a legjobb haverja cserben hagy
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
barátok nem kellenek, max haverok. meg egy gép : ) Bár én már kezdek így unatkozni, mivelohogy a gépet is félig letiltották...
Mert az tutira egy orosz lehallgató készülék!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
csak vigyazz ne valami 2ajtos szekreny mellöl szedd fel 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Lehet, de csak nagyon lágy reszelővel szabad.
Viszont gyakran kell!
Viszont gyakran kell!
egyedül vagy mint az ujad? ez jo 😊 nekem 10 van...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
végül is én is barátnak hívtam cvsak ő azt mondta hogy az csak a csajoknak van.Na mind.Azt hiszem ma végleg elvesztettem a ténleg a legjobb barátomat.És a legnagyobb baj az hogy már ez a harmadik eset 9 év alatt.Ez a rohadt kis surmó mindíg jött utánnanm ha úőj haverokat találtamés csontig benyalt.És ez volt a harmadik eset.Az első legjobb haverom 3 év után úgy megutálta maketteivel hogy majdnem leköpte.Aztán én találtam még egy legjobb havert erre megint jött azzal is összevesztünk de úgy hogy mai napig legnagyobb riválisom és ellenségem.Aztán most gimiben találtam ezt a havert egy év alatt olyan haverok lettünk hogy 20000-et is odaadtam volna neki mert tudtam nem fog átverni.Meg eggyütt iszogattunk,meg feljártunk a nyáron.Most amikor megkezdődött a suli ilyenszemét módon már szinte utál,emiatt a köcsög makettos miatt.Azt ne mondjátok hogy verjem meg sajna megverne.Elvett minden barátomat most a suliban egyedül vagyok mint az ujjam.Akkor sokkal jobb volt csajozni is mert mindketten segítettünk egymásnak.Ténleg vége már harmadszor??????????????????????
^^
Az, hogy haverkodik vkivel, akit utálok, nem bűn.
De ha azelőtt mindig velem járt szórakozni és most azt mondja, hogy nem jön velem és megy a gyökérrel, az baj.
De ha azelőtt mindig velem járt szórakozni és most azt mondja, hogy nem jön velem és megy a gyökérrel, az baj.
Az ilyet minden tárgyalás nélkül egyszerűen kivégezném...
megoldas : vendetta 😊
jó csak vigyázz aztán nehogy te legyél a következő
persze ha te is akarod...
persze ha te is akarod...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
hát nem csináltam semmi rosszat meg nem is mondta.
Tegnap megpróbáltam eljátszani hogy nem történt semmi,és hogy megyünk e fel a dizsibe.Erre ő nem megyek fel ma.És hát azzal a köcsöggel ment.
Tegnap megpróbáltam eljátszani hogy nem történt semmi,és hogy megyünk e fel a dizsibe.Erre ő nem megyek fel ma.És hát azzal a köcsöggel ment.
^^
Engem meg múltkor haverom iviált, hogy basszuk meg együtt a nojét. Szerintem ilyen egy igazi barát, szerintetek?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nekem olyan volt, hogy megbaszta a nőt, akit elötte én
akkor úgy éreztem, mintha meghalt volna
de aztán... végülis haver
akkor úgy éreztem, mintha meghalt volna
de aztán... végülis haver
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A haverok már csak ilyenek,jönnek mennek, mint a cajok😊Sokkal cikibb,ha egy barátnak hitt ember hagy cserben.Szóval ne keseregj😊
Én ezt megoldottam. Nincsenek igazán barátaim, senki aki annyira közel álljon hozzám, hogy ekkorát csalódhassak. Ez nem véletlenül alakult így, széndékos dolog.
haggyad a francba , vannak még 1000X jobb barátok.Csak tkeresni kell . S ki keres talál. :-)
Sok sikert.
Sok sikert.
Akkor az nem is volt a legjobb haverod, csak elhitette veled, mellesleg lehet ő haragszik rád vmiért
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem most hagyott szarban a mocsok pedig a kormány oda adtam neki a motoromatme meg még cd-t is írtam neki most meg annak a köcsögek nyalja a seggét akit legjobban utálok.Egy órán pont dumálni akartam vele hogy hogy lesz a dizsibe menés és akkor az a köcsög azt mondja:ahogfy megbeszéltük és már ment is mellé ülni.De rohadt érzés egyik pillanatról a másikra már nics legjobb haverom:-(((
^^
← ElőzőOldal 2 / 2