Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Kuruc-ról:

Hogyan ülteti a krumplit az arab?

Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír hát neki egy e-mailt a gondjáról:

"Kedves Fiam, Ahmed!
Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek.
Atyád."

Másnap az öreg e-mailt kap a fiától:

'Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "cuccot". Én is szeretlek.
Ahmed.'

Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak.

Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától:

"Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek.
Ahmed."

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

matyi0323
én így hallottam^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Balo
Vicces ahhoz képest, hogy nem igaz, ahogy a HírMax kommentelõk is írták😊

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

jazzy
A PÚPOS megy, és mi van a ZSÁKjában
matyi0323
Nyuszika megy az erdõben, kérdezi tõle a kopasz:
-Mi van a táskádba nyuszika?
-A fésûd bazdmeg...^^
<#idiota><#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

GhostRider1
Isten így szól Ádámhoz :
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Elõbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tõlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettõ mûködjön...

&#9733;

bardocz
<#nevetes1>
bardocz
Ezt még wapon olvastam,és hajnali kettõkor kacagtam😄
tigeroo
lol
MEdievil
„Miért pakolnak az egyik vonatroncsból fém alkatrészeket egy platós kisteherautóba?”<#idiota>
Kár hogy nem maglev vasutat kellett csinálnia Daninak vagy legal
ább tényleg mennének a vonatok már lassan az is elég lenne... <#szomoru1>

F

Frosty01
LOOL ez nagyon jó 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Voltan
Magyar diák aranyérmes a nemzetközi terepasztal-versenyen
Bastie, 2008. december 16 Közélet

Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-gyõztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált terepasztalt a zsûri csak tévedésbõl találta viccesnek.

A hannoveri rendezvény kategóriájában a legnagyobbnak számít a világon, és csupán minden negyedik évben rendezik meg. Idén 78 ország képviseltette magát több mint 1500 fõvel. A hannoveri kiállítóterület hat óriáscsarnokát maradéktalanul kitöltötte a versenyre benevezett 487 terepasztal. Ezek között volt Dániel mûve is, aminek címe Magyar Valóság.

A középiskolás diák két teljes évet szentelt a terepasztal megalkotására, beszerezte a szükséges szerelvény-modelleket, és megépítette a vasúti pálya környezetét. "Minél inkább a valóság torzítatlan megjelenítése volt a célom" - nyilatkozta Kiskuti. "A vonatszerelvények esetében egyszerû volt a dolgom, mert ezeket elég volt néhányszor a betonfalhoz vágni, majd egy hónapra betettem az akváriumba a rozsda miatt, helyenként barnás festékkel kezeltem a karosszériát, és végül filctollal felrajzoltam a graffitiket a vonat oldalára."

"Nehezebb dolgom volt a bábukkal, ugyanis a makettekhez használatos figurák gyárilag mosolygósak, barátságos kinézetûek, és derékbõségük kisebb, mint a magasságuk. De egy ilyet már csak a hitelesség miatt sem ültethettem egy MÁV-os jegypénztárba. Ugyanígy az utasok arcát is át kellett festenem anyázóssá. De a legkeményebb dió a jegyellenõr volt: bejártam az összes boltot, amíg végre sikerült egy szunyókáló kaller-figurát találnom az egyik vonatkocsiba" - ecsetelte nehézségeit Kiskuti.

A terepasztal helyszínre szállítása is körülményes volt, hiszen a fiú - édesapja közremûködésével - a családi autó csomagtartójába gyömöszölve vitte a kellékeket Hannoverbe. Útközben az állomás épülete, és több más tartozék is megsérült, de Dániel utólag visszatekintve örül, hogy így történt, mert a repedt falú állomás még hitelesebbé tette az alkotást.

A szorgos munkának szemmel láthatóan meg is lett az eredménye: a verseny folyamán Kiskuti terepasztalánál tolongtak a látogatók, és folyamatosan kérdésekkel bombázták a készítõt:

„Miért nincs az utastájékoztatón semmi sem kiírva?”
„Miért csak az egyik pénztár elõtt kígyózik hosszú sor?”
„Miért pakolnak az egyik vonatroncsból fém alkatrészeket egy platós kisteherautóba?”

A háromnapos rendezvény utolsó napján a zsûri végigjárta és értékelte az összes terepasztalt. Kiskuti így számol be a végsõ megmérettetésrõl: „Odajött hozzám a zsûri elnöke, és megkért, hogy indítsam el a vonatot, mert látni szeretnék, ahogy a pályán körbemegy. Azt válaszoltam, hogy ez sajnos nem lehetséges, mert sztrájk van, és a vonatok nem járnak. De mivel csak erõsködtek, hogy indítsam el, tudattam velük, hogy addig nem megy a vonat, amíg nem adnak negyedmilliót.”

„Azt hitték, hogy viccelek, úgyhogy elõvettem a zsebembõl egy zacskót, amiben volt vagy 50 vasutas figura, rámutattam az ujjammal, és lassan, tagoltan közöltem: Negyedmillió. Fejenként.”

A szemtanúk elmondása alapján a zsûritagok ezen a kijelentésen elõször megdöbbentek, aztán hangos nevetésben törtek ki, és megjegyezték, hogy a fiúnak rendkívül jó a humorérzéke.

Kiskuti az abszurd kategória aranyérmese lett, ugyanebben a kategóriában a másik két dobogós a csillagközi vonat és a szalmamozdony kompozíciók voltak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bboyatty
A gumiszobaba van... "A legszarabb vicc" neven...erdemes megnezni ha szereted a szar vicceket.<#hehe><#worship>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ic3 m4n
Gumiszoba> a legszarabb vicc..

Burdi
az meik topic?
mert a keresõbe beírtam, de mint vicc, ugyis is 1 csomót talált.. :S

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Scottt
Én is,de most is ütött^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bboyatty
Juj mi volt ebbol a szar vicc topikba...<#hehe><#vigyor2><#banplz>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Két pogácsa beszélget:

- Képzeld, tegnap felvételiztem az egyetemre!
- Na, és felvettek?
- Hülye vagy? Egy pogácsát?

kas123
Árpi kalandjai 😊
annó sírva röhögtem rajtuk ^^

Molnibalage
Nekem is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DaemoonHunter
Pedig nem kell sok ész ezekhez a viccekhez sem😄

bardocz
Haverom ezt úgy magyarázta,hogy egy zenekarban a szólógitáros eltérhet ebbe az irányba(balra mutat)és ebbe az irányba is(igen,jobbra),a billentyû eltérhet(lsd elõbb)...de a basszusgitáros az marad!(egyenest mutatott) Picit ivott már akkor.Najó,annyira nem picit.
kas123
😄😄😄😄😄😄😄😄😄: ez kurvajó 😄😄😄

cement
na matekosokt befejezni mer nemértem 😮
(hülye matekhoz mint a hortobágy)

respect to the man in the ice cream van

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh. Ez kegyetlenül fájt😄
tigeroo
ezt nem értem (pedig basszusgitározok)
Ez is matekos, kicsit hosszú:

Egy matematikaprofesszor észrevette, hogy eltört a csõ a konyhai lefolyójában, kihívta hát a vízvezetékszerelõt. A mester rendesen megcsinálta a lefolyót, a matematikus is elégedett volt, egészen amíg kézhez nem kapta a számlát, ami kb. a havi fizetésének az egyharmada lett. Panaszkodott hát a szerelõnek, aki mondta, hogy sajnálja, meg megérti, de hát ez van, jöjjön el õ is a céghez dolgozni, ott sokkal jobban fog keresni. Azt a tanácsot adta még, hogy tagadja le a végzettségét, mert a fõnökei nem szeretik a túlképzett embereket. A matematikus elment jelentkezni a vízvezetékszerelõ céghez és fel is vették, mivel azt hazudta, hogy csak 7 általánosa van.

Ezek után mint szerelõ dolgozott, és egyre többet keresett. Egyszer egy nap a cég vezetése kitalálta, hogy elküldik esti iskolába azokat a munkásokat, akiknek nincs meg a 8 általánosa. Így a professzort is elküldték. Az elsõ ilyen órán, ami történetesen matematika volt, a tanár, hogy tisztába jöjjön az osztály tudásával, megkérdezte tõlük, ki tudná megmondani, mi a kör területének a képlete. Épp a professzort kérdezte meg, aki ki is ment a táblához, de azt vette észre, hogy hirtelenjében, nem jut eszébe a képlet. Elkezdte hát levezetni, integrált, derivált, és azt kapta, hogy mínusz ernégyzet pi. Nem tetszett neki az a mínusz, így újra számolt. De megint ugyanezt az eredményt kapta. Megint újra számolt, megint ezt kapta. Nem számított hányszor számolja újra, mindig ott volt az a mínusz. Idegesen körbetekintett az osztályon és hallotta ahogy az összes vízvezetékszerelõ ezt suttogja: "Cseréld fel az integrációs határokat!!"

Forrás

Ez ilyen zenés poén, ezt épphogy értem

Sadist
- Rácsesztél cuncimókus, én y szerint deriválok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Molnibalage
Ismerek én is sok ilyen matekos viccet.

A matematikus eladja a lelkét az ördögnek. Cserébe azt kéri az ördögtõl, hogy csinálja meg a neki a nagy Riemann-sejétés bizonyítását, amit még senki sem tudott bizonyítani. Az örödög néz egy nagyot.

- Hát ez nehéz feladat, de gyere vissza egy hét múlva ide a temetõbe éjfélkor és hozom a választ.

Eltelik az egy hét, a matematikus ott van már éjfél elõtt 5 perccel. Dörzsöli a kezét, hogy lesz itt díjesõ meg elismerés. Éjfél van, az ördög nincs sehol. Az idõ telik, fél egy, egy. Fél kettõkor befut az ördög csapzottan és zavartan.

- Megvam? Megvam? Ugrándozik a matematikus.
- Nincs, de taláktam, hozzá egy nagyon szép segédtételt!

😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😄

Rock koncerten:

Mi jár az énekes/frontember fejében ?
???
- "Húú, de jó ez a koncert, mennyire királyak vagyunk, az összes nõ az enyém lesz, nagyon jó ez a közönség !"

Mi jár a szólógitáros fejében ?
???
- "Húú, de jó ez a koncert, király a közönség, enyém lesz az összes pia, csak kár, hogy az énekes lenyúlja az összes nõt."

Mi jár a billentyûs fejében ?
???
- "Nagyon jó ez a koncert, de kár hogy a gitáros meg az énekes lenyúlja az összes nõt meg megissza az összes piát."

Mi jár a dobos fejében ?
???
- "Istenem, de jó lenne, ha ez a három fajankó tartaná a ritmust, mert így aztán üthetek nekik bármit !"

Mi jár a basszusgitáros fejében ?
???
"Aszongya hogy A, C, G...A, C, G..."

Lol gondolkoztam kicsit, mire rájöttem, hogy az e^x. Ehhez már nagyon geeknek kell lenni...

2. jó <#hehe>

degenerator
Megy egy függvény a sivatagban, és szembejön egy szabály. Azt mondja a szabály:
- Térj ki az utamból, mert lederivállak!
- Nem térek ki!
- Térj ki az utamból, mert lederivállak!
- Nem térek ki!
- Nem félsz tõle, hogy lederivállak?
- Nem.
- Hát az hogy lehet?
- Én vagyok az ex.

Külön humor, képzeljétek, Blogolvasók, hogy egyik ismerõsöm elõadta ezt a tréflit a matektanár jelenlétében, csak az utolsó mondatban ln x-et mondott! Dõltünk a kacagástól.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

De csörgõkigyó nincs köztük.D

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

LSSAHPAUL

Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgõkígyó elleni szérumot. (USA)
A: A csörgõkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.

😄 asszem a világ top10 mérgeskígyóiból legalább 7 ausztrál 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Froopy
vagy "Substance of Stripe is Da"😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Csíkszereda - Stripe substance this da

Ezeken minden röhögök pedig már sokadszor olvasom😄
Nyíregyháza - House of birch one

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Vaxi
😄😄😄😄😄D😄D
a kép az hatalmas 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

chhaya
Ausztráliába készülõ turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztõi adták)

Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az esõ, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK).
A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak.

Q: Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA)
A: Attól függ, hogy mennyit iszol.

Q: Perth-bõl Sydney-be szeretnék elgyalogolni - követhetem a vasúti síneket (Svédország)?
A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal.

Q: Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK)
A: Miben halt meg a legutolsó rabszolgája?

Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekrõl? (USA)
A: Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül.

Q: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre?
A: Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes.

Q: Ausztráliában merre van észak? (USA)
A: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.

Q: Hozhatok evõeszközöket Ausztráliába? (UK)
A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi.

Q: El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA)
A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül.

Q: Járhatok magassarkúban Ausztráliában? ( UK)
A: Ön egy brit politikus, ugye?

Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany)
A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyûjtögetõk békés civilizációja vagyunk. A tej illegális.

Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgõkígyó elleni szérumot. (USA)
A: A csörgõkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.

Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
A: Ezt esõmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani õket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielõtt sétára indulsz odakint.

Q: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA)
A: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elõ amerikaiak.

Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a nõi populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország)
A: Igen, a buzibárok.

Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA)
A: Igen, de elõbb meg kell tanulnia.

Q: Ausztráliában van karácsony? (Franciaország)
A: Csak karácsonykor.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Pipör
Két régi cimbora beszélget. Egyikük megkérdi a másiktól:
- Te, ha én elmennék hozzátok és teherbe ejteném a feleséged, miközben te horgászni vagy, akkor utána ellenségek lennénk?
A másik elgondolkozva vakarja a fejét:
- Hát azt nem tudom, hogy ellenségek lennénk-e, de hogy kvittek igen, az biztos.<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

LSSAHPAUL
Valóban nagyon jó oldal!
Idézek belõle egy storyt, álítólag megtörtént.. meg amúgy is aktuális.

"Ákos odamegy a jávorszarvas kifutójához. Ott áll az állatgondozó egy gereblyével a palánk mellett. Ákos csettintget a szarvasnak, mire az a szerencsétlen jószág odabaktat hozzá egy kis perec reményében. Ákos átnyúl a palánkon, mutatóujjával megfenyegeti a szarvast, majd ad neki egy akkora pofont, hogy megroggyant az állat térde, majd emelt hangon odaszól neki:
KISBARÁTOM EZT ADD ÁT A TÉLAPÓNAK
MÉG EGY AVAS SZALONCUKOR, ÉS KIBELEZEM AZ ÖREGET.
Az állatgondozó csak azért nem borult fel a röhögéstõl, mert a gereblyére támaszkodott."

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Két informatikus beszélget:
- Te hülye, miért a kutyád nevét adtad meg jelszónak??
- Miért, mi bajod van azzal, hogy O%4_d\1?

cement
nahát, nagyon vicces :op

respect to the man in the ice cream van

mumpic
Kecskemét - Goatmét :]

Pepsi Twist
pazze 😄 fáj a hasam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bboyatty
juj... a rendorosek azok fajnak. <#csodalk><#banplz><#beka2>