Magyar ftp szerver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen FTP-ztem...
Havi 1500 Ft.. Csak aztán leállt a szerver :-(
Havi 1500 Ft.. Csak aztán leállt a szerver :-(
Ha valaki tudna egy olyan FTP-szervert mondani, ahonnan ingyen lehet szedni mondjuk zenéket. De lehet saját cumókat feltölteni!
Mondjuk torrenten megtalálok majdnem mindent, de egy FTP érdekelne!
Mondjuk torrenten megtalálok majdnem mindent, de egy FTP érdekelne!
nem tudja valaki hogy hol lehet FTP-hez szervert bérelni???
küldjétek már el légyszives ha valaki tud valamirõl!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
küldjétek már el légyszives ha valaki tud valamirõl!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
hi,
ha vk ismer olyan ftp címet, ahol csak mp3 van, akkor legyen szíves elküldeni az elérhetõségét emilben ([email protected])
elsõsorban trance érdekelne, de mást is szívesen hallgatok, a lényeg, hogy megbízható legyen és jó minõségû anyagok legyenek fent
elõre is köszönöm
ha vk ismer olyan ftp címet, ahol csak mp3 van, akkor legyen szíves elküldeni az elérhetõségét emilben ([email protected])
elsõsorban trance érdekelne, de mást is szívesen hallgatok, a lényeg, hogy megbízható legyen és jó minõségû anyagok legyenek fent
elõre is köszönöm
Az mindenkinek a maga dolga ki kit ver át, ki kinek dõl be ill kinek mi mennyit ér.
Viszont az ilyen ftp szerintem vörösposztó a BSA-nek, lehetne szolídabban is..
Talán szentimentális vok, de az igazán tökös gyerek, a RobinHood jellegû cracker aki az aránytalan globalizáció ellen van, felrakja ingyen a cuccot. Persze itt (Insane) nem errõl van szó, de sokan így csinálják..
Viszont az ilyen ftp szerintem vörösposztó a BSA-nek, lehetne szolídabban is..
Talán szentimentális vok, de az igazán tökös gyerek, a RobinHood jellegû cracker aki az aránytalan globalizáció ellen van, felrakja ingyen a cuccot. Persze itt (Insane) nem errõl van szó, de sokan így csinálják..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
szerintem ilyen ingyenesben már nincs 😞
"nem szeretem, ha valaki a semmiből hasznot húz."
Azért gondolom a szerver bérlése nem ingyen van... De te tudod.
Azért gondolom a szerver bérlése nem ingyen van... De te tudod.
Nem átverés, nekem van, és tényleg az van fent, ami a honlapon is listázva van (FTP-Bemutató). Szvsz nagyon megéri.
1000 FT-ért ember? és még befizetés előtt azt se látom, hogy létezik a szerver?
Nem az összeget sajnálom, hanem útálom mikor palira vaszik az embereket.
Nem az összeget sajnálom, hanem útálom mikor palira vaszik az embereket.
nekem is legyszives
[email protected]
[email protected]
nekem is ha lehetséges...
IGEN,igen.Ez az!!!Nagyon szépen kérlek küld el az uj IP-t emailre.Elöre is köszönöm.
És 46.10 volt a vége? Az az IP már nem él, másik van...
Te igen egyszerü!!Nem látod hogy nem a cimét kértem,hanem hogy tudja e valaki mért nem lehet csatlakozni?
Ugy kezdődött,hogy 24.114...
Évek ota müködött egy szerver amin csak magyar mp3-ak voltak,de rengeteg.Nyár eleje ota elérhetetlen.Nem tud rola Valaki valamit?