..:D XD -
#31547 Nem mondom hogy voltmar mert kapom a bunti pontot... mondom ugy hogy mar lattam ebbe a topikba...:P -
#31546 Bemegy a kocsmába végtelen sok matematikus. Az első rendel egy sört. A második rendel egy fél sört. A harmadik rendel egy negyed sört. “Idióták”, mondja erre a csapos, és kitölt két sört. -
#31545 :DDDDDDD -
#31544 VILÁGBAJNOK! -
Tiboy #31543 Én azon a vonalon indultam el, hogy itt vicceket olvasok, nem feladványokat:) -
YaniMan #31542 ide kockavicceket kell, mint pl.
két számítógép beszélget:
-tegnap olyan hülyeséget álmodtam
-?
-110100010101011010102
matekhoz nem konyítunk (tisztelet a kivételnek)