41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlala #32101 Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közeledik a földhöz?
Lazul a kutya póráza. -
Vlala #32100 Benzint emberre pocsékolni? Az autóm meg menjen vízágyúval, mi? -
geo91 #32099 Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! -
#32098 !!!!!!!!!!!!!!!!Figyelem!!!!!!!!!!!!!Figyelem!!!!! !!!!!!!!!!! Már megint! Ózdon lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd meggyújtották. Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak! *Segíts Te is !!!* Már összegyűlt 70 liter ! Szerdától drágább lesz!!!! Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!!!!!!!!! -
#32097 Még ha sasszeműek akkor is mire a 2dik csávó befejezné a Tényleg hangyás mondatot már rég beépítődtek volna az Anya Természetbe(Apró darabokban:D) -
#32096 -
#32095 ha valaki a repülősbe képes volt belekötni, akkor ezt a vitzet széjjelcincálják :) -
ba32107 #32094 Ezt a viccet már kb 325-ször hallottam és még egyszer sem volt vicces :D -
#32093 Két ejtőernyős zuhan lefelé; az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz:
- Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk itt a végtelen levegőóceánban, a Föld még elérhetetlennek látszó messzeségben van! látod ott az a sok embert? Csak akkorának látszanak, mint a hangyák...
Mire a másik pánikkal vegyes sikollyal szakítja félbe:
- Te, azok tényleg hangyák!!! -
#32092 A hasbeszélő fellép. Egész idő alatt a "bábu" szidja a szőke nőket. Egyszer csak hirtelen felugrik egy szőke nő a nézőtéren:
- Ide figyeljen, elegem van abból, hogy a férfiak humor ürügyén semmibe veszik a nők méltóságát! Maga is miből gondolja, hogy a hajszínnek bármi köze is lehet az intelligenciához? Minden nő nevében kikérem magamnak!
A hasbeszélő felhökken és szabadkozni kezd. Erre a szőke ráförmed.
- Maradjon csöndben! Nem magához szóltam, hanem ahhoz a kis f@szkalaphoz!
Hogyan beszélnek?
Akrobata: Pattogva
Andersen: Mesésen
Bakter: Vigyáz a szavakra
Birkózó: Félvállról
Borbély: Habozva
Bukott diák: Ismétlésbe bocsátkozik
Burkoló: Burkoltan
Búvár: Mély értelemmel
Céllövő: Célzattal
Cukrász: Édesen
Ebtenyésztő: Kutyafuttában
Edényes: Mázosan
Fagylaltos: Hidegen
Fegyőr: Erélyesen
Folyamőr: Mint a vízfolyás
Hókaparó: Hébe-hóba
Hordár: Választ várva
Időjós: Vészjóslóan
Kertész: Kertelve
Késes: Éles hangon
Kocsis: Magas bakról
Kocsmáros: Hosszú lére eresztve
Köszörűs: Éllel
Mezőőr: Zöldeket beszél
Mosónő: Kezét mosva
Muzsikus: Hangsúllyal
Nyúltenyésztő: Makogva
Pedagógus: Oktatóan
Pincérnő: Kiegyensúlyozottan
Rab: Zárkózottan
Remete: Magában
Pilóta: Szárnyalóan
Részeg: Tétován
Rovargyűjtő: Összebeszél tücsköt-bogarat
Súlydobó: Dobálózik a szavakkal
Szakácsnő: Velősen
Szoprán: Fennhangon
Turista: Tájszólással
Tűzoltó: Hévvel
Úszómester: Hullámzóan
Ügyvéd: Üggyel-bajjal
Üveges: Átlátszóan
Varrónő: Egymásba ölti a szavakat
Vegyész: Maró gúnnyal
-
Kalozoner #32091 dekeci -
#32090 "általában"
Igen de jelen helyzetben, mint az a viccből is kiderült 2 vadászgép is kísérte. Lehet csak átcsoportosítottak 3 gépet más reptérre és együtt küldték őket. Vagy különösen veszélyes küldetésben volt részük és megkövetelte a vadászkíséretet. -
geo91 #32089 - Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot?
- ???
- Hogy ki ne essen a Fradi.
-
#32088 faszé' kell minden kibaszott viccbe belekötni... -
#32087 szintúgy -
Tiboy #32086 Biztos terroristák kezébe került!!! -
#32085 de ezt most kísérték -
#32084 Ac-130ast nem kisérik általában vadászgépek -
#32083 Az új munkahelyen kérdezi a főnök az új titkárnőt:
- Meg mondaná, hogy mennyi volt az előző munkahelyen az évi fizetése???
- Évi??? Nem emlékszem, hogy lett volna Évi nevű munkatársam...
jajajaj -
#32082 -
#32081 A másodpilóta biztos csaj.
Vagy AC130-as Spectre és akkor ott 14-en is vannak.
Valaki vita? Na..? NA???
xD -
#32080 Ez pilótaduma. Ugyanúgy, mint légi utántöltésnél a -Tegye tele, mossa le a szélvédőt, és ellenőrizze az olajat legyen szíves! is az. Valóságtartamot keresni benne.... felesleges. Poén pilóták közt. -
macskajajj #32079 00 http://href.hu/x/83nb -
#32078 Ha sebesülteket szállít és az azokat kisérő ápolónéni még belefér,egyébként meg ez egy vitz ne vedd komolyan:) -
Kalozoner #32077 Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas.
Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd
szippantok a hasamon lévő 10 centis lyukon keresztül.
ez volt az amikor hangosan felnevettem... -
#32076 szerintem ha a pinpongot meg a kefélést lecseréljük egy sz@r7am egy nagyot-ra, úgy még hihető is :] -
#32075 Tíz perc alatt? Az igen :D -
#32074 c130ason légikísérő? -
#32073 Elég gyors menet lehetett, ha belefért 10 percbe. -
#32072 Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni! A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a
nagy gép rendületlenül repül tovább. Tíz perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, ping-pongoztunk, és megdugtam a légikisasszonyt... -
#32071 amint megszólalsz japános akcentussal a végén működik :) igaz már a mondat elején, nem a "-szan"-nál -
#32070 :D
de az ilyen viccek sztem szóban szarok:P -
HUmanHunter #32069 :DD -
#32068 második világháború, csendes-óceáni hadszíntér,fiatal amerikai pilóta első bevetése. Felszáll az anyahajóról, lelő 7 japán vadászgépet.Üzemanyag fogytán van, ezért leszáll a fedélzetre,kiugrik a gépből és elkiáltja magát: hetet lőttem le elsőre! Nem tudtam hibázni! Egy matróz megszólal: Eredmény szép, egy hibát mégis követni el, pilóta-szan. -
#32067 egy jó curry van olyan szörnyű mint a híres chilik (imádom) :) -
Freeda Krueger #32066 Ha jól készitik igen mint látható. -
#32065 És a Curry is éget? (Nem biztos benne, hogy evett már curryt) -
Freeda Krueger #32064 Nem,a Curry Indiai,a Chili Dél Amerikai. -
#32063 másodszorra röhögök sírásig ezen a viccen -
#32062 Curry? Nem Chili?