41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    A pilóták szerelőknek írt jegyzőkönyveiből...

Pilóta: A bal főfutó belső gumiját majdnem cserélni kell.
    Mérnök: A bal főfutó belső gumija majdnem cserére került.

Pilóta: A tesztrepülés rendben lezajlott, az automatikus landolás nagyon durva volt.
    Mérnök: Ezen a gépen nincs automatikus landolás.

Pilóta: Valami meglazult a pilótafülkében.
    Mérnök: Valami meghúzásra került a pilótafülkében.

Pilóta: Döglött rovarok vannak a homloküvegen.
    Mérnök: Élő rovarok rendelés alatt.

Pilóta: A robotpilóta magasságtartó módban 60 méter per perces ereszkedést produkál.
    Mérnök: A hibát nem sikerült reprodukálni a földön.

Pilóta: Bizonyíték a bal főfutó szivárgására.
    Mérnök: Minden bizonyíték eltüntetésre került.

Pilóta: A DME hihetetlenül hangos.
    Mérnök: DME hihetőbb szintre halkítva.

Pilóta: Az önzárótól beragadnak a tolóerő szabályzó karok.
    Mérnök: Az jó, pont arra találták ki.

Pilóta: A barát-ellenség azonosító működésképtelen kikapcsolt állapotban.
    Mérnök: Igen, ez így szokott lenni.

Pilóta: Repedés gyanúja a homloküvegen.
    Mérnök: Gyanú megerősítve.

Pilóta: Nincs 3-as hajtómű.
    Mérnök: Rövid keresés után a jobb szárny alatt meglelve.

Pilóta: A gép viccesen viselkedik.
    Mérnök: A gép figyelmeztetésre került, hogy nőjön föl, repüljön tisztességesen, és komolyodjon meg.

Pilóta: A célkereső radar hümmög.
    Mérnök: A célradar újraprogramozva vers szavalás segítségével.

Pilóta: Egér a pilótafülkében.
    Mérnök: Macska bevetése megtörtént.

Pilóta: Zaj hallatszik a műszerfal alól. Mintha egy manó egy kalapáccsal dobolna valamin.
    Mérnök: A kalapács a manótól elvételre került.

• kispeki
    Megfigyeltétek már, hogy az idős házaspároknak van egy jól bevált közös nyelvük, amit csak ők ketten értenek?
    A múltkor a nagyszüleimnél voltam látogatóban. A nagyapám kinyitotta az egyik szekrény ajtaját, és keresgélni kezdett a polcokon. A nagymama megkérdezte:
    - Mit keresel?
    - Semmit!
    - Az nem ott van, hanem az ágy alatt!

Egy szőke lány vizsgázik a főiskolán. Az írásbeli vizsgán tesztet kell kitölteni, igen-nem válaszokkal. A vizsga elkezdődik, a lány gyorsan elővesz a tárcájából egy érmét, elkezdi dobálni, és sorban írja be a válaszokat, ha fej, akkor igen, ha írás, akkor nem. Gyorsan elkészül, míg a többiek igencsak törik a fejüket és izzadnak a papírjaik fölött.
    A felügyelő tanárnak feltűnik, hogy az utolsó öt percben, amikor már mindenki kész, a szőke lány újra elkezdi dobálni a pénzérmét, és egyre idegesebb. Odamegy hozzá, és megkérdezi:
    - Hát maga mit csinál?
    - Ellenőrzöm a válaszaimat.

Az anya beszélget tinédzser lányával:
    - Én sosem feküdtem le más férfival, csak az apáddal! Ugyanezt te is el tudod majd mondani a lányodnak?
    - Igen anyu, csak ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom...

Egy nagyvállalat alkalmazottja felveszi a telefont, tárcsázza a recepciót, hogy a küldönccel beszéljen és ezt mondja:
    - Hé Bélus, mozgasd a seggedet, hozz fel nekem egy kávét és két szendvicset, de fürgén, egyik lábad ott, a másik itt legyen!
    A vonal másik végén megszólal egy férfihang:
    - Idiótsa! Eltévesztetted a melléket, tudod, kivel beszélsz?
    - Nem...
    - A vezérigazgatóval beszélsz, te hülye!
    Mire a mi emberünk:
    - Ahhh! Hát aztán? És te szarcsimbók, te tudod, hogy kivel beszélsz?
    A vezér meglepődve feleli:
    - Nem.
    Az alkalmazott halkan feleli:
    - Hűűű... de jó! - és leteszi.

Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik az állatkertben. Kiderül, hogy az állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátsza a gorilla
    szerepét jelmezbe öltözve.
    A jelentkező megdöbben az ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja az állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan az oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, az oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre az oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja:
    - Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!

A férj munkából hazatérve a következőket mondja feleségének:
    -Képzeld drágám, az új titkárnő zöld szoknyában és fehér felsőben volt. Tudja hogy szeretem a Fradit, nem nagy dolog, de jól esett.
    Másnap megy haza a férj és mondja:
    -Képzeld drágám az új titkárnőm ma zöld bugyit és fehér melltartót viselt. Tudja, hogy élek halok a Fradiért, nem nagy dolog, de jól esett.
    Harmadnap ismét megy haza a férj, de mielőtt szóhoz jutna mondja a neje:
    -Képzeld drágám ma átjött a szomszéd, csak két centivel volt nagyobb a farka mint a tiéd....Nem nagy dolog, de jól esett.
  • kispeki
    Egy nős férfi egy este leszalad a sarki boltba cigarettáért. A bolt már zárva van, ezért bemegy a legközelebbi bárba. Ha már ott van, gondolja, nemcsak cigarettát vesz, hanem megiszik egy sört is. Leül a pult mellé, iszogatja a sörét, ekkor megszólítja egy csinos fiatal nő. Tetszik a férfinek a lány, beszélgetni kezdenek, majd hamarosan együtt hagyják el a bárt. Felmennek a lány lakására, és ágyba bújnak. Amikor felkel a férfi az ágyból, az órájára néz, és rémülten mondja:
    - Úristen, hogy eltelt az idő! Sietnem kell haza! Van egy kis hintőporod? - kérdezi.
    - Persze, hogy van. - feleli csodálkozva a nő, és már hoz is egy flakont a fürdőszobából.
    A férfi a tenyerébe szór egy kis hintőport, összedörzsöli, majd sietve távozik.
    Otthon az asszony már türelmetlenül várja:
    - Hol voltál ilyen sokáig?
    A férfi elkezdi magyarázni, hogy beült egy sörre a bárban, aztán jött egy csinos lány...
    Mire a felesége rákiált:
    - Hazudsz! Mutasd csak a tenyered! Ugye?...Tudtam, hogy megint bowlingozni voltál!

Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat:
    - Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz.
    - Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány.
    - Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".

Egy ember mérgelődik, mert nem tud felszállni a buszra. Így szól:
    - Menjenek már beljebb, mert nem férek fel. Hátul meg annyi a hely, hogy sakkozni lehetne.
    A busz hátuljában megszólal egy utas:
    - Jöjjön, uram, még egy sötét paraszt hiányzik!

A királylány este elmegy a királyfi szobája elé és szól neki:
    - Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
    A királyfi beengedi.
    Másnap este megint megy a királylány:
    Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához:
    De a királyfi kiszól:
    - Kérésed hasztalan, itt állok...

Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre. Kitapogatja a mellette ülő embert és kérdezi tőle:
    - Akar hallani egy szőke viccet?
    Mire az így felel:
    - Ide figyeljen, én is szőke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, ő is szőke. A kocsmáros is szőke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szőkék. Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet?
    - Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni.

Rendőrfőnök:
    – Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára.
    Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával. A főnök ordít rájuk:
    – Barmok, operára megyünk, nem lakodalomba.
    Az egyik közlegény megszólal:
    – Most maga a Jani, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a Hattyúk tavára?
  • Dzsini
    én is így tudtam, de copypaste-nek jó volt így is... megnéztem a darwinawards.com-on, és az idei díjazottak közt egyikük sincs.
    szóval nem darwinosok, csak balfékek.
  • z99999
    gondolom megkérdezték tőle látta e már a nőt
  • Vardar
    A 8.-at nem értem.
  • kas123
    1,5 simán lehet darwindíj
  • Molnibalage
    Én sem. Vicces sztorik, de egyik sem Darwin díjas.
  • Aquir
    a darwin díjat tudtommal azok kapják, akik önmaguk miatt meghaltak, ill. szaporodásra képtelenné tették magukat, vagyis nem azt látom itt ami a lényege
  • Dzsini
    Idén is kiosztásra került a Darwin díj. Félkegyelműekben és morbid sztorikban ezúttal sem volt hiány.

A Darwin-díjat - sok más hasonlóval együtt - igen pihent agyú és humorban sem szűkölködő személyek hozták létre az emberi hülyeség díjazására (ahogy a Darwin-díj mottója meghatározza: fejet hajtva az ember géntérképe előtt tisztelettel adóznak azoknak, akik véletlenül lefutottak erről a térképről).

Az idei díjátadási ünnepségen az első helyre egyhangúlag egy amerikai állampolgárt jelöltek. (Az esetek ismertetésénél a magyar olvasó vegye figyelembe, hogy az USA-ban a fegyvertartás és fegyverhasználat magától értetődőbb, mint nálunk. A nevek elhagyása is a demokráciával függ össze.)

1. Az idei nyertes
    minden bizonnyal rablás céljából kaliforniai Long Beach-ben egy üzletben 38-as revolverrel próbált rálőni a pénztárosra, de fegyvere csütörtököt mondott. Ekkor tette azt, amivel kiérdemelte az első helyezést: a földnek (pontosabban: a lábának) irányította a csövet, és még egyszer meghúzta a ravaszt. A revolver most nem mondott csütörtököt.

2. Amásodik helyezett egy biztosítási ellenőr.
    Egy svájci szálloda séfje véletlenül ledarálta egyik ujját a húsdarálón, majd bement a városba, és bejelentkezett biztosítójánál, ahol előadta a munkahelyi balesetet. A biztosító azonban valamiféle csalásra, még inkább munkahelyi figyelmetlenségre gyanakodott, ezért kiküldte ellenőrét a tényállás felülvizsgálására. Az ellenőr is kipróbálta a darálót, és ő is ledarálta egyik ujját. Ezt követően a biztosító a séfnek is fizetett.

3. Az előkelő bronzérmet egy chicagói autósnak ítélték.
    Az autótulajdonos a hatalmas havazás idején jó egy órát lapátolta háza előtt a havat, hogy kocsijával oda tudjon állni. Mire ott várakozó kocsijával beállt volna, egy hölgy már beparkolt a szabad helyre. A chicagói önkéntes hómunkás megértően elővette revolverét, és lelőtte a nőt...

4. A negyedik helyre egy zimbabwei buszsofőrt szavaztak be.
    A megfáradt gépkocsivezető, aki 20 elmebeteget szállított Harare-ból a bulawayo-i elmegyógyintézetbe, félúton betért egy illegális bögrecsárdába. Amíg torkát öblítette, utasai megszöktek. Oda se neki, gondolta a részeges sofőr: odahajtott egy buszmegállóhoz, és ingyen fuvart ígért húsz embernek. Ezután jelentkezett velük Bulawayo-ban, fölhívva a kényszerzubbonnyal készenlétben álló személyzet figyelmét, hogy a betegek a hosszú úttól igencsak idegesek és mindenféle hülyeségeket fantaziálnak. Az utascserére csak három nap múlva derült fény.

5. Amerikai tinédzser került az ötödik helyre
    A tizenéves kórházba szállították súlyos fejsérüléssel: egy vonat sodorta el. Amikor kihallgatható állapotba került, elmondta a rendőröknek, hogy csupán azt akarta kipróbálni, milyen közel teheti a fejét egy robogó vonathoz.

6. A hatodik helyezés is egy mesterlövészé
    A helyezett bement egy louisianai bárba, letett a pénztáros elé egy húszdollárost, és kérte, hogy váltsa föl. Amikor az kinyitotta a pénztárgépet, a jövevény elővarázsolt egy revolvert és követelte az egész kasszát. Vita nélkül megkapta, el is húzott vele, még a húszdollárost is otthagyta. A pénztáros elmondta, hogy a kasszában összesen 15 dollár volt. (A helyi rendőrségen azóta is törik a fejüket, hogy ha valaki fegyverrel fenyeget egy pénztárost, majd pénzt ad neki, bűntettnek minősül-e...)

7.Balszerencsés sörivóé a hetedik hely
    Arkansasban egy balfék megszomjazott, de pénze nem volt egy cent sem.
    Azt tervezte, belevág egy féltéglát a közért kirakatába, fölkap pár üveget és elszalad velük. Így is tett. A féltégla azonban visszapattant a kirakatüvegről, pont a fejének, el is ájult tőle. Már a rendőrségen tudta meg, hogy a kirakatot plexi "üveg" védte. Balul sikerült kalandját a biztonsági kamera felvételén visszanézhette.

8. New York-i tolvajnak ítélték a nyolcadik helyet.
    Üzletből kilépő hölgyekre szakosodott az utcai tolvaj: kitépte kezükből a táskát, és uzsgyi. Ez esetben azonban a boltos azonnal riasztotta a rendőröket és a kárvallott hölgy is viszonylag pontos személyleírással szolgált, így a snatcher-t (így hívják ott ezt aszakembert) hamar elfogták és visszavitték a bolthoz. Ott felszólították személyazonosság-igazolásra. Mire a tolvaj, a hölgyre mutatva: "Igen, felismerem: ő az a nő, akinek a táskáját elloptam".

9. Az utolsó előtti helyezésre is rablót jelöltek.
    Egyben megkapta a zsűri "Ötcsillagos Baromság Különdíj"-át is. A michigan-i Ypsilanti egyik Burger Kingjében a kasszát követelte egy fegyveres. A pénztáros viszont közölte: nem nyithatja ki a pénztárgépet rendelés nélkül. A fegyveres erre hagymakarikákat rendelt, mire a pénztáros felvilágosította: hagymakarikákat nem szolgálnak föl reggelire. A fegyveres szomorúan elhagyta a fasírtfalodát. (Sosem fogták el, a frusztrált rabló történetét a helyi Ann Arbor News bűnügyi
    rovatából ismerhette meg a világ.)

10. A tizedik helyezést egy seattle-i észkombájn nyerte meg.
    A díjazott egy lakókocsi benzintankját akarta megcsapolni a bevált szívócsöves módszerrel. Lecsavarta kupakot, megszívta - és a vártnál sokkal több anyag jött ki. A helyszínre érkezett rendőrség egy sokkos állapotban lévő személyt talált hasára szorított kézzel egy lakókocsi mellett, hatalmas fekáliafolt közepén. Később a rendőrségi szóvivő elmondta az újságíróknak, hogy az illető a lopócsövet tévedésből a vécétartályba lógatta bele. Azt is közölte: a lakókocsi tulajdonosa nem tesz feljelentést, mert mint mondta, ilyen jót még életében nem röhögött.
  • Pipör
    Délután hatalmas dugó az M1-sen.
    Helikopterek, rendőrség, mentők, a tűzoltók, meg persze millió autó !
    A sorok közt fiatal ember kopog az ablakokon.
    - Mi történhetett ? - kérdezi a sofőr.
    - Valami arab terroristák elrabolták Gyurcsány Ferencet ! 10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik ! Én most arra gyűjtök !
    - A többiek mennyit adtak ?
    - Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 2 litert ...

• LSSAHPAUL
    :D legjobb :D
  • GhostRider1 #31091
    A cigányasszony hazavisz egy háztartási hazugságvizsgálót, ami sípol, ha valaki hazudik.
    A gyerek hazaér az iskolából:
    - Hanyast kaptá, fiam?
    - Ötöst, anyám! BIP
    - Hármast! BIP
    - Na jó…egyest.

Anya:
    - Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIP

Apa:
    - Bezzeg amikor én iskolába jártam… BÍÍÍÍP
    - De Apa! Te soha nem is jártál iskolába?
    - Há ne szemtelenkeggyé mán fiam, tudd ám kive hogyan beszész, az apád vagyok! BIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP-BIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP
  • RelakS
  • Dzsini
    de most legalább nem azzal jöttem, hogy 0. keressünk wifit :D
  • RelakS
    Gyerekek, könyörgöm, _akasszuk_ fel!
  • FZoleee
    jó, értem, mindegy :D
  • atlagember
    Tudod mik azok a számrendszerek?
  • Sadist
    alapvető matematika tudás azért nem árt hozzá
  • mumpic
    ne
  • FZoleee
    valaki magyarázza el, mi van
  • GhostRider1 #31082
    Öreganyám megkérdezte kiskoromban, hogy mit szeretnék. Nagy fütyköst vagy jó memóriát? Nem emlékszem mit mondtam
  • Petka
    Bazz :D
  • Scottt
    Király;)
  • degenerator
    ?
  • Borg
    uhh :D
  • Dzsini
    Boldog Karácsonyt!

[spoiler]OCT31 = DEC25[/sopiler]
  • Mighty
    Ha Al Bundy-t nézzük, akkor helytálló a vicc :)
  • Callme
    Saját szerzemény:

Sörvers

Soproninak nincsen párja,
    Pulttól az út szlalom-pálya,
    Kapaszkodok mindkét kézzel…
    Hopp, elestem! Kell egy Dreher,
    Aztán jön egy Heineken,
    Asztalnál lesz hely nekem,
    Rámegyek egy kis Tuborgra,
    Színe zöld, mint az uborka.
    Mekeg bennem jó pár Kozel,
    De a budi nincs túl közel,
    Hát iszok még egy Borsodit,
    Attól torkom nem kopik,
    Fojtásnak majd jön egy Miller,
    Íze finom, nagyon killer.
    Csúszik még egy Arany Ászok,
    Most már tényleg asztalt mászok.
    Szól a csapos: Ember, állj fel!
    Intek kézzel: kell egy Kaiser,
    Nem látok, de nem adom fel,
    Kezemben egy üveg Amstel,
    S végezetül vár egy Gösser:
    Nem úszom már meg ép bőrrel.
    Ismerkedek a padlóval,
    Majdcsak hazahúznak lóval,
    S ha otthon nagy cirkusz van,
    Jó helyem lesz a detoxban.
  • zoliapu
    2 számítógép beszélget:
    -képzeld este milyen rosszat álmondtam.
    -na mit?
    -101101101002!
  • Picar77
    jaja
  • atlagember
    ezzel csak az a baj, hogy inkább a férfiaknak kell nyüstölni a feleséget, hogy hajlandóak legyenek valamire
  • Punkerwork
    Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas, valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményről.
    Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:

A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:

Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.

Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:

Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.

A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta:

Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:

- Hé Batman, mi van vacsorára?
  • Scottt
    Ha eredeti volt,a véren kívül nem sok baja lett^^
  • kas123
    xd
  • Pipör
    Atomgazdag manager leparkol a vadiúj
    Jaguárjával, kinyitja az ajtót, de ekkor egy
    teherautó elviszi az ajtót. A manager
    kiugrik, és ordítani kezd a teherautó
    sofőrjével:
    - Maga szemét, hazavágta a verdámat!
    Mire a teherautó sofőrje:
    - Maguk managerek már csak ilyenek...
    Csak a pénz meg a drága cuccok
    számítanak... Nem is érdekli, hogy a karja is
    leszakadt?
    - Húú bakker, a Rolex!

• GhostRider1 #31067
    ez nagyon LOL
  • Picar77
    kemény :DDD
  • kocsisgabor9999
    loool
  • cherubim06
    Emberünk a minap bement egy bárba, ahol beszélgetésbe elegyedett egy hölggyel, aki tulajdonképpen egészen vonzó jelenség volt. A nő egyszercsak rákérdezett, próbálta -e már anya+lánya kombinációt, amire emberünk nemmel válaszolt.
    Ezután megkérdezte, volna -e kedve kipróbálni.
    Emberünk úgy látta, hogy ez a negyven körüli nő valóban nagyon szexi, amiből valószínűsíthető, hogy a lánya még ennél is izgalmasabb. Így miután elképzelte hármójukat, együtt, igennel válaszolt.
    Miután hazaértek a hölgy bement a lakásba, felgyújtotta a villanyt majd bekopogott az egyik szoba ajtaján:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anya, ébresztő, társaságunk van éjszakára!