Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Csak annyit fûznék hozzá, hogy ez a kibaszott viccek topic, ahol ha bevágok egy zsidós viccet, nem leszek zsidó...
Nekem tetszett a levél, poénnak vettem, nem gondoltam, hogy ennyi ember agyfaszt kap tõle...
És akkor ennyi erõvel kössünk bele #31470-ba is, hogy UNDORÍTÓ!!! Ha te nevetni tudsz a pedofilságon, akkor te egy szar ember vagy -.-
Ugye?
Maradjon már meg ez viccek topicnak ha lehet...

Csak a 250000et megígérték, a visszafizetést nem:D
Jobb kedvemben jól elröhögcsélek a South Parkon. Rosszabb kedvemben észre veszem benne a feleslegest. Nincs szükségem a SP-ra. Joggal éri kritika Õket.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Frosty01
hát azért amit müvelt a south parkosokkal, azért halálra ítélném minimum 2× <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Õ csak elõadó. Jól csinálja, remélem legalább akkora névként vonul be a történelembe mint Hofmann.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

poppe
biztos nem fábry találja ki... mindig 1000 éves poénokkal jön :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

natess... a végén kiderül, hogy 1000 éves vitz :)

tozo.hu fórum, 2008-05-07, asszem <#mf1>
(biztos)

Fábry show 2008.11.20 asszem.

vanmég <#violent>

Mi a különbség a láncfûrész és a tangaközött.
Semmi egy rossz mozulat és 2 ujjadmegy a picsába!

Mi a különbség a víz és az ikrekközött?
A vízre azt modjuk, hogy H2O, az ikrekre, pedig hogy ó, há 2!

Mi a lényeg a tenisznél és a szexnél?
- A tenisznél az, hogy ki szervál, a szexnél pedig az, hogy melyik szerv áll.

Mi a különbség a jég és a szobalány, a villa és a csatorna, a kutya és a heves szeretõ között?
A jég az csak víz, a szobalány Boris, a villa csak villa, a csatorna kanális, a kutya csak ugat a heves szeretõ Maris!

Mi a különbség a 6 óra 60 percés a hétfejû sárkány között?
Semmi. Mind akettõre lehet azt mondani hogy hét órra van.

Mi a különbség az üvegtál és a tévedés közt?
az üvegtál az csak üvegtál, de a tévedés az lehet fatális!

Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tõle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megbasz, hanem, hogy megharap!

poppe
natakaroggy :DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Egy pasi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos, fiatal nõvel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja õt a hotelszobájába. A nõ örömmel belemegy.
Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
- Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tûnj el
innen! - kiált rá halálra rémülten.
A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
- Babonás vagy, ugye

mi a közös a borotva pengében és a szomszéd most született fiában?
mind a kettõ józsilett...

mi a külömbség ateológus és a geológus között?
ég és föld

Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztár ügyvéd között?
a jó ügyvéd ismeri a jogszabályokat,a sztár ügyvéd meg a birókat

Ehhez azért hozzá lehetne fûzni annyit, hogy a személyszállítás dotációjának a hiánya miatt a Cargo fedezhette volna a költségeket. Mit gondolsz ezentúl karitatív szervezetként ezt majd önként megteszi? Te és mi fogjuk megfizetni és nem a mi kormányunknak (olyan amilyen de ez legalább változhat), nem a mi közös kasszánkba folyik be a pénz hanem egy magánkézbe. Ha ehhez még tapsolsz is akkor nyugodtan hagyd magadon a napszemcsit alvás közben is. A máv jegyeket akkor is ki fog kelleni fizetni valakinek.

Másutt már leírtam a politika csak a gazdaság színjátéka. De nem elhanyagolható. Ha nem érdekel a gazdaság akkor menj be a fõnöködhöz és mond meg Neki, hogy annyi fizetést ad Neked amennyi Neki jól esik.

De legalább hibátlanul írták volna meg :)
A 15%-os visszamenõleges béremelés összegét ugyanis nem vonja le a tartozásból...
szjuca
Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor a
lány megszólal:
- Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik
gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Õk a
szexben is ilyenek, az erõszakosságot pedig nem szeretem.
A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
- Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Õk a tapasztalatlanok,
õket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
A fiú büszkén:
- Elsõször is megnyálazom a kulcslyukat...

A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát:
- Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!
Erre a válasz :
- Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt!

Miért boldogok a buzik?
A szerencse sem mer hátat forditani nekik....

Szõke a lottózóban:
- Mi az a lottó?
- El kell találni 5 számot....
- Értem...és milyen messzirõl?

RiCSi1234
A férj hirtelen lecsapja a könyvet, amit olvas, végigméri a feleségét, majd így szól:
- Elegem van belõle, hogy folyton itt ülök melletted! Keresek valakit, akivel szórakozhatok is! Most lezuhanyozom, megborotválkozom, beillatosítom magam, felveszem a legjobb öltönyömet. Aztán kijövök, és tudod, ki fogja megkötni a nyakkendõmet?
Az asszony felnéz az újságból és így felel:
- Tudom. A temetkezési vállalkozó!

Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom.

Józan életû kõmûves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz.

GTA V (*.*)

poppe
100 hónapban -50rongy :D
asszem veszek volánbusz részvényeket :)

5w0rdf15h
simán ezt kéne csinálniuk :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Vaxi
Tisztelt MÁV Dolgozó!

Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következõ juttatásban és béremelésben részesül:

- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan

- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenõleg

Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevõszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tõkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az idõszakban már nálunk dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebbõl a veszteségbõl is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebbõl adódóan a következõ fizetési kötelezettsége keletkezett:

- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tõkevesztesége után

Új egyenlege ennek megfelelõen 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénz-átutalási megbízás segítségével 2009. január 1-ig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelõen részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetésébõl havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthetõ a következõ 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.

További jó munkát kívánunk!

A MÁV csoport tagjai nevében:

Kis Piroska

Pénzügyi Csoportvezetõ

Dante73
Valahol nagyon érdekes, hogy mindig ünnepek elõtt sztrájkol a máv. Mindig... Amikor amúgy nyugalom, béke, csend, esetleg még jókedv is lenne az országban. Ez gondolom, még nem tûnt fel...
De ennyit a politikáról, ez is több, mint kellene.
A vicc pedig, mivel csak EGY VICC nem rossz...

http://www.freetvmaci.info/

Ez jó!
Bár mások munkakörülményein és népszerûtlenségén könnyû vihogni. Bányászként könnyebb helyzetben lennének, de Õk felvállalták ezt a támadási felületet. Európában ezen nem viccelõdnének hanem teljesen természetesnek vennék. Ez csak itt a Balkánon vihetõ véghez, hogy az ország vezetõsége a média segítségével egymás ellen hangolják az embereket. Tehát a viccet kérném a legszarabb viccek topic-ba. THX!

Scottt
Legalább 1 éve nem röhögtem egy jót viccen(Kivétel a papos)de ezen sírva vertem az asztalt:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Guilty01
"Ma már a legtöbb munkatársunk kinõtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szopat egy egész országot!!! "<--- had gratuláljak...

You\'ll never walk alone!

ates84
MÁV álláshirdetés:

MÁV - Most Állunk, Várjál!!!

- Munkatársaink európai - sõt mi több, világ - szintû szolgáltatást nyújtanak!
- Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
- Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülõhelyet, ha le szeretnének ülni!
- Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
- Az extrém sportok kedvelõinek: nyáron teljesen feltekerjük a fûtést, télen soha.
- A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlõ, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
- A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
- Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erõs marad életben!
- Utasbarát menetrendek: megjegyezhetõ mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
- Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségû készpénzét beválthatja menetjegyre!
- Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhetõ mértékûre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
- Bevezettük a szubjektív felelõsség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!

Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkõzheted.
Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sõt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinõtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szopat egy egész országot!!!

MÁV - sztrájktól-sztrájkig!

<#hehe><#nezze><#szomoru1>

SLICK
Ezt nagyapám mesélte, sztem nagyon jó :D

Spanyol bikafuttatáson az egyik felbõszült bika kergetni kezd egy férfit. Az ijjedtében eszeveszett rohanásba kezd, de a bika egyre közelebb kerül, hogy felöklelje a fickót, mígnem a bika hirtelen elcsúszik és hatalmasat esik. Ezután a faszi felugrik egy teherautóra, ahol egy másik férfi néz meglepetten.
- Maga is megijjedt a bikától? - kérdezi.
- Nem! Én beszartam.
- Beszart???
- Maga szerint min csúszott el a bika?

theone91
A nõk szemék is kefélni kell... :O...

<#idiota>

Scottt
Csak sedó szeret mindenkinek példaértékû büntit adni.
Mint pl nekünk ha ezt meglátja,mert offolunk:)
Vicc az :d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

CaviaR
akkor nézd a dátumokat

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

kas123
kis off:
Érdekes, hogy az elsõ káromkodás sorozatra kaptál 3 bp-t, a másodikra pedig csak 1et. Vagy Sedó vetette el a sulykot, vagy Kandurex volt túl lágyszívû :S.

on:
a vitz az jo :)

shevsenko7
A legfontosabb férfiak egy nõ életében:

- Az orvos, mert azt mondja: "Vegye le a ruháit!"
- A fogorvos, mert azt mondja: "Nyissa nagyra!"
- A fodrász, mert azt kérdezi: "Hogy szeretné: tépettre vagy göndörre?"
- A tejes ember, mert azt kérdezi: "Elõre vagy a hátsó bejárathoz tegyem?"
- A lakberendezõ, mert azt mondja: "Ha már bent lesz, meglátja, imádni fogja!"
- A tõzsdeügynök, mert azt mondja: "Hirtelen felemelkedik, egy darabig tartja magát, aztán szép lassan lemegy ismét."
- A bankár, mert azt mondja: "Ha túl hamar kiveszi, elveszti a kamatokat!"
- A telefonszerelõ, mert azt kérdezi: "Itt az asztalon szeretné, vagy a falnál?"

Ennyi csoki...

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Anders
nem hozzád kapcsolódik, a sztrájkhoz
amúgy off volt sajnálatos módon mindkét hozzá(d)szólás <#shakehead>

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Gladiator
Nem tudom, az uccso ket uzenet nekem lett cimezve, de egyiket se nagyon ertem:D Velem van a baj?

Anders
az 5%-nak aki machen sztrájk <#zavart1>
was demokrácia, if 95% nicht sztrájk, 5% aber?

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

degenerator

A VDSzSz egyes megátalkodott tisztségviselõi már a biológiai és vegyi fegyverek alkalmazásától se rettennek vissza, igaz, ezeket egyelõre még csak a sztrájkolók ellen vetik be. A tesztüzemnek vannak áldozatai. Közülük az elsõ a Déli pályaudvar II-es tornyában sztrájkoló váltókezelõ. Béla ugyanis 48 óra után elõször vette le bakancsát, talán nem is csoda, hogy rögtön elõkerült szappan, zokni, törölközõ és ráadásul még egy pár papucs is. A reakció közömbösítése ezt követõen megtörtént.
Miskolc-Tiszain VSZ-es és szakszervezeten kívüli jegyvizsgálók is csatlakoznak sztrájkhoz, Pécs áll, a vezetõ jegyvizsgálók rendületlenül sztrájkolnak, a három kocsivizsgáló és a villanyszerelõ társaságában. Kaposváron a váltókezelõk mellett a tolatásvezetõ és a gépkísérõ is reggel óta tartja magát. Pécsrõl Barcsra néha kiszivárog egy-egy vonat.
a vasúti dolgozók szabad szakszervezetének honlapjáról. érdemes jobboldalt megtekinteni a szavazásokat.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Jogos

Gladiator
Ismet aktualis:

"Kivansagmusor a radioban:

A MAV dolgozoinak szeretnem kuldeni Rihannatol a Shut up and drive cimu szamot!"

szjuca
2 részeg pisil a kocsma mellett. Mondja az egyik:
-Te, a tiéd miért úgy szól, hogy cssscssscss, az enyém meg úgy, hogy brrrbrrr?
-Azért te hülye, mert a brrrkabátomra hugyozol!

oneal1
-A havazás minden télen meglepetés erejével érint minket.

:DDDD

idén is várom az eslõ olyan napot amikor megbénül az élet....:D:D

!Forza Ferrari!

RiCSi1234
A férj egy pár órai horgászat után úgy dönt, hogy kiköt a csónakjával, és pihen egy kicsit. A feleség ekkor úgy dönt, hogy elviszi a csónakot egy kicsit, és majd olvasgat a tó közepén. Be is indítja a motort, behajózik, és lehorgonyoz. Nem sokkal késõbb megjelenik a horgászellenõr.
- Hölgyem! A tónak ezen a részén tilos a horgászat!
- De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok!
- Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- De mondom, hogy olvasok!
- Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam!
- Olvasásért?
- Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- Jó, de én meg akkor feljelentem szexuális zaklatásért!
- De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit!
- De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
- További szép napot, hölgyem! - és ezzel továbbállt.

Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nõvel, aki olvas, mert az valoszínû gondolkodni is tud!

GTA V (*.*)

Ez mekkora:D
-Olyan se, amely királyság volt, de nem volt királya, hanem kormányzója, aki tengernagy volt, de az országnak nem volt tengere
:D

Általános iskolában volt nálunk egy erõsen jobboldali beállítottságú föcitanár, és ha megkérdezte, hogy mely országokkal határos Magyarország, és te erre azt felelted, hogy önmagával határos, akkor kaptál egy ötöst. <#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

cement
-Nincs még egy olyan ország, amely önmagával lenne határos

ez kemény :D:DDDDDDDDDDD

respect to the man in the ice cream van

Scottt
:D:D:D