41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
:DDDDDDD -
ez nagyon nagy:)))))))) -
a zsírkereskedő #22873 a rohadék 
-
:D:D:D király:D -
Középkorú férfi beállít az orvoshoz, és mély, dörmögő hangon megszólal:
- Doktor úr! Van egy kis problémám. Sajnos nagyon mély a hangom, és ez sokszor kellemetlen számomra. Mit lehetne tenni?
- Elvégzünk pár vizsgálatot, attól okosabbak leszünk, és majd meglátjuk, mi a teendő. - így az orvos.
Pár órás kivizsgálás után a doki az irodájában közli a pácienssel:
- Uram, a probléma abban rejlik, hogy Önnek túl méretes a szerszáma. Az egyetlen megoldás, hogy eltávolítjuk, és kicseréljük egy jóval kisebbre.
A férfi kicsit vonakodva bár, de beleegyezik a műtétbe, és a cserét végrehajtják.
Pár hét elteltével a férfi ismét megjelenik az orvosnál, immár teljesen normális hangon közli:
- Doktor úr, köszönöm amit értem tett. A hangom teljesen rendbe jött. Van azonban egy kis problémám a szerszámommal. A jelenlegi nem úgy szuperál, ahogy az előző, azt sokkal jobban kedvelték a barátnőim. Nem lehetne visszacserélni?
Mire az orvos mély, dörmögő hangon megszólal:
- Sajnálom, már kidobtuk. -
szerintem elég lett volna a "részeg" elnevezés, a vicc szempontjából lényegtelen a politikai-erkölcsi-egyéb beállítottsága a tagnak.
Két rendőr beszélget:
- Képzeld, mennyit változott a világ. Eddig nem is lehetett a vallásról beszélni, most meg a rádió bemondta a vatikáni időjárást is.
- Tényleg?
- Persze. Ma reggel a krónikában hallottam, hogy Pápa felett tiszta az ég. -
mér, ellenvetés? írtam volna cigót? az jobb lett volna? ugye, hogy nem. Na, tesséxépen vicceket kopizni, nem lázadozni.:) -
miért pont skinhead? :) -
Volt egyszer egy kopasz, bakancsos, a kultúrával kissé hadilábon álló, nemzeti érzelmû fiatalember, aki egy végigpiált este után elment kurvázni. Hamar talált is neki való szolgáltatót, és rövid egyezkedés után a kapualjban való mónika mellett döntöttek. A csaj el is végezte a dolgát, ahogy kell, de elkövette azt a hibát, hogy a szájába jutott anyagot nem nyelte le, hanem kiköpte. A részeg skinheadállatnak erre elborult az a kevés agya, és felordított:
- Mit képzelsz, te büdös kurva, hát lopom én a gecit?!
Azzal egy olyan sallert lekevert a kurvának, hogy a fal adta a másikat... -
:XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Huncolin #22865 - Anyu, vegyél nekem fagyit!
- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak?
- Normálisan, mondd, hogy Józsi!
-
:D -
lol :DDDD
-
Totya15 #22862 há hogy menő legyen wazze -
A Föld nevű bolygón sok a víz. És mint köztudott a víz tükröződik... .) -
a zsírkereskedő #22860 a sok dagadt zsírbuziról(kólafüggők) visszaverődik a saját fénye meg látja őket és ezért inkább vakosat játszik
-
A Coca-Cola reklámban a napocskán napszemüveg van...
Ugyan MI A Fa.. süt a szemébe???? -
a zsírkereskedő #22858 én brit párti vagyok
west side is da best
-
öreg néni elmegy az orvoshoz:
-doktor úr!mostanába folyamatosan szellentek amik se nem büdösek se nincsen hangjuk se de engem mégis zavar
orvos felír egy gyógyszert amit naponta 3x kell bevenni.
jön visz a páciens egy hét múlva:
-doktor úr!mit írt maga fel nekem?!még mindig fingok de mostmár büdös is!
-akkor felírok egy másik gyógyszert amitől a hallása is viszajön -
Attól függ. A Ford amcsi, de Németországban gyártják. Meg amúgy is Porsche nájnilevön beszteszt, nem az ilyen olasz baltával faragott vackok
-
a zsírkereskedő #22855 akkor te német vasat hajtasz mondjuk wartburg?:Dvagy trözsizel?:D -
lord nihilus #22854 

-
DJ BP #22853 Nem mondtam, hogy vennék :DD -
Dígó ócskavas az mind
-
DJ BP #22851 számomra minden Lambo, csak rá kell nézni :)) -
Nem a Diablo az ördög? -
:DDDDDDDDD -
DJ BP #22848 egy ördögi gép a mennyben? (Gallardo) :DDD -
Egy sofőr fölkerül a Mennyországba és találkozik Szent Péterrel, aki megkérdezi tőle, hogy mi volt a foglalkozása. A sofőr azt mondja, hogy autóversenyző. Szent Péter ad neki egy Lamborghini Gallardot, de kiköti, hogy max. 150-nel mehet. Első nap elhúz mellette 200-zal egy Mazerati. Második nap ugyanaz 250-nel, de a sofőr nem akar vele versenyezni, ezért hagyja, hogy megelőzze. Harmadik nap már 300-zal hagyja ott a Mazerati. A sofőr erre már felháborodik, odamegy Szent Péterhez és panaszolja neki:
- Miért van az, hogy én csak 150-nel mehetek, de a Mazerati elmegy mellettem 300-zal?
- Te hülye, az nem Mazerati, hanem Názáreti! A főnök fia. Neki szabad! -
Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell t?le félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megb@sz, hanem, hogy megharap! -
:DDDDDDD -
nem -
Látom te is nézed a heti hetest -
Egyik szomszéd a másiknak:
- A fiad belehugyozta a monogramját a hóba.
- Igen, de a te lányod kézírása... -
Elég, ha nem okoskodsz. Copyzz vicceket... -
Koszonom egyem a szivedet. Ne haragudj hogy megprobalom nyugtatni a kedelyeket. Akkor mostantol direkt torlom es buntit adok rendben? -
Nuki #22839 (Y) -
#22820-ast kihagytam.. -
Sephi: Még valamit ajánlok figyelmedbe. Végignéztem az oldalon szereplő kommentjeid, és a következőket találtam:
-"Hihetettlen...."
-"Hat en nem szoktam szolni de ez szerintem naon nagy baromsag."
-"Az man regen rosz amikor magyarazni kell..."
-"
Ezek mar ... kurva unalmasak."
-
Kacsacsőrű emlős is vicces -.-