Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett a levél, poénnak vettem, nem gondoltam, hogy ennyi ember agyfaszt kap tõle...
És akkor ennyi erõvel kössünk bele #31470-ba is, hogy UNDORÍTÓ!!! Ha te nevetni tudsz a pedofilságon, akkor te egy szar ember vagy -.-
Ugye?
Maradjon már meg ez viccek topicnak ha lehet...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
practitioner of the forbidden arts of death
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(biztos)
Mi a különbség a láncfûrész és a tangaközött.
Mi a különbség a víz és az ikrekközött?
Mi a lényeg a tenisznél és a szexnél?
Mi a különbség a jég és a szobalány, a villa és a csatorna, a kutya és a heves szeretõ között?
Mi a különbség a 6 óra 60 percés a hétfejû sárkány között?
Mi a különbség az üvegtál és a tévedés közt?
- Nem kell tõle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megbasz, hanem, hogy megharap!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
- Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tûnj el
innen! - kiált rá halálra rémülten.
A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
- Babonás vagy, ugye
A 15%-os visszamenõleges béremelés összegét ugyanis nem vonja le a tartozásból...
lány megszólal:
- Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik
gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Õk a
szexben is ilyenek, az erõszakosságot pedig nem szeretem.
A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
- Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Õk a tapasztalatlanok,
õket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
A fiú büszkén:
- Elsõször is megnyálazom a kulcslyukat...
A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát:
- Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!
Erre a válasz :
- Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt!
Miért boldogok a buzik?
A szerencse sem mer hátat forditani nekik....
Szõke a lottózóban:
- Mi az a lottó?
- El kell találni 5 számot....
- Értem...és milyen messzirõl?
- Elegem van belõle, hogy folyton itt ülök melletted! Keresek valakit, akivel szórakozhatok is! Most lezuhanyozom, megborotválkozom, beillatosítom magam, felveszem a legjobb öltönyömet. Aztán kijövök, és tudod, ki fogja megkötni a nyakkendõmet?
Az asszony felnéz az újságból és így felel:
- Tudom. A temetkezési vállalkozó!
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom.
Józan életû kõmûves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz.
GTA V (*.*)
asszem veszek volánbusz részvényeket :)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következõ juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenõleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevõszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tõkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az idõszakban már nálunk dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebbõl a veszteségbõl is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebbõl adódóan a következõ fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tõkevesztesége után
Új egyenlege ennek megfelelõen 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénz-átutalási megbízás segítségével 2009. január 1-ig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelõen részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetésébõl havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthetõ a következõ 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezetõ
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De ennyit a politikáról, ez is több, mint kellene.
A vicc pedig, mivel csak EGY VICC nem rossz...
http://www.freetvmaci.info/
Bár mások munkakörülményein és népszerûtlenségén könnyû vihogni. Bányászként könnyebb helyzetben lennének, de Õk felvállalták ezt a támadási felületet. Európában ezen nem viccelõdnének hanem teljesen természetesnek vennék. Ez csak itt a Balkánon vihetõ véghez, hogy az ország vezetõsége a média segítségével egymás ellen hangolják az embereket. Tehát a viccet kérném a legszarabb viccek topic-ba. THX!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
You\'ll never walk alone!
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
- Munkatársaink európai - sõt mi több, világ - szintû szolgáltatást nyújtanak!
- Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
- Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülõhelyet, ha le szeretnének ülni!
- Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
- Az extrém sportok kedvelõinek: nyáron teljesen feltekerjük a fûtést, télen soha.
- A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlõ, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
- A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
- Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erõs marad életben!
- Utasbarát menetrendek: megjegyezhetõ mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
- Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségû készpénzét beválthatja menetjegyre!
- Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhetõ mértékûre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
- Bevezettük a szubjektív felelõsség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!
Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkõzheted.
Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sõt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinõtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szopat egy egész országot!!!
MÁV - sztrájktól-sztrájkig!
<#hehe>#hehe><#nezze>#nezze><#szomoru1>#szomoru1>
Spanyol bikafuttatáson az egyik felbõszült bika kergetni kezd egy férfit. Az ijjedtében eszeveszett rohanásba kezd, de a bika egyre közelebb kerül, hogy felöklelje a fickót, mígnem a bika hirtelen elcsúszik és hatalmasat esik. Ezután a faszi felugrik egy teherautóra, ahol egy másik férfi néz meglepetten.
- Maga is megijjedt a bikától? - kérdezi.
- Nem! Én beszartam.
- Beszart???
- Maga szerint min csúszott el a bika?
Mint pl nekünk ha ezt meglátja,mert offolunk:)
Vicc az :d
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Érdekes, hogy az elsõ káromkodás sorozatra kaptál 3 bp-t, a másodikra pedig csak 1et. Vagy Sedó vetette el a sulykot, vagy Kandurex volt túl lágyszívû :S.
on:
a vitz az jo :)
- Az orvos, mert azt mondja: "Vegye le a ruháit!"
- A fogorvos, mert azt mondja: "Nyissa nagyra!"
- A fodrász, mert azt kérdezi: "Hogy szeretné: tépettre vagy göndörre?"
- A tejes ember, mert azt kérdezi: "Elõre vagy a hátsó bejárathoz tegyem?"
- A lakberendezõ, mert azt mondja: "Ha már bent lesz, meglátja, imádni fogja!"
- A tõzsdeügynök, mert azt mondja: "Hirtelen felemelkedik, egy darabig tartja magát, aztán szép lassan lemegy ismét."
- A bankár, mert azt mondja: "Ha túl hamar kiveszi, elveszti a kamatokat!"
- A telefonszerelõ, mert azt kérdezi: "Itt az asztalon szeretné, vagy a falnál?"
Ennyi csoki...
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
amúgy off volt sajnálatos módon mindkét hozzá(d)szólás <#shakehead>#shakehead>
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
was demokrácia, if 95% nicht sztrájk, 5% aber?
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
A VDSzSz egyes megátalkodott tisztségviselõi már a biológiai és vegyi fegyverek alkalmazásától se rettennek vissza, igaz, ezeket egyelõre még csak a sztrájkolók ellen vetik be. A tesztüzemnek vannak áldozatai. Közülük az elsõ a Déli pályaudvar II-es tornyában sztrájkoló váltókezelõ. Béla ugyanis 48 óra után elõször vette le bakancsát, talán nem is csoda, hogy rögtön elõkerült szappan, zokni, törölközõ és ráadásul még egy pár papucs is. A reakció közömbösítése ezt követõen megtörtént.
Miskolc-Tiszain VSZ-es és szakszervezeten kívüli jegyvizsgálók is csatlakoznak sztrájkhoz, Pécs áll, a vezetõ jegyvizsgálók rendületlenül sztrájkolnak, a három kocsivizsgáló és a villanyszerelõ társaságában. Kaposváron a váltókezelõk mellett a tolatásvezetõ és a gépkísérõ is reggel óta tartja magát. Pécsrõl Barcsra néha kiszivárog egy-egy vonat.
a vasúti dolgozók szabad szakszervezetének honlapjáról. érdemes jobboldalt megtekinteni a szavazásokat.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
"Kivansagmusor a radioban:
A MAV dolgozoinak szeretnem kuldeni Rihannatol a Shut up and drive cimu szamot!"
-Te, a tiéd miért úgy szól, hogy cssscssscss, az enyém meg úgy, hogy brrrbrrr?
-Azért te hülye, mert a brrrkabátomra hugyozol!
:DDDD
idén is várom az eslõ olyan napot amikor megbénül az élet....:D:D
!Forza Ferrari!
- Hölgyem! A tónak ezen a részén tilos a horgászat!
- De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok!
- Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- De mondom, hogy olvasok!
- Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam!
- Olvasásért?
- Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- Jó, de én meg akkor feljelentem szexuális zaklatásért!
- De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit!
- De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
- További szép napot, hölgyem! - és ezzel továbbállt.
Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nõvel, aki olvas, mert az valoszínû gondolkodni is tud!
GTA V (*.*)
-Olyan se, amely királyság volt, de nem volt királya, hanem kormányzója, aki tengernagy volt, de az országnak nem volt tengere
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ez kemény :D:DDDDDDDDDDD
respect to the man in the ice cream van