41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A gumiszobaba van... "A legszarabb vicc" neven...erdemes megnezni ha szereted a szar vicceket. -
Gumiszoba> a legszarabb vicc.. -
az meik topic?
mert a keresőbe beírtam, de mint vicc, ugyis is 1 csomót talált.. :S -
Én is,de most is ütött^^ -
Juj mi volt ebbol a szar vicc topikba...
-
ba32107 #31616 Két pogácsa beszélget:
- Képzeld, tegnap felvételiztem az egyetemre!
- Na, és felvettek?
- Hülye vagy? Egy pogácsát? -
Árpi kalandjai :)
annó sírva röhögtem rajtuk ^^ -
Nekem is. :) -
Pedig nem kell sok ész ezekhez a viccekhez sem:D -
Haverom ezt úgy magyarázta,hogy egy zenekarban a szólógitáros eltérhet ebbe az irányba(balra mutat)és ebbe az irányba is(igen,jobbra),a billentyű eltérhet(lsd előbb)...de a basszusgitáros az marad!(egyenest mutatott) Picit ivott már akkor.Najó,annyira nem picit. -
:D:D:D:D:D:D:D:D:D: ez kurvajó :D:D:D -
na matekosokt befejezni mer nemértem :O
(hülye matekhoz mint a hortobágy) -
Vardar #31609 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh. Ez kegyetlenül fájt:D -
ezt nem értem (pedig basszusgitározok) -
ba32107 #31607 Ez is matekos, kicsit hosszú:
Egy matematikaprofesszor észrevette, hogy eltört a cső a konyhai lefolyójában, kihívta hát a vízvezetékszerelőt. A mester rendesen megcsinálta a lefolyót, a matematikus is elégedett volt, egészen amíg kézhez nem kapta a számlát, ami kb. a havi fizetésének az egyharmada lett. Panaszkodott hát a szerelőnek, aki mondta, hogy sajnálja, meg megérti, de hát ez van, jöjjön el ő is a céghez dolgozni, ott sokkal jobban fog keresni. Azt a tanácsot adta még, hogy tagadja le a végzettségét, mert a főnökei nem szeretik a túlképzett embereket. A matematikus elment jelentkezni a vízvezetékszerelő céghez és fel is vették, mivel azt hazudta, hogy csak 7 általánosa van.
Ezek után mint szerelő dolgozott, és egyre többet keresett. Egyszer egy nap a cég vezetése kitalálta, hogy elküldik esti iskolába azokat a munkásokat, akiknek nincs meg a 8 általánosa. Így a professzort is elküldték. Az első ilyen órán, ami történetesen matematika volt, a tanár, hogy tisztába jöjjön az osztály tudásával, megkérdezte tőlük, ki tudná megmondani, mi a kör területének a képlete. Épp a professzort kérdezte meg, aki ki is ment a táblához, de azt vette észre, hogy hirtelenjében, nem jut eszébe a képlet. Elkezdte hát levezetni, integrált, derivált, és azt kapta, hogy mínusz ernégyzet pi. Nem tetszett neki az a mínusz, így újra számolt. De megint ugyanezt az eredményt kapta. Megint újra számolt, megint ezt kapta. Nem számított hányszor számolja újra, mindig ott volt az a mínusz. Idegesen körbetekintett az osztályon és hallotta ahogy az összes vízvezetékszerelő ezt suttogja: "Cseréld fel az integrációs határokat!!"
Forrás -
ba32107 #31606 Ez ilyen zenés poén, ezt épphogy értem -
- Rácsesztél cuncimókus, én y szerint deriválok. -
Ismerek én is sok ilyen matekos viccet.
A matematikus eladja a lelkét az ördögnek. Cserébe azt kéri az ördögtől, hogy csinálja meg a neki a nagy Riemann-sejétés bizonyítását, amit még senki sem tudott bizonyítani. Az örödög néz egy nagyot.
- Hát ez nehéz feladat, de gyere vissza egy hét múlva ide a temetőbe éjfélkor és hozom a választ.
Eltelik az egy hét, a matematikus ott van már éjfél előtt 5 perccel. Dörzsöli a kezét, hogy lesz itt díjeső meg elismerés. Éjfél van, az ördög nincs sehol. Az idő telik, fél egy, egy. Fél kettőkor befut az ördög csapzottan és zavartan.
- Megvam? Megvam? Ugrándozik a matematikus.
- Nincs, de taláktam, hozzá egy nagyon szép segédtételt!
:) -
gyuri12 #31603 :D -
Daza500 #31602 Rock koncerten:
Mi jár az énekes/frontember fejében ?
???
- "Húú, de jó ez a koncert, mennyire királyak vagyunk, az összes nő az enyém lesz, nagyon jó ez a közönség !"
Mi jár a szólógitáros fejében ?
???
- "Húú, de jó ez a koncert, király a közönség, enyém lesz az összes pia, csak kár, hogy az énekes lenyúlja az összes nőt."
Mi jár a billentyűs fejében ?
???
- "Nagyon jó ez a koncert, de kár hogy a gitáros meg az énekes lenyúlja az összes nőt meg megissza az összes piát."
Mi jár a dobos fejében ?
???
- "Istenem, de jó lenne, ha ez a három fajankó tartaná a ritmust, mert így aztán üthetek nekik bármit !"
Mi jár a basszusgitáros fejében ?
???
"Aszongya hogy A, C, G...A, C, G..." -
ba32107 #31601 Lol gondolkoztam kicsit, mire rájöttem, hogy az e^x. Ehhez már nagyon geeknek kell lenni... -
Vegas #31600 2. jó -
Megy egy függvény a sivatagban, és szembejön egy szabály. Azt mondja a szabály:
- Térj ki az utamból, mert lederivállak!
- Nem térek ki!
- Térj ki az utamból, mert lederivállak!
- Nem térek ki!
- Nem félsz tőle, hogy lederivállak?
- Nem.
- Hát az hogy lehet?
- Én vagyok az ex.
Külön humor, képzeljétek, Blogolvasók, hogy egyik ismerősöm előadta ezt a tréflit a matektanár jelenlétében, csak az utolsó mondatban ln x-et mondott! Dőltünk a kacagástól. -
Freeda Krueger #31598 De csörgőkigyó nincs köztük.D -
Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgőkígyó elleni szérumot. (USA)
A: A csörgőkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.
:D asszem a világ top10 mérgeskígyóiból legalább 7 ausztrál :D
-
vagy "Substance of Stripe is Da":) -
ba32107 #31595 Csíkszereda - Stripe substance this da -
Vardar #31594 Ezeken minden röhögök pedig már sokadszor olvasom:D -
praksi #31593 Nyíregyháza - House of birch one -
:D:D:D:D:DD:DD
a kép az hatalmas :D -
Ausztráliába készülő turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztői adták)
Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az eső, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK).
A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak.
Q: Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA)
A: Attól függ, hogy mennyit iszol.
Q: Perth-ből Sydney-be szeretnék elgyalogolni - követhetem a vasúti síneket (Svédország)?
A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal.
Q: Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK)
A: Miben halt meg a legutolsó rabszolgája?
Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekről? (USA)
A: Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül.
Q: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre?
A: Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes.
Q: Ausztráliában merre van észak? (USA)
A: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.
Q: Hozhatok evőeszközöket Ausztráliába? (UK)
A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi.
Q: El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA)
A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül.
Q: Járhatok magassarkúban Ausztráliában? ( UK)
A: Ön egy brit politikus, ugye?
Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany)
A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyűjtögetők békés civilizációja vagyunk. A tej illegális.
Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgőkígyó elleni szérumot. (USA)
A: A csörgőkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.
Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
A: Ezt esőmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani őket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielőtt sétára indulsz odakint.
Q: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA)
A: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elő amerikaiak.
Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a női populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország)
A: Igen, a buzibárok.
Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA)
A: Igen, de előbb meg kell tanulnia.
Q: Ausztráliában van karácsony? (Franciaország)
A: Csak karácsonykor.
-
Két régi cimbora beszélget. Egyikük megkérdi a másiktól:
- Te, ha én elmennék hozzátok és teherbe ejteném a feleséged, miközben te horgászni vagy, akkor utána ellenségek lennénk?
A másik elgondolkozva vakarja a fejét:
- Hát azt nem tudom, hogy ellenségek lennénk-e, de hogy kvittek igen, az biztos. -
Valóban nagyon jó oldal!
Idézek belőle egy storyt, álítólag megtörtént.. meg amúgy is aktuális.
"Ákos odamegy a jávorszarvas kifutójához. Ott áll az állatgondozó egy gereblyével a palánk mellett. Ákos csettintget a szarvasnak, mire az a szerencsétlen jószág odabaktat hozzá egy kis perec reményében. Ákos átnyúl a palánkon, mutatóujjával megfenyegeti a szarvast, majd ad neki egy akkora pofont, hogy megroggyant az állat térde, majd emelt hangon odaszól neki:
KISBARÁTOM EZT ADD ÁT A TÉLAPÓNAK
MÉG EGY AVAS SZALONCUKOR, ÉS KIBELEZEM AZ ÖREGET.
Az állatgondozó csak azért nem borult fel a röhögéstől, mert a gereblyére támaszkodott." -
ba32107 #31588 Két informatikus beszélget:
- Te hülye, miért a kutyád nevét adtad meg jelszónak??
- Miért, mi bajod van azzal, hogy O%4_d\1? -
nahát, nagyon vicces :op -
Kecskemét - Goatmét :] -
pazze :D fáj a hasam :D -
juj... a rendorosek azok fajnak. -
ez kurvanagyXD -
sírva röhögjetek! :]