41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • mesor
    Jöhet a link! :D
  • ddomi87
    loli
  • gandal
    Ezek jók:)...
    Nekem megvan az összes...illetve tudok egy oldalt ahol az összes fent van:)...
  • JohnnyP
    Gandalf titkos naplója:

Első nap:
    Megye. A vidék ártatlan szépségének csodálatos látványa tárul elém. Csak én láttam úgy, vagy Frodo tényleg maszturbált annak a mezőnek a közepén, mielőtt én odamentem volna hozzá?

Masodik nap:
    Bilbo szülinapi partija elég jól sikerült, kicsit feldobtam a hangulatomat jelentős mennyisegű pipafű bevitelével. Mindenki olyan kedves. Főleg Bilbo. A fények olyan szépek. Frodo sem rossz darab. A hobbitok olyan cukik... Upsz. Elestem.

Harmadik nap:
    Kibaszottul másnapos vagyok. Elugrok Minas Tirithbe egy kis aszpirinért.

Tizenkettedik nap:
    Elmentem Szarumanhoz tanácsot kérni a gyűrű ügyében, de időközben gonosszá vált. Senki sem szólt erről nekem semmit. Pedig valaki odarakott nekem egy cetlit a dologról. Barna Radagast, úgy látszik, már megint lopkodja a papírt a postaladamból.

Tizenharmadik nap:
    Föl vagyok zárva a torony tetejére. A kilátás nagyszerű, de az állandóan zuhogó ónos eső nem tesz jót a csúcsos süvegemnek. Azzal szórakozom, hogy rágot köpködök az orkokra.

Tizennegyedik nap:
    Megint meglátogatott Szarumán, megpróbált megdumálni. Na persze!

Tizenhatodik nap:
    Magányos vagyok. Lehet, hogy Szarumán tulajdonképpen nem is olyan rossz parti. Csak azok a hatalmas lángolo orrlyukak és hatalmas karomszerű körmök ne lennének ... jó, persze, lehet, hogy előbb is rájöhettem volna, hogy gonosz lett.

Tizenkilencedik nap:
    Megmenekültem. Völgyzugolyban vagyok. Samu kissé kicsúszott az irányitás alól. Állandóan fürdeti Frodot. A tündék kifogytak az eperillatú szappanból. Elrond kezd ideges lenni.

Huszadik nap:
    Elrond ugy döntött, elküldi Frodot, mert elege lett abból, hogy nem tud bejutni az első emeleti fürdőszobába. Nagy cécó a gyűrű körül. Elvállaltam, hogy én is a Szövetséggel tartok, hátha így Samu belemegy abba, hogy engem is megfürdessen. Igazán jót tenne.

Huszonegyedik nap:
    Aragorn nyilvánvalóan odavan Frodoért. Samu megöli, ha próbálkozik valamivel. Megkértem Samut, hogy fürdessen meg. "Ha-ha, Gandalf úr, bizonyára csak tréfál" - mondta. Hülye fasz.

Huszonharmadik nap:
    Nagyon hideg van a Caradhras tetején. Aragorn nyert a verekedésben, hogy ki vigye föl Frodót a hegyre. Boromir duzzog. Ha Legolas nem hagyja abba ezt a buzis ugrálást a havon, fejbe fogom somni a varázsbotommal

Huszonotodik nap:
    Nem akarok nagyon Mória Banyain keresztül menni, mert szerintem a balrog még mindig dühös a rosszul sikerult randink miatt a Másodkorban.

Huszonhatodik nap:
    Mória. Eegen, a balrog meg mindig dühös.

Huszonhetedik nap:
    Belezuhantam a homályba. A balrog olyan fasz. Különböző kimondhatatlan és megalázó dolgokat kellett vele csinálnom, mire megengedte, hogy elhagyjam a bányát. Úgy döntöttem, errol nem beszélek a Szövetség többi tagjának. Inkább kitalálok valami dumát egy nagy harcról. Elugrok Elrondhoz, hogy kikezeltessem az intim helyeken lévő harmadfokú égési sérüléseimet. Remélem, Elrond nem fog kiröhögni. Ha igen, mindenkinek beszámolok arról a mocskos hétvégéjéről Szauronnal. Ha-ha!
  • bazs1
    Egy istálóban megbetegszik a ló. A gazda kihívja az állatorvost. Ő azt mondja hogy felír egy gyógyszert, ha három nap múlva visszajön és még mindig beteg, le kell lőnie!
    1. nap beadja a gazda a gyógyszert, de a ló még mindig betegen fekszik. A kismalac (aki a ló barátja) bíztatja, hogy kelljen fel mer ha nem, jön az orvos és lelövi! De a ló nem mozdul.
    2. nap újra beadja a gazda a gyógyszert, de az előző naphoz képest semmit se változott a helyzet! A kismalac megin bíztatja, hogy kelljen fel vagy holnap lelövik! De a ló nem mozdul!
    3. nap beadja a gazda a gyógyszert, de a ló megint csak fekszik! Hát nincs mit teni, fel kell hívni az orvost!
    Megérkezi az orvos és jön be az istálóba, hogy lelövi a lovat! A kismalac amíg ide nem ér bíztataja, hogy keljen fel, mert már itt van az orvos, hogy lelövi! Amikor oda ér az orvos a ló hírtelen felpattan. Az orvos történelemben soha nem volt ilyen!-mondja az orvos-ünnepeljük meg a dolgot, vágjuk le a kismalacot!
  • desigo
    juuuujjj:)))
  • Sephi
    Három jó barát szörfözni megy a Balatonra. Az egyik vízbe esik, elmerül. Utána ugranak a haverok és keresni kezdik. Úgy tűnik sikerrel járnak és a partra húzott illetőt felváltva próbálják szájon át lélegeztetni.
    - Te, Géza - mondja az egyik -, ez lehet, hogy nem is a Lajos!
    - Miből gondolod?
    - Hát csak abból, hogy korcsolya van a lábán...
  • Sephi
    Az angol a német és a cigány beszélgetnek.
    Angol:
    - Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
    Német:
    - Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
    Cigány:
    - Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek!

:DDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    Kovács tizedes elesik a háborúban. A hadparancsnokságon egy őrnagyot bíznak meg, hogy személyesen közölje a tizedes feleségével a szomorú hírt. Az őrnagy sokáig gondolkozik, hogy lenne legegyszerűbben letudni a dolgot. Végül becsönget az asszonyhoz.
    - Elnézést, özvegy Kovácsné?
    - Nem.
    - De.
  • Sephi

Orvosnál:
    - Van egy jó hírem, meg egy rossz. Melyikkel kezdjem?
    - A rosszal! Essünk túl rajta...
    - Hát... Az a helyzet, hogy az ön helyzete teljesen reménytelen! Daganatos betegség, utolsó fázis. Itt már semmit sem tehetünk! Maximum két hete van hátra...
    - Ezek után mi lehet a jó hír?
    - Ja? Felvették a lányomat az egyetemre!
  • Sephi
    Állítólag megtörtént...
    Betörő becsönget a lakásba. Bentről kislányhang válaszol:
    - Ki az?
    - Szia kislány, csak te vagy itthon?
    - Nem, még itt van a Bence is!
    - És ő hány éves?
    - Három!
    Betörő berúgja az ajtót. Ekkor előrohan Bence, a hároméves bullmasztiff...
  • Prank
    nem kell a rizsa
  • Mayday
    Igen, es ennek az eleje, hogy csernobilban randiznak :)))
  • JohnnyP
    - Piroska neked három melled van!
    - Igen? Akkor kapd be a faszom!
  • Sephi
    Rendor bealit haza egy bazi nagy vadonatuj Sony utso generacios Plazma TV-vel mire a felesege :

-Gyuri! Ez honnet van?
    -Ha' volt a kapitanysagon egy verseny es ezt nyertem!
    -Mifele verseny volt az?
    -Valami matematikai badarsag!
    -Es?
    -Mi es?
    -Mit adtak?
    -Szamoljuk ki hogy menny 5X5 es irjuk le!
    -Ehh?
    -Jah es en a 17 valaszommal harmadik helyen vegeztem.

:PP
  • Sephi
    JUUUUUUUUUUUJ :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kulabácsi
    Milyen buli van az intenzív osztályon?
    Eszméletlen.

Mért nem lehet biciglizni a Lánchídon?
    Nincs rajta pedál...

Honnan veszi észre a cigányasszony,hogy újabb gyereke született?
    Pislog a szar.

- Pistike, gyere fel, mert díszítjük a karácsonyfát!
    - De anyu, május 2-a van!
    - Tudom fiam, de te rákos vagy!

Hogy udvarolsz egy fél szemü lánynak??? -Győnyőrü szemednek párja nincs!
  • kulabácsi
    hitler bemegy a koncentrációs táborba, és azt mondja:
    Van 1 jó, meg 1 rossz hírem!
    Mi a jó?
    Délután a csapat fele hazamehet
    És mi a rossz?
    visszintesen felezunk:D
  • kulabácsi
    A tőkehal úszik elöl, a reményhalmeg utoljára...
  • kulabácsi
    Két bagoly ül a fán.
    Megszólal az egyik: HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
    Mire a másik: Anyádat ijesztgesd!!! :)
  • kulabácsi
    A mikulas az etiopoknal-:Gyerekek ettetek rendesen?Nem!Akkor nem is kaptok ajandekot....
  • kulabácsi
    Hosszú fekete és énekel
    -mi az?
    Gyász menet.
  • Prank
    biztos a termékenységgel van kapcsolatban
  • kulabácsi
    jah hát sztem se!! nem nagyon fogsz találni!! de lehet azért lóbálja mert épp a zsíroskenyérért énekel az istenekhez :D
  • Grenzjager
    mert örül, hogy van neki hagymája
  • mesor
    Szerintem ne probálj értelmet keresni benne! :D
  • Voltan
    De miért lóbál a kezében újhagymát?
  • kulabácsi
    humoros és aranyos képek topikban nézz visszafele, ott vannak az ilyen cuccok, asszem még dalszöveg is van :D
  • Grenzjager
    újabb bizonyíték a finnugor nyelvünkre...... szinte értem :D :D
  • Grenzjager
    dalszöveg is van valahol?
  • Grenzjager
    japcacaca ribiribi dendallo :D

alapmű
  • kulabácsi
    hagyma!! :D
  • Grenzjager
    de mi van a csaj kezében?
  • RelakSfromhome
    valami finn polka. Kéretik a neki szentelt topikot tanulmányozni ^^
  • HUmanEmber41st
    Az újhagymás leányzó finnül énekel valami népdal szerűséget.
    [szerintem]
  • CaviaR
    Ezaz. Most h megemlítetted a gránátalmát teljesen megszomjaztam. Rám is ilyen hatással lehet?? :D
  • Dying Soul
    :DDD!
  • CarajoEsp
    Elmondom a lényegét. Már lassan egy órájahallgatom(Enyhén fanatikus), miközben néha a képet is nézem.
    A Következő tünetek jelentkeztek:
    1:Elkezdett vonzani a Rózsaszín
    2:Nemi vágyat kezdtem érezni a képen lévő nő iránt
    3:Megkívántam egy kis Újhagymát
    4:A kép nézése közben határozott ingert éreztem arra, hogy most azonban felmásszak egy Jegenyefára, ahol Gránátalmák fogyasszak.
    Szerintem nem káros:) Viszont kifejezetten a Gránátalmaárusok készítették:D
  • CattiBrie
  • Sephi
    Aszitem ijesztegetos :DDD