985
-
#905 Na igen erre gondoltam :D Nem rossz, bár Mike mellőzése annyira nem tetszik.. ez a Rakim gyerek elég gyenge. -
#904 Linkin Park töltötte fel. Nem valószínű, hogy ezt is letörlik úgyhogy belinkelem :)
-
#903 Ha felmentek Shazaam-ra és betaggeltek bármilyen számot felül a kis képre kattintva meghallgathatjátok az új számukat: Guilty All The Same. Szerintem egész jó, van benne jó kis gitár instrumental, Chazy viszont elég visszafogottan kiabál. Azért jobb sokkal, mint a Light That Never Comes tuctuc... Linkelném YT-ról, csak percenként veszik le a feltöltött videokat copyright miatt.... -
#902 -
karajjj #901 lassan elérik azt a szintet, hogy már nem vagyok kíváncsi rájuk... -
#900 -
#899 Még mindig kegyetlenjók a srácok!
-
#898 Szerintem jó lett az új album. Felüdülés az ATS után. -
#897 Új Linkin Park album kiszivárogtatva! :D (Demonoid link priviben) -
LPVivi #896 Sziasztok, lessétek meg a rajongói oldalam a Linkin Parkról ;) www.linkinvivi.gportal.hu -
#895 Szerintem nagyon ütős dal lett ez a LGM. -
gosumofo #894
Setlist: Notes:
01. A Place For My Head Long Intro; Ext. Outro
02. Given Up Ext. Outro w/ Extra Note
03. Faint Ext. Outro
04. With You 2012 Ext. Intro; Ext. Scratch Outro
05. Runaway
06. From The Inside Ext. Intro
07. Somewhere I Belong 2012 Ext. Intro
08. Numb
09. LIES GREED MISERY Live Debut
10. Points Of Authority
11. Waiting For The End Apaches Intro w/ 'Until It Breaks' rap; Ext. Outro
12. Breaking The Habit
13. LOATR/SOTD/Iridescent Ballad Medley
14. The Catalyst
15. BURN IT DOWN
16. What I've Done
17. Crawling
18. New Divide
19. In The End
20. Bleed It Out Ext. Intro; Ext. Bridge w/ Beastie Boys 'Sabotage'; Ext. Outro
21. Papercut
22. One Step Closer Ext. Outro -
gosumofo #893 -
raspoly88 #892 tudja vki hogy a new divide kottáját lelehet vhonnan tölteni? zongora ha lehet -
#891 Ez a Zwier.Z csávó fasza remixeket tud csinálni. -
#890 -
#889 ...és ugyanez a dal lesz az új Transformers filmben. Mert ez ilyen alap dolog, hogy minden transformers filmhez jár egy lp dal. :D -
#888 Iridescent a kovetkezo maxi -
#887 Kinek a pap kinek a papné -
#886 Hát jószar klip lett. -
#885 -
#884 Mert juliusban lessz egy itunes ingyenes koncert londonban és nem tudom hogy most hova mennyek mert ott csak ők lepnek fől, legalább is az nap.
Meg ott 3órára van kiirva a koncert, bár lehet hgoy abba a dedikálgatás is benne van. -
#883 1-1,5 óra. -
#882 És ilyenkor általában milyen hosszú koncertet nyomnak? -
#881 Jönnek novarockra idén. -
#880 Jah a High Voltage baszott állat volt mikor élőbe tolták 2001-be. -
régi nagy kedvenc -
Linkin1994 #878 Pont ezt vártam tőlük csak pont a legjobb számokat vágták ki amik ütnek élőben -
#877 Az egész koncert 1 óra és 21 perces nekem megvan és hát az MTV-től mit vársz ? -
Linkin1994 #876 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qc_hJ0t15aM?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qc_hJ0t15aM?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
A nyomorék MTv azért ezt a számot meg még párat nem adott le -
#875 -
#874 MTV-n ma 23:55-től leadják az idei madridi koncertjüket. -
#873 Ez kurvajó. Csoda hogy nem álltak nagy sittes gorillák körülöttük és nem lövették szét a felvételt készítő fanokat, mint ahogy LP-től, warnertől elvárható. -
#872 -
#871 Nah igen azért az ilyen R.I.P LP embereket megnézném hogy elkezdik-e kifütyülni őket egy koncerten amikor mondjuk egy ATS számot tolnak ami nem a Catalyst meg a WFE hanem mondjuk a Blackout pl -
Linkin1994 #870 Akkor nem is kell gyötörni magad a halgatásával maga az lp-is mondta ha nem tetszik akkor keress mást ami engem nagyon fáraszt ezek a ez már nem lp R.I.P lp meg ilyen hülyeségek ők még Lp csak nem bírják az emberek fellfogni hogy változtak és mint NU metal stílus kihalt de koncerten még zúznak ugyanúgy -
#869 úgy, ahogy mondod. -
#868 Most sikerült végighallgatni az új albumot, hát kihívás volt.. Egyik kedvenc bandám a Linkin Park, noha általánosságban véve inkább az elektronikus zenék híve vagyok. Kevés embernek tetszett pl a Reanimation album de nekem az is a kedvenceim közé tartozik, de ez a Thousand suns.. Ez mi? Most komolyan ez egy hulladék. A wretches & kings-en kívül mind egy trágya, saját műfaján belül is. Ok , hogy nem NU-metal ok , hogy nem is rockzene de hát ez írtó gyenge lett.A minutes to midnight is érdekes volt már de azért az még egy hallgatható lemez ehhez képest. Akárki akármit mond a zeneileg való megkomolyodás nem egyenlő a gyenge produkciókkal, ez csak alibi. R.I.P. LP. -
#867 waiting for the end -
#866 bocsánat igazad van