41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
uhh:D:DD -
Oops, most lattam, hogy "votmá"... -
Isten megteremtette a nöt, megnezta majd legyintett:
- Nem baj, majd sminkeli magat... -
ehh tod hogy nekem az összes rész megvan -
erről nekem a Sziki Szökevény jut az eszembe, Leslie Nilsennel :)
amikor beöltözik orvosnak:
-Doktor úr, EKG? - nővér
-Hogyne, plusz FBI és KGB -Nilsen
:DD
nem tom, de én ezen olyan jót nevettem :) -
meg az előtte levő is, mindig lesz vótmá :) akkor meg? -
volt már hasonló, úgy emlékszem... -
Solt #17085 Orvos így szól a pácienséhez:
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t.
- Hát, ha szükséges..
- Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?
-
Solt #17084 A koncentrációs táborban a parancsnok:
- Hozzák ide a legkeményebb zsidót!
A katonák elmennek, majd egy koszos, rongyos, öreg zsidóval térnek vissza. A parancsnok meg is jegyzi.
- Ez a legkeményebb zsidó a táborban?
- Ez, uram.
- Mindegy, vigyék a kazánba!
Mire a zsidó:
- Már megint?
-
azé van idézőjelben
tudod, belső szőke :) -
Ez a lány sokkal inkább fekete lehetett mintsem szőke, és szerintem nem az idén nyáron barnulhatott. -
És egy "ekkora" kutya hagyta a gazdáját bántani?
Vagy "szőke" lány, szőke kutya? :) -
Díjjazom a gondolkodásod! Szép nőket a férfiakra! [új mozgalmat nyit] -
errrtu #17079 Egy ronda ember nagy vigyorral az arcan belép a kocsmába.
-Minek örulsz annyira kérdezi a csapos?
-Mindjárt elmagyarázom, feleli a ronda ember.
-Tudod én a vasút mellett lakom, és a múlt éjszaka találtam egy összekötözött nőt a síneken. Kiszabadítottam a kötelékékből és hazavittem.
Micsoda egy éjszaka lett a jutalmam! Szerelmeskedtünk minden részén a háznak. Neha Ő volt felul neha én...
-Fantasztikus! Álmélkodott a csapos. Szép nő volt?
-Nem tudom...Nem találtam meg a fejét...
-
Isten megteremté a férfit.. látá hogy az nem jó! De már úgy is mindegy volt.
Isten megteremté a nőt, hogy legyen vmi szép és jó is a férfin
-
SirLord #17077 ...
isten megteremnté a férfit s látta h ez igy jó.
isten megteremté a növ, és látta h ez igy nem jo. de már ugyis mindegy volt... -
ÁÁÁÁÁ :D:D:D Ez k*rvajo :D -
Wazzeg!
Egy új vicc!
grat! -
húúú nagy on ott van_:D:D:D:D:D:D -
:DDDDDD -
jefferson83 #17072 Ez hatalmas és még nem is hallottam
-
Ez kesz, ez nagyon bejott: 

Két informatikus beszélget.
- Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No, csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral? -
jefferson83 #17070 Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni. -
jefferson83 #17069 Ez inkább:
- Anya, az iskolában csúfolnak, hogy hosszú az orrom.
- Ne foglalkozz vele, egyszerűen csak hátrább van az arcod, mint a többieknek.
-
jefferson83 #17068 Nem a legjopp, de elmegy:
Tom éveken át próbálta leküzdeni örökös szorongását, de hiába. Egyszer azonban barátai észrevették, hogy megváltozott.
- Sokkal nyugodtabb vagy, mint régen. Mi történt? - kérdezték tőle.
- Találtam egy embert, aki aggódik helyettem heti 1000 dollárért - felelte Tom. Azóta nincs semmi problémám.
- Heti 1000 dollár? Hogy tudod azt kifizetni?
- Kit érdekel? Legyen ez az ő gondja!
-
errrtu #17067 nőőőkk?!
Isten megteremté a Világmindenséget, és látá, hogy az szép. Isten
megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a
természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és
látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az
szép. Isten megteremti a nőt, és mondá:
- Na mindegy, majd kifesti magát:))
-
BenceYCE #17066 Valóban Órákat vitatkozhatnánk. És eme hsz-emet is törölhetik a moderátorok. Most már belátom nem illik megütni nőt még ha ilyen is.
Jól alá kellet volna rúgni, hogy kapjon méhnyakrákot mert az ilyennek lesz hamarabb gyereke mint más normális embernek és az ilyen szakadt lotyók kölkei csapják el az utakon az ember gyerekét meg késelik meg! Nem a busz oldalát kellett volna letörölni vele hanem a gumiabroncs mintázatát!
ON -
ezen órákat lehetne vitatkozni de szerintem ne itt!
Persze hogy én se gondolom hogy ezek a kis k***** nők! DE:
azzal hogy oda ment lecsapott egyet neki attól megoldódott?
Jól meg kellett volna szégyeníteni stb.
de azzal hogy nála gyengébbet üt magát minősíti.
Részemről én lezártam a témát!
Ha egy moderátór erre jár szerintem törölje ezeket a hozzászólásokat ! -
Nőket én sem ütnék meg, de az "ilyenek" nem nők sőt lányok sem.
Egyszerűen alattomos módon - az ördögök meg dénomok - vezetik félre az ártatlan gyanútlan férfinépet. Ki így ki úgy. Mindannyian áldozatok vagyunk! Ne haggyuk magunkat, harcoljunk a gonosz elle. Az úr fegyvert adott nekünk amit használnuk is kell! Bár kicsi, de ha helyzet úgy kívánja hatalmassá terebélyesedik!... [prédikál, már megin' hülye :D] -
BenceYCE #17063 Lehet, hogy én is régimódi vagyok de nekem egészen más elképzelésem van a nő(k)ről. nc -
Off
Nem tudom ez igaz vagy megint csak egy kitalált történet,de a buszsoförnek igaza volt megérdemelte a ki k. de:
" srác egy szót nem szólt csak odalépett a tőle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez."
Lehet hogy régi módi vagyok de gy férfi ne üssön meg egy nőt még akkor se ha megérdemli!
-
:-pppppp -
off:
Lehet ezt már többen megkapták, de aki nem legalább itt megtalálja ezeket a jó kis storykat. Nekem tetszett, csak sztem pont azok nem okulnak ezekből a történetekből akikre a legjobban ráférne.
On -
persze, mert te már sz összes szpemlistára fel vagy jelentkezve :D -
:DDDDD megszívta...
-
ezt má vagy 4-szer megkaptam mailben :-pp -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem vicc, hanem egy (szamomra) ujabb urban legend, ma kaptam mailen:
"ez még megfilmesítve is szép lehetne..
Nem én láttam, de olyan embereket már sajnos igen, akikről el tudom képzelni...
A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat.
Rengetegen voltak, éppen csak be tudta zárni az ajtókat a sofőr induláskor.
Már lassan gurulni kezdett ki a megállóból, mikor két húsz év körüli lány s egyikük kutyája ( nem tom a típusát, de jó nagy volt ) rohannak a megállóba, hogy felszállnak a már induló járatra.
Mint írtam, rengetegen voltak a buszon, s még a pilóta legjobb jóindulatával sem tudtak volna ezek ketten a kutyával felszállni a buszra, így az indult tovább.
Ezt látva az egyik lány ( most itt meg kell jegyeznem, hogy ezek ketten súrolták az agysebészség határát ) egy hatalmasat ütött a busz ajtajára és nyomaték gyanánt egy óriásit odaköpött. Nos, ekkora csulát még nem láttam.
A lány mint aki jól végezte dolgát barátnőjével beszélgetni kezdett a megállóban, mit sem törődve az ott várakozó emberek megdöbbenésével. Persze a beszélgetés témája a sofőr nemi indentitására vonatkozott, mert hogy nem állt meg.
DE MEGÁLLT... A busz hirtelen lefékezett, majd kinyílt az első ajtó és egy tagbaszakadt szakálas ember (a pilóta) leszállt. Könnyed mozdulattal visszazárta a busz ajtaját és odalépett a köpetet elhelyező lányhoz.
Megragadta két kézzel, felemelte a levegőbe, odalépett a busz ajtajához és szó szerint a lánnyal letörölte a köpést.
Síri csend a megállóban, mindenki dermedten figyelte az eseményeket.
A lány s barátnője egy szót nem mert szólni. De a pilóta sem a szavak embere volt.
Dolga végeztével vissza kinyitotta az ajtót beült helyére és a járat végre elindult.
A megállóban várakozott még egy négy fős fiú társaság, (olyan izmosabb, rámenősebb fajta) ők is nézték hogy mi történik. A busz elhaladtával a köpős lány irtózatos káromkodásba kezdett. Szidott mindenkit, míg csak szemkontaktusba nem került az imént említett fiútársaság egyik tagjával. A lány hangosan a teljes megvetés beleadásával odaszólt a srácnak: Mi a f.szt bámulsz köcsög???
A srác egy szót nem szólt csak odalépett a tőle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez.
No eztán már igen csendbe maradt a két lány, fogva a kutyát elténferegtek a megállóból..." -
régi, de jó :DD -
nekem tetszett!!!