Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Egy farmernek eltűnik a legjobban tejelő tehene és elmegy egy ügyvédhez, bepereli kártérítésre a vasutat, mondván, hogy a sínek a földjén mennek át, és a vonat valószínűleg elütötte a tehenet. Még mielőtt elkezdődne a per, a vasúti társaság megpróbál vele egy bizonyos összegben megegyezni, de csak a felét adják neki, mint amennyit kért. Az öreg köti az ebet a karóhoz, de az ügyvéd tanácsára a végén elfogadja a kisebb összeget. Ahogy mennek hazafelé, az ügyvéd mondja neki:
    - Tudja, megmondom őszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert...
    - Hogy őszinte legyek - mondja a kisöreg -, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun.

Halló, elmegyógyintézet? Nem szabadult ki maguktól mostanában egy őrült?
    - Nem. Miért?
    - Mert valaki ma megszöktette a feleségemet.

- De jó színben van, Mama! Modellt állhatna egy kínai festőnek.
    - Miért éppen kínainak?
    - Mert azok festenek sárkányokat...

Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnőt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának:
    - Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb.
    Erre a másik is ráhajt a titkárnőre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa:
    - Na, milyen volt?
    - Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.

Növérke kiabál az orvosnak
    - Doktor úr, doktor úr az a beteg aki most távozott öntől az ajtóban összeesett. Mit csináljunk?
    -Gyorsan! Fordítsátok meg, mint ha most jönne.

- Gyere fel hozzám!
    - Nem megyek, mert megerőszakolsz.
    - Nem, dehogy, ne félj!
    - Akkor meg mi a francnak menjek?

Sétál a rendőr a réten és meglát 1 juhászt. Odamegy hozzá és igy szól:
    - Ha megmondom hány báránya van ad 1et? - a juhász bácsi gondol 1et és beleegyezik. A rendőr ránéz a nyájra és így szól:
    - 126.
    A bácsi néz, hogyan találhatta ez az ember azt ki, hogy hány báránya van. Utánakiált:
    - Ha megmodom mivel foglalkozik visszaadja? - Gondolja a rendőr, visszamegy. A bácsika azt mondja neki:
    - Maga rendőr!
    A rendőr kérdi:
    - Hogy találta ki?
    - Ha visszaadja a pulim, megmondom.

Szőke nő a könyvtárban a könyvtárosnak:
    - Visszahoztam ezt a könyvet, mert nagyon unalmas... Rengeteg a szereplő, de semmi cselekvés nem történik benne... Ez szörnyű!
    Mire a könyvtáros:
    - Oh, már tudom, hova tűnt a telefonkönyvünk!!!

Székely bácsi és fia Budapesten, csak egy ágyas szobát kapnak a motelba. Lefekszenek, kisidő multán megszolal a bácsi.
    - Mit csinálsz, édes fiam?
    - Maszturbálok édesapám!
    - És... jutottál már valamire, édesfiam?
    - Még... nem, édesapám!
    - Akkor... tán... probálkozz a sajátodal, édesfiam!

rotfl