NHL 2002 részletek és képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valaki elküldené, hogy honnan lehetne a rip-et letölteni, azt a hálám üldözni fogja a sírig 😊

[email protected]
Laalee
hat aki a p4 et tekinti a sebesegbajnoknak annal nem is csoda hogy szaggat 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mikike
én szeretem a hokit

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Scooter
Gagyi!!! Maradok az Emperor: Battle for Dune-nél. A stratégia százszor jobb! Ki a fenének van kedve PC-n hokizni? Gyerekes játék 😊 Olyan Joystick rángatós játék.
CSOCSO
nem bizti hogy 2 d sek.. csak jo proci kel hozzá.. pl GameCube-n is van az egyik focis amez az egész háttér ( közönség) 3 d!! majdnem leszoptam magam!! ahogy a csáveszek ott lengetik a zászlót meg hullámoznak meg stb..nemtom mekkora géppel ér fel a gamecube de gef 3 szinten lehet... meg vagy 1.4 es intel körül..
Ahhoz képest, hogy idézem/EASPORTS/: "idén a FIFA 2002 lesz az 1etlen sportjáték" nem is rossz. Nem igazság... }😞 az nhl mindig szebb és jobb , mint a FIFA. Nem csaoda ... foci nem kell az amcsiknak....
A közönség pedig nem 3ds . Láttam már ugyanezt a közönségtextúrát a fifához (letöltöttem). Nem túl jók. Talán az optionsban a crowd detail(vagy ilyesmi ha van) -nél +lehet csinálni jobbra.

F I F A forever!!!

Scooter
Csak illúzió 😊 2D-sek azok!
Ez is csak egy újabb reklámfogás. Ugyanazt eladják, csak egy kicsit feltúrbozzák. Habár hülyeség volt ez a mondat, mert minden játék akkor lehetne az. Lásd: Emperor, mert az csak egy újabb rókabor csilivilibe csomagolva. Igaz nekem nagyon tetszik! Nem tudnak már nagyon extrákat készíteni.
Lacc
jól látom hogy az egyik képen 3D-s nézők vannak?