Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Száporítsd Uram, száporítsd! Sok a rájkó!
- Na fiaim, amennyit hazudtatok életetekben, annyi tûszúrást kaptok.
Bemegy az orosz, kap 5 tûszúrást. Kijön, bemegy a magyar, kap 50 tûszúrást. Jön ki röhögve, erre az orosz megkérdi:
- Neked 50 tûszúrás után van kedved röhögni?
Mire a magyar:
- Persze, mert a cigánynak már a varrógépet készítik.
Móriczka találkozik egy ismerõsével.
- Szia Móriczka, hol van az édesanyád ?
- Kórházban, elütötte egy traktor.
- És az apukád ?
- Õ is kórházban van, elütötte egy traktor.
- És te ezalatt mit csináltál ?
- Traktoroztam.
Mi az esélye annak, hogy a tizedik emeleti ablakon beinteget egy félig rózsaszín, félig matyómintás szilvalekvár ?
- ?
- 50%, mert vagy beinteget vagy nem.
- Kik gyártják a kereszteket ?
- ?
- A keresztapa és a keresztanya
- Mit csinál a nagyon csúnya, õrjöngõ nõ ?
- ?
- Randalíroz
- Mi az: 5 lába van, abból 2 szõrös.
- ?
- Kislány a zongoránál
- Milyen a klónozott szellem ?
- ?
- Kísértetiesen hasonlít

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

végre mondtál egy jo viccet isIntel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
ne offoljunk, hanem gyere és beszéljük meg priviben ha valami problémád van velem...
- Te figyu, le vagyok égve. Nem tudnál egy kis pénzt kölcsönadni?
- Tessék itt egy ötszázas.
- Legyen már egy kerek szám, adj 512-t!
Na ezt pl. a humán szakosok nem értik...
ez a gyerek kész...
tudod én is megtehetném, hogy olyan vicceket írok, amit csak azok értenek meg akik éppen arról a témáról tanulnak vagy abban járatosak és senki más... de akkor ki röhögne rajta?
ráadásul te a mennyiségre mész és nem a minõségre...
befejeztem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
És elküldi a tékert viisssza az army topik bugyraiba
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- ?
- "Na de Laci ! A lift nem arra van-dan-dan-dan-dan-dan-dan....."
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen. Erre a ló
megszólal:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is! A paraszt beparázik, leugrik a szekérrol, és fut a kutyájával, el az erdobe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú b*zd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- ... és ebben az ágyban feküdt többek között Frigyes király, Mária Terézia, Goethe és Napóleon.
- Ez elképesztõ. - tátja el a száját az egyik látogató - Nem hittem volna, hogy már akkoriban is volt gruppenszex!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- ?
- Mer' be van tömörítve GAVRILO_PRIN.ZIP néven.

good!\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
- Te, ez nem Bush meg Powell?
- De, az kiscsavo. Ide jarnak.
Erre a manus odamegy az asztalukhoz es igy szol:
- Hello fiuk, micsinaltok itt?
- Epp a III. vilaghaborut tervezzuk.
- Igen? Es mi a terv?
- Megolunk 140 millió afgant, meg egy biciklis postast.
- Egy biciklis postast? Mer?
Erre Bush odafordul Powellhez:
- Ugye mondtam, hogy a 140 millió afgan senkit sem erdekel?
Sikernek számít, ha:
4 évesen: nem vizelsz a gatyádba
12 évesen: vannak barátaid
17 évesen: van jogsid
19 évesen: szexelsz
35 évesen: sok pénzt keresel
60 évesen: szexelsz
70 évesen: van jogsid
75 évesen: vannak barátaid
80 évesen: nem vizelsz a gatyádba
Azt mondja az egyik:
- Te, hogyhogy az enyém úgy hallatszik hogy szzzzzz, a tied meg úgy hogy prprprpr ?
- Hát azér mer' én a bõrkabátodra pisálok.
2 rendõr hugyozik.
Azt mondja az egyik:
- Te hogyhogy a tied úgy hallatszik hogy szzzzzz, az enyém meg úgy hogy blblblbl ?
- Hát azér mer' te nem húztad le a sliccedet.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)