Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
- Tte sá-sá-sánta ttu-tudod, ho-hogy nnem ssá-sántitanál?
- Hogy?
- Hha aaz eegyik ll-lábaddal aaz úú-úton, a mm-másik llábaddal a pp-patkán mmemennél.
- Te dadogós. Te tudod, hogy nem dadognál?
- Hhohogy?
- Ha befognád a pofád!
Live for nothing or die for something.
- Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márká, 600 UZSA dollár, 500ezer olász lirá, és 280 svájci fránk. Volt benne egy személyi igazsolvány is, aszongya: Kiss Páter Richárd, Budapest, Dobo ucca,
Nnnnaa, neki küldeném a következõ számot....<#idiota>#idiota>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
- Te, há' kípzeld, tegnap megtámádott egy puma!
- Ne mondd! Oszt' mit csinyátá?
- Há' elkezdtem futni!
- De Gazsi! A puma is tud futni!
- Jó jó, de én átugrottám á pátákot is!
- Menj má' Gazsi, há' a puma is átugorgya á pátákot!
- De én utánna fõmásztám á fárá!
- De Gazsi! Há a puma is mászik fárá!
- Há' de én átugrottám egy másik fárá!
- Jaj, Gazsi! A puma is simán átugrik a másik fárá!
- Jó van má'! Há' most kinek drukkósz, a pumánák? <#idiota>#idiota>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
- Uram, három roma érkezett a Mennybe.
- Nyisd a kapukat és engedd be õket, Péter! Mindenkit befogadunk.
Két perc múlva jön vissza Szent Péter:
- Eltûntek.
- A romák? - kérdi Isten.
- Nem, a kapuk.<#idiota>#idiota>
Az egyik lábam rövidebb, de legalább a másik hosszabb 😄
01110000 01110010 00110000
| Ha kivágja ezt a kupont, |
| vehet egy új monitort! |
-------------------------------
Gracie Barra
Gracie Barra
Ennek a másik verziója:
A villanyszerelõ, az építész és az ügyvéd beszélgetnek:
- Tudtátok, hogy az enyém a legõsibb mesterség? - kezdi a villanyszerelõ.
Isten a második napon azt mondta: "Legyen világosság", és lõn világosság. Ez villany nélkül nem ment volna.
- Ugyan, - feleli az építész - Isten az elsõ nap a káoszból megteremtette a Földet. Ez komoly építészeti munka.
Mire az ügyvéd:
- Nevetségesek vagytok. Mit gondoltok, ki csinálta a káoszt?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kõmûves, az ács és a villanyszerelõ azon vitatkoznak, hogy melyikük munkája volt elõbb a földön.
- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kõmûves -, tehát elõször mi léteztünk.
- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.
Erre a villanyszerelõ kuncogni kezd.
- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.
- A teremtés elsõ napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" -magyarázza a villanyszerelõ - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!
Bár nem vagyok se zsidó se mohamedán.
Þór vígi þessi rúnar
tehát nem örülnek neki
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sõt, ez enyhe túlzás.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel!
- Éljen! Éljen! - örülnek a zsidók.
- Kuss disznók!
F:FASD_SDF:_SDF:_SDF:SDF_D:SF_sdf
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
taníts kérlek!!!
-Szeretník feljelentíst tenni biztosúr! Betörték hozzánk! Elvitték mindént! Oda a hifi, a videó, a házimozi, a színestévé, minden!!!
-De gazsi, nálatok áram sincs...
-Ja, meg az aggregátórt is!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Két cigány beszélget!
- Hállottam betörtek hozzád!
- Ja hogy dögûnének meg!
- Asztán mekkora a károd?
- 20cm, Há de hogy gyün ez most ide?
1. Orvos: kérem a következõt!
2. Varróno: jól fog állni!
3. Kalauznõ: beljebb, a közepe még üres!
4. Cipész: kicsit szûk, de ki fog tágulni!
5. Esernyõs: jól fog esni!
6. Fogorvos: csak kicsit fog fájni!
7. Órás: Na, ezt már valaki babrálta!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
- Dik' má he, Gázsi! Itt a mentõcsónak is Lacoste!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
- A bújócska gyôztese...
- Hállottam betörtek hozzád!
- Ja hogy dögûnének meg!
- Asztán mekkora a károd?
- Hát hogy gyün most ez ide?
Igor:
- Most a hátam mögé teszem, és ha eltalálod, melyik kezemben van, akkor megisszuk, ha nem, akkor összetörjük és leszokunk. Na, melyik kezemben van?
Szása:
- Bal!
Igor:
- Gondolkozz, Szása! Gondolkozz!
tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hûtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnõ, akit a legénybúcsún a csocsóasztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te barátnõid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnõje vagyok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki ezt nem ismeri fel, az...
Þór vígi þessi rúnar
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."