985
-
Linkin1994 #825 szerintem jó az album de mielőtt véleményt mondasz legalább 5x végigkel halgatni az albumot szerintem ez is legalább olyan jó mint anno az MTm volt -
#824 Lehet velem van a baj de én elég sok számba ürességet érzek csak amikor megjelent a(z) MTM akkor kb zenei orgazmusom volt ugyanez volt a többi lemeznél is de most ez valahogy elmarad lehet hogy kicsit jobban át kéne lényegülnöm a lemezhez -
#823 hat, qrvara erdekes, az biztos. de nem mondanam egyertelmuen rossznak, inkabb kiserletiesnek, es egyedulallonak, van egy furcsa hangulata az egesznek. aki egy ujabb HT-t vagy Meteora-t vart volna toluk es az MTM-et tul mas iranyvonalunak talalta, az erre nemtom mit fog mondani. valoszinuleg csak annyit, hogy fura es/vagy szar, amit mar hallottam parszor :) -
#822 na, végighallgattam. az egyetlen értékelhető szám a The Messenger. azt megtartom, többi shift+delete. -
#821 Érdekes album.. -
#820 nekem egy egészen más jelző jutott eszembe, de inkább nem írom le, mert nekem ugrik a sok fanboj :( -
karajjj #819 háááát érdekes ez az új album... -
karajjj #818 mintha prodigy lenne :D -
karajjj #817 ez most komoly? :O
ez kurvajó -
#816 erdekes szam -
geo91 #815 jó a klip, javított egy kicsit a véleményemen a számról :D -
#814 jaja, mondjuk nekem a szám is tetszik, főleg Mike
de azért nem mondom hogy nem lett volna jó legalább a végére egy kicsit(nagyon) zúzós rész -
#813 legalább a klipje jó, de az kurvára -
#812 -
#811 kezdek végleg lemondani a linkin parkról :( -
#810 -
#809 na erre meg törlik..
-
#808 -
Kewell #807 itt van egy jó dnb mix az új számra.
impulsecreator jobban bejön mint az eredeti -
#806 ez egy trágya. -
#805 Szép Napot!
"Csendes", lassú (és más..) zene kedvelőként, nagyra értékelem a piano verziokat...is.
-
#804 A teljes dal nincs már meg valakinek, igaz hogy holnap jön ki, de jó lenne előbb hallani. :D -
Csaba007 #803 -
Csaba007 #802 Catalyst klipp!!
Linkin Park Catalyst -
#801 ugyanitt elvileg mar az albumborito van. azt hittem az elmosodas ki fog meg tisztulni, de elvileg nem fog.. -
#800 valami keszulodik :)
szept14-en jon A Thousand Suns (ezt mondjuk regota tudni mar) -
karajjj #799 hááát, nem egy nagy eresztés, de egynek elmegy -
#798 Nekem tetszik. -
#797 ez egy tök semmilyen szám. -
#796 -
karajjj #795 na ez jó :D -
#794 lulz
-
karajjj #793 teljesen jó -
#792 -
#791 ? -
#790 új album mikorra várható -
#789 nem rossz szám ez -
#788 -
#787 itt -
Hut #786 vki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni vagy interneten emgnézni a Numb című dal zongora kottáját?
előre is köszi