41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sceleton
    Pistike kérdezi:
    - Hogyan esik a hó visszafelé?
    - Sehogy, miért kérdezgetsz ilyen hülyeségeket?
    - Az anyu azt mondta, hogy vigyek magammal kabátot, mert lehet, hogy visszafelé esni fog a hó...
  • FOXX supreme
    beszarás:DDDDDDDDD
  • Shaman
    Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz, mondja a pultos srácnak:
    - Helósziókaaa, aggyá valami rostosat!
    - Bútorlap jó lesz?
  • Shaman
    Tisztelt Asszonyom!

Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területéről, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Az alább egy listát mellékeltünk azokról a ténykedésekről, mellyel az ön férje a többi vásárlót zavarta illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk. Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenőriztük.

1.) Elvett 24 db óvszert a polcról és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek.

2.) A háztartási osztályon minden ébresztőórát beállított úgy, hogy azok 5 perces eltérésekkel kezdjenek csörögni.

3.) Paradicsomléből egy csíkot húzott a padlón a WC-ig.

4.) Odalépett egy eladóhoz és hivatalos hangon a következőt mondta: "3-as kód a háztartási osztályon", majd figyelte mi történik.

5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M's -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni.

6.) A "Vigyázat nedves padló!" táblát egy padlószőnyeggel borított terület közepére tette át.

7.) A kempingosztályon felállított egy sátrat és az arra haladókat beinvitálta azzal a feltétellel, hogy hozzanak maguknak párnát az ágyneműosztályról.

8.) Amikor egy eladó megkérdezte tőle hogy segíthet-e, sírni kezdett és azt kiáltozta "Miért nem tudnak békén hagyni végre?!!"

9.) Közelhajolva egy biztonsági kamerához tükörnek használva annak lencséjét az orrát túrta.

10.) A vadászosztályon a fegyverek próbálgatása közben a többi vásárló által is jól hallható emelt hangon megkérdezte az eladót, hogy merre talál antidepresszáns gyógyszert.

11.) Körbelopakodott az üzletben, miközben a Mission Impossible című film zenéjét dúdolta hangosan.

12.) Az autófelszerelés osztályon különböző méretű tölcséreket a mellkasára rakva próbálgatta a "Madonna kinézetet".

13.) A ruhaosztályon elbújt a ruhák közé és amikor az emberek közelértek, kiáltozni kezdett: "Engem! Engem! Engem válassz!"

14.) Amikor a hangosbeszélő megszólalt, a földre vetette magát és csecsemőpózban azt sikoltozta: "Neee-neee! Azok a hangok megint!"

15.) Bement egy próbafülkébe, majd némi várakozás után hangosan kikiabált: "Elnézést, de itt elfogyott a WC papír! Tudna hozni valaki?"

Tisztelettel:
    Igazgatóság
  • FOXX supreme
    Utánna olvastam a filmnek, hát eléggé beteg legalábbis a történet szerint, de sztem végig bírnám nézni..talán:)
  • Visitor
    én végtudtam nézni, nem tudom másodszorra is menne e.. eh.
  • Visitor
    hozzáteszem: nem a filmje miatt verték agyon
    egy buzi szeretője tette, egészen más okból
  • Gladiator
    talán keress rá
  • FOXX supreme
    de milyen film ez?:D még most se tudok semmit se
  • CaviaR
    Lehet h a Furcsa Játékokra gondolsz, vagy a City of God-ra. Mind2 ilyesmi.
  • Botond #22265
    Ritka sz@r,primitív az a film.
  • Sephi
    Ne hari de ez nem az a film amikor azokat a fiatalokat agyon kinnozak?
  • FOXX supreme
    nem hallottam még erről a filmről
  • a zsírkereskedő
    pier paolo pasolini-salo avagy sodoma 120 napja
    na ha végig tudja ember nézni ezt a filmet, akkor ezen beszakad-én nekem nagyon tetszett ott és akkor, azóta is mosolygok ha eszembe jut
    hozzáteszem pasolinit emiatt a filmje miatt verték agyon...
  • FOXX supreme
    ez már.... hát ezen csak kínomban nevetek:DDD
  • a zsírkereskedő
    Mi a különbség a 4 a nem-nem és a család között?
    -Nem tudom.
    Nos a négy az kétszer kettő.A nem-nem az kétszer nem.
    -És a család?
    Az köszönöm jól van.
  • FOXX supreme
    :D
  • Shaman
    - Radiológus magához hí­vja a beteget:
    -Uram, van egy jó és egy rossz hí­rem, melyikkel kezdjem?
    - Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
    - A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű tüdőtumor látszik.
    - És mi a jó?
    - Photoshoppal el tudom tüntetni!
  • Phaemoor
    második meg uccsó teccik :)
    majd holnap én is írok, most álmos vagyok hozzá :)
  • FOXX supreme
    Ügyvéd beszámol védencének:
    - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
    - A rosszat, ügyvéd úr.
    - Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság helyszínén talált vérmintával.
    - És mi a jó hír?
    - Alacsony a koleszterinszintje.

Az orosz és az amerikai elnök elmennek egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa 20 év múlva. A jós azt mondja:
    - Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehérház tetején.
    Az orosz elnök megörül ennek, és ő is megkérdi, hogy mi lesz Oroszországgal.
    - Azt sem láthatom pontosan, de egy vörös zászló lebeg a Kreml tetején is, és van alatta egy szöveg. - feleli a jós.
    - És mi az a szöveg? - kérdezi az orosz.
    - Azt sajnos nem tudom kibetűzni, mert kínaiul van.

A lelkész fia megszerzi a jogosítványt. Odamegy apjához, elkérni az autót.
    - Ajánlok egy üzletet. - mondja az apja - Levágatod a hajad, és viheted a kocsit.
    - De annak idején Sámsonnak is hosszú haja volt, Mózesnek és Jézusnak is! - próbálkozik a fiú.
    - Igen, de ők mindenhová gyalog mentek.

Egy katona késve ér vissza az eltávozásról. Mikor az őrmester kérdőre vonja, a katona magyarázkodni próbál.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem.
    Az őrmester szkeptikus, de elfogadja a magyarázatot. Következő héten egy másik katona késik el.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem.
    Az őrmester ennek is elnézi. Következő alkalommal tíz másik katona jön ugyanezzel a magyarázattal. Az őrmesternek nem tetszik a dolog, de az első katona magyarázatát elfogadta, ezért ezekét is el kellett.
    Következő héten ismét elkésik egy katona, és ő is magyarázkodni kezd.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, akkor béreltem egy kocsit...
    - Tudom, ne is folytassa - legyint az őrmester -, lerobbant a kocsi.
    - Nem robbant le, uram, csak kerülgetnem kellett a sok döglött lovat az úton...

• FOXX supreme
    :)
  • HUmanEmber41st
    Topik emelkedj!!!
  • akyyy
  • sz4bolcs
    jáááj :)
  • B0B0
    Bemegy a részeg a templomba.Meglátja Máriát,karjaiban a kis Jézussal:
    -A nőnek egy sherryt,a gyereknek egy kakaót!
    Megy tovább,meglátja Jézust a kereszten:
    -Az artistának egy sört!
    Benyit a gyóntatószékbe,ott ül a pap.
    -Te meg,ha befejezted a szarást,szolgáld ki a vendégeket!
  • Sephi
    Hofi kalsszikus :

Te Geza! Engem lekurvaztak az este! Mit tegyek?
    Egyszeru. Maskor ne meny olyan helyekre...ahol ismernek!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FOXX supreme
  • McGrady
    -Szabó úr, az anyósa túl van az életveszélyen...
    -Hála az égnek!
    -Isten nyugosztalja...

még Maksa mondta, mondjuk elmondva jobban hangzik :D
  • Vlala #22247
    pedig az jó. :)
  • Bucser
    minek?

btw: nem járok gumiba...
  • tootaal
    Miért nem nyitsz gumiroomba egy fórumot ennek sztem tuti lenne rá vevő aki írna oda mer hát azé csak emberek vagyunk :P
  • circa
    Itt van még egy régi:

Az isten előtt áll a buzi, az alkoholista és a cigis.
    Mondja az isten:
    -Na most kaptok még egy esélyt, de ha az alkoholista iszik, ha a cigis rágyújt és a buzi hát..., akkor meghaltok.
    Mennek az utcán hárman, a piás talál egy üveg sört, nem bírja ki beleiszik, meg is hal.
    A buzi meg a cigis egymásranéz és mennek tovább.
    A cigis észrevesz egy csikket a földön, megálnak. Megszólal a buzi:
    -Le ne hajolj érte, mert mind a ketten meghalunk.
  • FOXX supreme
  • Fantos
    JÁÁÁÁJJJ!
  • LSSAHPAUL
    Tök ócska, de hátha valaki nem ismeri:

Bemegy a nyolcgyerekes roma asszony az önkormányzathoz, hogy segélyt kérjen.
    Az írnok megkérdezi tőle a gyerekei nevét.
    Azt mondja az asszony:
    - Laji, Laji, Laji, Laji, Laji, Laji, Laji és Laji...
    - Hogy lehet nyolc srácnak egyforma nevet adni? - álmélkodik a tisztviselő.
    Mit csinál például, ha ebédelni hívja őket?
    - Csak elkiáltom magam, hogy Laji, és akkor mind odajön.
    - Jó, de mit csinál, ha azt akarja,hogy csak az egyikük jöjjön?
    - Akkor csak a vezetéknevüket mondom.
  • Fantos
    akkor én is:
    három béka ül a sinen:
    -jön a vonat*trutty*
    -mi?*truty*
    -ja*truty

elmonda sokkal jobb
  • Sephi
    Ne haragudj bazd+ de ki a francot erdekel milyen kategoria ha mar egyszer konnyesre rohogtem magamat? Nem gondolod hogy kicsit tulkomplikalod a situt? Menyel apa kotekedjel massal vagy valami ne spameld agyon a topikot.
  • franc0
    volt már, érdeklődés nem volt, be lett zárva
  • Bucser
    Nem arról van szó, hogy jó e vagy nem. Hanem arról, hogy kurvára semmi köze a viccekhez.. ennyi erővel mesélgethenénk vicces szittuációkat amikbe mi kerültünk haverral.. tuti 1000-el le lennénk osztva és bannolnának... A Bash erről szól. MÁs hülyeségének a megörökítése amit valamilyen chaten követett el...
  • sz4bolcs
    Szerintem is. Én jót nevetek rajtuk.