Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    Idézet a www.tomcatpoplo.hu -ról:

A "kurva szádat toszódj meg" c. nótához még én is hozzáfuzném azt, hogy az szerintem sem Pepi terméke, ugyanis én olyan 2000 környékén hallottam azt a számot, XM formátumban terjedt, és 20firgb.xm volt a fájl neve. Ez ugye vmilyen tracker progiban készült, én már nem tudom, melyik progi használja ezt a formátumot, mindenesetre az instrumentek helyén az alábbi szöveg olvasható:

01: mAdE bY TmT team
    02: zaK: Shade/TmT/iCT
    03: thx to DosE/TmT and
    04: JusT/TmT for help'in:)
    05: Voice credits:
    06: most by DrM/TmT,
    07: some by rAsCy, Szabo
    08: CsAb and Shade.
    09: -=-=-
    10: MeSsAgE for yA:
    11: KURVA SZADAT,
    12: TOSZODJ MEG!
    13:
    14: important note
    15: the most tune Made at
    16: FiRG-HERING party.
    17: the only problem was
    18: that there had been
    19: only 13 people.
    20:
    21: greets goes to all
    22: TmT members and a
    23: message to aTx/Shock
    24: FucK you, Asshole!!!!
    25: this was an T.M.T
    26: production
    27:
    28: (c) 1996, The Mad Team

Tehát bizonyos Mad Team okolható eme mualkotás elkövetéséért :)

Akkor most tüntessük el végre a fehér foltokat!
    A The Mad Team egy másodvonalbéli demócsapat volt 1995-96 környékén, aránylag jól ismertem oket. Az XM formátum a Fasttracker nevu modulzene-szerkeszto formátuma volt, illetve még most is az. A fenti notelist-ben szereplo készítoket pedig nagyrészt személyesen is ismerem.
    A Firg-Hering néven emlegetett party neve valójában Firgering volt, régi scene arcok esetleg vágják a név eredetét. Ez a szó a Firg névre utal - ez egy egykor igen népszeru és nagyon elborult fake csapat volt - és ezt vonták össze a világ egyik legnagyobb demópartyjának, a norvég The Gathering-nek a nevével. Az eredményül kapott Firgering egyébként egy igen kis létszámú buli volt, a Firg hülyeségeihez méltóan szuperkomolytalan szervezéssel, hiszen maga a party is csak poén volt. Például a compo-k eredményét már két héttel a party elott közölték.
    A szöveg végén emlegetett ATX annak idején egy aránylag ismert zenész volt, akit ilyen minoségében nyugodtan sorolhatunk a magyar scene legtehetségesebbjei közé, emberileg azonban kevés tisztelnivalót mutatott fel. Gyakran kapott ilyen és ehhez hasonló üzeneteket máskor is. Történetesen egyébként o volt a Firg vezetoje is TaRR néven.

FORRÁS: www.blog.tomcatpolo.hu