Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    Ügyvéd beszámol védencének:
    - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
    - A rosszat, ügyvéd úr.
    - Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság helyszínén talált vérmintával.
    - És mi a jó hír?
    - Alacsony a koleszterinszintje.

Az orosz és az amerikai elnök elmennek egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa 20 év múlva. A jós azt mondja:
    - Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehérház tetején.
    Az orosz elnök megörül ennek, és ő is megkérdi, hogy mi lesz Oroszországgal.
    - Azt sem láthatom pontosan, de egy vörös zászló lebeg a Kreml tetején is, és van alatta egy szöveg. - feleli a jós.
    - És mi az a szöveg? - kérdezi az orosz.
    - Azt sajnos nem tudom kibetűzni, mert kínaiul van.

A lelkész fia megszerzi a jogosítványt. Odamegy apjához, elkérni az autót.
    - Ajánlok egy üzletet. - mondja az apja - Levágatod a hajad, és viheted a kocsit.
    - De annak idején Sámsonnak is hosszú haja volt, Mózesnek és Jézusnak is! - próbálkozik a fiú.
    - Igen, de ők mindenhová gyalog mentek.

Egy katona késve ér vissza az eltávozásról. Mikor az őrmester kérdőre vonja, a katona magyarázkodni próbál.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem.
    Az őrmester szkeptikus, de elfogadja a magyarázatot. Következő héten egy másik katona késik el.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem.
    Az őrmester ennek is elnézi. Következő alkalommal tíz másik katona jön ugyanezzel a magyarázattal. Az őrmesternek nem tetszik a dolog, de az első katona magyarázatát elfogadta, ezért ezekét is el kellett.
    Következő héten ismét elkésik egy katona, és ő is magyarázkodni kezd.
    - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, akkor béreltem egy kocsit...
    - Tudom, ne is folytassa - legyint az őrmester -, lerobbant a kocsi.
    - Nem robbant le, uram, csak kerülgetnem kellett a sok döglött lovat az úton...