41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Idézet a www.tomcatpoplo.hu -ról:
A "kurva szádat toszódj meg" c. nótához még én is hozzáfuzném azt, hogy az szerintem sem Pepi terméke, ugyanis én olyan 2000 környékén hallottam azt a számot, XM formátumban terjedt, és 20firgb.xm volt a fájl neve. Ez ugye vmilyen tracker progiban készült, én már nem tudom, melyik progi használja ezt a formátumot, mindenesetre az instrumentek helyén az alábbi szöveg olvasható:
01: mAdE bY TmT team
02: zaK: Shade/TmT/iCT
03: thx to DosE/TmT and
04: JusT/TmT for help'in:)
05: Voice credits:
06: most by DrM/TmT,
07: some by rAsCy, Szabo
08: CsAb and Shade.
09: -=-=-
10: MeSsAgE for yA:
11: KURVA SZADAT,
12: TOSZODJ MEG!
13:
14: important note
15: the most tune Made at
16: FiRG-HERING party.
17: the only problem was
18: that there had been
19: only 13 people.
20:
21: greets goes to all
22: TmT members and a
23: message to aTx/Shock
24: FucK you, Asshole!!!!
25: this was an T.M.T
26: production
27:
28: (c) 1996, The Mad Team
Tehát bizonyos Mad Team okolható eme mualkotás elkövetéséért :)
Akkor most tüntessük el végre a fehér foltokat!
A The Mad Team egy másodvonalbéli demócsapat volt 1995-96 környékén, aránylag jól ismertem oket. Az XM formátum a Fasttracker nevu modulzene-szerkeszto formátuma volt, illetve még most is az. A fenti notelist-ben szereplo készítoket pedig nagyrészt személyesen is ismerem.
A Firg-Hering néven emlegetett party neve valójában Firgering volt, régi scene arcok esetleg vágják a név eredetét. Ez a szó a Firg névre utal - ez egy egykor igen népszeru és nagyon elborult fake csapat volt - és ezt vonták össze a világ egyik legnagyobb demópartyjának, a norvég The Gathering-nek a nevével. Az eredményül kapott Firgering egyébként egy igen kis létszámú buli volt, a Firg hülyeségeihez méltóan szuperkomolytalan szervezéssel, hiszen maga a party is csak poén volt. Például a compo-k eredményét már két héttel a party elott közölték.
A szöveg végén emlegetett ATX annak idején egy aránylag ismert zenész volt, akit ilyen minoségében nyugodtan sorolhatunk a magyar scene legtehetségesebbjei közé, emberileg azonban kevés tisztelnivalót mutatott fel. Gyakran kapott ilyen és ehhez hasonló üzeneteket máskor is. Történetesen egyébként o volt a Firg vezetoje is TaRR néven.
FORRÁS: www.blog.tomcatpolo.hu -
"...Háj! Én idáig úgy tudtam hogy a Kurva szádat, toszódj meg! az a Belga együttes egyik korai alkotása. A neten is így van elterjedve, vagyis az ő számuknak van titulálva. Ezekszerint tévesen?... A viszonthallásra! - Gombóc Artúr -
Nos, ez ügyben magát Secretman-t kérdeztem meg, és határozott nemmel felelt. Mondjuk meg is lepõdtem volna, ha így van, mert ha a Belga tagjai közül egy is demoscener lett volna korábban, azt tudnám...."
http://blog.tomcatpolo.hu/index.html?loadpage=http://blog.tomcatpolo.hu/blog/level/20040708.html -
Ez is elírás lenne? -
csak halkan megjegyezném: van rengeteg kiadatlan számuk is, ami szépen, csendben terjed a neten... -
Ne legyél már ilyen értetlen baszki. A Tokio mondta nekem, h nekik nincsen ilyen számuk. Albumukon sincs rajta. Mert ugyebár abból 2 van: Majd megszokod, Jön a Gólem. -
Ne csináljátok már!Maradjunk annyiban, hogy rajta van a Belga albumon, amit ott azon ők adnak elő, felőlem lehet az ötvennyolcadik feldolgozás. -
soldier #7936 ez akkorse Belga és kész:D -
COFair #7935 de, én úgy tudom hogy ez belga drága barátaim, elég gáz, de csak a mi városunk fiai... Belga rulez :) -
soldier #7934 nem ez valami tüctüc -
Jah, ez prosectura nem? -
soldier #7932 ez tényleg nem Belga
ez a Kurvaszádattoszódhmeg és azt nem a BElga csinálta zsal...:) -
Prank #7931 szerintem mindketten hazudtok... 
-
A félreértések elkerülése végett, úgy értettem, hogy lehet, hogy eredetileg ők is szedték valahonnan, de lenti idézetek összesége egy számukból van. -
Első kézből tudod? Mert én igen, hogy nem az. -
de -
De ötletes! Biztos majd csomóan viszik majd a SW-őrült gyerekeit! -
szánalmas -
román jediiskola -
Ez nem Belga. -
cyrus #7923 lál !! -
A HC gémer: "franciak gecimakos banda... most is csak makjuk volt, hogy a zidane golja utan az angolok pont elejuk spawnoltak" -
cyrus #7921 BAZZZ !!!!
[horpa] aki kivancsi ra, az most epp lathat egy egesz szep Holdfogyatkozast...
[i`yyy] horpa, url?
Tipikus hozzáállás :DDD -
és én találkoztam pont ilyennel... ami a szép, hogy meg is rendelte végül az oldalt. -
áááááááááááááááá
Stupid Client Quote #56
skaw | posted 08-20-2004
Én: Szóval ki fog elnézni erre az oldalra és milyen okból teszi?
Kliens: Nem tudom.
Én: Akkor mi a célja ennek az oldalnak?!
Kliens: Nem tudom.
-
ezek kicsit hasonlóak. IRC beszélgetések -
bazzeg!
Stupid Client Quote #142
marisan | posted 08-27-2004
Miután kaptam egy elmosódott gif képet a kliens logojából megkértem, hogy küldjön egy szerkeszthető vektoros verziót, mint pl a .eps vagy .fh10.
Ez után ő (egy nőről van szó) gyorsan mindkettőből küldött egy ugyanolyan használhatatlant, majd felfedeztük, hogy egyszerűen csak átnevezte a kiterjesztéseket... -
nagyon jók vannak köztük, már egy ideje olvasgatom... (és néha bólogatok, hogy ilyet fogtunk anno mi is...) -
Stupid Client Quote #227
AKS | posted 08-31-2004
Kliens: Az internetem elromlott!!
-
Ez fáj!!!!!!!!
Hülye kliens idézet #81
Lorenzo | posted 08-24-2004
Kliens: "Azt gondolom, hogy az emailek egy szerveren vannak tárolva, szóval hogyan fogja az ügyfél megkapni azokat, ha nincs Internet kapcsolata?"
Én: "Azt hiszem nem értem a kérdést."
Kliens: "Úgy értem, le fognak töltődni a képek?"
Én: *fegyverdörrenés*
Kliens: "Hello?... hello?..."
-
ja :) -
Nagyon pentek van itt, ugy latom
-
-
ELÉÉÉÉÉG!!!! -
Te kis pVncl pöcögtető!!! -
huhahááááá!!!
A rencergazdánk Pável E. :D -
te repedtfaszú pöcs!
te kis túrórudi!
szétbaszom a fejedet! -
Aszondom, hogy muff,
Van-e nálad gyuff?
Nem va-gyok ro-bot -
Hú de sötét van itt Pável
világítsunk zseblámpável
abbahagyom, mert bántani fognak... -
Ki a rossz vonatsofőr?
-Aki átmegy egy cigányon!
És ki a jo?
-Aki vissza is tolat. -
Mi az fehér embernek gumival 5000,cigánynak gumi nélkül ingyenes???
Bungee Jumping