41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Shaman
    ööö a miszogin mit is jelent?
  • jugen
    Legalább hétféle nõii orgazmus létezik

1. Az optimista: Óh igen, óh igen, óh igen.....

2. A pesszimista: Óh ne, óh ne, óh, ne, óh ne....

3. A zavart: Óh igen, óh ne, óh igen, óh, ne....

4. Az utazó: Ah, mindjárt elmegyek, jaj mindjárt elmegyek...

5. A vallásos: Óh istenem, óh istenem, óh istenem....

6. A követelõdzõ: Még, még, még, még......

7. A gyilkos természetû: Ha most kiveszed, megöllek....
  • jugen
    10 ok, amiért a férfinak nincs igaza a nõvel szemben

1. Ha a véleménye megkérdezése nélkül döntesz, miszogin vagy. Ha õ dönt a véleményed megkérdezése nélkül, akkor egy emancipált nõ.
    2. Ha sokat dolgozol, akkor nem törõdsz vele. Ha keveset dolgozol, egy lusta disznó vagy.
    3. Ha a nõnek van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelye, akkor kizsákmányolják. Ha neked van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelyed,
    akkor hülye vagy, ha nem mész máshova dolgozni.
    4. Ha téged hamarabb léptetnek elõ, akkor a nõket negatíve diszkriminálják.
    Ha õt léptetik hamarabb elõ, az normális, elvégre egyenjogúság van.
    5. Ha azt mondod, jól néz ki, az molesztálás. Ha nem mondod, észre sem veszed.
    6. Ha olyasvalamire kéred meg, amit nem szívesen tesz, akkor uralkodni akarsz rajta. Ha õ kér meg valamire, amit nem szívesen teszel meg, akkor
    azt illetlenség visszautasítani.
    7. Ha igyekszel jól kinézni, biztos szeretõd van. Ha nem, akkor ápolatlan, mocskos vagy és büdös.
    8. Ha büszke vagy az eredményeidre, akkor önzõ vagy és beképzelt. Ha nem, akkor nincs benned nyoma sem a becsvágynak.
    9. Ha virágot viszel, akarsz valamit. Ha nem viszel, akkor figyelmetlen vagy.
    10. Ha fáj a feje, akkor pihennie kell. Ha neked fáj a fejed, már biztos nem szereted.
  • Sephi
    :DDDDDDD
  • Narcotic Syntax

de asszem igen, de mivel mostanába má nem igazan nézek ide az sg-re felölem bannolhatnak örökre. :D
  • Sadist
    5 jel, ami arra utal, hogy nem a legjobb szállodában foglaltál szobát:

1. A recepciós hangosan azzal köszönt, hogy nem maga vitte el tavaly a törölközőt a szobából?

2. A londíner közli, hogy rossz a lift és köszvénye van.

3. A szobában a takarítónő láthatóan órák óta egy nagy vörös foltot sikál a szőnyegen.

4. A szomszédból hangos vita, majd lövöldözés hallatszik.

5. A fürdőszobában egy részeg barnamedve alszik, és nem lehet felébreszteni.
  • Sadist
    Te nem kerültél már egyszer permbanra? :|
  • Sadist
    "Teljes név: HunVista.hu Admin"

Hmmm, tényleg nagyon tökös ember vagy (Y)Y()Y()Y
  • FOXX supreme
    :D
  • HUmanEmber41st
    Az URLként belinkelt "Hunvista" szó erősen kimeríti a reklám fogalmát..
    St-n kívül más nem reklámozhat itt..
    És a telefonszerelős vicc különben is vótmá.
  • David01
    Mi az: egyik füleden be a másikon ki mégis a fejedben marad?

Csákány
  • Sas6
    :DDDD
  • Rayden14
    Mi a vak gyerek büntetése ???
    -Átrendezik a szobáját.
  • Narcotic Syntax

ménem lehet szerkeszteni a hsz-eket.. elözöt szedjétek ki, tul nyers vootam..
  • Narcotic Syntax
    mit mikor te f..szopo??? irjá má viccet!
  • Frosty01
    tényleg nem lehet reklámozni....
    van direkt aláírásod, elég ha ott figyel
  • hunvista
    "nincsreklámköszi" ? Nem lehet aláírni a postomat? Én legalább vállalom ki vagyok és nem burkolózok anonymitásba!
    HunVista
  • Tujm
    A szőke nő részegen hajt az útom. Megállítja a rendőr.
    - Hölgyem, maga ivott!
    - Nem! Ivett!!!
  • Tujm
    Egy asszony a férjéhez:
    - Drágám, mondd meg őszintén: megcsaltál?
    - Mikor?
  • FOXX supreme
    ez mekkora égés lehetne valóságba:XD
  • jazzy
    nincsreklámköszi
  • hunvista
    Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusbútorokkal, és beül a hatalmas íróasztal mögé. Egyszer belép az irodába egy férfi táskával a kezében. A vállalkozó hirtelen felkapja a telefont és hangosan beszélni kezd.
    Repkednek a számok, a milliárdok, majd kisvártatva leteszi a kagylót és a férfihez fordul:
    - Miben segíthetek? - kérdi.
    Mire a másik:
    - Jöttem bekötni a telefont.

Üdv.
    HunVista
  • bardocz
    #22954 az első :P
  • mohamed
    fiú: - Apu, veszel nekem egy hitech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megas hard disckel és integrált fotocamerával felszerelt mobiltelefont amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni??
    apa: - Édes fiam nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?

Sanyi és Mari épp 25 éve házasok. Sanyi végiggondolja az addigi életüket és azt mondja Marinak:
    - Figyelj Mari! 25 évvel ezelőtt igaz, hogy nem volt pénzem, albérletben laktam, busszal jártam, egy heverőn aludtunk ketten és nem volt TV-nk, de akkor ha szegényen is, de legalább egy 25 éves szöszi bombázó mellett ébredtem reggelente. Ma van egy nagy házunk, hatalmas franciaágy, plazmaTV, mindkettőnknek kocsi, de mégiscsak egy 50 éves öregedő nő mellett ébredek reggel, hiába van pénzem.
    Mari gondolkozik egy kicsit, majd így szól:
    - Tudod mit? Menj és keress magadnak egy 25 éves szöszi bombázót, az ügyvédem pedig elintézi hogy megint ne legyen pénzed.

"A zsidók nagyon optimista népség. Még nem is tudják mekkorára fog nőni, de már levágnak a végéből"

• Jagi
    Így van, "óckúl" lett belőle.
  • Zizou5
    anno a tisza cipő nem jött be? tisza cipő volt egy időben az egyetlen rendes cipő még magyarországon ezt vette mindenki, igaz, a nike adidas stb megjelenésével ( nyugatról bejött ) visszábbszorult, de most is elég sokan hordanak tisza dolgokat, nekem több haverom van akinek tisza cipő, tisza táskája van, és jol néznek ki divatosak. nem szutyok a tisza ruha.
  • juzosch
    Kicsit el vagy maradva, a Tisza cipő ma egy nagyon jól menő márka.
  • desigo
    haláli:)))))
  • Sephi
    Bocs de ezt nem lehet kihagyni :D
  • Crem
    De!:) Ma is az, de ha rávarhatnák a NIKE feliratot büntetlenűl 70% nagyobb lenne az eladás a fiatalok körében.

Az előző hozzászólás kicsit félreérthető volt. Szal' semmi köze egymáshoz a három "márkának" csak egy példa volt arra, hogy mi a brand.
  • CattiBrie
    a tisza cipő nem ma is tisza cipő márka? vagy annak most mi a neve?
    (egyébként sztem nagyon csúnya az a csipő)
  • Crem
    A Saxoo London,Mayo Chix ezek mind magyar cégek KIVÁLLÓAN brandolt márkanevei. Mivel anno a Tisza cipő márkanév nem jött be, ezért gondolták "ugyanazt" el lehet adni jól hangzó névvel a sok divatot követő tininek...
    Ez kivállóan bejött nekeik!!!!!! Szóval minden elismerésem az övék...
  • Sas6
    Hát már harman vagyunk:D
  • desigo
    De jó,hogy nem vagyok egyedül ezzel:)
  • desigo
    ez nagyon jó:))))))))))))))))))
  • Sephi
    Eztet nem ertem :(
  • CattiBrie
    mé' a Saxoo magyar márkanév??
  • FOXX supreme
    jók:XD
  • a zsírkereskedő
    a logod és a három vicc is kvajó:)
  • Tujm
    Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a
    barátnőjétől amiben ez áll:
    - Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság, ami elválaszt minket nagyon nagy... Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg... Légy szíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
    - A katona kiakad, megkéri a társait, ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahúgukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak
    a fotójával és ezt írja hozzá:
    Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, ki
    a f*szom vagy te! Légy szíves vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!