NHL 2002 részletek és képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki elküldené, hogy honnan lehetne a rip-et letölteni, azt a hálám üldözni fogja a sírig 😊
[email protected]
[email protected]
hat aki a p4 et tekinti a sebesegbajnoknak annal nem is csoda hogy szaggat 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Gagyi!!! Maradok az Emperor: Battle for Dune-nél. A stratégia százszor jobb! Ki a fenének van kedve PC-n hokizni? Gyerekes játék 😊 Olyan Joystick rángatós játék.
nem bizti hogy 2 d sek.. csak jo proci kel hozzá.. pl GameCube-n is van az egyik focis amez az egész háttér ( közönség) 3 d!! majdnem leszoptam magam!! ahogy a csáveszek ott lengetik a zászlót meg hullámoznak meg stb..nemtom mekkora géppel ér fel a gamecube de gef 3 szinten lehet... meg vagy 1.4 es intel körül..
Ahhoz képest, hogy idézem/EASPORTS/: "idén a FIFA 2002 lesz az 1etlen sportjáték" nem is rossz. Nem igazság... }😞 az nhl mindig szebb és jobb , mint a FIFA. Nem csaoda ... foci nem kell az amcsiknak....
A közönség pedig nem 3ds . Láttam már ugyanezt a közönségtextúrát a fifához (letöltöttem). Nem túl jók. Talán az optionsban a crowd detail(vagy ilyesmi ha van) -nél +lehet csinálni jobbra.
A közönség pedig nem 3ds . Láttam már ugyanezt a közönségtextúrát a fifához (letöltöttem). Nem túl jók. Talán az optionsban a crowd detail(vagy ilyesmi ha van) -nél +lehet csinálni jobbra.
Csak illúzió 😊 2D-sek azok!
Ez is csak egy újabb reklámfogás. Ugyanazt eladják, csak egy kicsit feltúrbozzák. Habár hülyeség volt ez a mondat, mert minden játék akkor lehetne az. Lásd: Emperor, mert az csak egy újabb rókabor csilivilibe csomagolva. Igaz nekem nagyon tetszik! Nem tudnak már nagyon extrákat készíteni.
Ez is csak egy újabb reklámfogás. Ugyanazt eladják, csak egy kicsit feltúrbozzák. Habár hülyeség volt ez a mondat, mert minden játék akkor lehetne az. Lásd: Emperor, mert az csak egy újabb rókabor csilivilibe csomagolva. Igaz nekem nagyon tetszik! Nem tudnak már nagyon extrákat készíteni.