41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • N0S
    igen, kiemeles keppen. ;]
  • HUmanEmber41st
    ÁÁÁÁÁ székelyes - egyágyas az nagyon, de nagyon ott van!!!!
  • FOXX supreme
    :D
  • CattiBrie
    hát, hogy kiemelje, hogy neki az tetszett és nevetett rajta egy nagyot :)
  • Marvin
    Valóban.
    Minek?
  • Voltan
    :DDD
  • CattiBrie
    idézte
  • Mayday
    Ket ember ul a kocsmaban.
    Egyszercsak megszolal az egyik:
    - Te, tudod mi az, 5 szeme van husz laba, es veres fogaibol jon a mereg?
    - Nem. Me', te igen?
    - En se, de szerintem szedd le a valladrol...
  • Sephi
    Este az idős mama bebújik a papa mellé, és elkezd matatni...
    Kérdezi a mama:
    - Na papa, mit fogok, mit fogok?
    Erre a papa:
    - Mit fogsz, mit fogsz b’azzeg, aludni fogsz!!!

Kisfiam ! Mondtam, hogy ne játssz a piros gomb....
  • Sephi
    Gépjármű vezető oktatók mondták
    1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban.
    2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban.
    3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre.
    4. Bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!
    5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.
    6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön mellett álló
    autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.
    7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percen. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni.
    8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
  • Marvin
    Kettővel van lejjebb. :(
  • FOXX supreme
    jók:DDDDDDDDDD
  • N0S
    "Székely bácsi és fia Budapesten, csak egy ágyas szobát kapnak a motelba. Lefekszenek, kisidő multán megszolal a bácsi.
    - Mit csinálsz, édes fiam?
    - Maszturbálok édesapám!
    - És... jutottál már valamire, édesfiam?
    - Még... nem, édesapám!
    - Akkor... tán... probálkozz a sajátodal, édesfiam!"

:DDDDDDDDD
  • asdasdasd
    Pistike reiszol a hátsó padban, észreveszi a tanárnő.
    - Pistike, ez volt az utolsó húzásod!
    - Iiigeeen!
  • Sephi
    Egy farmernek eltűnik a legjobban tejelő tehene és elmegy egy ügyvédhez, bepereli kártérítésre a vasutat, mondván, hogy a sínek a földjén mennek át, és a vonat valószínűleg elütötte a tehenet. Még mielőtt elkezdődne a per, a vasúti társaság megpróbál vele egy bizonyos összegben megegyezni, de csak a felét adják neki, mint amennyit kért. Az öreg köti az ebet a karóhoz, de az ügyvéd tanácsára a végén elfogadja a kisebb összeget. Ahogy mennek hazafelé, az ügyvéd mondja neki:
    - Tudja, megmondom őszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert...
    - Hogy őszinte legyek - mondja a kisöreg -, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun.

Halló, elmegyógyintézet? Nem szabadult ki maguktól mostanában egy őrült?
    - Nem. Miért?
    - Mert valaki ma megszöktette a feleségemet.

- De jó színben van, Mama! Modellt állhatna egy kínai festőnek.
    - Miért éppen kínainak?
    - Mert azok festenek sárkányokat...

Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnőt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának:
    - Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb.
    Erre a másik is ráhajt a titkárnőre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa:
    - Na, milyen volt?
    - Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.

Növérke kiabál az orvosnak
    - Doktor úr, doktor úr az a beteg aki most távozott öntől az ajtóban összeesett. Mit csináljunk?
    -Gyorsan! Fordítsátok meg, mint ha most jönne.

- Gyere fel hozzám!
    - Nem megyek, mert megerőszakolsz.
    - Nem, dehogy, ne félj!
    - Akkor meg mi a francnak menjek?

Sétál a rendőr a réten és meglát 1 juhászt. Odamegy hozzá és igy szól:
    - Ha megmondom hány báránya van ad 1et? - a juhász bácsi gondol 1et és beleegyezik. A rendőr ránéz a nyájra és így szól:
    - 126.
    A bácsi néz, hogyan találhatta ez az ember azt ki, hogy hány báránya van. Utánakiált:
    - Ha megmodom mivel foglalkozik visszaadja? - Gondolja a rendőr, visszamegy. A bácsika azt mondja neki:
    - Maga rendőr!
    A rendőr kérdi:
    - Hogy találta ki?
    - Ha visszaadja a pulim, megmondom.

Szőke nő a könyvtárban a könyvtárosnak:
    - Visszahoztam ezt a könyvet, mert nagyon unalmas... Rengeteg a szereplő, de semmi cselekvés nem történik benne... Ez szörnyű!
    Mire a könyvtáros:
    - Oh, már tudom, hova tűnt a telefonkönyvünk!!!

Székely bácsi és fia Budapesten, csak egy ágyas szobát kapnak a motelba. Lefekszenek, kisidő multán megszolal a bácsi.
    - Mit csinálsz, édes fiam?
    - Maszturbálok édesapám!
    - És... jutottál már valamire, édesfiam?
    - Még... nem, édesapám!
    - Akkor... tán... probálkozz a sajátodal, édesfiam!

rotfl
  • FOXX supreme
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    Ez tok aranyos :DDDDDD

20:04 -!- Spaceboy [[email protected]] has joined #huwico
    20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> 198.116.144.49 --> nasans3.nasa.gov.
    20:04 < Spaceboy> hi
    20:05 < Spaceboy> is this the channel of hungarian wireless community?
    20:05 < Z0l> yes
    20:06 < szaboat> hi
    20:07 < Spaceboy> i'm working at NASA, one of our sattelites picked up a transmission originated from Budapest, HUNGARY
    20:07 < vili> :D
    20:08 < Z0l> :)
    20:08 < vili> our goal is world domination
    20:08 < Spaceboy> if that is the case, i have to report this to international authorities
    20:09 < Spaceboy> and by the way, your message 'Niggerek vagytok mind' never reach mars i'm sorry
    20:09 < mosquito> :)
    20:09 < szaboat> :D
    20:09 < Z0l> :DDD
    20:10 < vili> :D
  • Sephi
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDDDDDDD

EZ KESZ :DDDDDDDDDDDDDD
  • McGrady
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
  • Tothenkopf
    Már ismertem,de k*rva jó!!!
  • Vlala #21775
    :DDDDD

• LSSAHPAUL
    Az USA-beli propagációs útja során George W. Bush elnök meglátogatott egy iskolát és a diákoknak bemutatta a politikáját. A beszéde végén a gyerekek feltehetnek kérdéseket azzal kapcsolatban, ami nem volt világos.
    Először a kis Bob kérdez:
    - Elnök úr, van 3 kérdésem:
    - 1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a Szavazat számlálásnál elvesztette?
    - 2. Miért támadta meg ok nélkül Irakot?
    - 3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb terrorista támadás az emberiség történetében?
    Ebben a pillanatban kicsengetnek és a gyerekek kirohannak az osztályból. A szünet után Bush elnök ismét biztatja a gyerekeket a kérdések feltevésére.
    Most a kis Joey jelentkezik
    - Elnök úr, 5 kérdésem van:
    - 1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a Szavazat számlálásnál elvesztette?
    - 2. Miért támadta meg ok nélkül Irakot?
    - 3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb terrorista támadás az emberiség történetében?
    - 4. Ma miért csöngettek ki 20 perccel hamarabb?
    - 5. Hol van Bob?
  • N0S
    http://suprfile.com/get.php?id=2p6uerz&get=1
  • jefferson83
    örök klasszikus, megint végigröhögtem
  • akyyy
    jah
  • FOXX supreme
    de sanyi bá ne ma kapitány
    hanem a fedélzeti mérnők

és ő mondja az utasnak hogy 8 perce, és közbe vág a kapitány hogy micsoda....stb stb...én értem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • akyyy
    A nő ezek után az ablakon nézegetett kifelé. Odakint, mélyen alattunk, zárt felhőtakaró, s úgy nézett ki, mintha állnának. Sanyi bácsi meg is kérdezte:
    - Ugye, azt akarja kérdezni, hogy mióta állunk?
    - Ööö, igen, pont erre gondoltam.
    - Hát olyan - ránézett az órájára - nyolc, nyolc és fél perce.
    - Micsoda? - csattant fel a kapitány - Nyolc perce vesztegelünk itt? Hát ezért állítottak meg? - előrehajolt, jobbra-balra nézett, mintha keresne valamit odakint - Nyolc perc, és ezek sehol, hát mondhatom!

nekem itt elveszett a fonál. sanyi a kapitány monjda miota álnka ott, erre jön akérdés: micsoda, és csattan fel a kaptiány...???
  • FOXX supreme
    Sztem nagyon nagy:DDDDDDDDDDDDDDDD

Sanyi bácsi, egykori Malév-es fedélzeti mérnök sztorijai:

1.
    Az utasok mindig is kíváncsiak voltak a pilótafülkére, még ha nem is sokat értettek belőle. Egyszer egy nem túl eszes hölgy kívánta megtekinteni a TU-154 kezelőszerveit. Félrehúzta a fülke ajtaját takaró függönyt, és megkérdezte, bejöhet-e egy pillanatra.
    - Hölgyem, annak semmi értelme - felelte neki Sanyi bácsi.
    - Ó, elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet - felelte a hölgy, és távozni akart.
    - Dehogynem lehet, de csak egy pillanatra bejönni, annak semmi értelme. Belépni és kimenni? Maradjon, nézzen körül.
    A nőnek leesett az ejtőernyős papírtantusz, belépett, majd nézegetni kezdte a navigátor munkahelyét és a műszerfalon a számtalan mutatót, műszert.
    - És ez, ezt hogy figyelik mind? - kérdezte értetlenül.
    - Ááá, nem figyeljük. Igazából ezek nem is műszerek, csak egy tapéta az üveg mögött. Látja, nem is mozdulnak a mutatók.
    - Óóó, értem. Érthető, hiszen ennyi műszerre nem is lehet figyelni.
    A nő ezek után az ablakon nézegetett kifelé. Odakint, mélyen alattunk, zárt felhőtakaró, s úgy nézett ki, mintha állnának. Sanyi bácsi meg is kérdezte:
    - Ugye, azt akarja kérdezni, hogy mióta állunk?
    - Ööö, igen, pont erre gondoltam.
    - Hát olyan - ránézett az órájára - nyolc, nyolc és fél perce.
    - Micsoda? - csattant fel a kapitány - Nyolc perce vesztegelünk itt? Hát ezért állítottak meg? - előrehajolt, jobbra-balra nézett, mintha keresne valamit odakint - Nyolc perc, és ezek sehol, hát mondhatom!
    - Kik nincsenek sehol?
    - Megállított minket a légi irányítás, mert keresztben áthalad egy másik gép, de az meg késik.
    A droid arca felderült:
    - Egy másik gép? Hát ezt le kell fényképezni!
    Azzal kirohant a pilótafülkéből, és ujjongva mesélte a többi utasnak, hogy hamarosan egy másik gép fogja keresztezni az útjukat. Abban a pillanatban a jobb oldali ülésekről felpattantak az emberek, és tódultak a kameráikkal a bal oldali ablakokhoz. Jó nagy tülekedés lett. A kapitány erre elkezdte a gépet balra dönteni, és beleszólt a mikrofonba:
    - Emberek, mit művelnek? Felborulunk!
    Erre a droidok egymást taposva igyekeztek vissza a helyükre.

2.
    Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok műszert, kart, fogantyút, majd megszólalt:
    - Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet.
    Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt:
    - Mi is ro-bo-tok va-gyunk!
    Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasonló hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot.
    - Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-zer.
    - E-resz-kedj.
    - Húsz-e-zer.
    A kissrác nézte őket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és elújságolta, mit látott:
    - És képzeljétek el, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!

3.
    A helyszín ezúttal is egy Tu-154-es pilótafülkéje, a szereplők pedig Sanyi bácsi kollégái és egy hülye utas, aki előrejött műszernézőbe.
    - Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor, éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit!
    A kapitány kimutatott az ablakon.
    - Éjszaka még egyszerűbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyvégeken, egyszerűen azok között kell tartani a gépet.
    Az utas leesett állal nézett.
    - Aha, hát ez tényleg egyszerű.

• Fantos
    nemteccem érteni
  • KnightRider

Székely elmegy az állatkertbe. Mikor hazamegy, körbállják a falusika, hogy meséljen.
    -Oszt mit látott kend?
    -Zsiráfot.
    -Azt a' meg miféle?
    -Láttál-é már valaha lovat?
    -A'.
    -Na, a zsiráf olyan, csak hosszú a nyaka.
    -És még mit látott még kend?
    -Zebrát.
    -És a' meg miféle?
    -Láttál-é már valaha lovat?
    -A'.
    -Na, a zabra is olyan, csak csíkos.
    -És mit látott még kend.
    -Elefántot.
    -És a' meg miféle szerzet?
    -Láttál-é már lovat?
    -A.
    -Na, az elefánt nem olyan...

• tattooed
    ezt ismertem de? LOL!

• FOXX supreme
    jók....:DDDDDDDDDDDDDDDdd
  • BlackArt
    Székely fia kérdezi az időst:
    - Idesapám, maga látott már antennát?
    - Hogyne láttam vóna, még ettem is!
    - De hát az fémből van, nem lehet megenni!
    - Akkó csak láttam!
  • tattooed
    A székely megy haza a fiával a vásárból. Az öreg megszomjazik kocsmába be. Telnek az órák a fia már idegbolond. Nagy nehezen az öreg kivánszorog a fia neki:
    - Idesapám, maga olyan mint a kutyafasza könnyen megy be de nehezen jön ki!
    Az öreg megemeli a szemöldökét:
    - Te meg gyerök mind az anyád picsája minél nagyobb vagy annál kevesebb örömet találok benned.
  • BlackArt
    Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél.
    Valahol féluton a kapitány nyugodt hangja hallatszik a hangszórókból:
    - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend...... - Ó, A FRANCBA!!! A FRANCBA!!! A FRANCBA!!!!!
    Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik.
    - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
    Erre az egyik utas:
    - Az enyémnek meg a hátulját...
  • tattooed
    A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban meg is érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentő diplomatikusan felteszik a kérdést:
    -Hát ti, magyarok, mit adtok?
    -Mit bazzeg, a telek nem volt elég???
  • tattooed
    mi a közös a madár influenzában és a holokausztban?
    -előbb a gáz, aztán a tűz!

( ez csak vicc, semmi etnikum ellenes töltése nincs részemről )
  • McGrady
    jaja, ez üt, főleg ebbe a verzióba :))
  • tattooed
    ejsz!!!
  • mainevent
    - Apu, elmehetek diszkóba?
    - Ejnye Dzsenifer, 13 éves létedre állandóan a diszkón jár az eszed!Inkább azon gondolkodnál mivel lepjük meg édesanyádat a 26. születésnapján!