41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Attól még lehet fake. -
a 2. nemaz, azt énis láttam vhol -
cseppet sem divatrokker :)) -
cyrus #15686 fake. -
ááá az ilyenektöl mentsenek meg engem:)
1.
"szijasztok! most ünneplem a 4. hónapomat mióta rocker lettem.. mostanra már sikerült rávennem anyut, h dobáljuk ki a ruhászekrénybQl a színes cuccaimat és a nagyitól kapott egyengarbokat amit minden karácsonykos husvétkor és szülinapkor megkapok.. mondjuk kicsit sajnálom a babarózsaszín flitteres pulcsimat, amin hello kitty volt.. de hát stílust kellett váltanom, és bekeményítenem h igazán rockeres legyek.. tegnap megkaptam a zsebpénzemet és vettem rajta fekete cipQfqzöt..elQsször megpróbálztam befqzni a régi holdjáróm lukaiba mikor még diszkós voltam, de nem fért be mert eltömítették a lukakat az 5. hónappal ezelQtti utolsó habparti habmaradékai.. multkor is egy fél babaszappant húztam ki a 15 centis sarku cipQm sarka alól, asszem ezért beperelhetném a diszkóban a habparti szervezQit.. amúgy már direkt metróval megye, mert ha villamossal mennék felismernének a régi diszkós pajtik a Bank Dancehall elQtt a 4-6os megállójában, és ettQl parázok.. már így is rengeteg megszólás ért az utcán a fekete cipfqzöm és a fekete kivillanó melltatrtópántom miatt, h micsofa igénytelen vagyok meg pánk hogy még nyáron is fekete melltattó pánt alatt izzdnak a didkóim, de ugy érzem ez az igazi fölvállalása egy ilyen ritka zenei stílus hallgatásának.. én büszkén vállalom hogy éjfélkor betöltöm a 4. hónapos rockerségemet! Pfujj tucctucc zene! Pfujj Bank dancehall!!( bocsi diszkós expajtik :( )"
2.
Hálistennek vége a sulinak, és nem is kezdődhetett volna jobban a nyár, mint egy csúcsszupi Alvin-koncerttel.
Már hétre odamentünk, a Lívia hozott Bacardi Breezert, azt ittunk és közben kinéztünk magunknak egy-két srácot. Tökre jó, hogy sokan voltak, még a sulinkból is eljöttek a jobb fej emberek, kivéve a nyálas diszkósokat, de nem is baj, hogy ők nem jöttek. Itt voltak a Gáborék, meg a blinkes csajszik a c-ből.
Én mondjuk az Alvint azért szeretem, mert a valóságról énekelnek és szerintem tökre igazuk van, ráadásul a zene is tetszik, mert mondjuk az ilyen régi punkok zenéje az nekem túl agressziv és a szövegeket sem szeretem, ráadásul nekem mondjuk a taraj nem jön be. Itt is voltak tarajosok és hát végülis kedvesek voltak, meg minden, de valahogy túlságosan igénytelennek tűntek.
A koncert kilenc fele kezdődött, és szerintem nagyon jó volt a hangulat végig. Már az első dalnál tökre nagy tánc volt, mi is táncoltunk ilyen ismeretlen fiúkkal, akik hollandok voltak. Szerintem az Alvin egy tökre jó pasi és szemüveg nélkül totál úgy néz ki, mint a Gyűrük Urából az egyik, akinek nem jut eszembe a neve. Játszottak régi dalokat is, ezeket a válogatáslemezükről ismerem (pl. Kurva élet, Rémálom) és voltak köztük klippes dalok, meg egy csomó új sláger is, amit a közönség már kívülről tudott.
Nekem az tetszett a koncertben, hogy tökre közvetlenek voltak, a Viki is mindig szólt, meg folyamatosan tartották a kontaktust, és nem az volt, hogy ők ilyen sztárok, mert mondjuk a múltkor voltunk Megasztáron és a Palcsó tökre flegma volt, mondjuk jó hangja van. Az Alvin és a mókusok nem ilyen, ők tényleg értünk zenélnek. Ha új barátot szeretnék -A Gábort azt most szeretem, már két hete járunk-, akkor olyan barátot szeretnék, mint mondjuk az Alvin, vagy a Gergő, mert rájuk fel lehet nézni (Mondjuk a Gáborra is, kint tanult Hollandiában egy évet). Nekem a koncertben mondjuk az tetszett a legjobban, amikor feljöttek az emberek énekelni a mókusos dalt és volt egy csaj, aki szerintem nagyon gáz volt, halálciki, és ha engem hivott volna fel a színpadra, én biztos végigénekeltem volna, nem csak üvöltöztem volna összevissza.
Jó, mondjuk volt egy macis srác, aki azért elég cuki volt és jól tudta a szövegeket fejből. Alvinék ismerték, biztos régi rajongójuk, bár hátulról ilyen szemét , idősebb pasik azt ordibálták, hogy „Mi van rocksztár? Külföldön már nem megy?” Biztos híres volt ez a fiú is, a többiek meg irigyek. Nem tudom, miért jönnek le egy koncertre, ha nem is szeretik. De most nem?
Ja, és még annyi, hogy tökre jó cuccokat lehetett kapni, amit Alvinék kocsijából árultak, vettem is gyorsan egy alvinos tangát, mert hát szerintem tökre poén. Összességében jó buli volt, és hát ahogy Alvin is megmondta: ”Jövőre veletek ugyanitt.”
AVRILKA / Punkycica15
-
tudod csak hogy nehogy a szőkék lázadjanak:) -
# 15621 -
Jhon Balu #15682 1981
1. Károly herceg megnősül.
2. Liverpool BEK-győztes.
3. A pápa meghal.
2005
1. Károly herceg megnősül.
2. Liverpool BEK-győztes.
3. A pápa meghal.
Ha Károly még egyszer megnősül és Liverpool újra BEK győztes lesz, talán nem
ártana értesíteni a pápát...
-
3-an........... ,,én is:D.." -
barna?:D -
mar 2en is belinkeltuk. #15655 #15659 -
Nekem kéne....,,ha megtennéd nekem!?" Az e-mail címem:
[email protected] ,,thx" -
sztem. írjál még ilyeneket, mert nekem is nagyon tetszett, meg gondolom sokaknak másoknak is, de nem szeretnék a nevükben válaszolni -
-Miért vizes esténként a barna nő haja???
-???
-Mert még lefekvés előtt puszit ad az aranyhalnak.
-
:DD -
:-ppp -
A gencsapáti paraszt nyer a lottón. Úgy dönt, elutazik Tokióba. Kimegy a
gencsapái vasútállomásra, mondja a jegypénztárnál:
-Kérek egy jegyet Tokióba!
-Hát sajnos nem tudunk adni, menjen el Szombathelyre.
Elmegy a bácsi Szombathelyre, mondja a jegypénztárnál:
-Hát sajnos nem tudunk adni, menjen el Budapestre.
Megérkezik, mondja a jegypénztárnál:
-Hát sajnos nem tudunk adni, menjen ki Ferihegyre.
Kimegy Ferihegyre mondja a jegypénztárnál:
-Hát sajnos nem tudunk adni,menjen el Bécsbe!
Kimegy Bécsbe,végre kap jegyet Tokióba, elutazik. Három hétig
dőzsöl, aztán elfogy a pénze, gondolja haza kellene menni. Kimegy a tokiói
vasútállomásra, mondja a jegypénztárnál:
-Kérek egy jegyet Gencsapátiig!
Jegyeladó:
-Gencsapáti alsó, vagy felső? -
Te ittál már kalozpálinkát?
- Még nem.
- Nekem van, tessék igyál! - a másik beleiszik.
- Fasza, de miert kalozpalinka ez?
- Nem látod, ott van az uvegen a halálfej, meg a két csont! -
Dínófiú és dínólány ücsörögnek az erdőben.
Dínófiú:
* Naaa?
Dínólány:
* Nem.
Egy hét múlva dínófiú:
* Naaaaaa?
Dínólány:
* Nem.
Egy hónap múlva dínófiú:
* Naaaaaaaa?
Dínólány:
* Nem.
És kihaltak.
-
-Olyan disznó fejed van hogy amikor elvittek keresztelni akkor a pap azt hitte hogy kóstolót visztek.
-
pffff -
cyrus #15668 Ceausescu, miként annak idején Mátyás király álruhában, meg akarja nézni, hogy milyen a nép véleménye róla. Ezért elterjeszti azt, hogy öngyilkos lett és kíváncsian várja, mit mondanak halála után róla az emberek. Álruhát ölt és elmegy a tömeg közé. Látja, hogy óriási sorállás van és kérdi az egyik embert, hogy:
- Miért állnak itt? Mit csinálnak?
- Jaj, hát arról van szó - mondja az egyik ember, - hogy a mi szeretett, bölcs vezérünk, Ceausescu leöntötte magát benzinnel, meggyújtotta magát, öngyilkos lett.
- Na jó, és miért állnak itt?
- Hát azért, mert gyűjtést rendezünk a családjának.
- Hát ez nagyon dicséretes - mondja Ceausescu. - És mennyi jött össze?
- 40 liter. -
jah.... -
:) -
Egy kis leirás:
A hörcsög
A hörcsög egy modern szemlélettel és egyéniséggel megáldott rágcsáló. Korunk törekvő, önmagát tehetségesnek tartó, szorgosan gyűjtögető embertípusa méltán példaképévé fogadhatja, hiszen a hörcsög is mindenféle értékteremtés nélkül, szükségletein jócskán felül hordja halomra, amit más vetett,és kapált, s ha már kupacra hordta, személyisége minden arroganciájával és dühével védelmezi is azt, nehogy akár még a párja is egyetlen apró falattal megrövidítse.
A valódi hörcsög nem oly népszerű.Barátai a kisfiúk és a kislányok, akik pofás, üvegfalú akváriumban sanyargatják a magasabbrendű állatszeretet jegyében.Ellenségei száma tetemes.Fő ellenségei a földművelők, akik a hörcsögvadászatot nyári sportként űzik.Az elejtett állatok trófeáiért (levágott farkinca) fejpénzt is fizetnek néha.
Lénye kissé ellentmondásos, de jol kiismerhető.Mérhetetlenül önző, és nagyobb a szeme, mint a szája. Téli fogyasztásának tízszeresét gyűjti be raktárába.Európai kutatók 10-15kg-os hordást is találtak, ez a Szovjetunióban közel 30 kg-ot tett ki.Lám, a sztahanovista szemlélet mily mélységekig képes elhatolni! A szovjet hörcsögök teljesítménye ily mértékben is képes volt meghaladni a fertőben fetrengő plogári demokrata hörcsögökét.
A raktár őrzése tekintetében Molière Harpagonja egy álmatag és trehány jótét lélek.A hörcsimama még a randevúit is a mezőre,a raktártól távol szervezi meg.A fiúk nem sokat udvarolnak, mert a mama hamar elveszti a türelmét.A találkozást a fiúk jobb, ha már "készenlétben" várják, majd villámgyorsan végezve menekülnek, mert könnyen ellátja a bajukat.A párzás utáni harag - a fiúk is tudják - nem a teljesítménynek szól, ellenkező esetben a dolog erős pszihés impotenciafaktor lenne.
A höri, ha megtámadják, menekül.Ez őszinteségre vall. Ha sarokba szorítják, vagy valaki gyorsabban fut utána, mint azt ő el tudná viselni, akkor szembefordul és felveszi a küzdelmet.A harc a Kung-fu koreográfiáját idézi.A höri megszabadul a terhétől, pofazacskójából kiüríti a magokat (Bruszli leveszi a kisködmönt). Két lábra áss, fogait és karmait előre mereszti (alapállás).Felfújja a pofazacsit, majd morog és püffög, fogait csattogtatja (az ellenfél megfélemlítése).Támad és harap.A harapás után kattan a szájzár, percekig lóg az ellenfélen, közben véresre karmolja azt.Kissé mulatságos, mikor ezt a gyakorlatot a nadrágszáron függeszkedve mutatja be.Dühét meggyőződésem szerint csak fokozza, hogy eközben rendesen kiröhögik.
A hörcsög kényszerevő.Hasonlatos azon embertársainkhoz, akik megállnak a növésben, ha az éj közepén nem kelhetnek fel zabálni.A hörcsög téli álma felszínes, ritkán megy le alfába.Ha a tél enyhül, felkel és eszik, majd visszafekszik egy kis "ráfejelésre".Növényevő a lelkem, de a húst is szereti (gyík, egérfióka, cickány).Imádott foglalatossága a kannibalizmus is.Új korunk találmánya a rétegelt hörcsög.Ezzel a közutakon találkozhatunk nyár derekán.A szorgos höri kitéved az útra, mert ott aratáskor bőven talál elszórt gabonát.Épp megrakná a "szekeret", mikor arra jön egy radiálgumi.Túl gyors, ezért a höri küzdőállást vesz fel, de a gumi nem fogékony a Kung-fura.Igy készül az első réteg.Jön a második höri, s jóízűen nekilát a feltálalt húspogácsának.Két falat közt belőle lesz amásodik réteg.Volt lyan, hogy 6-7 réteget is felkapartak az útról.Ezen a kupacon már az autó is megdöccen.
Természet Ősanyánk gazdag ajándéka a pofazacskó.Nem csak szállításra jó, hanem riogatásra is.Az önvédelemnél is hasznos, menyét legyen a talpán, aki egy felfújt hörcsögnyakat ukmukkfukk át tud harapni.Végül ez a hörcsög mentőmellénye is, segít az árvizeket túlélni.
A höcsög a baglyok jóbarátja, ám ez a barátság kissé egyoldalú.A nappali ragadozóknak viszont igen korán fel kell kelni, ha épp hörcsög a menü.Otthonában , a mezőn ő az úr, nehéz vele saját pályáján harcolni.Ebben is a bevezetőben említett emberféleségre.Hozzá hasonlóan a höcsögöt is csak felülröl lehet leküzdeni, vele szemben is csupán az igazi hjáknak vannak komoly esélyeik.
kicsit hosszú, de nekem tetszenek. ha gény van rá, van még pár ijen jellemzés különbözö témákban:) -
ja ja csak direktbe nm akartam benyomni mert gondoltam h páran ismerik és akkor én leszek a gigaszpemmer
feltölteni meg nm tom nm volt kedvem: ) azért írtam h ha kell vkinek akkor átküldöm mailba ilyesmi: ))
de télleg állat csak kár h nincs többb -
HUmanEmber41st #15663 Az árpi megabrutál...csak má' álmos vagyok.. :(:( -
nem az a baj, hogy az életem felénél tartok, hanem az, hogy a szarabbik fele van hátra! -
-
árpit kb szerintem egy két havonta valaki tuti benyomja:)
ő is örök klasszikus:) -
ÁRPI -
EZ NAGYONJÓ!!!!
van tovább is nem? -
kurvajo (y9 -
még lehet hogy neked adok igazat :D -
Arpi.. -
Árpika:) de ez így nagyon rövid. keress rá a hosszú verzióra. azon lehet ám igazán feküdni. ez semmi. -
szerintem úgy gagyi :)) -
jefferson83 #15652 Meg ne kövezzetek vicc vót :P -
sajáttyajimat?
ööö
ez nagyon kemény :D
inkább sajátjaimat nem? -
Egy ismerősömnek (Árpi) volt egy autója. Szép volt, jó volt (Opel Senator 3.0), neki mégsem volt elég jó. Egy szép napon elhatározta, hogy dögösíteni kell. Elkezdődött a tuning.
Először jöttek a szokásos dolgok: szélesebb felni, tök fekete fólia, brutál erősítő, stb. Igen ám, de ilyenje sok embernek van, így nem lehet kitűnni a tömegből. Na, akkor jött az ötlet: ha Michael Knightnak van, akkor neki is kell, és ezzel elkezdődött KIT-hadművelet.
Úgy kezdte, hogy a műszerfal összes szabad helyére kapcsolókat és ledeket barkácsolt. Ezek nagy részének semmi funkciója nem volt, csak (szerinte) jól nézett ki. Mások szerint inkább hasonlított Pirx kapitány valamelyik járgányára, de neki tetszett. A legjobb az volt benne, hogy volt nyolc kapcsoló, ami sorba volt kötve a gyújtáskapcsolóval. Cselesen ezeket úgy építette be, hogy egy részüket megfordította, tehát az autót csak egy bizonyos kapcsolóállásnál lehetett indítani. Ennek a lopásgátláson kívül az volt az értelme, hogy szerinte baromi imponáló volt, ahogy kapcsolgatott indulás előtt. T'od, ahogy a helikopteren, az amcsi filmekben. Mégis csak komolyabb így a gép, nem?" Persze eltelt egy-két nap, amíg ezt az állást megtanulta. Addig úgy nézett ki egy indítás, hogy beült, az összes kapcsoló lefelé mutatott. Elkezdte vadul kapcsolgatni, és minden kombinációnál megpróbált indítani. Minden indítás előtt jött a Hopp, most megvan, most a jo"- szöveg, de általában csak negyedszerre-ötödszörre találta el. Én már rég tudtam a helyes állást, de a marhája képtelen volt megjegyezni. Persze nem segítettem neki, csak együttérzően bólogattam az anyósülésen. Egyszer megkérdeztem tőle, miért nem írja le. Azt mondta, azt elveszítheti, és akkor könnyen ellopják az autót. Elképzeltem, hogy valaki talál a parkolóban egy cetlit, hogy fel-fel-le-fel stb.", és felderül az arca, hogy Aha, megvan a Senator kódja, elő a pajszert!"... Aztán persze szépen lassan megtanulta a kódot, és egy idő után már kezdett unalmas lenni a dolog, ezért újabb furfangos eszközök kellettek.