Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    ide, vagy a nagyonfárasztóba?

1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerűen ellenőrzik.
    2. Sznobizmus: Úgy tűnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
    3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülőgépen nincs az utasoknak leszállásjelző biztosítva.
    4. Sorry: Baráti körben a blues zenéről vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
    5. In flagranti: Rajtakaptam a guminőmet a szomszédasszony vibrátorával.
    6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintően az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértő segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
    7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejéről híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli műszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hűtőszekrényt.
    8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
    9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
    10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kőcuccokkal akart trendi lenni.