41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#40625 Egy ember kifog egy aranybálnát, amely így szól:
- Kérlek eressz el, és teljesítem 3 kívánságodat!
- Egy nagy fenét! Megyünk az aranyműveshez!
-
#40624 Ja, a spoiler. Nem vettem észre. Kicsi a mobil kijelzője.
-
#40623 Mert ha előre dőlnének akkor a csónak fenekére esnének és bevernék az orrukat.
-
cherubim06 #40622 pontosan! Ezért is találtam ki 2 perc alatt a paródiáját egy logikátlan fejtörőnek:-)
On
Miért dőlnek a búvárok hátrafele a vízbe a csónakból?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha előre dőlnének, beleesnének a csónakba
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.24. 16:00:47 -
#40621 más van írva, de más ugyancsak rájött, nem kell ezen morfondírozni :) -
#40620 Csoda! -
#40619 Mi lenne ha vicceket írnátok? -
#40618 LOL Ha jobban megnézed rájössz, nem azért sz@r, mert "nem vezet végig az úton", bár érdekes, hogy neked ez jut eszedbe az "Én vagyok az, aki nem vagyok."-ról vagy hasonlókról. -
#40617 Egy feladvány erős támpontokat ad, de nem fog végigvezetni az úton :) -
#40616 Kb. ilyen szintű volt az előző "feladvány" is. -
#40615 ez kizárt dolog mert nem tudom! -
cherubim06 #40614 Találós kérdés:
Én vagyok az, aki nem vagyok.
Megoldás: hajókajüt-ablak
Magyarázat: mivel én nem vagyok hajókajüt-ablak, hanem ember, ebből logikusan következik, hogy ha nem ember, akkor csak hajókajüt-ablak lehetek, nem?
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.19. 12:16:36 -
#40613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen! -
cherubim06 #40612 Sztem jó a megoldásod, de egy másik kérdésre. -
#40611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor most a helyes megoldás az árnyék? -
#40610 na mindegy má csak eljutottunk valahova :D -
#40609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk elég pesszimista lenne így...l -
#40608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, ne legyél ilyen tudatlan.... hm? -
#40607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És szerinted mi van éjszaka? A Nap azért nem látszik mert a Föld eltakarja a Napot, az árnyékában csücsülsz:) -
#40606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
árnyék
Reggel sok van, délben eltűnik, délután megint megnyúlik, este pedig mindent elnyel. De ez a "mi vagyunk ami nincs", az eléggé bezavar, bár persze az árnyék a fény "hiánya" (nem az a sötétség), de így elég félrevezető, mert nem az árnyék az, ami nincs, hanem este nincs (elég) fény. Vagy szimplán rossz a tippem, akkor close_enough.jpg mert ugye napszakok helyett számolgatni... bár nyilván napszakokkal meg túl egyszerű lenne. -
#40605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem.. "mi vagyunk az, ami nincs" tehát a létük maga valaminek a hiánya:) -
#40604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán a csillagok hiánya a megfejtés? bár eléggé nyakatekert. reggel amikor már eltűntek a csillagok, akkor sok a csillagok hiánya, aztán estefele amikor már látszódnak a csillagok, akkor már kevés a csillagok hiánya, aztán megint sok reggel, végül éjjel csak egy csillag hiányzik, a Nap -
#40603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt két verzió amivel kikövetkeztethető hogyan kéne érteni :) -
cherubim06 #40602 engem az is érdekelne, hogy jó -e a fordítás.
"Elsejére" ezen lehet érteni valamit, de a "másodjára" -val együtt bezavar...vagy mittudomén, na:-) -
#40601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, fordított. egyszerű dologra kell gondolni:) -
#40600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!esküszöm, állandóan ezen töröm a fejem, de nem jutottam közelebb :(( egyébként saját? -
KaBuTo666 #40599 ezek jók :D -
El Gigante #40598 :D -
#40597 Társkereső hirdetés:
"22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival." -
#40596 Jézus leszáll a földre, hogy megnézze, mi történt az elmúlt kétezer évben. Londonban bekopog egy házba. Egy kisgyerek nyit ajtót. Meglátja Jézust, bekiabál a szüleinek:
- Egy vándor van itt! Hívjuk be, és osszuk meg vele a vacsoránkat!
Jézus örül, lám, nem hiába feszítették keresztre. Másodszor Berlinben próbálkozik. Bekopog egy külvárosi házikó ajtaján. Itt is egy gyerek nyit ajtót:
- Egy vándor az, eresszük be, és kínáljuk meg valamivel!
Jézus nagyon büszke! Jeruzsálemben is bekopog egy házba. Öreg kaftános szakállas ember nyit ajtót, majd hátrakiált:
- Asszony! Hozd gyorsan a szögeket, ez már megint itt van! -
#40595 Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja, hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! - kezdi a mondandóját mosolyogva. - Ismerik Önök Jézus Krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé' kérded? - kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel! -
Ironman2 #40594 -
#40593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!globálisan, igen -
#40592 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenhol a Földön, vagy az egész univerzumban? -
KaBuTo666 #40591 :DDD -
Ferenc4 #40590 Két anyós beszélget:
- Úristen! Mi történt a szemeddel?
- Megsértette a kötőtű.
- Kötés közben?
- Nem, a kulcslyukon keresztül!
--------------------------------------------------------------------------
Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
- Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr... -
Ferenc4 #40589 Ez a vicc tetszik :D -
#40588 Félig meddig (sem!) vicces :
És szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.
Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.
- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:
1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.
2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.
3. Nem tudtam fát szerezni, mert a közeli erdőt már tarvágással kivágták és eladták egy magyar tulajdonú off-shore cégnek a Kajmán szigeteken.
4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.
5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.
6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.
7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.
Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
- Nincs rá szükség - mondá az Úr - megteszi helyettem a közigazgatás. -
#40587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindkettő. minden időben mindehol van:) -
#40586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!időben vagy térben globálisan? :)