41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Broafka
    köszi amúgy, mert bevallom én sem tudtam az eredeti storyt :)
    de nem akartam megkérdezni mert féltem hogy túlságosan láma lennék :)
  • akyyy
    erre pár hosszászólással egy felhasználó beírta ugyanezt a ivccet, és le lett ordítva hogy ott van , nem rég írták be előtte. pár nappal később megismétlődött az eset, de az olyannira elfajult, hogy mindneki beirta ezt aviccet (tipistopi volt a napokra, hogy most én írom be most én most én) aztán már bünti járt érte...ekkor kezdett el az elterjedni, hogy egy normnális vicc után a végére beírták h 'meglesz 1 lövésből is'. ezekért is bünti járt, de sok embernek olyannira megteccet az ilyesfajta vicc, hogy nyílt neki egy gumitopic. mostanába újra fellángolt a gumis legszrabbviccek topikba, hogy ott is ha bünti nem is, de törlés jár ezekért a viccekért.
    na off vége:) sorry a kis töriért:D
  • akyyy
    Egy pasi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára
    Mondja neki az eladó:
    - Uram! Nézze meg ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot
    ott a hegyen? Na az a mi kertünk! Nézze!
    A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
    - Mi van, mit röhög???
    - Látok ott egy nőt meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
    - Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit?
    Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a
    pasinak meg ellövi a farkát.
    Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd
    röhögni.
    - Mit röhög már megint???
    - AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!!!
  • McGrady
    igen, abból indult ki aztán most ez a menő az SG-n hogy minden viccet átalakítanak erre....az igazi vicc persze sokkal jobban hangzana :S
  • CattiBrie
    áááá, semmi .)

vissza kéne olvani és akkor neked is meglenne :)
  • Realtibi
    most kicsit lama kérdés mér irjátok oda pár vicc végén hogy meg lesz 1 lovesbol is???

/van egy vicc mikor leszopja a faszit a no és akkor mondják azt hogy meglesz 1 lovésbol is van ennek a viccnek köze ????/
  • pasquale
    Egy házibulin mindenki táncol, egy lány kivételével. A házigazda odalép a lányhoz és megkérdi:
    - Veled senki nem táncol?
    - Nem - feleli a lány.
    - Akkor tedd már fel főni a virslit!
  • FOXX supreme
    jaja
  • McGrady
    folytasd! :)
  • HUmanEmber41st
    Csak kérdezem, h nem nagyon öreg/ vótmá, mert akkor nem folytatom, ha mindenki ismeri
  • Balo
    Ide nem volt humoros és aranyos képek topikot nem olvasom, sry.
  • jazzy
    :DDDDDDDDDDDDD
  • shad0w
    és meglett egy lövésből is?
  • Sadist
    ebben nem értem a poént
  • HUmanEmber41st
    Parasztgyerök tanítás után már nem bírja hazáig és elkezdi lepisálni a suli falát
    Arra megy a magyar tanár...

folytassam, vagy régi/vótmá???
  • Broafka
    egyébként ha nem ide akkor a humoros és aranyos képek közé biztos be volt linkelve 5X
  • Broafka
    NEEEEM
    hányszor kell még berakni?
    sztem ezen az oldalon vagy az előzőn fent van vagy 5X
    olvass vissza!
  • lord nihilus
    Hogy hívják a buzi görögöt?
    Farbatosz
  • mabbak
    -Elnézést, maga itt a tánctanár?
    -Lóf*szt, én az illemtanár vagyok!
  • Balo
    Nagyon jó reklám :D:D
    http://index.hu/homar/media/reklama_otpad.wmv
  • mabbak
    A nagy infláció idején találkozik két melós:
    - Szevasz! De régen nem láttalak! Iszol egy sört?
    - Persze!
    - Akkor menj be, addig megvárlak!
  • Stann
    Vigyázz, nehogy 1lövés legyen belőle...
  • Mike at home
    Pistike fürdés közben a heréit vizsgálgatja
    - Anyuuuu! Ez az agyam?
    - Még nem
  • FOXX supreme
    Így igaz.....
  • Radowan
    A roma bemegy az anyakönyvi hivatalba.
    - Csókolom a kezsit! Há modernizsálni seretném á nevem!
    - Hogy hívják?
    - Orsósnak!
    - És mi szeretne lenni?
    - Kazsettás!
  • Radowan
    A cigánygyerek először megy diszkóba. Megkérdezi az apját, hogy mit csináljon, hogy bukjanak rá a menyecskék.
    - Hát fiám, először itasd le, aztán fitogtasd férias erődet.
    Meg is lát egy kedvére való menyecskét, megszólítja:
    - Iszol egy ásványvizet?
    - Igen.
    - Aztán pofánvágjalak?
  • Radowan
    azé, mer a cigányossat szeressük...
  • Balo
    Mért jobb az ha cigányos? A lényegen nem változtat...
  • Sadist
    Ez kiszabott jó :D:D:D:D:D:D
  • Gladiator
    ma még nem volt
  • Radowan
    Útszélén bandukol egy cigány család. Kamion jön, kivasalja őket kegyetlenül, repül a purdé meg a cók-mók. Kamionos megáll, hátratolat, átmegy rajtuk még 3 szor, majd leönti gázolajjal, és felgyújtja.
    Ekkor lép elő a fa mögül egy rendőr, oda megy a színhelyre, és így szól:
    B***a meg, 20 éve vagyok rendőr, de ilyen kegyetlen csoportos öngyilkosságot még nem láttam...
  • Doma #16861
    Két orosz Szibériában:
    - Iván! Gyere találtam egy üveg vodkát!
    - Szása ne kiabálj! Elvisznek!
    - Innen?! Hováááá?!
  • zakika
    ket regi szep szojvet a peresztrojka idejebol

Szasa bemegy a kocsmaba, ker egy sort, odaadja az egy rubelt es visszakap 50 kopejkat
    - Vologya, hat ez a pereszrojka. Eddig sosem adtal vissza 50 kopejkat
    - Igen, csak ma nincs sor

Szasa megy a husos boltba
    - Kerek felvagni fel kilo sonkat
    - Hozza a sonkat, akkor felvagom

• HUmanEmber41st
    Ezt annak idején Kern András mondta el a Rádiókabaréban.
    A Melleslegen is hallottam nemrég.. de jó.. :)
  • lord nihilus
    Mivé változik a királyfi, ha megcsókolja a királylány?
    BéKáVé
  • CaviaR
    A szőke és a vezetés

-Szóval maga az? Hát én mondjuk, keskenyebbre számítottam, de majd beteszünk még egy ülést! Jól
    ül? Még meg sem kérdeztem: autóban ült már? Jó, ez meg fogja könnyíteni a dolgot! Mert ez az autó
    annyiban különbözik attól, amiben maga már ült, hogy itt nem kell a zsetont elöl bedugni! És
    áramszedőnk sincs! Na figyeljen! Ahol most vagyunk, ez az autó belseje! Alattunk vannak az ülések
    Ebben a típusban elöl két fotel, hátul meg egy kanapé van. Ülőhelyeink előre néznek, a menetirány
    felé, ezért kérem, legközelebb már maga is így foglaljon helyet! Nézzük a kezelőszerveket! A
    legfontosabb kezelőszerv a Rendőrkapitányság! Erre később maga is rájön majd! Na most, látja,
    odalent van három pedál! A jobb szélső gyorsításkor kell, a középső lassításkor, a bal szélső
    pedig, akkor, amikor végképp nem tudja, mit csináljon! Ez a kerek a kormány. Két irányba is
    fordítható, mert ez egy drágább típus! Szóval, ha a kvarcóramutató járásával megegyező irányba
    forgatom, az autó balra görbül. Ha ellenkezőleg, akkor ki kell fizetni a kirakatüveget! Itt a
    kormány közepén találja a dudát. Eltérően az eddig útjába került dudáktól, ebből csak egy van! Ez
    viszont szól! Na itt meredezik a sebességváltó! Próbálja meglátni, aztán megszeretni!
    Elmagyarázom a működését! Egyenesen föl: egyes! Hátra le: kettes! Jobbra föl: hármas! Jobbra le:
    négyes, na próbálja meg betenni! Na látja, ez most egyes! De a jövő órán még felelhet a
    kettesért! Ez a kar itt mögötte a kézifék. Teljes nevén a Budapesti Műszaki Egyetem
    Megállástudományi Kara. Na ebbe köll kapaszkodni, ha a lábfék nem muködik. Húzza meg fölfelé! Nem
    köll ilyen erősen!! A kart, azt adja vissza! Na most pedig menjünk ki a forgalomba, hadd szokja
    magát a kocsi! Üljön kényelmesen! Kapcsolja be az övet! Én nem bánom, felőlem oda is ülhet, csak
    nem fogja elérni a pedálokat! Nézze, én nem akarok beleszólni, de mégis ajánlanám, hát jöjjön már
    előre! Tudom, hogy ott hátul kényelmesebb, de legalább amíg tanulunk, vezessen a kormány felől!
    Most jó! Indítson! Pici gázt kérek! Pici gázt, ne ennyit! Tekerjük le az ablakokat, hadd menjen
    ki a gázszag! Próbálja mégegyszer, na! A kéziféket most nem tudja kiengedni, mert be van zárva a
    csomagtartóba! Körülnézünk! Ajánlom figyelmébe a síktükrünket, Bezzegi Sámuel kisiparos
    alkotását! Indulunk szépen, nem kell sietni... Váltson feljebb.. Kettes... Jó... Kikerüljük a
    kerékpárost... Hát ez még nem volt valami tökéletes! Index jobbra, megállunk! Fölsegítjük a
    biciklistát... Na én úgy látom, ez inkább vegyespáros, mint kerékpáros! Remélem, ezután tudni
    fogja, hogy a kikerülésnél a kormányt is el köll fordítani! Menjünk tovább, munkaközösség
    kifizeti... Nézze, én nem akarok már megint beleugatni, de próbáljon talán arra koncentrálni,
    hogy maga most nem gyalogos! Mondogassa magában: Nem vagyok gyalogos, nem vagyok gyalogos, na! És
    hogyha ez sikerült, akkor esetleg... lemehetnénk a járdáról! Figyeljen, jobbkézszabály! A busznak
    van előnye! De nem kell behozni! Ott meg egy zebra, vigyázzon!! Most mondja meg őszintén, köll
    nekünk ez a néni? Kérjen tőle bocsánatot! Húzza le a szoknyáját az arcáról! Mára ennyi elég lesz,
    rosszból is megárt a sok! Arra kérném, álljon be oda a két kocsi közé! Talán befér, most ment ki
    onnan a kamion! Na lassan jöjjön hátra... Még jöhet... Még. Még egy kicsit... Jó! Most szálljon
    ki, oszt nézze meg, hogy mit csinált! Tudom már, mi lesz a következő óra anyaga! Megtanuljuk, hol
    vannak a legfontosabb kórházak! Hát nézze, hogy is mondjam! Nem akarom túldícsérni az első óra
    után... Lehet, hogy átmegy a gyakorlati vizsgán, de hogy nem kocsival, az biztos!
  • desigo
    lol
  • Broafka
    sztem a nagymamással jobb
  • Doma #16854
    Nagyfater meg nagymutter beszélgetnek:
    - Te Papa felvegyem a melltartómat?
    - Hát, elég nagy sár van odakint.
  • lord nihilus
    Mi az, repül, vért köhög és világít?
    Tüdőbajos varjú zseblámpával