Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
ide, vagy a nagyonfárasztóba?
1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerűen ellenőrzik.
2. Sznobizmus: Úgy tűnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülőgépen nincs az utasoknak leszállásjelző biztosítva.
4. Sorry: Baráti körben a blues zenéről vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
5. In flagranti: Rajtakaptam a guminőmet a szomszédasszony vibrátorával.
6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintően az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértő segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejéről híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli műszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hűtőszekrényt.
8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kőcuccokkal akart trendi lenni.