Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
ez kurvanagyXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

dunga
Akkor már belazulok én is:
Cegléd - Your Cegle

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

degenerator
osstfyasszonyfa?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

daeemoon
Vasboldogasszony - Iron Happy Woman

degenerator
vagy ukkot.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Rásonysápberencs:D N azt magyarázza meg valami mókamiki.
OssianFan
Oroszlány is kimaradt akkormár :D Russian girl

zeli
Kiskunfélegyháza kimaradt..House of little Kun half past twelve.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sadist
Helyesen Százhalombatta. Arra meg a hundred heap fucked it jobb volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Petka
Little hold it!!

bboyatty
Ez lazan megalna a helyet a szar viccek topikba...<#hehe>
Nagyon allat viccek, ugymond mar fajnak... az alkatrace-esen beszartam...XD

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Pacific Csaba!!

Pepsi Twist
jaj

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szjuca
"Ha esetleg el szeretnéd magyarázni egy angolnak hogy hol laksz:

Pacific Csaba = Békéscsaba
Saturday Place = Szombathely
Have Six = Hatvan
Very Bad Iron = Szarvas (ez igen diszkret)
Legless = Lábatlan
Mizs Of Louis = Lajosmizse
Saint S = Szentes
Red One House = Veresegyház
Wish Of Balaton = Balatonakarattya
Little Hold It = Kistarcsa
Nutty D = Diósd
Turkish Valentine = Törökbálint
Girlvillage = Leányfalu
Froggy Goes R = Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It = Szászhalombatta
Eugene Nutty = Diósjenõ
Her Lip = Ajka
Reach It = Érd
Your Peanut = Mogyoród
Big Smithy = Nagykovácsi
Hey Water = Hévíz
He Would Push You = Tolna
Castlecastle = Várpalota
Noble Customs = Nemesvámos
Veered Grass = Martfû
He Wolud Steal = Csorna
His Problem = Baja
Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert
My Big Problem = Nagybajom
K.O. Summer = Konyár"

Pepsi Twist
2.-on majd behaltam :D

- Mire vigyázzunk ha savanyúságokkal kártyázunk?
- Csalamádé.

- Hogyan hívják azt a nemzetet, amelynek a tévécsatornáin csak mutatóban találni néhány - ám annál jobb - bûnügyi film?
- Dísz-krimi náció...

<#szomoru1>

- Milyen vagy, ha ma még nen szartál?
- Makulátlan.

- Hogy mondják a szépségversenyt más szóval?
- Alkatrace.

Ic3 m4n
kibirod.

cement
nem vót még -.-

respect to the man in the ice cream van

MR ME
:DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ic3 m4n
Amerikai iskola, a tanítónõ feladja a házi feladatot: másnapra mindenki gyûjtsön egy tanulságos történetet a családja történetébõl. Másnap:
- No, kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra, de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban, és egy nap a vietkongok lelõtték a helikopterét. Nem volt semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat megolt a macsettával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet kénytelen volt puszta kézzel megfojtani.
- Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a tanulság?
- Ne basztasd Bob bácsit, ha részeg!

Molnibalage
Volt nekem egy másik videóm ugyanerrõl a témáról még évekkel ezelõtt. Sajnos asszem már nincs meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bboyatty
Tenyleg halali. <#hehe>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Cigány,megnõsül, majd kérdezi az egyik barátja:
- Te, milyen az asszony az ágyban.?
- Sokan dicsérik.
Pepsi Twist

Vaxi
Én sem :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Molnibalage
Jaj... :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi, hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani?
A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
A férfi válaszol:
- Úgy 160 körül.
Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletrõl, a csillagközi ûrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekrõl. A férfi le van nyûgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ. Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd megkérdezte, hogy mit szeretne inni.
- Egy martinit kérek - mondta a férfi.
Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
- Úgy 100 körül.
Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-rõl, meg Kelemen Annácskáról.
A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés:
- Mennyi ai IQ-ja, uram?
- Izé, saccperkábé 50.
A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan megkérdezte:
- M-a-g-u-k i-s G-y-u-r-c-s-á-n-y-r-a s-z-a-v-a-z-t-a-k?

bboyatty
Lazuljal... nem roszbol mondtuk... <#hehe><#awink>

Icebarney
Mehet bannerba!<#vigyor3><#eljen>

matyi0323
szerintem is..^^ LOL XD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Vaxi
Nos, ha:
- láttam volna, hogy volt már, akkor valószínû nem vágtam volna be, ergo nem láttam, így fölösleges mondani hogy vótmá
- így, hogy betettem, nem fogom újra berakni, tehát megint csak fölösleges volt a vótmá
- ha valaki ismeri, az tudja, hogy vótmá, tehát neki sem kell elmondani
- ha valaki nem ismeri, az most megismerte, és nem tudja, hogy vótmá, és nem is érdekli, tehát ismét fölösleges volt a vótmá :DDDDD

bboyatty
Nem is mondtam, hogy nem jo... <#hehe>

matyi0323
Ahogy Atty-is mondta..vótmáá..^^
De am jó..:D XD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bboyatty
Nem mondom hogy voltmar mert kapom a bunti pontot... mondom ugy hogy mar lattam ebbe a topikba...:P

Vaxi
Bemegy a kocsmába végtelen sok matematikus. Az elsõ rendel egy sört. A második rendel egy fél sört. A harmadik rendel egy negyed sört. “Idióták”, mondja erre a csapos, és kitölt két sört.

Vaxi
:DDDDDDD

Molnibalage
VILÁGBAJNOK!

Én azon a vonalon indultam el, hogy itt vicceket olvasok, nem feladványokat:)

ide kockavicceket kell, mint pl.

két számítógép beszélget:
-tegnap olyan hülyeséget álmodtam
-?
-110100010101011010102

matekhoz nem konyítunk (tisztelet a kivételnek)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Sir Quno Jedi
Gondolom, ha a szorzatukból nem tudja kideríteni, hogy melyik az a két szám, akkor egyiknek 0-nak kell lennie (klasszikusba), így a szorzat is nulla, tehát nem derülhet ki, hogy melyik volt a másik szám. Ezen a vonalon indulj el... :D

Vagy nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem értem:(

Dedekind-féle szeletalkotást kellett definiálni. Osztálytársam magabiztosan kijelentette, hogy ez nem más, mint az, hogy a húr a kört két körszeletre bontja. És nem értette, miért tör ki az osztály egetverõ kacagásban! A tanárnõ is a térdét csapkodta nevettében, osztálytársam pedig értetlenül bámulta a naplóban díszelgõ hatalmas elégtelent a neve mellett.
Két matematikus elmegy a kocsmába, és közben arról beszélgetnek, hogy az átlagember mennyire tudja a matekot. Az egyik azt állítja, hogy semennyire, a másik pedig azt, hogy igenis, tudja. Hirtelen a második elmegy hátra a WC-k felé, és közben észrevétlenül magához inti a pincércsajt. Azt mondja neki: - Kedveském, néhány perc múlva kérdezünk magától valamit, nem fogja érteni, de azt kell rá válaszolnia, hogy xköbperhárom. Rendben? A pincérnõ bólint, a matematikus pedig visszamegy a barátjához. Újra felveszik a beszélgetés fonalát, és azt mondja a másiknak: - Figyelj, egyszerûen el lehet dönteni ezt a vitát. Itt van ez a pincérnõ, kérdezzünk tõle valamit. Ha tudja, nekem van igazam, ha nem, akkor neked. Oké, odaintik a nõt, és megkérdezi tõle az, aki beszélt vele korábban: - Kedveském, meg tudná mondani, hogy mennyi az xnégyzet integrálja? - Természetesen, xköbperhárom. - Köszönöm, csak ennyi volt, nyugodtan mehet a dolgára. A másik matematikus pedig fogja a fejét bánatában, mire a távozóban levõ pincérnõ visszaszól a válla felett: - Plusz konstans.
Két matematikus (abszolút logikával rendelkeznek) ül egy padon. Arra sétál egy harmadik, mindkettõjük fülébe súg valamit, majd hangosan így szól: "Neked, elsõ, megsúgtam két szám összegét, neked, második, megsúgtam ugyanannak a két számnak a szorzatát. Bármit beszélhettek egymással, csak a súgott számokat nem árulhatjátok el. Találjátok ki, hogy melyik a két szám, melynek összegét, illetve szorzatát megsúgtam." A két matematikus egyedül maradt a padon és gondolkozni kezdtek. Kis idõ múlva megszólal az elsõ:

- Én rájöttem arra, hogy te nem tudhatot meg, hogy mi volt az a két szám.
- Köszönöm, hogy szóltál, most már megvan a két szám, de te sem tudhatod meg, hogy melyek ezek. - válaszolta némi gondolkodás után a második.
- Köszönöm, hogy szóltál, most már én is tudom, hogy melyek ezek a számok! - felelte pár perc múlva az elsõ matematikus.
Sadist
"matematikailag mnident meg lehet magyarázni és be lehet bizonyítani... mnident. és annak az ellenekzõjét is"

Ahogy kolléga az elõbb kifejtette, ez abszolút nem így van. Pont a matematikai logika legalapvetõbb tulajdonsága az ellentmondásmentesség, tehát nem fogod soha az életben bizonyítani egy állításról az igaz, és egyben a hamis voltát is. Ez a trükk megmarad az irodalmároknak és a történészeknek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Stann
Szerintem az utolsó mondatod butaság, hogy a matematikában mindent be lehet magyarázni. Pontosan a humán tárgyak, mint pl. Irodalom az, ahol mindent be lehet magyarázni. A költõ így gondolta, a könyv szerzõje így, én meg amúgy. A matematika nagyon is egzakt, ezért is sokkal könnyebb megállapítani mi a helyes. Attól még hogy valaki írt egy hülyeséget egy bizonyításnál, attól még nem igaz. Nem töritétel ez, hogy szerintem ez a helyes, más szerint meg más. Elég komoly szabályhalmaza van, amiket meg kell tanulni alkalmazni. Így egy egyszerûbb hibás bizonyításnál már elsõ ránézésre meg lehet állapítani a hibát. Igen, vannak olyan tételek, amik bizonyítása még ma sincs megoldva, de az már közel sem a mi asztalunk...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

amirõl célirányosan reklámot csinálnak tehát termékrõl arról csak pozitív reklámok készülnek... amit népszerûsítenek az független megítélés szempontjából... ( - ill + ) a vicc célja a szórakoztatás.. stressztelenítés, de az eredménye függ az olvasó befogadóképeségétõl.. tehát hozzáállás és pillanatnyi hangulat .. pl most is neköss bele csak szórakozz rajta... mivel nem a valóság a cél... maximum egy fiktív falóság.. pl ez a számolgatósdi (éss nem én offolok hanem aki számolgat)
nem cél a bizonyítás .. mert matematikailag mnident meg lehet magyarázni és be lehet bizonyítani... mnident. és annak az ellenekzõjét is .. sõt érelemeket lelehet írnhi matematikai képetekkel és számolásokkal.... bármit... csak feldolgozó objektum kell hozzá... ennyi