985
-
#785 nem lp, dead by sunrise. chester van benne lp-bol. -
Cat 02 #784 Az LP vagy vmi solo ? -
#783 2 meghallgatas utan viszonylag hallgathatonak tunik ez az out of ashes. -
#782 Nincs meg valakinek véletlenül a A Place for my head instrumentális változatban? azaz hogy nincs benne az énekelt szöveg, csak a háttérzene.
Nagyon megköszönném ^^ -
#781 klip.. -
#780 jó, hát igen, de én azért elismerem chester zenei tehetségét is, elég jó hangja van, csak kurvul, hát ez van.. -
#779 azé kóribácsit ne hasonlíts csezihez, kóri vissza tudott térni emberesen, csezi meg kezd elhomokulni egyre jobban... -
#778 nem hát.. mondjuk hallottam belőle részleteket korábban, de akkor sem érdekelt különösebben, eléggé ilyen középszerű lófasznak tűnik. bezzeg amikor új slipknot albumból, all hope is gone-ból kiszivárgott 30 másodperc, a hideg futkosott tőle a hátamon -
karajjj #777 hát nem egy nagy eresztés... -
#776 első single: Crawl Back In
sztetek megfér itt vagy új topicot nekik? -
#775 buzuljanak én leszarom, amíg a zenéjük tetszik -
#774 elbuzul az egész világ, úgy tűnik ez lesz a végítélet -
#773 -
#772 kissé az :P -
karajjj #771 "konci"?????
bazz, teis buzis vagy... -.- -
#770 szerintem is buzis. hát csezi egyik DBS konci után mikor pózol a feleségével, úgy néz ki mint egy travi. lehet az is. :D -
#769 album trailer
myspace
ez utóbbi oldalon felül a kép-wtf? csak szerintem kibaszottul buzis? :) -
#768 ütős -
#767 Hát.... nem olyan rossz, de jobbat vártam :S -
#766 -
#765 jó lesz ez:) én már várom -
Cat 02 #764 Szerintem jó ez a szám, de sajnos Hybrid Theory bármelyik száma így is alázza ezt =\ -
ZsirosKenyer #763 ekkora szart bmeg.
Hol van a jó öreg EGYEDI LP..... Hybrid Theory... miss u... -
karajjj #762 nemkell fikázni, nekem tetszik... -
#761 osztom -
#760 sztem jóez teljesen. simán elfér ez a szám, csak kicsit haragszok rájuk, hogy valahogy mintha direkt basznának már kicsit is erősebb, numetálosabb számot csinálni. hybrid theory volt az isten, akárki akármit mond. túlságosan populárisak akarnak lenni, vagy nemtom hogy mondjam.. az m2m-be is tettek összesen 2-3 erősebb számot, ami az elvárható szint alja volt, hogy az eredeti rajongókat ne hagyják teljesen cserben, aztán annyi. az új stílus sem rossz végülis, és van elég metál együttes, amik az igényeimet kielégítik, csak jobb volt, amikor ezek közé a linkin is inkább tartozott. -
#759 hát engem nem fogott meg ez a szám, alázza a wid-t nyálasságban, gagyiságban, joe nem is csinál benne semmit, nagy ratyi az egész szám -
#758 -
#757 New Divide -
#756 Linkin Park - Lockjaw
Itt a zenekar ÚJ DEMO száma! csak instrumental. -
#755 egy fan által készített remix album a meteora és a ht számaival. ;D -
#754 Így elsőre azt mondanám, hogy a hybrid theory meg a reanimation lemezek egy torrentbe oO -
#753 Linkin Park - Reanitheory 2008
ez mi ez? egy csomó torrent oldalon láttam... -
#752 -
karajjj #751 visszajött :D -
Cat 02 #750 Nekem jó :D -
#749 loál... -
karajjj #748 na fasza
megszűnt a képfeltöltő ahol a banner volt :S -
#747 A november 6-i CSI-epizód a Linkin Park új kislemeze, a Leave Out All The Rest-re fog épülni, nem elég, hogy azzal kezdődik és fejeződik be a rész, de közben is felhasználják az elemeit. -
#746 mítú