41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Király dolog. 35 fokos kánikulában csurig tömött, fűtött busz vánszorog lépésben a pénteki kora délutáni dugóban. Hmmmm, fincsi! -
Simán lehetséges. Én is hallottam már BKV-n olyanokat, hogy ihaj... -
hasonló BKV-s urban legend:
Idős Nő felszáll a buszra rikítópirosra festett ajkak festett haj és harisnya szoknya. Nagyon siet egy szabad szék felé de csak nem éri el. Egy fiatal punk leül előtte. 2 perc múlva a nő már nagyon szenved úgyhogy megkéri a srácot adja már át a helyét. Mire a srác:
-Na üljön le vén kurva érdekel is engem...- és arrébb áll morogva
Nő felháborodottan alig kapva levegőt hápog hogy mégis hogy képzeli ezt ez a suhanc! Kétségbeesetten néz egy felette álló idősebb úrra aki visszanézve csak ennyit mond.
- Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív. -
urban legend..... -
Apropó BKV! Ez egy világbarma ország! -
lol bakker :DD -
AAHHH :DDD -
Ja, tényleg. Hasonló, állítólag megtörtént BKV-s ügy. Fiatal srác ül a buszon, felszáll egy idősebb díva, odaáll mellé, és látványosan szenvedni kezd. A srác nézi egy darabig, majd végül megadja magát, és felajánlja a helyét. Mire a dáma:
-Mit képzel, én sosem ülök előmelegített helyre!- A srác vállat von, majd így válaszol:
-Ja, hát akkor üljön maga a jegesmedve f*szára!
A nő levegőért kapkodva dübörög előra a sofőrhöz, és tajtékozni kezd.
-Hallotta, hogy mit mondott ez a suhanc? HALLOTTA?
-Igen asszonyom, hallottam.
-És nem szándékozik tenni valamit???
-Mégis mire gondol? Vegyem az irányt az Északi Sark felé? -
Heh, gyanítom, ez megtörtént eset. -
A buszon szokásos tömeg.Az egyik hős bácsika hátra szól a többi utasnak:
-Menjenek már hátrébb,látom ott még sakkozni is van hely!
Mire a válasz:
-Jöjjön csak,úgyis hiányzik innen még egy sötét paraszt!!! -
A szúnyogok fociznak,az egyiknek ki kell mennie budira.Mikor jön vissza látja hogy mindenki lábbal az égnek fetreng a földön.
-Mi van srácok,nem focizunk?
-Á,már lefújták a meccset... -
Hát hallod megfeküdtem a röhögéstől a ,,különösen légyszerű nézésű fiatal emeber" az nagyon ott van:D -
jajjajjujjujuj :DDD -
kijelölés, copypaste...
Annyira nem megeröltető! -
hát fájt is h nem linkelted!!! -
Vigyázat! Fájni fog :)
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=393
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=394
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=395 -
Vlala #20738 Fábrynál lazán elférnének... -
tehát fárasztóak :D -
Ezek nem fárasztóak, csak kb Sas-kabaré szintűek. -
Hulyek! Ez igy van jol.
Miben kulombozik Isten , Bill Gates-tol?
Isten nem kepzeli magat Bill Gates-nek.
Egyebkent ez nem BG-el van erdetileg hanem vamossal de mind1 :D -
ide, vagy a nagyonfárasztóba?
1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerűen ellenőrzik.
2. Sznobizmus: Úgy tűnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülőgépen nincs az utasoknak leszállásjelző biztosítva.
4. Sorry: Baráti körben a blues zenéről vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
5. In flagranti: Rajtakaptam a guminőmet a szomszédasszony vibrátorával.
6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintően az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértő segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejéről híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli műszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hűtőszekrényt.
8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kőcuccokkal akart trendi lenni. -
ja, nemhogy vicceket olvashatnánk a viccek topigban
-
Anotino #20732 Dehogy, ketten vagytok a broaffal. Nem csoda, hogy rogton ossze is melegedtetek :) -
Na igen. Ezert mozgok en atlagban 3 topikban maximum. Azokban az
ertelmes<->vadbarom arany meg viszonylag elviselhetö :-) -
De, de ezt ugye nem kell hangoztatni folyton. Eleg, hogy mindenki tudja :-) -
ne aggódj Hunnenkoenig, ritka szánalmas emberkék vannak az SG-n, valaki bemutatkozik, valaki nem
baromira utálom az SG társaságát, de hát ez van, vannak érdekes topikok, vicces képek, viccek, stb
meg kell szokni
Megszöksz vagy megszoksz :P -
HUmanEmber41st #20728 MIért nem az vagy ???
:) :) :) :) :) -
En csak azert nem akartam hozzatenni ezt, mert akkor megint en vagyok a bunko, aki csak flamel es kiralykodik es a forum csaszaranak kepzeli magat :-))) -
React #20726 :))) -
annyira zsír hogy még a szar vicceket is elbasszátok, basszus tanuljatok már meg viccet mesélni! -
Prank #20724 azért nem értettem:) -
Ez ugy van, hogy "Isten tudja, hogy ö nem bill gates". -
KnightRider #20722
Brezsnyevhez loholva érkeznek a tanácsadói:
-Brezsnyev elvtárs, van agy megdöbbentő és egy szörnyű hírünk.
-Mondják, elvtársak.- bólint rá Brezsnyev.
-A megdöbbentő hír: Lenin anyja él. A szörnyű: terhes! -
MIben különbözik Isten és Bill Gétsz?
Isten csak szt hiszi, hogy ő Bill Gétsz. -
ELhiszem, de attól még semmi értelme. :-) -
Guri #20719 - Miben hasonlít a rendőr Istenre?
- Ő is elő tudja állítani az embert. -
nekem volt egy kutyám, és még mindíg megvan!!! -
KnightRider #20717
Volt annak idején egy tacskóm, Kitty. A kedves jószágnak volt egy igencsak idegesítő szokása, mikoris ahányszor csak az ölembe ült, mindig, hangsúlyozom MINDIG megtalálta a módját, hogy a... nemesebbik szervemre... lépjen. Feminista volt az a kutya, én mondom. Egyszer meg lefürdettük a telken, ragyogott is a kutya, de mikor magára hagytuk, az első dolga volt bekúszni a faházat tartó bakok alá és az összes szarban meghemperegni. -
Prank #20716 egyszer volt zebrapintyem és megdöglött. -
Mesejetek vicces torteneteket a kisallatokrol amik korulotettek vannak
Nekem volt egyszer a Bobo horcsog. Bobo az olyan kicsit volt es full fekete. Egy nap kiraktam az ablakba mert solymot akartam fogni es nem tudom miert de spontan leporgott es 7 emeletet zuhant. Kialtottam is rendesen hogy BOBO! Aztan lementem es ott rohangalt maganak oszt semmi baja nem volt. Ket nappal kesobb megharapott csunyan es elvittuk a parkba felejeteni.