27
Magyar ftp szerver
-
oliverspy #27 Régen FTP-ztem...
Havi 1500 Ft.. Csak aztán leállt a szerver :-( -
oliverspy #26 Ha valaki tudna egy olyan FTP-szervert mondani, ahonnan ingyen lehet szedni mondjuk zenéket. De lehet saját cumókat feltölteni!
Mondjuk torrenten megtalálok majdnem mindent, de egy FTP érdekelne! -
nagyZSé #25 ja a címem lemaradt
[email protected] -
nagyZSé #24 nem tudja valaki hogy hol lehet FTP-hez szervert bérelni???
küldjétek már el légyszives ha valaki tud valamiről!!!
-
zotyo #23 hi,
ha vk ismer olyan ftp címet, ahol csak mp3 van, akkor legyen szíves elküldeni az elérhetőségét emilben ([email protected])
elsősorban trance érdekelne, de mást is szívesen hallgatok, a lényeg, hogy megbízható legyen és jó minőségű anyagok legyenek fent
előre is köszönöm -
#22 Az mindenkinek a maga dolga ki kit ver át, ki kinek dől be ill kinek mi mennyit ér.
Viszont az ilyen ftp szerintem vörösposztó a BSA-nek, lehetne szolídabban is..
Talán szentimentális vok, de az igazán tökös gyerek, a RobinHood jellegű cracker aki az aránytalan globalizáció ellen van, felrakja ingyen a cuccot. Persze itt (Insane) nem erről van szó, de sokan így csinálják.. -
#21 éljen az aktualitás :)))) -
blackgamer #20 szerintem ilyen ingyenesben már nincs :( -
Bad Joe #19 "nem szeretem, ha valaki a semmiből hasznot húz."
Azért gondolom a szerver bérlése nem ingyen van... De te tudod. -
Bad Joe #16 Nem átverés, nekem van, és tényleg az van fent, ami a honlapon is listázva van (FTP-Bemutató). Szvsz nagyon megéri. -
#15 1000 FT-ért ember? és még befizetés előtt azt se látom, hogy létezik a szerver?
Nem az összeget sajnálom, hanem útálom mikor palira vaszik az embereket. -
#13 igen
-
_WizarDTommy_ #12 nekem is legyszives
[email protected] -
#11 bocsi
igy akartam irni
elkuldhetned emilben a cimet :-) -
sakac #9 nekem is ha lehetséges... -
katapult #8 IGEN,igen.Ez az!!!Nagyon szépen kérlek küld el az uj IP-t emailre.Elöre is köszönöm. -
#7 elkuldhetnem emilben a cimet...... -
Bad Joe #6 És 46.10 volt a vége? Az az IP már nem él, másik van... -
katapult #5 Te igen egyszerü!!Nem látod hogy nem a cimét kértem,hanem hogy tudja e valaki mért nem lehet csatlakozni? -
katapult #3 Ugy kezdődött,hogy 24.114... -
#2 ha cimet is mondanal melyikre gondolsz..... -
katapult #1 Évek ota müködött egy szerver amin csak magyar mp3-ak voltak,de rengeteg.Nyár eleje ota elérhetetlen.Nem tud rola Valaki valamit?