41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Aquir
    Egy ember kifog egy aranybálnát, amely így szól:
    - Kérlek eressz el, és teljesítem 3 kívánságodat!
    - Egy nagy fenét! Megyünk az aranyműveshez!

• vizes
    Ja, a spoiler. Nem vettem észre. Kicsi a mobil kijelzője.
  • vizes
    Mert ha előre dőlnének akkor a csónak fenekére esnének és bevernék az orrukat.

• cherubim06
    pontosan! Ezért is találtam ki 2 perc alatt a paródiáját egy logikátlan fejtörőnek:-)

On
    Miért dőlnek a búvárok hátrafele a vízbe a csónakból?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha előre dőlnének, beleesnének a csónakba

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.24. 16:00:47
  • Aquir
    más van írva, de más ugyancsak rájött, nem kell ezen morfondírozni :)
  • RiCSi1234
    Csoda!
  • mcmoha
    Mi lenne ha vicceket írnátok?
  • Tetsuo
    LOL Ha jobban megnézed rájössz, nem azért sz@r, mert "nem vezet végig az úton", bár érdekes, hogy neked ez jut eszedbe az "Én vagyok az, aki nem vagyok."-ról vagy hasonlókról.
  • Aquir
    Egy feladvány erős támpontokat ad, de nem fog végigvezetni az úton :)
  • Tetsuo
    Kb. ilyen szintű volt az előző "feladvány" is.
  • Aquir
    ez kizárt dolog mert nem tudom!
  • cherubim06
    Találós kérdés:

Én vagyok az, aki nem vagyok.
    Megoldás: hajókajüt-ablak
    Magyarázat: mivel én nem vagyok hajókajüt-ablak, hanem ember, ebből logikusan következik, hogy ha nem ember, akkor csak hajókajüt-ablak lehetek, nem?
    Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.19. 12:16:36
  • Aquir
  • cherubim06
    Sztem jó a megoldásod, de egy másik kérdésre.
  • qetuol
    akkor most a helyes megoldás az árnyék?
  • Aquir
    na mindegy má csak eljutottunk valahova :D
  • htr93
    mondjuk elég pesszimista lenne így...l
  • htr93
    Ja, ne legyél ilyen tudatlan.... hm?
  • Aquir
    És szerinted mi van éjszaka? A Nap azért nem látszik mert a Föld eltakarja a Napot, az árnyékában csücsülsz:)
  • picket

árnyék
    Reggel sok van, délben eltűnik, délután megint megnyúlik, este pedig mindent elnyel. De ez a "mi vagyunk ami nincs", az eléggé bezavar, bár persze az árnyék a fény "hiánya" (nem az a sötétség), de így elég félrevezető, mert nem az árnyék az, ami nincs, hanem este nincs (elég) fény. Vagy szimplán rossz a tippem, akkor close_enough.jpg mert ugye napszakok helyett számolgatni... bár nyilván napszakokkal meg túl egyszerű lenne.
  • Aquir
    nem.. "mi vagyunk az, ami nincs" tehát a létük maga valaminek a hiánya:)
  • qetuol
    talán a csillagok hiánya a megfejtés? bár eléggé nyakatekert. reggel amikor már eltűntek a csillagok, akkor sok a csillagok hiánya, aztán estefele amikor már látszódnak a csillagok, akkor már kevés a csillagok hiánya, aztán megint sok reggel, végül éjjel csak egy csillag hiányzik, a Nap
  • Aquir
    volt két verzió amivel kikövetkeztethető hogyan kéne érteni :)
  • cherubim06
    engem az is érdekelne, hogy jó -e a fordítás.
    "Elsejére" ezen lehet érteni valamit, de a "másodjára" -val együtt bezavar...vagy mittudomén, na:-)
  • Aquir
    nem, fordított. egyszerű dologra kell gondolni:)
  • qetuol
    esküszöm, állandóan ezen töröm a fejem, de nem jutottam közelebb :(( egyébként saját?
  • KaBuTo666
    ezek jók :D
  • El Gigante
    :D
  • mcmoha
    Társkereső hirdetés:
    "22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival."
  • mcmoha
    Jézus leszáll a földre, hogy megnézze, mi történt az elmúlt kétezer évben. Londonban bekopog egy házba. Egy kisgyerek nyit ajtót. Meglátja Jézust, bekiabál a szüleinek:
    - Egy vándor van itt! Hívjuk be, és osszuk meg vele a vacsoránkat!
    Jézus örül, lám, nem hiába feszítették keresztre. Másodszor Berlinben próbálkozik. Bekopog egy külvárosi házikó ajtaján. Itt is egy gyerek nyit ajtót:
    - Egy vándor az, eresszük be, és kínáljuk meg valamivel!
    Jézus nagyon büszke! Jeruzsálemben is bekopog egy házba. Öreg kaftános szakállas ember nyit ajtót, majd hátrakiált:
    - Asszony! Hozd gyorsan a szögeket, ez már megint itt van!
  • mcmoha
    Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja, hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
    - Jó napot uraim! - kezdi a mondandóját mosolyogva. - Ismerik Önök Jézus Krisztust?
    A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
    - Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
    - Mé' kérded? - kiabálnak vissza.
    - Mert itt a felesége az ebéddel!
  • Ironman2
  • Aquir
    globálisan, igen
  • qetuol
    mindenhol a Földön, vagy az egész univerzumban?
  • KaBuTo666
    :DDD
  • Ferenc4
    Két anyós beszélget:
    - Úristen! Mi történt a szemeddel?
    - Megsértette a kötőtű.
    - Kötés közben?
    - Nem, a kulcslyukon keresztül!

--------------------------------------------------------------------------

Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
    - Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr...
  • Ferenc4
    Ez a vicc tetszik :D
  • Béluska74
    Félig meddig (sem!) vicces :
    És szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
    - Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a közeli erdőt már tarvágással kivágták és eladták egy magyar tulajdonú off-shore cégnek a Kajmán szigeteken.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
    - Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
    - Nincs rá szükség - mondá az Úr - megteszi helyettem a közigazgatás.
  • Aquir
    mindkettő. minden időben mindehol van:)
  • qetuol
    időben vagy térben globálisan? :)