41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • akyyy
    :DDDDDDD
  • desigo
    ez nagyon nagy:))))))))
  • a zsírkereskedő
    a rohadék
  • Gladiator
    :D:D:D király:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Középkorú férfi beállít az orvoshoz, és mély, dörmögő hangon megszólal:
    - Doktor úr! Van egy kis problémám. Sajnos nagyon mély a hangom, és ez sokszor kellemetlen számomra. Mit lehetne tenni?
    - Elvégzünk pár vizsgálatot, attól okosabbak leszünk, és majd meglátjuk, mi a teendő. - így az orvos.
    Pár órás kivizsgálás után a doki az irodájában közli a pácienssel:
    - Uram, a probléma abban rejlik, hogy Önnek túl méretes a szerszáma. Az egyetlen megoldás, hogy eltávolítjuk, és kicseréljük egy jóval kisebbre.
    A férfi kicsit vonakodva bár, de beleegyezik a műtétbe, és a cserét végrehajtják.
    Pár hét elteltével a férfi ismét megjelenik az orvosnál, immár teljesen normális hangon közli:
    - Doktor úr, köszönöm amit értem tett. A hangom teljesen rendbe jött. Van azonban egy kis problémám a szerszámommal. A jelenlegi nem úgy szuperál, ahogy az előző, azt sokkal jobban kedvelték a barátnőim. Nem lehetne visszacserélni?
    Mire az orvos mély, dörmögő hangon megszólal:
    - Sajnálom, már kidobtuk.
  • Dzsini
    szerintem elég lett volna a "részeg" elnevezés, a vicc szempontjából lényegtelen a politikai-erkölcsi-egyéb beállítottsága a tagnak.

Két rendőr beszélget:
    - Képzeld, mennyit változott a világ. Eddig nem is lehetett a vallásról beszélni, most meg a rádió bemondta a vatikáni időjárást is.
    - Tényleg?
    - Persze. Ma reggel a krónikában hallottam, hogy Pápa felett tiszta az ég.
  • Beast Machine
    mér, ellenvetés? írtam volna cigót? az jobb lett volna? ugye, hogy nem. Na, tesséxépen vicceket kopizni, nem lázadozni.:)
  • cold-fire
    miért pont skinhead? :)
  • Beast Machine
    Volt egyszer egy kopasz, bakancsos, a kultúrával kissé hadilábon álló, nemzeti érzelmû fiatalember, aki egy végigpiált este után elment kurvázni. Hamar talált is neki való szolgáltatót, és rövid egyezkedés után a kapualjban való mónika mellett döntöttek. A csaj el is végezte a dolgát, ahogy kell, de elkövette azt a hibát, hogy a szájába jutott anyagot nem nyelte le, hanem kiköpte. A részeg skinheadállatnak erre elborult az a kevés agya, és felordított:

- Mit képzelsz, te büdös kurva, hát lopom én a gecit?!

Azzal egy olyan sallert lekevert a kurvának, hogy a fal adta a másikat...
  • FOXX supreme
    :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Huncolin
    - Anyu, vegyél nekem fagyit!
    - Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod!
    - Akkor hogy szólítsalak?
    - Normálisan, mondd, hogy Józsi!
  • Froopy
    :D
  • Mincsi
    lol :DDDD
  • Totya15
    há hogy menő legyen wazze
  • CattiBrie
    A Föld nevű bolygón sok a víz. És mint köztudott a víz tükröződik... .)
  • a zsírkereskedő
    a sok dagadt zsírbuziról(kólafüggők) visszaverődik a saját fénye meg látja őket és ezért inkább vakosat játszik
  • desigo
    A Coca-Cola reklámban a napocskán napszemüveg van...
    Ugyan MI A Fa.. süt a szemébe????
  • a zsírkereskedő
    én brit párti vagyokwest side is da best
  • bardocz
    öreg néni elmegy az orvoshoz:
    -doktor úr!mostanába folyamatosan szellentek amik se nem büdösek se nincsen hangjuk se de engem mégis zavar
    orvos felír egy gyógyszert amit naponta 3x kell bevenni.
    jön visz a páciens egy hét múlva:
    -doktor úr!mit írt maga fel nekem?!még mindig fingok de mostmár büdös is!
    -akkor felírok egy másik gyógyszert amitől a hallása is viszajön
  • Sadist
    Attól függ. A Ford amcsi, de Németországban gyártják. Meg amúgy is Porsche nájnilevön beszteszt, nem az ilyen olasz baltával faragott vackok
  • a zsírkereskedő
    akkor te német vasat hajtasz mondjuk wartburg?:Dvagy trözsizel?:D
  • lord nihilus
  • DJ BP
    Nem mondtam, hogy vennék :DD
  • Sadist
    Dígó ócskavas az mind
  • DJ BP
    számomra minden Lambo, csak rá kell nézni :))
  • Sadist
    Nem a Diablo az ördög?
  • KraZ
    :DDDDDDDDD
  • DJ BP
    egy ördögi gép a mennyben? (Gallardo) :DDD
  • Sadist
    Egy sofőr fölkerül a Mennyországba és találkozik Szent Péterrel, aki megkérdezi tőle, hogy mi volt a foglalkozása. A sofőr azt mondja, hogy autóversenyző. Szent Péter ad neki egy Lamborghini Gallardot, de kiköti, hogy max. 150-nel mehet. Első nap elhúz mellette 200-zal egy Mazerati. Második nap ugyanaz 250-nel, de a sofőr nem akar vele versenyezni, ezért hagyja, hogy megelőzze. Harmadik nap már 300-zal hagyja ott a Mazerati. A sofőr erre már felháborodik, odamegy Szent Péterhez és panaszolja neki:
    - Miért van az, hogy én csak 150-nel mehetek, de a Mazerati elmegy mellettem 300-zal?
    - Te hülye, az nem Mazerati, hanem Názáreti! A főnök fia. Neki szabad!
  • B0B0
    Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
    - Nem kell t?le félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
    - Nem is attól félek, hogy megb@sz, hanem, hogy megharap!
  • FOXX supreme
    :DDDDDDD
  • Maco13
    nem
  • Fantos
    Látom te is nézed a heti hetest
  • Maco13
    Egyik szomszéd a másiknak:
    - A fiad belehugyozta a monogramját a hóba.
    - Igen, de a te lányod kézírása...
  • sz4bolcs
    Elég, ha nem okoskodsz. Copyzz vicceket...
  • Sephi
    Koszonom egyem a szivedet. Ne haragudj hogy megprobalom nyugtatni a kedelyeket. Akkor mostantol direkt torlom es buntit adok rendben?
  • Nuki
    (Y)
  • sz4bolcs
    #22820-ast kihagytam..
  • sz4bolcs
    Sephi: Még valamit ajánlok figyelmedbe. Végignéztem az oldalon szereplő kommentjeid, és a következőket találtam:

-"Hihetettlen...."
    -"Hat en nem szoktam szolni de ez szerintem naon nagy baromsag."
    -"Az man regen rosz amikor magyarazni kell..."
    -" Ezek mar ... kurva unalmasak."
  • Sadist
    Kacsacsőrű emlős is vicces -.-