41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • bboyatty
    A gumiszobaba van... "A legszarabb vicc" neven...erdemes megnezni ha szereted a szar vicceket.
  • Ic3 m4n
    Gumiszoba> a legszarabb vicc..
  • Burdi
    az meik topic?
    mert a keresőbe beírtam, de mint vicc, ugyis is 1 csomót talált.. :S
  • Scottt
    Én is,de most is ütött^^
  • bboyatty
    Juj mi volt ebbol a szar vicc topikba...
  • ba32107
    Két pogácsa beszélget:

- Képzeld, tegnap felvételiztem az egyetemre!
    - Na, és felvettek?
    - Hülye vagy? Egy pogácsát?
  • kas123
    Árpi kalandjai :)
    annó sírva röhögtem rajtuk ^^
  • Molnibalage
    Nekem is. :)
  • DaemoonHunter
    Pedig nem kell sok ész ezekhez a viccekhez sem:D
  • bardocz
    Haverom ezt úgy magyarázta,hogy egy zenekarban a szólógitáros eltérhet ebbe az irányba(balra mutat)és ebbe az irányba is(igen,jobbra),a billentyű eltérhet(lsd előbb)...de a basszusgitáros az marad!(egyenest mutatott) Picit ivott már akkor.Najó,annyira nem picit.
  • kas123
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D: ez kurvajó :D:D:D
  • cement
    na matekosokt befejezni mer nemértem :O
    (hülye matekhoz mint a hortobágy)
  • Vardar
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh. Ez kegyetlenül fájt:D
  • tigeroo
    ezt nem értem (pedig basszusgitározok)
  • ba32107
    Ez is matekos, kicsit hosszú:

Egy matematikaprofesszor észrevette, hogy eltört a cső a konyhai lefolyójában, kihívta hát a vízvezetékszerelőt. A mester rendesen megcsinálta a lefolyót, a matematikus is elégedett volt, egészen amíg kézhez nem kapta a számlát, ami kb. a havi fizetésének az egyharmada lett. Panaszkodott hát a szerelőnek, aki mondta, hogy sajnálja, meg megérti, de hát ez van, jöjjön el ő is a céghez dolgozni, ott sokkal jobban fog keresni. Azt a tanácsot adta még, hogy tagadja le a végzettségét, mert a főnökei nem szeretik a túlképzett embereket. A matematikus elment jelentkezni a vízvezetékszerelő céghez és fel is vették, mivel azt hazudta, hogy csak 7 általánosa van.

Ezek után mint szerelő dolgozott, és egyre többet keresett. Egyszer egy nap a cég vezetése kitalálta, hogy elküldik esti iskolába azokat a munkásokat, akiknek nincs meg a 8 általánosa. Így a professzort is elküldték. Az első ilyen órán, ami történetesen matematika volt, a tanár, hogy tisztába jöjjön az osztály tudásával, megkérdezte tőlük, ki tudná megmondani, mi a kör területének a képlete. Épp a professzort kérdezte meg, aki ki is ment a táblához, de azt vette észre, hogy hirtelenjében, nem jut eszébe a képlet. Elkezdte hát levezetni, integrált, derivált, és azt kapta, hogy mínusz ernégyzet pi. Nem tetszett neki az a mínusz, így újra számolt. De megint ugyanezt az eredményt kapta. Megint újra számolt, megint ezt kapta. Nem számított hányszor számolja újra, mindig ott volt az a mínusz. Idegesen körbetekintett az osztályon és hallotta ahogy az összes vízvezetékszerelő ezt suttogja: "Cseréld fel az integrációs határokat!!"

Forrás
  • ba32107
    Ez ilyen zenés poén, ezt épphogy értem
  • Sadist
    - Rácsesztél cuncimókus, én y szerint deriválok.
  • Molnibalage
    Ismerek én is sok ilyen matekos viccet.

A matematikus eladja a lelkét az ördögnek. Cserébe azt kéri az ördögtől, hogy csinálja meg a neki a nagy Riemann-sejétés bizonyítását, amit még senki sem tudott bizonyítani. Az örödög néz egy nagyot.

- Hát ez nehéz feladat, de gyere vissza egy hét múlva ide a temetőbe éjfélkor és hozom a választ.

Eltelik az egy hét, a matematikus ott van már éjfél előtt 5 perccel. Dörzsöli a kezét, hogy lesz itt díjeső meg elismerés. Éjfél van, az ördög nincs sehol. Az idő telik, fél egy, egy. Fél kettőkor befut az ördög csapzottan és zavartan.

- Megvam? Megvam? Ugrándozik a matematikus.
    - Nincs, de taláktam, hozzá egy nagyon szép segédtételt!

:)
  • gyuri12
    :D
  • Daza500
    Rock koncerten:

Mi jár az énekes/frontember fejében ?
    ???
    - "Húú, de jó ez a koncert, mennyire királyak vagyunk, az összes nő az enyém lesz, nagyon jó ez a közönség !"

Mi jár a szólógitáros fejében ?
    ???
    - "Húú, de jó ez a koncert, király a közönség, enyém lesz az összes pia, csak kár, hogy az énekes lenyúlja az összes nőt."

Mi jár a billentyűs fejében ?
    ???
    - "Nagyon jó ez a koncert, de kár hogy a gitáros meg az énekes lenyúlja az összes nőt meg megissza az összes piát."

Mi jár a dobos fejében ?
    ???
    - "Istenem, de jó lenne, ha ez a három fajankó tartaná a ritmust, mert így aztán üthetek nekik bármit !"

Mi jár a basszusgitáros fejében ?
    ???
    "Aszongya hogy A, C, G...A, C, G..."
  • ba32107
    Lol gondolkoztam kicsit, mire rájöttem, hogy az e^x. Ehhez már nagyon geeknek kell lenni...
  • Vegas
    2. jó
  • degenerator
    Megy egy függvény a sivatagban, és szembejön egy szabály. Azt mondja a szabály:
    - Térj ki az utamból, mert lederivállak!
    - Nem térek ki!
    - Térj ki az utamból, mert lederivállak!
    - Nem térek ki!
    - Nem félsz tőle, hogy lederivállak?
    - Nem.
    - Hát az hogy lehet?
    - Én vagyok az ex.

Külön humor, képzeljétek, Blogolvasók, hogy egyik ismerősöm előadta ezt a tréflit a matektanár jelenlétében, csak az utolsó mondatban ln x-et mondott! Dőltünk a kacagástól.
  • Freeda Krueger
    De csörgőkigyó nincs köztük.D
  • LSSAHPAUL

Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgőkígyó elleni szérumot. (USA)
    A: A csörgőkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.

:D asszem a világ top10 mérgeskígyóiból legalább 7 ausztrál :D
  • Froopy
    vagy "Substance of Stripe is Da":)
  • ba32107
    Csíkszereda - Stripe substance this da
  • Vardar
    Ezeken minden röhögök pedig már sokadszor olvasom:D
  • praksi
    Nyíregyháza - House of birch one
  • Vaxi
    :D:D:D:D:DD:DD
    a kép az hatalmas :D
  • chhaya #31591
    Ausztráliába készülő turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztői adták)

Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az eső, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK).
    A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak.

Q: Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA)
    A: Attól függ, hogy mennyit iszol.

Q: Perth-ből Sydney-be szeretnék elgyalogolni - követhetem a vasúti síneket (Svédország)?
    A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal.

Q: Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK)
    A: Miben halt meg a legutolsó rabszolgája?

Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekről? (USA)
    A: Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül.

Q: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre?
    A: Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes.

Q: Ausztráliában merre van észak? (USA)
    A: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.

Q: Hozhatok evőeszközöket Ausztráliába? (UK)
    A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi.

Q: El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA)
    A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül.

Q: Járhatok magassarkúban Ausztráliában? ( UK)
    A: Ön egy brit politikus, ugye?

Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany)
    A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyűjtögetők békés civilizációja vagyunk. A tej illegális.

Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgőkígyó elleni szérumot. (USA)
    A: A csörgőkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.

Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
    A: Ezt esőmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani őket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielőtt sétára indulsz odakint.

Q: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA)
    A: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elő amerikaiak.

Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a női populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország)
    A: Igen, a buzibárok.

Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA)
    A: Igen, de előbb meg kell tanulnia.

Q: Ausztráliában van karácsony? (Franciaország)
    A: Csak karácsonykor.

• Pipör
    Két régi cimbora beszélget. Egyikük megkérdi a másiktól:
    - Te, ha én elmennék hozzátok és teherbe ejteném a feleséged, miközben te horgászni vagy, akkor utána ellenségek lennénk?
    A másik elgondolkozva vakarja a fejét:
    - Hát azt nem tudom, hogy ellenségek lennénk-e, de hogy kvittek igen, az biztos.
  • LSSAHPAUL
    Valóban nagyon jó oldal!
    Idézek belőle egy storyt, álítólag megtörtént.. meg amúgy is aktuális.

"Ákos odamegy a jávorszarvas kifutójához. Ott áll az állatgondozó egy gereblyével a palánk mellett. Ákos csettintget a szarvasnak, mire az a szerencsétlen jószág odabaktat hozzá egy kis perec reményében. Ákos átnyúl a palánkon, mutatóujjával megfenyegeti a szarvast, majd ad neki egy akkora pofont, hogy megroggyant az állat térde, majd emelt hangon odaszól neki:
    KISBARÁTOM EZT ADD ÁT A TÉLAPÓNAK
    MÉG EGY AVAS SZALONCUKOR, ÉS KIBELEZEM AZ ÖREGET.
    Az állatgondozó csak azért nem borult fel a röhögéstől, mert a gereblyére támaszkodott."
  • ba32107
    Két informatikus beszélget:
    - Te hülye, miért a kutyád nevét adtad meg jelszónak??
    - Miért, mi bajod van azzal, hogy O%4_d\1?
  • cement
    nahát, nagyon vicces :op
  • mumpic
    Kecskemét - Goatmét :]
  • Pepsi Twist
    pazze :D fáj a hasam :D
  • bboyatty
    juj... a rendorosek azok fajnak.
  • SrAta
    ez kurvanagyXD
  • RelakS
    sírva röhögjetek! :]