41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    Figura nevek kicsit elferdítve. Még a bátyám is megértette a viccet, pedig ő aztán tényleg beszűkült egy arc...
  • Shifter
    van ennél jobb :D mikor tényleg a gugliba ütöd be hogy find chuck norris és katt a jónapom van ra :D
  • geo91
    Hehe: klikk!
  • nandorb
    nemhogy orulnel hogy olvasol viccet
  • nandorb
    most bajod?Faradt vagyok/voltam mikor irtam nembirok oda figyelni mindig,az ekkezetekre.
  • Magic Boy
    nem mindenkinek van magyar billentyűzete, most miért kötözködöl?
  • kas123
    Es a baratod is ekezetek nelkul meselte nektek?
  • nandorb
    Kinyilik egy uj sztriptiz klub allnak a kurvak ott sorban,es hat arra biciglizik a nyanya.Es kerdezi miert allnak sorba,mivel a ribanc nem merte bevallani hogy kurwa megminden azt mondta hogy varjak a cukrot.
    Mikor meghallotta a nyanya o is szepen bealt a sorba.Szepen sorba is kerult,es a kidobo ember megkerdezi hogy mit keres erre fele hiszen meg foga sincs.
    Erre a boszorka azt valaszolja hogy azert meg elszopogatja.

A haver meselte,ma a suliban.Meglehet vannak elteresek de kb. minden igy megy.
  • ba32107
    A google mindenre képes
  • Vardar
    Naaaaaaaaaah. A legdurvább amit hallottam az az volt, hogy egy bankot beperelt egy nő, mert kitört a foga az ügyfeleknek odakészített cukor miatt. De ezek...
  • ba32107
    Jééézusom
  • atlagember
    Ezek áprilisi tréfák. Ilyen még amerikában sem történhet meg, pedig ott tényleg nagyon hülyék.
  • Kori
    ezek sajnos igazak
  • Vardar
    Mondjuk a 4.ben lehetne valami:D
  • kas123
    Na neee, ezek nem lehetnek igazak...ez a szánalom legalja lenne :S

• degenerator
    1. 2000 január: Kathleen Robertson, a texasi Austinban 780 000 dollár kártérítést kapott, miután egy bútorboltban eltörte a bokáját. A baleset amiatt következett be, mert Ms. Robertson átesett egy tébláboló kisgyermeken. A pervesztes üzlettulajdonos fõként azért lepõdött meg az ítéleten, mivel a balesetet okozó kisgyerek a hölgyé volt...
    2. 1998 június: A 19 éves Carl Truman szomszédját 74 000 dollár kártérítésre és a fiatalember orvosi kezelési költségének megtérítésére kötelezte a bíróság Los Angelesben, miután Honda Accordjával áthajtott a sértett kezén. Szerencsétlen szomszéd bûne az volt, hogy nem vette észre, hogy valaki a kocsi alatt van és a dísztárcsát próbálja ellopni.
    3. 1998 október: A bristoli Terrence Dickson egy ház kirablása után a garázson keresztül próbált menekülni, ám az automata kapunyitó nem mûködött. Mivel a ház garázs felõli ajtaja automatikusan bezáródott, így Mr. Dickson fogságba esett. A ház tulajdonosa családjával együtt éppen nyaralt, ezért a férfi nyolc napon keresztül egy láda Pepsi és egy nagy csomag száraz kutyaeledel társaságában múlatta az idõt. Ez annyira megviselte, hogy beperelte a háztulajdonos biztosítóját, a bíró pedig 500 000 dollárt meg is ítélt neki.
    4. 1999 október: Jerry Williams Little Rockban 14 500 dollárt nyert a perben, amit azért indított, mert szomszédjának vadászkopója a fenekébe harapott. A kártérítés ténye azért meglepõ, mert a kopó láncra volt kötve a szomszéd kertjében, és Mr. Williams többszöri sörétes puskalövéssel felidegesítette az állatot.
    5. 2000 május: Egy étterem Philadelphiában 113 500 dollár kártérítést volt kénytelen fizetni Amber Carsonnak, miután az elcsúszott egy üdítõsdobozon és összetörte magát. Az üdítõital 30 másodperccel korábban került a földre, miután a felperes egy vita hevében a barátjához vágta.
  • ba32107
    Sírtam? Nem. Csak beírtam, hogy nem értem, nem vártam senkitől magyarázatot meg semmit...
  • Shifter
    akkor ne sírjál hogy nem érted...
  • ba32107
    Leszarom
  • Shifter
    google
  • ba32107
    Így sem értem
  • ba32107
    ték
  • szjuca
    Angol kezdőknek:

Három boszorkány Swatch órákat néz. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angol haladóknak:

Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi. Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angol profiknak:

Három svájci boszorkány r*b*nc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetne. Melyik svájci boszi r*b*nc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gombját nézné?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switches.
  • Molnibalage
    Peterdi Páltól halottam a viccet kb. 10 éve.
  • Molnibalage
    Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért:
    - Uram, Ön homoszexuális? - kérdi az orvos.
    - Igen, az vagyok...
    - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
    Az ürge nagyon berezel:
    - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
    A doki gondolkodik, majd így szól:
    - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de
    biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie:tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt,savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz:
    - Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
    - Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
  • Frozen Whispers
    :DDDD
  • Molnibalage
    Lehet, hogy volt már.

Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra.
    Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy
    idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:
    - Takács néni, ismer engem?
    Mire a hölgy:
    - Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek. Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:
    - Takács néni, ismeri a védőügyvédet?
    - Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem.
    A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk:
    - Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni.
  • Molnibalage
    Műkorcsolya?
  • Molnibalage
    Baz...
  • Molnibalage
    Éledegél szép csendben egy törzs, de egyszer csak nagy eső jön 1 hónapig folyamatosan esett már mikor a törzs vezére odamegy a sámánhoz.

- Sámán. Ideje csinálnod valamit külöben itt fulladunk meg.
    - Rendben, semmi gond.

A sámán kimegy a falu főterére és elkezd kántálni, táncolni, énekelni és minden mást amit kell. A végén az ég felé néz és elkiáltja magát.

- Istenem, add hogy elálljon az eső!

Az eső elállt és elkezdett esni a hó...
  • Shifter
    me retardált vagy XD
  • ba32107
    Én nem értem
  • Szabi84
  • szjuca
    jáj
  • degenerator
    - Hogyan mondják másképp: három zsidó hulla úszik a folyón lefelé, hónuk alatt két fenyőfával?
    - Tripla leszúrt Rittberger dupla luccal.
  • Dante73
    Csúnya lány, szex közben;
    -Drágám... Ugye bennem is van valami szép?
    -Jah, de ha nem maradsz csöndben, kiveszem!
  • Picar77
    kemény XDDD
  • zeli
    loéll:D:Dd
  • oliwwer
    :D:D
  • Frosty01
    OMG meg akarsz ölni??? :D:D:DD::DD:_ASD:FASD:_FAS:DF_ASDF:ASD:F:DSA