41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zsolt95HUN #31781 Én?
-
#31780 na tudod te hova menj -
#31779 -
#31778 13 éves csak, hagyjad... -
Zsolt95HUN #31777 Nem tudom.Csak a barátom mondta.
-
ba32107 #31776 Ebben mi a vicc? -
Zsolt95HUN #31775 Milyen biciklije van a parasztnak? Parasztbike.
-
#31774 Köszcsysh cunci mókucim, hogy beírcsyzhhted:) -
#31773 Akkor már nem is pozitiv értékű? :) -
#31772 áááááh a felénlé annyira belefáradtam, hogy az uccsit összekevertem az unikummal, az iccsit meg az innivel -
#31771 "olyan depi voltam, hogy majdnem öngyi lettem"
Évekkel ezelőtti -
#31770 20 pontot zuhant az IQ-m. :) -
#31769 jesszus -
#31768 hát ez kemény
:DDDDDDDDDDDDDDD -
#31767 A vekti mértéke uccsi per iccsi.
:DDDDDDDDDDD -
#31766 -
#31765 :DDD -
#31764 köszcsi emcsi szupcsi vitzcsit, naggggyoon rendcsicske vo(L)tál hozzánk :)
puszcsi
-
#31763 Nem birtam vegig olvasni:D -
#31762 Juj... na ezt nem varom!!! -
Vardar #31761 MTA-t rájuk küldeni:D -
#31760 Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?...
-Irodalom:
Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.
-Fizika:
A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.
-Csillagászat:
A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll.
-
#31759 A bölcs tanártól megkérdezik a tanítványai, mitől jó a kávé.
- A kavarástól. - feleli.
- A kavarástól? És minek kell bele cukor?
- Hogy tudjuk meddig kell kavarni. -
#31758 Inkább:
-Mondja bátyám, hogy jutok el innen Pestre?
-Autóval van?
-Nem.
-Hát... akkor gyalog. -
lowdog #31757 A titkárnő iratsemmisítőt használ egy irodában. Megyszólítja a főnöke:
- Kisasszony, tudja működtetni ezt a masinát? Sajnos én nem értek hozzá, és itt van ez a két dokumentum...
- Hogyne, igazgató úr! - válaszolja a titkárnő, s rögtön be is teszi a papírokat a gépbe.
- Akkor 2-2 példányban kérném! -
#31756 :DDD -
#31755 A parasztbácsihoz odamegy egy turista:
- Mondja bátyám, hogy jutok el leggyorsabban Budapestre?
- Gyalog van, vagy autóval?
- Autóval.
- Há akkó... szerintem autóval...
-
Coco #31754 #31694 -
Coco #31753 aha és a pogácsák sem tudnak beszélni. felvételizni sem. -
#31752 Három nő várakozik a zöldséges stand előtt.
- Kérek egy jó nagy uborkát! - mondja az első.
- Nekem egy közepes kell, de rücskös legyen. - mondja a második.
Mire a harmadik:
- Nekem teljesen mindegy, én salátának viszem... -
#31751 :D -
#31750 XDXDXDXDXDXD
ezek iszonyat nagy viccek, behalok télleg:D
:D:D -
#31749 ez jo:D -
#31748 1. ez egy vicc
2. ez egy vicc
3. izlesek es pofonok -
#31747 1:szexuális probléma egy gyereknél?
2:azt a szót kisem tudná ejteni, vagy még nem is tud erröl a szóról
3:gyenge vicc -
#31746 Egy partin:
- Ön pszichológus?
- Miért kérdi?
- Ön pszichológus. -
#31745 Egy nő találkozik egy igazán kellemes férfival egy bárban. Beszélgetnek, majd együtt sétálnak a férfi lakására. Miközben a férfi körbemutogatja a lakást, a nőnek feltűnik, hogy a hálószoba tele van puha, aranyos játékmacikkal. Többszáz maci, sorokba rendezve, eltakarják az egész falat. Látszott, hogy a férfi rengeteg időt és energiát áldozott a gyűjteményre, s a nőt ez azonnal megragadta. A macik három polcon helyezkedtek el; kis macik az alsó polcon, közepes méretű macik a középső polcon és nagy macik a felső polcon. A nő kicsit furcsának találta, hogy egy ilyen fiatal ember ennyi játékmacival rendelkezzen, de nem mondta neki, sőt, nagyon lenyűgözte. Mindeközben arra gondolt, hogy ez a férfi lehet a nagy Ő, gyermekei apja. Egymás felé fordultak, megcsókolták egymást... majd ruháikat letépve egymásnak estek. Az egész éjszakányi intenzív szex után, ahogy egymás mellett feküdtek, a nő a férfi felé fordult, megsímogatta mellkasát, és huncutul megkérdezte:
- Nos, milyen volt?
Mire a férfi:
- Válassz egy nyereményt az alsó polcról... -
#31744 Egy kisfiú az ovodában az egyik délelőtt így szól az ovónéninek:
- Elnézést kérek, ovónéni, de szeretnék most elmenni haza, mert .... szexuális problémáim vannak.
Az ovónő kicsit hüledezik, de elengedi őt haza.
Másnap az eset megismétlődik, az ovónő legnagyobb megrökönyödésére, de a kisfiút ismét csak hazaengedi.
A harmadik napon viszont már nem tudja türtőztetni magát és izgatottan megkérdezi:
- Ugyan nem akarok az intim dolgaidban turkálni,...deee... khmmm... neked milyen szexuális problémáid vannak?
- Tele van a tököm az ovodával. -
#31743 Pszichológus a betegnek:
- Nos, van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy a vizsgálatok alapján Ön elfojtott homoszexualitásban szenved.
- Úristen! És mi a jó?
- Az, hogy egy ilyen kis cuki fiú vagy... -
#31742 Az óceánon léket kap egy utasszállító hajó, és elkezd süllyedni. Az utasokat valahogyan be kellene terelni a mentőcsónakokba, de ellenállnak a kérésnek. Erre a kapitány kitalálja, hogy nemzetiség szerint különböző módszerrel veszi rá őket.
Az angoloknak azt mondja, hogy ez a legsportszerűbb dolog, amit tehetnek.
A franciáknak azt, hogy ez a legokosabb.
A németeknek azt, hogy ez az utasítás.
A magyaroknak meg azt, hogy ez tilos.