Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>
Falcon87
-.-

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Thomas a gõzmozdonyos ez a szmájli! <#wow3>
Falcon87
Sajna :\

matyi0323
nehogy azt mond, hogy: "A 2009-ES - EMELT SZINTÛ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI " ez a része is igaz...😮
😄😄XD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

szjuca
Kiszivárgott!
A 2009-ES - EMELT SZINTÛ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI

1. Sztojka család rendkívüli szorgalommal bodza lekvárt készít. A bodzát a közeli erdõbõl lopják, így semmilyen mezõgazdasági beruházásra nincs szükségük. Az 500g-os bodza lekvárt 600,- Ft-ért adják el az ismerõseiknek, számla nélkül. Rezsiköltséggel sem kell számolni, mivel a villanyórát átkötötték a 10db rezsó mûködtetéséhez. Így egy bodza lekvár eladásával 600,- Ft tiszta hasznot könyvelhetnek el. Mennyi bodza lekvárt kell eladni, hogy 3db BMW X5 személyautót és 2db nagyobb ingatlant tudjanak venni 1 éven belül?

2. A rendszerváltás óta a nemzeti összvagyon 40%-a tûnt el, és közben 100 milliárd forinttal adósodott el az ország. Hány hónapot kell még lopni a parlamenti képviselõknek, hogy a maradék közvagyon is eltûnjön, és az ország teljesen lepusztuljon?

3. Sanya és Laca egy ukrán autógyûjtõtõl a következõ teljesítménybért kapják:
BMW: 40.000 Ft
Merci: 50.000 Ft
Toyota: 20.000 Ft
Opel: 15.000 Ft.
Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyûjtõnek, akkor hány Opelt kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?

4. Dr. Lakatos Jokey és képzett munkatársa Sándor a vasúti sínek mûszaki vizsgálatával foglalkozik. A hibásnak, illetve ISO 9001 minõség biztosításnak nem megfelelõ vasúti síneket egybõl eltávolítják. Ha egy óra alatt, az éjszaka sötétjében 4 pár sínt tudnak felszedni és egy IFA-ra felrakni. Mennyi idõ alatt tudják megszûntetni Tárnok és Mezõberény közötti 225km hosszú vasútvonalat, ha nappal is dolgozhatnának?

5. Lakatos Winnetou és üzlettársai havonta 3 vasúti sorompóból lopják ki az akkumulátort. Ez átlagosan 8 halálos balesetet jelent havonta.
a.) Ha egy akkumulátor ára 400 eFt, mennyivel kéne megemelni a családi pótlékukat, hogy a halálos áldozatok száma felére csökkenjen?
b.) Ha ezek a berendezések nem kerülnének pótlásra, és egyben le is zárnák a veszélyes szakaszokat, hány év múlva lenne nyereséges a MÁV?

CharrDen
ez a hangya és tücsök vicces, de az a baj, hogy valóban ez van

atlagember
MUNKAHELYI TÍZPARANCSOLAT

1. Ne kívánd fõnököd halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt!
2. Ha munkatársad véletlenül dolgozni kezd, ez nem ok arra, hogy te is hasonlóan cselekedj!
3. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, mert addig hátha nem lesz rá szükség!
4. Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele!
5. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott tartózkodj, nem Isten háza, hogy vasárnap is oda menj!
6. A munka nemesít, de a társadalmunkban nincs szükség a nemesekre!
7. Aki nem dolgozik, az nem hibázhat. A hibátlan munkás megérdemli a kitüntetést!
8. Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbyja, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen!
9. A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!
10. A lustaság fél egészség, de te legyél teljesen egészséges!

MI NEM FÉLÜNK A MUNKÁTÓL, MERT TUDJUK, HOGY MIKÉNT TARTSUK MAGUNKAT TÁVOL TÕLE!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember
A hangya és a tücsök

A HUMÁNUS VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol tovább mulatozott.

A MODERN VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat.
Eljött a hideg tél, és a nélkülözõ tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.
A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergõ tücsökrõl, és a melegben, terített asztal mellett henyélõ hangyáról. A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlõdõ, épülõ országban a tücsköt így sorsára hagyni? A NZSZ (Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetõi több hírmûsorban is "zöldellenes elfogultsággal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztõ mozgalomnak. Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" címû slágert énekelték. A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amibõl a tücsök az elõzõ kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "...hogy ne süvölthesenek újra az elõzõ rendszer szelei". Lengyel László politológus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen tipusú Jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlõ közteherviselés" szellemében. Végül, az "Egyenlõ Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közremûködése nyomán a hangyát visszamenõleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendõ számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották és házát az állam elkobozta. A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltûnik a hóban. Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült Teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni...

Ha a mai magyar valósággal bármi összefügést vél felfedezni az csak a véletlen mûve!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

zsutyesz
<#idiota><#nevetes1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Molnibalage
Korda érettségizik.

- Matek?
- Jeles.
- Megadjaaaaaaaa!

😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Picar77
lol 😄DD
ez nekem is uj volt

()() (^^)

poppe
😄DDDDDDDDDDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
nekem új _A:SDA_SD:A_S😄AS_😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cement
ez régi de kurvajo 😄

respect to the man in the ice cream van

pókertopicból:

Fiatal juppy csávó elviszi újdonsült barátnõjét vacsorázni. Észreveszi, hogy az étteremben ott ül Korda Gyuri is.
Egyszer csak Korda feláll, és elindul a mosdó felé, a srác utána. A mosdóban megszólítja Kordát:
- Tiszteletem Drága Mûvész Úr! Mekkora öröm, hogy találkozhatok Önnel!
Ha nagyon szépen megkérem, megtenne nekem egy apró szívességet?!
- Mi lenne az barátom?
- Imponálni akarok a barátnõmnek, és azt szeretném kérni,
hogy jöjjön oda az asztalunkhoz, és kitörõ örömmel mondja azt nekem, hogy:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Kimennek a mosdóból, a srác leül. Pár perc múlva megérkezik Korda, és mondja a mondatot:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Mire a srác:
"Gyurikám vazze…, hányszor megmondtam, hogy húzz innen a picsába!"
😄😄😄
Lazarus
lol 😄
LPKENJI
jááááááájjj

<#szomoru1>

Frozen Whispers
Élt egyszer egy fiatalember, aki már gyermekkora óta arra vágyott, hogy író legyen. Egyszer azt mondta az anyjának:
- Olyan nagy író leszek, hogy az egész világon mindenhol olvassák majd a mûveimet, és minden írásom mély érzelmeket vált majd ki az olvasókból, zokogni fognak, sikoltani, üvölteni, vonítani a dühtõl és a fájdalomtól...

Ez a férfi ma a Microsoftnál dolgozik és hibaüzeneteket ír.

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Falcon87
<#eplus2>

Gladiator
szerintem rapelni, bar tok mind1.

Mi a különbség egy néger és egy bicikli között?
Ha egy biciklire láncot raksz nem kezd el blues-t énekelni.
Molnibalage
Faluban TV stáb forgat.

- Pista bácsi! Hát van é maguknál rasszizmus.
- Nincs, de lenne rá igény.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Anders
"A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat."
Bazz, láttál már vonatot zászlóra indulni??? 😊

...és még folytatnám egyel:
- Ha a bíró lefújja a meccset, nem azt jelenti, hogy poros a pálya.

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

GhostRider1
Gyurcsány és sofõrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy disznót.

Gyurcsány szól a sofõrnek, hogy azonnal menjen el a farmra, ahonnan a disznó származhatott és magyarázza el a történteket. Egy pár óra elteltével a sofõr visszatér cafatokra szedett ruhákban, Egyik kezében egy üveg borral, a másikban egy szivarral.

Gyurcsány: - Magával meg mi történt?
Sofõr: - Nos, az apa egy üveg bort adott nekem, a feleség egy szivart, a 19 éves lányuk pedig vadul szexelt velem...
Gyurcsány: - De hát mit mondott nekik?
Sofõr: - Jó estét! Én Gyurcsány sofõrje vagyok és elütöttem a disznót...

&#9733;

Danny1987
Pistike kérdezi a tanár nénit biológia órán:
- Tanár néni! Hogyan beszélgetnek a halak?
- Bolond vagy te Pistike, a halak nem tudnak beszélni! Honnan veszel ilyen badarságot?
- Hát onnan tanár néni, hogy tegnap késõ éjjelig fent voltam a nagy meleg miatt, és olyan 11 óra körül hallottam az anyukámék szobájából, ahol az akvárium is van, hogy az egyik hal azt mondja a másiknak: "Ne harapdáld olyan erõsen a farkamat, mert kirúgom az akvárium oldalát".

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!

Danny1987
- Ki az abszolult bombanõ?
- ???
- Aki ha bemegy az éléskamrába, a kolbászok felállnak.

Danny1987
Fociszabályok lányoknak:
- Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
- A bedobást nem a szurkolók végzik.
- A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
- A plexitetõ alatt ülõ játékosok nem a buszra várnak.
- A 11-est nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
- A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
- A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
- A pálya közepén futó kapus a bíró.

Danny1987
Golfpálya öltözõjében egy fickó gyönyörködik egy golflabdában.
- Új? - kérdezi a haverja.
- Ez a világ legjobb golflabdája!
- Miért?
- Nem lehet elveszíteni. Beütöd a sûrûbe, fütyül. Erdõbe ütöd, sípol. A vízen úszik, sötétben foszforeszkál...
- És hogy szerezted?
- Találtam.

Danny1987
Bemegy a kocsmába egy ember a kutyájával.
- Bekapcsolhatnám a televíziót? Az enyém ugyanis elromlott, a kutyám meg nagy rajongója a magyar fociválogatottnak, és sosem hagy ki egy meccset sem.
A csapos beleegyezik, bekapcsolják a készüléket, a kutya leül. Támad a csapat, rúgnak egy nagy kapufát. A kutya felugrik a bárpultra, kétlábra áll és elkezd táncolni. A csapos álla leesik:
- Úristen, ez ám az öröm. És mit szokott csinálni, ha a csapat gólt rúg?
- Azt nem tudom, még csak három éve van nálam a kutyus.

Danny1987
- Hogy mentenél ki egy fuldokló zsidót a vízbõl?
- Nem tudom.
- Nagyon helyes!

Danny1987
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon látható SHALOM felirat nem üdvözlés.
Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték...

Danny1987
Hatalmas ládát cipel verejtékezve négy katona. Arra megy egy öregúr, és megkérdi tõlük:
- Mit cipeltek, fiúk?
- Az hadititok!
- És ennyire nehéz a láda?
- Hát hogy a fenébe ne lenne az, amikor tele van rakétával!

Danny1987
Egy házaspár éppen reggelizik, és hallgatják az idõjárásjelentést:
"Ma erõs hóesés várható, kérjük a hókotrók munkájának megkönnyítése érdekében a páratlan házszámú oldalon parkoljanak!"
A férj így is tesz, ott parkol.
Másnap ismét hasonló a helyzet:
"A ma várható hóesés miatt kérjük, hogy mindenki a páros oldalon parkoljon!"
A férj megint ott parkol.
Harmadnap ismét hallgatják a rádiót:
"A mai hóeseés miatt kérjük, hogy mindenki parkoljon a..."
De ezzel a rádió elhallgat. A férj kétségbeesve felkiált:
- Úristen, most honnan tudjam, hol parkolhatok?
A feleség válaszol:
- Semmi gond drágám, szerintem ma parkolj a garázsunkban...

LaszloLedzenyi
lál<#idiota><#banplz><#wilting><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Stann
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

édesvizipimpli
ezek jók 😄

burki6
-Hogyan mondja el az egyik héja a másiknak hogy a mezõ jobb sarkában legelészik egy csoport barna szõrû nyúl, akiknek a húsa köztudottan finomabb a többi szinû szõrû nyúlétól?
-Víííí Víííí!

<#idiota>

Falcon87
fail 😄

OssianFan
Na akkor ittvan még pár:

Egy ovis kislány és egy kisfiú pisil az árokparton. Érdeklõdve figyelik egymást. Egyszer csak megszólal a kislány:
- Jaj de jó pisilõd van! Megfoghatom?
- Még csak az kellene, a sajátodat is letépted!

A rabbi oktatja a sameszt.
- Tudod, fiam, az én lelki nyugalmam azon alapszik, hogy az emberek egyik fele kinyalhatja, a másik fele meg le van szarva.
- De rabbi, hát engem hová sorolsz?!
- Tudod fiam, téged szeretlek, ezért te választhatsz...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta:
- Nem!
A fiú ezután boldogan élt, horgászni, siklóenyõzni járt a barátaival, sört vedelt és akkor fingott, amikor csak akart.

- Mivel mûködik a számítógép?
- ???
- Füsttel. Ha kiszáll belõle, nem megy tovább.

A titkárnõ belép a fõnöke szobájába, látja, hogy az asztalról lóg le a telefonkagyló. Megkérdezi:
- Fõnök, ezt a helyére tegyem?
- Hagyja csak, a feleségem még beszél.

Picar77
elég sok ittenit azért ver XDD

()() (^^)

OssianFan
Itt egy nagyon gyenge:

Ki az az ember, aki a növények felett uralkodik?
Gazember.

😄

Pipör
jah mégse XD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
legalább a muszáj-t jól írta <#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

maffioso
muszáj elúznod!

\"If in doubt, flat out!\"

http://www.travian.hu/?uc=hux_33084

Múszájj regizned!
Falcon87
<#idiota>

zsutyesz
Vagy: A gyermek szülei bementek az oviba és megverték az óvónénit. <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;