41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Shaman
    gondoltam ez logikus,ugyanakkor igazad van,bele kellett volna írnom.
  • Gladiator
    mármint roma család, nem?
  • Shaman
    Miert jott vissza az elso csalad Svedorszagbol ?

Mert kiderult, hogy Malmőben tenyleg van lehetoseg munkara.

• KnightRider

Moszkvában megnyílik az első autószalon. Iván Ivanovics bemegy. Nagy, kétszárnyú, foncsorozott fotocellás ajtó nyílik ki, odaröppen két bikinis hosztesszlány és lesegítik Ivánról a pufajkát és az usankát. Öltönyös, ősz hajú úr lép oda hozzá:
    -Jó napot kívánok, üdvözlöm az autószalonunkban. Kérem, fáradjon velem.
    Leülnek egy hatalmas lakkozott tölgyfa íróasztalhoz.
    -Uram, nálunk megtalálhatja a legújabb csúcsmodelleket.- magyarázza az üzletvezető és katalógust vesz elő- Nézze, itt van a legújabb Bentley. Vagy esetleg egy Aston Martint szeretne? Vagy inkább egy Ferrarira vágyik?
    -Kérem, én egy Lada 1500-asra gondoltam.- mondja halkan Iván.
    -Rendben, kiváló döntés. Milyen színben parancsolja? Itt van például a lakkvörös, metálzöld, gyöngyházkék...
    -Én csak egy egyszerű fehéret szeretnék...
    -Rendben. Milyen extrákkal szerelhetjük az autót? Fedélzeti számítógép? GPS? 5.1-es hangrendszer?
    -Csak egy szériamodellre gondoltam...
    -Rendben van. Kérem, töltse ki ezeket a papírokat.
    Iván kitölti.
    -Egy kérdésem lenne.- mondja- Mikor vehetem át az autót?
    -Kérem szépen, 2035 Március 27-én.
    -BASSZUS! Akkor jönnek a gázosok is!!!

• RelakS
    Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába, Csukcsföldre. Kap maga mellé egy csukcs vadászt is. A csukcs megkérdi a professzort:
    - Maga okos, ugye?
    - Igen-igen.
    - És tud lõni?
    - Nem elõször vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.
    - És tud gyorsan futni?
    - Hosszútávfutó versenyzõ voltam.
    No, kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a csukcs: fussunk. Futnak visszafelé, a medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy miért is fut, amikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lõ, a medve elterül. A csukcs megáll, odamegy a tetemhez, és csóválja a fejét:
    - Professzor, maga tényleg tud lõni, gyorsan futni is, de maga egy barom.
    - Miért?
    - Most hogyan visszük el a medvét a faluig?!
  • RelakS
    [fárasztás]
    A professzor urat meghívja vacsorára a barátja. A jóízű falatok és a kellemes társalgás után késő este, tizenegy tájban, a tudós indulni készül. Odakinn azonban zuhog az eső.
    - Nem, barátom - mondja a házigazda -, ilyen ítéletidőben nem engedhetlek el. Itt alszol a vendégszobában. Mindjárt szólok a feleségemnek, hogy készítse el az ágyadat.
    Úgy is lesz. A professzor elfoglalta a vendégszobát, és jó éjszakát kívánt. Egy óra múlva csengetnek a kapun. A házigazda kinyitja az ajtót, és legnagyobb meglepetésére a csuromvizesre ázott professzort pillantja meg, aki egy csomagot szorongat a hóna alatt.
    - Hát te? Hol voltál? - mered rá a vendéglátó.
    - Bocsáss meg, barátom - feleli a professzor -, csak hazaugrottam a pizsamámért.
    [/fárasztás]
  • fatr
    Hogy vet a skót mákot?
    Letesz 1 szemet a kert sarkába
    és rászól,hogy na oszolj.
  • KnightRider

Székely és a fia fekszenek a sátorban.
    -Hajnalodik, ídös apám!- szól a fiú.
    -Hunnan tudod, ídös fiam?- kérdi az apa?
    -Ereszkedik bennem a ganaj...
  • akyyy
    markod-nádast csak a szilveszteri műsorokban szeretem
  • RelakS
    Ugyan az a hugyosjózsi jelenet, csak más része :) De még mindég az eleje.
    Egyébként Markos-Nádas kabaré, és ez kb a bemelegítés része :)
  • akyyy
  • RelakS
    -Apuka, amióta magát sínre tettem, azóta nem bírok magával!
    -Sínre?
    -Sínre.
    -Először ugye befalazott.
    -De elég rosszul, mert már megin' itt dumál!
    -Aztán pedig úgy beásott a kútba, hogy csak a fejem látszott ki!
    -Papa, papa, mit hazudik, nem látszott ki a feje, rátótam a szekrényt, mit hazudik!

XD
  • laslandes
    jóak!
  • Kojiro
    A világban átlagosan minden ötödik ember kínai.
    Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai.
    Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu.
    Szerintem Sanyi az.

• Kojiro
    A farmer bemegy a városba, hogy bevásároljon. Vesz a vaskereskedésben egy üllõt, egy vödröt, majd betér az állatkereskedésbe és vesz két csirkét, meg egy libát.
    Amikor el akarja vinni, rájön, hogy ez a sok dolog nem fér el a kezében. Mivel gyalog van, a farm meg messze, ezért leül tanakodni, mitévõ is legyen?
    A boltos megsajnálja, és a következõt javasolja neki:
    - Rakja az üllõt a vödörbe, ezt vigye az egyik kezében, a csirkéket rakja a hóna alá, a másik kezében pedig el tudja vinni a libát. A farmer megörül, felpakol, és elindul. Ahogy kiér a város határába, látja, hogy egy fiatal, nagymellû szépség álldogál az úton. A lány megkérdi tole:
    - Meg tudja nekem mondani, hogy jutok a Mockingbird Lane 1515-be?
    - Nos, hölgyem, én a Mockingbird Lane 1616-ba megyek, az ott van nem messze. Jöjjön velem, tudok egy rövidebb utat az erdõn keresztül.
    - Hohó! És mi a biztosíték arra, hogy az erdõben nem támad le, nem dönt neki egy fának, nem tépi le a blúzomat és nem erõszakol meg?
    - Látja, hölgyem, hogy egy üllõ, egy vödör, két csirke és egy liba van nálam! Ugyan hogy tudnám én így megeroszakolni?
    - Hát... Mondjuk leteszi a libát a földre, letakarja a vödörrel, ráteszi az üllõt, a csirkéket meg megfognám én...

• Kojiro
    George tiz év után megunja a mókuskereket, és elköltözik Tasmániába az isten háta mögé. Teljesen egyedül él, kéthetente egyszer jön posta, ételért is csak hetente egyszer jár be a távoli városba. Három hónap után egyik este kopognak, belép egy nagydarab, szakállas ember és azt mondja:
    - Helló, Joe vagyok, a szomszéd, itt lakom 10 km-re a hegy másik oldalán. Szombaton bulit rendezek, gyere el.
    - Rendben, köszönöm - feleli George - úgyis ideje megismerkednem a helyiekkel.
    - Akkor viszlát szombat este - mondja Joe. - De azt még el kell mondanom, hogy ezeken a bulikon elég nagy ivászat szokott lenni.
    - Ó, az nem baj, birom én a piát.
    - Szinte biztos, hogy verekedés is lesz ám.
    - Õõõ, én általában elég jól kijövök mindenkivel.
    - És még valami - mondja Joe. - Kemény szex is szokott lenni.
    - Azt nem bánom - válaszol George. - Már három hónapja élek itt egyedül. Jut eszembe, hogyan öltözzek?
    - Az mindegy, csak mi ketten leszünk....
  • Kojiro
    Nõ: Mitt tennél ha meghalnék? Újra nõsülnél?
    Férfi: Kizárt.
    Nõ: Miért nem? Nem szereted a házaséletet?
    Férfi: Dehogynem.
    Nõ: Hát akkor miért nem házasodnál meg újra?
    Férfi: Oké, ujraházasodnék.
    Nõ: Szóval mégis...(fájdalmas kifejezéssel az arcán)
    Férfi: (hangosan felnyög)
    Nõ: És a mi ágyunkban aludnál vele?
    Férfi: Hol máshol tudnánk aludni?
    Nõ: Lecserélnéd az õ képeivel az enyéimet?
    Férfi: Hát ez tûnik a megfelelõ dolognak.
    Nõ: Használná a golfütõimet?
    Férfi: Nem, mert õ balkezes.
    Nõ: (csend)
    Férfi: Basszameg.

• Kojiro
    Az idõs kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: Sok pénzrõl van szó! Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni. 165.000 dollárt. - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra. Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz és megkérdezte:
    - Asszonyom, meglepett mekkora összegû készpénzzel rendelkezik....Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadásokból. - felelte az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
    - Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idos hölgy.
    - Hahaha - nevetett az elnök - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
    - Persze! - fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondta az idos hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - felelte az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, hosszú idõt töltött a tükör elõtt, ellenõrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
    - Nos, rendben - felelte az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejet a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezte az elnök.
    - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, hogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
  • Kojiro
    Bíró a vádlotthoz:
    - Kéri a következõ kérdést, vagy megáll három évnél?
  • Sas6
    :O :)
  • akyyy
    végülis együtt még nem volt a kettő
  • Sas6
    Az iskolai előadáson odahajol az egyik szülő a másikhoz:
    - Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány?
    - FIÚ!
    - Honnan tudja olyan biztosan, ön az apja?
    - Nem, az anyja!

Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét.
    Erre a hölgy:
    - De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
    - Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
    A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
    - Maga halotta ezt?
    - Hogyne.
    - És nem tesz semmit?
    - Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?
  • Garga Pitic #23175
    Parasztbácsi jön ki a moziból a Csillagok háborúja után és a fejét csóválva dünnyögi:
    -Hát, én ezt akkor se hiszem el...
  • Mr_no_NaMe
    És nincs is olyan marha nagy különbség az 1. és a 3. között -.-
  • Sephi
    Jah en is...pedig birom :D
  • Gladiator
    nem tudom, én már a 3. szakasz fogyasztásától mocsárrészeg leszek:D
  • nothes
    csatlakozva ehhez:

Az etanol(C2H5OH) fogyasztásának szembeötlő szakaszai és azok strukturális jelemzése:

1. Enyhén spicces
    Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
    Fogyasztás: 4–5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs
    Pályagörbe: egyenestől alig észrevehetően eltérő.

2. Félspicces
    Tünetek: a szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után egy elfojtott böffenés
    Fogyasztás: 3 fél rum + 5 üveg sör
    Pályagörbe: egyenes, itt–ott egy gyorsan korrigált oldalirányú billenés

3. Spicces
    Tünetek: a szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegű, a beszéd érthetősége és foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között
    Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 üveg sör
    Pályagörbe: kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozáskor ötletszerű megkapaszkodás különböző tárgyakban (pl.: pincérnő bal melle)

4. Kótyagos
    Tünetek: a szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata minden böfögéssel kísért csuklás után, folyamatos fals éneklés, a Bodri kutya bottal verésénél egy könnycsepp az arcon
    Fogyasztás: sok sör
    Pályagörbe: ciklois ívekkel tarkított parabola

5. Enyhén részeg
    Tünetek: az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerűen funkcionálnak, a beszédben gargalizációhoz hasonló hangok tűnnek fel, indiszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról, a sótartó reflexszerű eltulajdonítása
    Fogyasztás: 3 fél rum + fél vodka + 4 sör + 3 nagyfröccs
    Pályagörbe: ilyet az ökör is csak vágtában vizel

6. Félrészeg
    Tünetek: a szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyűrűző pocsolyához hasonlatos, furcsa mondatok, látszólag értelmes turkesztáni pásztorábránd részletek keverednek; a WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra történő felfirkálása reszketeg betűkkel, mint pl.: „Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!”
    Fogyasztás: 2 dl rum + 8 sör + 4 dl bor
    Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsőn való leguruláskor Archimedes-i spirálhoz hasonló

7. Részeg
    Tünetek: a szem szinte állandóan csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít legalább 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai, illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül
    Fogyasztás: 3 dl vodka + 10 üveg sör + 10 nagyfröccs
    Pályagörbe: matematikailag leírhatatlan, 4 dimenziós mozgás, 4. dimenziónak bejön a Delírium Traemens

8. Mocsárrészeg
    Tünetek: a szem csukva, de ha néha nyitva is van, akkor is csak a fehérje látszik, melyben a „Kóma kalandjai” tekinthető meg; az érzékszervek teljesen pertubáltak – se kép, se hang – halk hörgés, időnként a bal orrlyukon való hányás; a detoxikálóban a „Filmszakadás” című film látható
    Fogyasztás: kb. annyi, mint egy kozák lovasezred (lovakkal együtt)
    Pályagörbe: nincs, csak rezonatív helyváltoztatás – csuklás közben
  • YaniMan
    Szüli
    a nyúlon túl
  • sz4bolcs
    D::D:D
  • FOXX supreme
    :DDD
  • Fantos
    milyen nyúl? mivan?
  • Kojiro
    Ég az általános iskola.
    A tűzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugrálnak.
    A tanító néni számolja őket: Lajcsika, Pistike, Mariska.
    Egyszer csak látja, hogy az egyik tűzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és
    lenyom neki egy pofont.
    - Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri?
    - Ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!!!

A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak
    Székelyföldig. Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai
    vezér megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.
    - Nem félsz? - kérdi a kínai.
    - Há mér, félnék? - kérdi hetykén Áron.
    - Azért - válaszol a kínai -, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak 40
    ezren.
    Elkerekedik Áron szeme, feltolja a kucsmáját, megvakarja a fejét majd
    hátrafordult a hadaihoz: - Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200
    millió kínait?
  • FOXX supreme

jó hogy felkeltél csipke rózsika álmodból:DDDDDDDD
  • ollie
    VICCEK (5000 új üzenet)
  • LasDen #23163
    - Mi az se keze se lába mégis felmegy a padlásra???
    - ???
    - Ügyes nyomorék...
  • Sas6
    köszi:DDD
  • LSSAHPAUL
    :D :D nagyon jóóóóóóóóóóóó
    köszi, a könny kicsordult a szememből, féléve nen hallottam ilyen jó viccet.
  • FOXX supreme
    :D
  • Sas6
    Itt az én székely viccem:

A székely gyerek vadászni megy az apjával és a gyerek meglát egy sárkányrepülőt és mondja az apjának:
    -apu,apu ott egy nagy sas lőőd le!
    Az apja céloz és lő.
    A gyerek megkérdi:
    - Na édesapám meghallt?
    -Nem, de a nyulat elengedte.
  • YaniMan
    Szüli
    Énisénis a kedvenc székelyest:

8 székely ül az asztalnál, néznek. Középen butykos. Egyik meghúzza, visszateszi. Második is meghúzza, visszateszi ... utolsó is meghúzza, visszateszi. Első megszólal: "Petróleum." Második: "Az."