41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • poppe
    meg kéne tanulnod faszán magyarul, ha már magyar fórumot olvasol... ( pl h megérts egy viccet...) aztán ha zotya ír egy szerb fórumra, lehet kritizálni a szövegét :)
  • Dzsini
    Sherlock :)
  • nandorb
    hozza teszem azt hogy a webfordito az bukvalisan fordit...ne bukvalisan ertelmezzetek a dolgokat...
  • nandorb
    oh de szar a forditasod gondolom web-fordito...a siso -az noi mellre gondolnak...
  • FZoleee
    hopsz, a szerb szöveg véletlen maradt benne
  • FZoleee
    Idu dva èoveka ulicom, posebno onaj levi. Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva. Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak Pita unuk babu: Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom??? Moze sine, al nemoj daleko...
    Két ember van utcán, különösen a bal.

Katonát küldtek haza a bomba laptol mondani Bako ha povuces e alkicu nyereség 3 nap hiányában.

Mi utánzó a leprást povetarcu? Imitrira Taraxacum

Kérdezte az unokája Babu:
    Bako Bako játszhat a saját sisom?
    Tud fiam, de nem messze ...
  • Frosty01
    hülye vagy, sajnos ez gyógyíthatatlan betegség ^^
  • Sadist
    Akkor talán nem ide kéne járnod vicceket olvasgatni.
  • Ic3 m4n
  • Dzsini
    Idu dva èoveka ulicom, posebno onaj levi.

Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva.

Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak

Pita unuk babu:
    Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom???
    Moze sine, al nemoj daleko...

(gőzöm sincs mit jelent, szerb és állítólag vicc)
  • davidragon
    Fiatal pár, első közös napjukon. Férj:
    - Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a sztenderd programjaim: hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni, kedden este teremfoci van, szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk, csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken billiárd a haverokkal, szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk, vasárnap többnyire becsúszik egy mozi. Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, drágám?
    - Persze, édes. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, ezt sokkal egyszerűbb megjegyezni, mint a tiedet: minden este 9-kor kefélek, aki itt van, itt van, aki nincs, nincs.

// igen, tudom hogy volt már...
  • nandorb
    hm... pl. azert mert ritka szar viccek mennek feletek... pl. szerb viccek jobban bejonek
  • Guilty01
    Tegyük hozzá, hogy ez télleg ritka szar vicc...:D
  • vegicsek
    Egy szóval nem említettem, hogy profin tudok viccet előadni, vannak erre dumaszínházas emberek.
    Továbbá ha nem haragszol nincs bennem sem magamutogató hajlam, sem megfelelési kényszer
  • matyi0323
    omg....
    ezt hagyjuk, hogy ki a lúzer..
    az elmúlt 10 viccből ami után írtál 8at nem értettél....
    de, igen biztos a többi x100 emberben van a hiba..^^
  • nandorb
    hat akkor tessek add elo jo dugd fel a videot a youtube-ra es gyere a linkre varunk 2napot ra ha nem erkezik link akko tudjuk hogy luzer vagy ennyi...
  • vegicsek
    Pff, csak kötekedni tudtok?:) Aranyos vicc.
    Sőt, nem is tudom mit vártok. Pl. ezt a viccet OLVASVA épphogy elmosolyodtam. Ellenben élőben jól előadva ez egy hatalmas poén.
  • karajjj
    most lehet bennem van a hiba, de én nem értem, hogy mért poén, hogy most fúúú nem is az ujja, de beleszámolt a pöcsét :\
  • Sadist
    Nem, pusztán neked is rendelkezned kellene hímvesszővel, vagy ha az nincs legalább egy kis képzelőerővel és intelligenciával.
  • nandorb
    nemertem mi ebben az olyan vicces?

Talan tobbet kene az embernek innia hogy erdekesnek talalja ezt a viccet?
  • Frosty01

A hatéves Pistike már az iskolakezdés előtt megtanult az ujjain számolni. A bácsikája leckézteti:
    - Mondd csak, mennyi három meg négy?
    Pistike sorra nyitogatja az ujjait, végül rávágja:
    - Hét!
    - Jó, jó, okos vagy. - mondja rá a nagybácsi. - De az iskolában már nem szabad a kezeden számolni, hanem csak fejben. Próbáld csak meg, tedd zsebre mindkét kezed!
    Pistike engedelmesen a nadrágja zsebébe süllyeszti a kezét.
    - Na, most mondd meg, mennyi öt meg öt!
    A nadrágzsebben mocorognak a kisfiú ujjai, aztán így felel:
    - Tizenegy!

• Picar77
    lol :'DD
  • HUmanHunter
    ték
  • Falcon87
    Borzalmas.
  • harcu
    Mi a hirosimai gyerekek "kedvenc" dala?
    Orsi: Jött egy felhő és leszállt közénk.

link
  • Vaxi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • madmanic
    debil kisgyereknek mondja az anyja:

-Kisfiam menj le a henteshez!

-Heenteesheeeez?

-Hozzál hurkát!

-Huuurkáááát?

-De ne véreset!

-Denevééreeseeet?
  • geo91
  • Csirke4
    Rohaggyatok meg ott ahol vagytok!

A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
    - Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
    Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
    - Volt tojás!
  • Verseghy
    Te buta!:)
    Előttem írok kimondták amit akartam.
  • Protosz
    Ahelyett h. kritizálnál egy viccet, írhatnál egy másikat. Annak idején így hallottam, így maradt meg. Amúgy is leszarom h neked nem tetszik.
  • Narusco
    sokkal jobban üt ha csak annyit mondasz hogy "Leesett az őrtoronyból" és az eleje is eléggé elkurt... szerintem...
  • Pryus
    OFFFFF:
    Ezt magyar tanár nem is olyan rég felolvasta nekünk.. és az volt a feladat, hogy találjuk ki mi lehetett a szándéka ezzel a költőnek...

Valami olyasmit mondott a tanár, hogy így nincs értelme a bélyeg-gyűjtésnek, mert úgy jó, ha minden 1es darabért te küzdesz meg és 1enként szeded őket össze
    /off
  • geo91
    egyik kedvencem :D:D:DA:SDA_SDAS:DAS_:DASD
  • Protosz
    Az iskolában megemlékeznek a 2VH halottairól. A tanárnő szépen sorban megkérdezi a gyerekeket h kinek a rokona hallt meg vagy harcolt a háborúban.
    Zsoltika jelentkezik:
    -Nekem a nagyapám harcolt a lövész árkokban.!
    -Zsoltika nagyapjáért 5 perc megemlékezést!- mondta a tanárnő.
    Petra jelentkezik:
    -Az én nagyapámat lelőtték a lövészárokban.
    -Petra nagyapjáért 10 perc megemlékezés.
    Pistike jelentkezik:
    -Azén nagyapám Auswitczban halt meg!
    -Szegény Pistikém. Az óra hátra levő részében megemlékezünk Pistike nagyapjáról.
    Az óra végén a tanárnő megkérdezi:
    -Pistike hogyan halt meg a nagyapád?
    -Az a részeg majom kiesett a lövésztoronyból....
  • Barnabyka
    ezek aztán a fasza viccek... -.-
  • maffioso
    valaki leirta de nem jegyzetelték le?:D ők már mágusok
  • Dzsini
    nincs eredeti népmese :) igen, volt egyszer valamikor egy első előadás, de a mesék (amíg le nem jegyzik) változatokban élnek, és nincs olyan közöttük, hogy "korábbi", "későbbi" meg "eredeti". ugyanígy a viccek is, és minden szóbeli műfaj változatokban létezik, és nincs eredetije - vannak leírt változatok néha, meg egy-egy ember valamelyiket hamarabb ismeri meg.
    [jövő csütörtökön szigorlatozik folklórból is, most épp nagyon benne van]
  • Corrupt
    mind1, jó ez a vicc úgy ahogy van :)

Párocska a moziban. Fiú:
    - Megcsókolhatlak?
    - Engem? Hiszen most szoptalak le.
    - Eeengeeem????
  • z99999
    vki megírta csak nem jegyzetelte le :)
    amúgy meg ha az eredeti tökéletes lenne, nem kéne változtatni rajta :D