Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk ebbe férfiak ne szóljunk bele, nem mi szülünk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jézus, mi volt itt? :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

htr93
Vasárnap mesélte a haverom...

félévkor 2-est kapott bioszból. mutatja a bizit, apja azt mondja neki:
- 2es BIOSZ? HÁT MIÉRT VETTEM NEKEKD AZT a SZÁMÍTÓGÉPET??????

Frosty01
kikérem magamnak a 15 éves fiúcskát

amúgy fejezzétek már be ezt a hülyeséget, ne offoljátok szét a topikot.

practitioner of the forbidden arts of death

Jó, talán a "köztudott" egy kicsit erõs volt. A szülészorvosunk mondta 20 év tapasztalataiból kiindulva. Oka: Vitaminok, növekedési hormonok a kajákban.
De nem is ez a lényeg hanem, hogy milyen v i c c e s is az, amikor a magatokfajta 15 éves fiúcskák elkezdenek hisztizni, hogy jaj, de rossz ez a terhestorna.

Frosty01
köztudott hogy nagyobbak az újszülöttek mint régen? érdekes, ezt most hallom elõször. :D
egy hiteles forrást légyszives...

Ma nagyobbak a babák, mint régebben? Nem, csak hozzászoktunk a szervokormányhoz, elektromos késhez, teflontepsihez... jó lenne könnyíteni a szülésen is, ezért találták ki a terhestornát és a Fábryban is bemutatott centrifugális babaszivattyút (Fail.).

Figyi tudatlanka!

A terhestorna nem a magzatért van hanem, hogy könnyebben szüljön az ANYA! Miért kell könnyebben szülnie? Mert köztudott, hogy ma nagyobbak az újszülöttek ezért nehezebb a vajúdás és a szülés. Tehát egyáltalán nem ugyanolyanok ma a gyerekek mint régen.
Megaztán, azért mert az emberiség nagyrésze pl soha nem jógázott az nem azt jelenti, hogy a jóga rossz. Mi bajod a testkultúránk fejlõdésével?

Eredetileg még Antall Józseffel volt, azóta minden politikusra átírják. Kinek melyik verzió a szimpatikusabb, hallottam már Windows 98-cal, Bill Gatessel is.

Dzsini
meg elõtte évtizedek óta más és más befejezése volt... kéretik elfogadni, hogy a vicceket átírják/aktualizálják :)

- Halló! Kivel beszélek?
- A cipõbolt vezetõjével.
- Elnézést, rossz volt a szám.
- Semmi baj hozza vissza, kicseréljük.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szjuca
<#szomoru1><#nemtudom>

atlagember
Kéretik nem átírni a vicceket!
A robotos vége eredetileg így szólt:
- Ön is gyurcsányra szavazott?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

szjuca
Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dõl le a csaj
mellé, akit az este csípett fel. Körülnéz a szobában, és az íróasztalon
meglátja egy férfi fényképét:
- A férjed? - kérdezi idegesen
- Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
- Akkor a volt pasid?
- Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
- Akkor meg ki az?
- Én, a mûtét elõtt...

Hajnali 2-kor a férj felkelti a feleségét:
- Drágám tessék a fejfájás elleni gyógyszered.
Az asszony álmosan:
- De nekem nem is fáj a fejem.
- Na akkor dugunk!!!

"Nénike odamegy a sírásóhoz a temetõben.
-Neharagudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es parcella 34es
sírt???
-Höhö ezt bírom... elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza"

A nõgyógyász elõadást tart rengeteg nõ elõtt:
- A kemény pénisztõl méhrákot lehet kapni néhány éven belül.
Mire az egyik nõ közbeszól:
- A puhától pedig idegbajt, azonnal.

Asszony este a férjének:
A:-Szeretsz drágám?
F:-Szeretlek.
A:-Nagyon szeretsz?
F:-Nagyon szeretlek?
A:-Mondj valamit magadtól is!
F:-Aludj már ba'meg.

A feleség nagyon megbetegszik, elviszik a híres professzorhoz.
Kérdi a férj:- Milyen betegségben szenved a feleségem?
- Hát vagy Alzheimer-kór vagy AIDS. Tudja mit?
Vigye ki a sûrû erdõbe, és hagyja ott. Ha hazatalál, ne dugja meg!

- Anyu, anyu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, apu is fehér én
meg fekete vagyok?
- Hú kisfiam, amilyen buli volt, örülj, hogy nem ugatsz!

Fiú kérdezi a lánytól:
- Miért nem akarsz lefeküdni velem?
- Mert szeretnék szûzen férjhez menni, és különben is mindig
megfájdul a derekam kefélés közben.

Az ötéves Pistike hajnalban felébred, merõ véletlenbõl benéz
anyuciék hálószoba ajtajának a kulcslyukán és szörnyülködve
nyugtázza a látottakat: - És még ezek akarnak elvinni
pszichológushoz, mert szopom a hüvelykujjamat?

Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi,
hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd
megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani?
A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot
néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még
sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
A férfi válaszol:
- Úgy 160 körül.
Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletrõl, a csillagközi
ûrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekrõl. A férfi le van
nyûgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ.
Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd
megkérdezte, hogy mit szeretne inni.
- Egy martinit kérek - mondta a férfi.
Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
- Úgy 100 körül.
Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-rõl, meg Kelemen
Annácskáról.
A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a
bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés:
- Mennyi ai IQ-ja, uram?
- Izé, saccperkábé 50.
A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan
megkérdezte:
- M-a-g-u-k i-s beveszik az O-r-b-á-n meséit??????

Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász.
Amikor meglátják, megkérdezik tõle: - Hát te meg mit csinálsz?
- Gondolkodom.
- És hol a fenében van a nyájad?
- Azon gondolkodom.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést
kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? (ismeretlen)

A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber.
(ismeretlen)

Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betûkkel: BALEK.
Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba. (ismeretlen)

Azért Éva lett utoljára teremtve, mert csak így lehetett elkerülni, hogy
beleszóljon a teremtésbe.

LES FORZA INTER
elgondolkodtató, végülis, 3 éves koromból van 1-2 kisebb emlékem pl a "katonákról": kenyérdarab + szalonna + hagyma hmhmmhmhmm, bár már nem szeretem annyira a szalonnát.jah meg ez a tavasszal a jóidõvel kimentem, és a hóolvadásig(értsd: nyár-õsz-tél) kint játszani, allergiáról nem is hallottam.

jah amúgy az allergia kialakulásának egyik oka, hogy a szervezet nem találkozik elég kórokozóval, és asszem a felhalmozódó IGe molekulák váltják ki, amik egy idõ után az ártalmatlan polleneket támadják meg.
szal annyi kell az immunrendszernek: felmászol a fára és tiszta koszos kézel, jóízûen, a koszos pólódba megtörölt almát megeszed, nincs az a bolti alma ami ezt pótolhatná.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Match
Most hogy mondod, elgondolkodtam rajta, úgyhogy lehet hülyeséget mondtam elõzõleg :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

daeemoon
Tényleg nem, de szeretem ezt a szakmát (valószínû ez lesz :)) Na de aztán leállok a viccetlenséggel :P

csgery
Ehhez meg cask annyit mondok, hogy nem mindenkinek kell elkockulni:)
csgery
Hékás, itt most viccmesélés megy, vagy valami kibeszélõshow?:S
30 hsz óta (ezzel együtt 31) csak a baromkodés megy...
daeemoon
Én 89 es születésû vagyok, és néha én is visszaemlékszem arra, amikor még a haverokkal játszottam együtt... Mennyire más volt bejárni az erdõket. Aztán jött a kockulás... Magamba süllyedés, és most szeretném visszakapni azt az idõt. Na mind1. Vége az offnak. Viccet nem írok mert most semmi érdemes nem jut eszembe :)

RelakS
Tessék kérem Asimov-ot olvasni.

Krisztus után 5000 környékén, az 50 ûrlakó bolygón minden baktériumtól elszigetelve éltek a népek, így ha földiekkel akartak találkozni (bár a hátuk közepére sem kívánták a Földet), akkor beöltöztek mindenféle védõfelszerelésbe, különben a baktériumok/vírusok kicsinálták volna õket :] Lehet, hogy pár év múlva a Földön is ez lesz? Ha kimész a "steril" városbõl az erdõbe sétálni, alapfelszereltség az orrszûrõ? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guilty01
Errõl jutott eszembe, asszem Kõhalmi Zoli mondta:
"Mindig csak a wellnessel, meg a biokajákkal jönnek. Hát meg kell nézni: a sötét középkorban még csak bio kaják voltak, aztán aki megérte a 35 évet azt a piacon mutogatták:)"

Nyílván mások voltak akkoriban az egészségügyi ill természeti viszonyok, de attólmég szerintem vicces:)

You\'ll never walk alone!

ates84
nem emlékszel a bedeco-ra? bazz...

Sadist
Látom terelitek a témát gõzerõvel, úgyhogy inkább hagyjuk.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LaszloLedzenyi
Jó meglátás. CSak sajnos ez nem mondható el csak azokról akik télleg vidéken nõttek fel. aki a "nagy" budapesten nõtt fel az nem tartom valószínûleg hogy földúton biciklivel takar aztán meg rohangál a haverokkal a búzatáblába. nekünk ez is megvolt gyerekkorunkba és télleg semmi bajunk nem volt nem úgy mint a mostani gyerekeknek fiataloknak. szerintem ennek oka lehet az elamerikaiasodás.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Match
Szeretem ezt az írást :) Csak szerintem originally 1980 elõttiekre van. Én 85-ös vagyok, de pl ha találkoztam is bedekóval, akkor is nagyon kicsi lehettem és nem emlékszem :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Dante73
Tolják a gyerekek szájába a pezsgõtablettát, multivitamint. Mikor semmi szükség rá, ha a gyerek normálisan eszik, másrészt, annyi benne a "salakanyag" hogy az már ártalmas... Nem véletlen, hogy manapság rengeteg allergiás ember van, már-már népbetegség.
Vagy ott a koleszterin. A parasztbácska simán megéri a 90-et, a koleszterinszintjét meg lesajnálja... Eszi a szalonnát, a kolbásszal.
Nem arról van szó, hogy nem szabad félteni a gyereket, arról, hogy ésszel kell csinálni... És nem az aktuális divatokat követni, ami kétévente változik.

http://www.freetvmaci.info/

Sadist
Úgy hiszem az alapvetõ biológia elmagyarázása nem az én feladatom, áltisi felsõ tagozatban a szaporodás témakör alatt figyelni kellett volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Meg haltak is meg. Arányaiban többen. Ennyi erõvel ne oltasd be a gyereked, mert úgysem az az egészség záloga...

Sephirot T
Ettöl most miért lenne egészségesebb erre válaszolj.Annak idején nem csináltak ilyesmit mégis több száz millió ember makk egészséges,köztük én is.
Ez csak egy modern dolog amit az emberek tulzásba visznek.Érdekes eddig nem volt ilyen és mégis létezik még a Homo Sapiens <#wow2>

ates84
nem feltétlenül ezek az egészség zálogai (terhestorna, faszomöccse vitamin - stb)
míg nem volt ugyanúgy születtek gyerekek - ma max kényelmesebb

Sadist
"Szánalom amit a mai gyerekekkel csinálnak,hogy minden eggyes gyereket már mikor magzatok,kismama tornáztatják meg ilyenek."

Akkor kérdezem még egyszer, miért szánalmas az, ha valaki egészséges kisbabát szeretne. Erre válaszoljatok lehetõleg.

bardocz
egy kis egészséges rendetlenség kell:-)

amúgy szeritnem is szánalmas,maikor még a naptól is védik agyereket,volt egy osztálytársam olyan szinten kényeztették el,hogy nevetséges,egyedül kb nem mehetett el biciklizni,amikor én már mehettem 8 évesen is,vagy korábban,mitudomén,mindentõl féltették a gyereket
ates84
Nem feltétlenül lesz egészséges - sõt... gyenge immunrendszer - allergia - stb.
A kapitalizmus lényege hogy ösztönezzék az embereket a fogyasztásra, így mindent rátukmálnak a fogyasztókra - a reklámok is csak errõl szólnak, meg a hírek... a megfélemlítésrõl: mindenhol baktérium, domestos nélkül halott vagy stb stb. Ez tényleg szánalmas. De aki bedõl neki az meg is érdelmi.
Persze ezzel nem azt mondom hogy éljünk mocsokban, de nem kell a ló túloldalára esni!

Sephirot T
Ettöl lessz egészséges?Hát nem
Amellet hogy minden "egészségesnek" nyilvánított mûanyag szart megetetnek vele mert az jó,meg mert a rohadt TV is azt mondja,még egy elkényeztetett kis porcelángyereket csinálnak belõle aki késõbb úgyis valamelyik partyn fog megdögleni túladagolásban

Frosty01
lelkileg viszont szörnyeteg. ismerek olyat akit az anyja apja teljesen elkényeztetett, õ meg kiskirálykodik a szülei felett. az apját egyenesen útálja, az a barom meg mindent megvesz neki, és viszi ideoda a seggét, ahová csak óhajtja mr õfelsége. a segge is csillog annyira nyalják neki otthon.... :|
mellesleg a srác nem gyengén fegyvergyûjtõ is, szóval... :D

Sadist
Miért szánalmas az, ha valaki szeretné, hogy a gyermeke egészséges legyen?

Sephirot T
Hát,ez egyáltalán nem vicces de sajnos ez az igazság.
Szánalom amit a mai gyerekekkel csinálnak,hogy minden eggyes gyereket már mikor magzatok,kismama tornáztatják meg ilyenek.Én csak 2 évvel maradtam el a rendszerváltástol,de átéltem az ilyesmit mivel itt,lassabban tápászkodott fel az ország.
Minden esetre hálát adok a sorsnak hogy nem ma születtem.

Frosty01
Gondoljatok csak bele, 1990 elõtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sõt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyerekágyak
festékében akadt bõven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédõnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil. Nyáron a derékig érõ fûben és közeli kiserdõkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfûrõl azt hittük, hogy a sárkányfû, egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
MCdonaldson edzõdött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helybõl nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíroskenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírbõl sem ismerte az édesítõszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hõsök?
Talán.
Hõsei egy letûnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.

utgyuru
hát ez télleg nagy kocka dolog ilyenen röhögni...
amúgy ha elolvasod a wikipedia-n a geek-et, látod h nem csak az a kokcka, aki wowozik

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

Mr_no_NaMe
OMFGWTFHAX KOKNUB :ASD:ASD:SAD:AS

Még sokmindent nem értessz!
Gladiator
Kevesek vagytok, mint Viccek topikban az új vicc...

maffioso
de kockaság ilyenen röhögni...szerintem gáz...kb mint az uj röhögés idézem ":ASD:ASD:ASDASDA:SF:AS:FAD"
nacsokolom

\"If in doubt, flat out!\"

Sadist
kocka

z99999
nos én még mindig inkább lennék kocka mint bölcsész.
kocka

vagy a ti értelmezésetekben kocka

Pszt.

kocka
az a kocka aki egész nap gémmel (pölö wow) oké ?!

azok nem tudják mi az az l2
AtomHeart
Nekem is ez volt az elso gondolatom, amikor a hsz-et olvastam! <#smile>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

nembeszol !
degenerator
kockák

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Kevés vagy mint Celeronba az L2.

LOOOL

ezen nagyot nevettem ...

mi haverokkal csak cerbonának becézzük :D