Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viccet már.

veszelka
végigolvasva az egész hozzászólás röhej, bár a vicctopikban van, szóval elfér.

Pepsi Twist
faterodék nem tom hogy élték túl Hitlert és a zsidó ell... khm szóval nem tom hogy kerülsz te még ide...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

veszelka
a 3. se.

Stann
Amikor vmki beírja ezt az SS-es viccet, mindig féloldaliy komment következik a történeti hátterét illetõen! :-)

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

És a tanár hibája,hogy nem figyeltél,és a teljesen alap dolgokat nem tudsz?:)
Vicces,hogy mindenki a jenkiket szidja,hogy milyen hülyék miközben ilyen Nandorbok vannak közöttünk.:(

Falcon87
Szeretem azt a két filmet, de tényleg eléggé távol állnak a valós helyzetektõl.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Magic Boy
A filmek jók, de tény már csak azért se lehet benne, mert a történelmet a gyõztesek írják.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bujcsik555
"Ajánlom figyelmedbe egy két a korról szóló film megtekintését, mondjuk a Ryan közlegény megmentését, vagy a Halál 50 óráját. Jó filmek, és sok igazság is akad bennük! " ezt ugye nem komolyan mondtad?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nandorb
Hat tudod nekunk a tortenelem ora anyibol alt hogy marhultunk meg a tanar hadarta az anyagot sose irtunk es mindig lefeleltunk 5-osre szal nemtudom mi micsoda a vilaghaborukra emlekszem hogy kb. volt meg micirkusz volt de a tobbi lenyegtelen dolog...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
ciganyokra is gondoltam...mas nemfog csak ugy ok nelkul leszurni...

Falcon87
Azok eléggé amerikaihõsösfilmek, onnan nem fogsz képet kapni az ssrõl.

Molnibalage
A második mondtan nem igaz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dante73
A Waffen SS a második világháborús náci hadsereg elit alakulata. A legtöbb háborús bûnt õk követték el, (számukhoz képest, természetesen) úgymint a koncentrációs táborok õrzése, kivégzések, stb. De a Tigris tankok személyzete is nagyrészt a köreikbõl került ki, (legjobb tank - legjobb ember logika alapján)
A megszállt területeken tulajdonképp bármit megtehettek, büntetlenül, hiszen az esetleges ellenállás retorziót szült volna, amit senki sem kockáztatott. Ha egy SS fizetés nélkül távozott, senki nem mert pofázni, más kérdés, hogy ha ez a fölöttesei fülébe jutott, könnyen az orosz fronton találta magát a delikvens, ugyanis elég erõsen élt bennük egyfajta romantikus, lovagi kép önmagukról, amibe azért a kegyetlenkedés belefért, hiszen, "ezek csak zsidók" illetve szimpatizánsok.
Az eszmefuttatásom nem teljes, és nem is feltétlen 100%-ig pontos, de elég(?) ennyit tudni a dologról.
Ajánlom figyelmedbe egy két a korról szóló film megtekintését, mondjuk a Ryan közlegény megmentését, vagy a Halál 50 óráját. Jó filmek, és sok igazság is akad bennük!

http://www.freetvmaci.info/

Falcon87
Téged is szúrtak már le? Engem naponta háromszor<#rinya>

toysoldier
aztakurvaélet <#wow2><#wow2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Falcon87
Vigyázz mer' leszúr az SS<#idiota>
Itt esetleg a cigányok szúrnak le, miután kiraboltak :D fenébe, most diszkriminátor voltam ;_(

Sadist
Téged meg sajnos kussolni :( Tudod van az a mondás, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Figyelni kellett volna az iskolában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Megyek is,és megkérek egy SS-t,hogy szúrjon le :ASD:ASD:ASD:
nandorb
Bardozc-t teged meg kotozkodni sem tanitottak meg ugylatszik rendesen...

azt se tökéletesen :DDDDDD
bardocz
Ha nándiból indulunk ki,akkor ott csak írni meg olvasni tanítanak<#wow3><#idiota>
veszelka
szerbiában lehet nem tanítják.

veszelka
engem minden nap megver egy ss.

bazz, most esett le, hogy te még mindig nemtudod miaz :DDDDDDDDD
nefélj MO-n sem szúrna le az SS...
LoDMaSt
Keress rá talán, ha már nem tudtad megtanulni, ne itt égesd magad tovább...

@ Hellomarci

bardocz
Alap mûveltség része ez is,ami neked hiányzik.Jártál volna iskolába.
nandorb
SS talan magyarazd meg ne itt holmi fele linkeket agyal...

bardocz
Mert én itt rettegek,hogy leszúrnak.SS-t meg mindenhol tanítják.
ez most hogy jön ide?
nandorb
azert grat hogy nem MO-n elek...es nem kell retegnem attol hogy leszurnak...

Kori
http://ss.lap.hu/

olvass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

nándikám...

- Papa! Végre tudom, hogy mi volt a Nagypapa a háborúban!
- Na mi volt?
- Villanyszerelõ!
- Ezt meg honnan veszed?
- A padláson játszottam, megtaláltam a sisakját és két villám van rajta.
:D

GhostRider1
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához és pironkodva mondja neki:
- Tisztelendõ úr, a gyerekeimtõl kaptam két lánypapagájt karácsonyra,
de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek.

Szégyellem elmondani, de egész nap azt
rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!"
A plébános rövid gondolkodás után megtalálja a megoldást:
- Nekem van két fiúpapagájom, azok itt a templomban nõttek fel és
egész nap imádkoznak.
Zárjuk össze
a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az
önéire.
Be is teszik a két áhitatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik
azonnal rikácsolni kezdenek:
- Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!
Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához:
- Tedd el az olvasót Pityu testvér. Imánk meghallgatásra talált!

&#9733;

Calver
<#szomoru2>

"The trees move. Do you not see it?"

Sadist
Életkor: 18-25 között

Azért grat.

Molnibalage
Dereng? Töri órán aludtál?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zetorg
<#wow2>

Zetorg
Figyelmeztetés mindenkinek, aki shopping központokba jár vásárolni!
Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet, érdemes minden ismerõsötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem, míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerûen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult Ne legyél naív, nehogy azt gondold, hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg, bármikor bárhol veled is megtörténhet.
A következõ történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba, két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek, odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédõt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerûen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással, borravalót akartam adni, mire õk nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el õket a Metróba.
Természetesen beleegyeztem.
Erre õk gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk, vadul egymásnak estek, csókolóztak, ölelték, fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik elõre mászott az elsõ ülésre, és orálisan kezdett foglalkozni velem, erre a másik meg ellopta a pénztárcám.
Nekem így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban, másodikán, negyedikén, kilencedikén, kétszer tizenkettedikén, majd tizennegyedikén, és valószínûleg el fogják lopni ezen a hétvégén is, miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát...

nandorb
mi az az SS

dunga
Régen mennyi hasonló hatalmas poént tolt az edzõm edzések közben <#nyes>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Eloldeszka
Szögedi kannibálok? :-D

roleeka15
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának.
- Fiacskám! Amikor én ilyen idõs voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglõs és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük õket.
Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgõt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így õket is jól elvertük.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de õket megint csak elvertük.
Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal.
Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetõség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy õk is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa.
- Elmentünk a vendéglõbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglõs megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgõt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt!
- Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal, nagypapa.
- Õket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.

Ezen kifeküdtem...XD

Calver
ejjb+ ez mekkora egy kifacsart verzió <#hehe>
(ettõl függetlenül kétségtelenül jó <#nyes>)

"The trees move. Do you not see it?"

Két kannibál beszélget:
- Hol a húgod?
- Mögöttem.
- Mögötted?
- Mög hát.

oliwwer
<#eljen>
RelakS
A kurvára megy a pénz dolgot én még Nagy Bandó-tól hallottam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE