41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#33222 meg kéne tanulnod faszán magyarul, ha már magyar fórumot olvasol... ( pl h megérts egy viccet...) aztán ha zotya ír egy szerb fórumra, lehet kritizálni a szövegét :) -
#33221 Sherlock :) -
#33220 hozza teszem azt hogy a webfordito az bukvalisan fordit...ne bukvalisan ertelmezzetek a dolgokat... -
#33219 oh de szar a forditasod gondolom web-fordito...a siso -az noi mellre gondolnak... -
#33218 hopsz, a szerb szöveg véletlen maradt benne -
#33217 Idu dva èoveka ulicom, posebno onaj levi. Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva. Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak Pita unuk babu: Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom??? Moze sine, al nemoj daleko...
Két ember van utcán, különösen a bal.
Katonát küldtek haza a bomba laptol mondani Bako ha povuces e alkicu nyereség 3 nap hiányában.
Mi utánzó a leprást povetarcu? Imitrira Taraxacum
Kérdezte az unokája Babu:
Bako Bako játszhat a saját sisom?
Tud fiam, de nem messze ... -
#33216 hülye vagy, sajnos ez gyógyíthatatlan betegség ^^ -
#33215 Akkor talán nem ide kéne járnod vicceket olvasgatni. -
#33214 -
#33213 Idu dva èoveka ulicom, posebno onaj levi.
Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva.
Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak
Pita unuk babu:
Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom???
Moze sine, al nemoj daleko...
(gőzöm sincs mit jelent, szerb és állítólag vicc) -
davidragon #33212 Fiatal pár, első közös napjukon. Férj:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a sztenderd programjaim: hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni, kedden este teremfoci van, szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk, csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken billiárd a haverokkal, szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk, vasárnap többnyire becsúszik egy mozi. Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, drágám?
- Persze, édes. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, ezt sokkal egyszerűbb megjegyezni, mint a tiedet: minden este 9-kor kefélek, aki itt van, itt van, aki nincs, nincs.
// igen, tudom hogy volt már... -
#33211 hm... pl. azert mert ritka szar viccek mennek feletek... pl. szerb viccek jobban bejonek -
#33210 Tegyük hozzá, hogy ez télleg ritka szar vicc...:D -
#33209 Egy szóval nem említettem, hogy profin tudok viccet előadni, vannak erre dumaszínházas emberek.
Továbbá ha nem haragszol nincs bennem sem magamutogató hajlam, sem megfelelési kényszer -
#33208 omg....
ezt hagyjuk, hogy ki a lúzer..
az elmúlt 10 viccből ami után írtál 8at nem értettél....
de, igen biztos a többi x100 emberben van a hiba..^^ -
#33207 hat akkor tessek add elo jo dugd fel a videot a youtube-ra es gyere a linkre varunk 2napot ra ha nem erkezik link akko tudjuk hogy luzer vagy ennyi... -
#33206 Pff, csak kötekedni tudtok?:) Aranyos vicc.
Sőt, nem is tudom mit vártok. Pl. ezt a viccet OLVASVA épphogy elmosolyodtam. Ellenben élőben jól előadva ez egy hatalmas poén. -
karajjj #33205 most lehet bennem van a hiba, de én nem értem, hogy mért poén, hogy most fúúú nem is az ujja, de beleszámolt a pöcsét :\ -
#33204 Nem, pusztán neked is rendelkezned kellene hímvesszővel, vagy ha az nincs legalább egy kis képzelőerővel és intelligenciával. -
#33203 nemertem mi ebben az olyan vicces?
Talan tobbet kene az embernek innia hogy erdekesnek talalja ezt a viccet? -
A hatéves Pistike már az iskolakezdés előtt megtanult az ujjain számolni. A bácsikája leckézteti:
- Mondd csak, mennyi három meg négy?
Pistike sorra nyitogatja az ujjait, végül rávágja:
- Hét!
- Jó, jó, okos vagy. - mondja rá a nagybácsi. - De az iskolában már nem szabad a kezeden számolni, hanem csak fejben. Próbáld csak meg, tedd zsebre mindkét kezed!
Pistike engedelmesen a nadrágja zsebébe süllyeszti a kezét.
- Na, most mondd meg, mennyi öt meg öt!
A nadrágzsebben mocorognak a kisfiú ujjai, aztán így felel:
- Tizenegy!
-
#33201 lol :'DD -
HUmanHunter #33200 ték -
#33199 Borzalmas. -
harcu #33198 Mi a hirosimai gyerekek "kedvenc" dala?
Orsi: Jött egy felhő és leszállt közénk.
link -
#33197 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
madmanic #33196 debil kisgyereknek mondja az anyja:
-Kisfiam menj le a henteshez!
-Heenteesheeeez?
-Hozzál hurkát!
-Huuurkáááát?
-De ne véreset!
-Denevééreeseeet? -
geo91 #33195 -
#33194 Rohaggyatok meg ott ahol vagytok!
A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
- Volt tojás! -
Verseghy #33193 Te buta!:)
Előttem írok kimondták amit akartam. -
#33192 Ahelyett h. kritizálnál egy viccet, írhatnál egy másikat. Annak idején így hallottam, így maradt meg. Amúgy is leszarom h neked nem tetszik. -
Narusco #33191 sokkal jobban üt ha csak annyit mondasz hogy "Leesett az őrtoronyból" és az eleje is eléggé elkurt... szerintem... -
Pryus #33190 OFFFFF:
Ezt magyar tanár nem is olyan rég felolvasta nekünk.. és az volt a feladat, hogy találjuk ki mi lehetett a szándéka ezzel a költőnek...
Valami olyasmit mondott a tanár, hogy így nincs értelme a bélyeg-gyűjtésnek, mert úgy jó, ha minden 1es darabért te küzdesz meg és 1enként szeded őket össze
/off -
geo91 #33189 egyik kedvencem :D:D:DA:SDA_SDAS:DAS_:DASD -
#33188 Az iskolában megemlékeznek a 2VH halottairól. A tanárnő szépen sorban megkérdezi a gyerekeket h kinek a rokona hallt meg vagy harcolt a háborúban.
Zsoltika jelentkezik:
-Nekem a nagyapám harcolt a lövész árkokban.!
-Zsoltika nagyapjáért 5 perc megemlékezést!- mondta a tanárnő.
Petra jelentkezik:
-Az én nagyapámat lelőtték a lövészárokban.
-Petra nagyapjáért 10 perc megemlékezés.
Pistike jelentkezik:
-Azén nagyapám Auswitczban halt meg!
-Szegény Pistikém. Az óra hátra levő részében megemlékezünk Pistike nagyapjáról.
Az óra végén a tanárnő megkérdezi:
-Pistike hogyan halt meg a nagyapád?
-Az a részeg majom kiesett a lövésztoronyból.... -
#33187 ezek aztán a fasza viccek... -.- -
#33186 valaki leirta de nem jegyzetelték le?:D ők már mágusok -
#33185 nincs eredeti népmese :) igen, volt egyszer valamikor egy első előadás, de a mesék (amíg le nem jegyzik) változatokban élnek, és nincs olyan közöttük, hogy "korábbi", "későbbi" meg "eredeti". ugyanígy a viccek is, és minden szóbeli műfaj változatokban létezik, és nincs eredetije - vannak leírt változatok néha, meg egy-egy ember valamelyiket hamarabb ismeri meg.
[jövő csütörtökön szigorlatozik folklórból is, most épp nagyon benne van] -
#33184 mind1, jó ez a vicc úgy ahogy van :)
Párocska a moziban. Fiú:
- Megcsókolhatlak?
- Engem? Hiszen most szoptalak le.
- Eeengeeem???? -
#33183 vki megírta csak nem jegyzetelte le :)
amúgy meg ha az eredeti tökéletes lenne, nem kéne változtatni rajta :D