41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Voltan
    Király dolog. 35 fokos kánikulában csurig tömött, fűtött busz vánszorog lépésben a pénteki kora délutáni dugóban. Hmmmm, fincsi!
  • Voltan
    Simán lehetséges. Én is hallottam már BKV-n olyanokat, hogy ihaj...
  • Bucser
    hasonló BKV-s urban legend:

Idős Nő felszáll a buszra rikítópirosra festett ajkak festett haj és harisnya szoknya. Nagyon siet egy szabad szék felé de csak nem éri el. Egy fiatal punk leül előtte. 2 perc múlva a nő már nagyon szenved úgyhogy megkéri a srácot adja már át a helyét. Mire a srác:
    -Na üljön le vén kurva érdekel is engem...- és arrébb áll morogva
    Nő felháborodottan alig kapva levegőt hápog hogy mégis hogy képzeli ezt ez a suhanc! Kétségbeesetten néz egy felette álló idősebb úrra aki visszanézve csak ennyit mond.
    - Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív.
  • Shaman
    urban legend.....
  • AnuluWork #20750
    Apropó BKV! Ez egy világbarma ország!
  • artschiatwork
    lol bakker :DD
  • Sephi
    AAHHH :DDD
  • Voltan
    Ja, tényleg. Hasonló, állítólag megtörtént BKV-s ügy. Fiatal srác ül a buszon, felszáll egy idősebb díva, odaáll mellé, és látványosan szenvedni kezd. A srác nézi egy darabig, majd végül megadja magát, és felajánlja a helyét. Mire a dáma:
    -Mit képzel, én sosem ülök előmelegített helyre!- A srác vállat von, majd így válaszol:
    -Ja, hát akkor üljön maga a jegesmedve f*szára!
    A nő levegőért kapkodva dübörög előra a sofőrhöz, és tajtékozni kezd.
    -Hallotta, hogy mit mondott ez a suhanc? HALLOTTA?
    -Igen asszonyom, hallottam.
    -És nem szándékozik tenni valamit???
    -Mégis mire gondol? Vegyem az irányt az Északi Sark felé?
  • Voltan
    Heh, gyanítom, ez megtörtént eset.
  • Solidus
    A buszon szokásos tömeg.Az egyik hős bácsika hátra szól a többi utasnak:
    -Menjenek már hátrébb,látom ott még sakkozni is van hely!
    Mire a válasz:
    -Jöjjön csak,úgyis hiányzik innen még egy sötét paraszt!!!
  • Solidus
    A szúnyogok fociznak,az egyiknek ki kell mennie budira.Mikor jön vissza látja hogy mindenki lábbal az égnek fetreng a földön.
    -Mi van srácok,nem focizunk?
    -Á,már lefújták a meccset...
  • Skynet85
    Hát hallod megfeküdtem a röhögéstől a ,,különösen légyszerű nézésű fiatal emeber" az nagyon ott van:D
  • mumpic
    jajjajjujjujuj :DDD
  • Match
    kijelölés, copypaste...
    Annyira nem megeröltető!
  • kulabácsi
    hát fájt is h nem linkelted!!!
  • Match
    Vigyázat! Fájni fog :)

http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=393
    http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=394
    http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=395
  • Vlala #20738
    Fábrynál lazán elférnének...
  • Frosty01
    tehát fárasztóak :D
  • Voltan
    Ezek nem fárasztóak, csak kb Sas-kabaré szintűek.
  • Sephi
    Hulyek! Ez igy van jol.

Miben kulombozik Isten , Bill Gates-tol?
    Isten nem kepzeli magat Bill Gates-nek.

Egyebkent ez nem BG-el van erdetileg hanem vamossal de mind1 :D
  • Dzsini
    ide, vagy a nagyonfárasztóba?

1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerűen ellenőrzik.
    2. Sznobizmus: Úgy tűnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
    3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülőgépen nincs az utasoknak leszállásjelző biztosítva.
    4. Sorry: Baráti körben a blues zenéről vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
    5. In flagranti: Rajtakaptam a guminőmet a szomszédasszony vibrátorával.
    6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintően az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértő segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
    7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejéről híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli műszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hűtőszekrényt.
    8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
    9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
    10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kőcuccokkal akart trendi lenni.
  • CattiBrie
    ja, nemhogy vicceket olvashatnánk a viccek topigban
  • Anotino
    Dehogy, ketten vagytok a broaffal. Nem csoda, hogy rogton ossze is melegedtetek :)
  • Hunnenkoenig
    Na igen. Ezert mozgok en atlagban 3 topikban maximum. Azokban az
    ertelmes<->vadbarom arany meg viszonylag elviselhetö :-)
  • Hunnenkoenig
    De, de ezt ugye nem kell hangoztatni folyton. Eleg, hogy mindenki tudja :-)
  • Broafka
    ne aggódj Hunnenkoenig, ritka szánalmas emberkék vannak az SG-n, valaki bemutatkozik, valaki nem
    baromira utálom az SG társaságát, de hát ez van, vannak érdekes topikok, vicces képek, viccek, stb
    meg kell szokni
    Megszöksz vagy megszoksz :P
  • HUmanEmber41st
    MIért nem az vagy ???
    :) :) :) :) :)
  • Hunnenkoenig
    En csak azert nem akartam hozzatenni ezt, mert akkor megint en vagyok a bunko, aki csak flamel es kiralykodik es a forum csaszaranak kepzeli magat :-)))
  • React
    :)))
  • Broafka
    annyira zsír hogy még a szar vicceket is elbasszátok, basszus tanuljatok már meg viccet mesélni!
  • Prank
    azért nem értettem:)
  • Hunnenkoenig
    Ez ugy van, hogy "Isten tudja, hogy ö nem bill gates".
  • KnightRider

Brezsnyevhez loholva érkeznek a tanácsadói:
    -Brezsnyev elvtárs, van agy megdöbbentő és egy szörnyű hírünk.
    -Mondják, elvtársak.- bólint rá Brezsnyev.
    -A megdöbbentő hír: Lenin anyja él. A szörnyű: terhes!
  • Beast Machine
    MIben különbözik Isten és Bill Gétsz?
    Isten csak szt hiszi, hogy ő Bill Gétsz.
  • Bandew
    ELhiszem, de attól még semmi értelme. :-)
  • Guri
    - Miben hasonlít a rendőr Istenre?
    - Ő is elő tudja állítani az embert.
  • kulabácsi
    nekem volt egy kutyám, és még mindíg megvan!!!
  • KnightRider

Volt annak idején egy tacskóm, Kitty. A kedves jószágnak volt egy igencsak idegesítő szokása, mikoris ahányszor csak az ölembe ült, mindig, hangsúlyozom MINDIG megtalálta a módját, hogy a... nemesebbik szervemre... lépjen. Feminista volt az a kutya, én mondom. Egyszer meg lefürdettük a telken, ragyogott is a kutya, de mikor magára hagytuk, az első dolga volt bekúszni a faházat tartó bakok alá és az összes szarban meghemperegni.
  • Prank
    egyszer volt zebrapintyem és megdöglött.
  • Sephi
    Mesejetek vicces torteneteket a kisallatokrol amik korulotettek vannak

Nekem volt egyszer a Bobo horcsog. Bobo az olyan kicsit volt es full fekete. Egy nap kiraktam az ablakba mert solymot akartam fogni es nem tudom miert de spontan leporgott es 7 emeletet zuhant. Kialtottam is rendesen hogy BOBO! Aztan lementem es ott rohangalt maganak oszt semmi baja nem volt. Ket nappal kesobb megharapott csunyan es elvittuk a parkba felejeteni.