41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#40361 Neked nem osztottam lapot,tudálékos ! -
#40360 Te meg mire vagy ilyen nagyképű amúgy ?
Arra,hogy van egy szaros mérnök diplomád ?
Kioktatsz mindenkit,elnéztem a nagy szavazóban is,hogy trebron és broman leírta az igazságot,neked nem tetszett és még egy kurva indoklást sem tudtál adni baszod.
Tipikus nagyképű városi köcsög vagy !
Jöhet a végleges ban,faszt érdekel ! -
Blum #40359 Ne bántsd ezért, 18 évesen még én is őszintén hittem a Mikulásban meg a húsvéti nyusziban.
Aztán anyukám tönkretett mindent egy zimankós Dec. 6 reggelén :(
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.21. 16:41:01 -
#40358 18 évesen látszik, hogy még nem egészen vagy kialakult ember...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.21. 15:05:44 -
#40357 OFF-- Vatikán tele zsidókkal. Aha. Ezen még dolgozzál.. ON -
#40356 Kussolj nagyképű ! -
#40355 és egy utolsó:
Az öreg zsidónál kopogtatnak:
-Kik vagytok?
-Jóbarátok!
-Hányan vagytok?
-Fünf ... -
#40354 Izraelben a mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól:
- Na, gyerekek, lehet vásárolni. -
#40353 - Miről lehet felismerni az El Al gépét?
- ???
- Az orráról. -
#40352 - Miért van nagy orra a zsidónak?
- ???
- Mert a levegő ingyen van. -
#40351 - Hogyan bújócskáztak a zsidó gyerekek a második világháborúban?
- Ajtón be, kéményen ki.
-
#40350 Új fiatal pap érkezik a plébániára, és rögtön az első nap át is adja neki a főpap
a gyóntatószéket. Azonban meghagyja neki, hogyha nem tudja, melyik bűnre mennyi imádságot kell kiszabni, csak szóljon ki bátran, hátul lesz a kertben.
Jön is az első gyónni vágyó ember, egy fiatal nő.
- Milyen bűnt követtél el, lányom?
- Paráználkodtam.
- Mégis hogyan?
- Szoptam.
Gondolkodóba esik a fiatal pap, nem tudja, milyen mértékű büntetést szabjon
ki rá. Ezért kiszól az idős papnak
- Atyám, te mennyit szoktál adni egy szopásért?
- Te még új vagy itt fiam, úgyhogy neked maximum egy ezrest adok érte! -
#40349 Megláttam korodat és leesett, hogy miért vagy olyan hülye, mint a fickó a pinás-pszihomókusos viccben... -
Blum #40348 Elég lesz... -
ManoNegra #40347 Nem, ez nem a katolikus egyház, hanem a katolikus egyházon belül egy kisebb csoport. Sajnálatos módon, az egyház a mohóság miatti bűnbe esve erőlteti a cölibátust, ami vonzza a homoszexuálisokat és egyéb aberrált szexuális ragadozókat. -
#40346 A Vatikán mára egy kibaszott szabadkőműves "páholy" lett,tele buzi zsidrákokkal.
-
#40345 hát igen... ilyen a katolikus egyház. ezt eddig is tudtam ^^ (úgynevezett öngól :D)
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.01.20. 20:38:50 -
ManoNegra #40344 Ezt nem ismertem! :D És te azt, hogy a buzimaffia tartja a markában a Vatikánt? :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, hogy ez sem vicc? http://kitalaltujkor.blogspot.hu/2012/03/papnovendek-vagy-romaban-ejszakara-zard.html -
#40343 Azt a viccet ismered, amikor a katolikus pap a szentmisén bevallja, hogy "buzi"?
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.01.20. 20:29:54 -
#40342 Hülye provokátor zsidó vagy !
Agymosott idióta ! -
#40341 A kissrác rosszul tanul az iskolában, ezért az apja megfenyegeti, hogy ha továbbra is rosszul tanul, átíratja egy Keresztény iskolába. A srác nem veszi komolyan a fenyegetést, az apja viszont beváltja az ígéretét.
Csodák csodájára a srác az év végén szín ötös bizonyítvánnyal jön haza a Katolikus iskolából. Kérdezi is tőle az apja, hogy ez hogyan lehetséges. Mire a srác:
- Tudod apu, ketten vagyunk zsidók az osztályban, a másik a tábla fölött keresztre van feszítve. Itt nem babra megy a játék! -
ManoNegra #40340 Zsidó fiú az apjának:
- Papa, én megnősülök.
- Igen? és kit veszel el?
- A Bélát.
- A Bélát? De hiszen ő nem is zsidó! -
#40339 Te valami nagy liberális lehetsz ecsém,direkt inzultálsz !
Vagy csak keresztényellenes,zsidóseggnyaló vagy ! -
#40338 Meghal a Pápa, és felkerül a mennybe. Szent Péter üdvözli őt és kérdezi a nevét.
- Én vagyok a pápa - válaszolja.
- Pápa, pápa... mormogja Péter, és utánanéz a Nagy Könyvben. - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!
- De hát én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa.
- Istennek van helyettese a Földön? kérdezi Péter csodálkozva. Furcsa, ezt nekem sosem mondta...
A pápa rákvörös fejjel folytatja:
- Én vagyok a katolikus egyház feje!
- Katolikus egyház... sosem hallottam róla. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt.
Hátramegy és kérdezi Istent:
- Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit?
- Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, ő járt a Földön, hátha ő tud valamit!
Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Ő sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között.
Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől.
- Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit 2000 éve alapítottam poénból? Még mindig létezik... -
ManoNegra #40337 Buzi az orvosnál:
- Doktor Úr, valami bőki a seggemet!
- No, hadd lássuk (elkezd kotorászni) - egy perc múlva felkiállt :
Hiszen ez itt egy rózsa!
- Cuncimókus, neked hoztam. -
ManoNegra #40336 A doktor a cigány betegnek:
- Hát kérem, maga cukorbeteg.
A cigány:
- Doktor úr, most már értem! Ákkor a Gázsi mégsem buzi, csák édesszájú! -
ManoNegra #40335 Bemegy egy buzi a henteshez.
- Kérek egy 20cm hosszú, 5cm átmérőjű szalámit.
- Szeletelve, vagy egybe paranzsolja?
- Mit gondolsz cuncimókus, mi az én pi..m, persely? -
ManoNegra #40334 Ez tényleg jó volt! -
ManoNegra #40333 Te azért haragszol a katkókra, mert azok nem bírják a buzikat? badabummtsss
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.01.20. 19:32:53 -
#40332 Izé, csak szeretném jelezni hogy még mindig a Viccek topicban vagy. -
#40331 A katolikus pap megkérdezi a rabbit:
- Te rabbi, mikor hagyod már el azt a hülyeségedet, hogy nem eszel disznóhúst?
- Majd az esküvődön, te pedofil állat. -
ManoNegra #40330 A 'keresztények' egy baszott nagy halmaz, amibe nem csak a papok tartoznak bele. És akkor most folytassuk Ferenc pápa "örök érvényű" szavaival: Isten és az egyház arcát megszentségtelenítő súlyos bűnnek nevezte a papok által elkövetett szexuális visszaélést az áldozatoktól és családjaiktól bocsánatot kérő Ferenc pápa hétfőn, amikor a Vatikánban hat áldozattal találkozott. A pápa kijelentette: a kiskorúakkal visszaélő papoknak nincsen helyük az egyházban. -
#40329 próbáljuk meg Nathan örök érvényű szavaival -
ManoNegra #40328 keresztények meg nem ellenzik gyakorlatban a ministránsokkal "közelebbi kapcsolat" kiépítését
hö? -
#40327 -
#40326 Marta a pofáját a bűntudat,mert ők feszíttették meg !
Jézus nem volt zsidó !
De nem akarok NWO témát felhozni,mert felesleges !
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2015.01.20. 14:39:25 -
#40325 Egy rabbi betegen feküdt egy katolikus kórházban. Összebarátkozott egy apácával, aki egyben ápolónő is volt. Egyik nap, bejön a kórterembe a nővér és csodálkozva látja, hogy a falról hiányzik a feszület, ami korábban ott lógott. Kedvesen kérdezi a zsidótól:
- Rabbi, mit csinált a feszülettel?
A rabbi így felelt:
- Úgy gondoltam, egy szenvedő zsidó elég ebben a szobában. -
#40324 sakk-matt -
#40323 mert a protestánsok a judaizmussal és a kereszténységgel ellentétben nem ellenzik az óvszer használatát és az említett gyerekek vécén lehúzását, a keresztények meg nem ellenzik gyakorlatban a ministránsokkal "közelebbi kapcsolat" kiépítését, tehát egyértelműen a harmadik vallás képviselőjének kell lennie a "jófiúnak". de ha jobban tetszik, gondolj oda egy pasztafáriánust. -
#40322 Persze,mindig a rabbi a jó,hát hogyne !