985
  • Kongy
    Na igen erre gondoltam :D Nem rossz, bár Mike mellőzése annyira nem tetszik.. ez a Rakim gyerek elég gyenge.
  • Norbi1990
    Linkin Park töltötte fel. Nem valószínű, hogy ezt is letörlik úgyhogy belinkelem :)
  • Kongy
    Ha felmentek Shazaam-ra és betaggeltek bármilyen számot felül a kis képre kattintva meghallgathatjátok az új számukat: Guilty All The Same. Szerintem egész jó, van benne jó kis gitár instrumental, Chazy viszont elég visszafogottan kiabál. Azért jobb sokkal, mint a Light That Never Comes tuctuc... Linkelném YT-ról, csak percenként veszik le a feltöltött videokat copyright miatt....
  • Bulykin
  • karajjj
    lassan elérik azt a szintet, hogy már nem vagyok kíváncsi rájuk...
  • skinnyman
  • Kongy
    Még mindig kegyetlenjók a srácok!

• lpmaskmancick
    Szerintem jó lett az új album. Felüdülés az ATS után.
  • Steve Downie
    Új Linkin Park album kiszivárogtatva! :D (Demonoid link priviben)
  • LPVivi
    Sziasztok, lessétek meg a rajongói oldalam a Linkin Parkról ;) www.linkinvivi.gportal.hu
  • lpmaskmancick
    Szerintem nagyon ütős dal lett ez a LGM.
  • gosumofo

Setlist: Notes:
    01. A Place For My Head Long Intro; Ext. Outro
    02. Given Up Ext. Outro w/ Extra Note
    03. Faint Ext. Outro
    04. With You 2012 Ext. Intro; Ext. Scratch Outro
    05. Runaway
    06. From The Inside Ext. Intro
    07. Somewhere I Belong 2012 Ext. Intro
    08. Numb
    09. LIES GREED MISERY Live Debut
    10. Points Of Authority
    11. Waiting For The End Apaches Intro w/ 'Until It Breaks' rap; Ext. Outro
    12. Breaking The Habit
    13. LOATR/SOTD/Iridescent Ballad Medley
    14. The Catalyst
    15. BURN IT DOWN
    16. What I've Done
    17. Crawling
    18. New Divide
    19. In The End
    20. Bleed It Out Ext. Intro; Ext. Bridge w/ Beastie Boys 'Sabotage'; Ext. Outro
    21. Papercut
    22. One Step Closer Ext. Outro
  • gosumofo
  • raspoly88
    tudja vki hogy a new divide kottáját lelehet vhonnan tölteni? zongora ha lehet
  • lpmaskmancick
    Ez a Zwier.Z csávó fasza remixeket tud csinálni.
  • lolSL
  • lpmaskmancick
    ...és ugyanez a dal lesz az új Transformers filmben. Mert ez ilyen alap dolog, hogy minden transformers filmhez jár egy lp dal. :D
  • jetblack
    Iridescent a kovetkezo maxi
  • jetblack
    Kinek a pap kinek a papné
  • lpmaskmancick
    Hát jószar klip lett.
  • 5c0rp330n
  • Kokesz02
    Mert juliusban lessz egy itunes ingyenes koncert londonban és nem tudom hogy most hova mennyek mert ott csak ők lepnek fől, legalább is az nap.
    Meg ott 3órára van kiirva a koncert, bár lehet hgoy abba a dedikálgatás is benne van.
  • SötétBarom
    1-1,5 óra.
  • Kokesz02
    És ilyenkor általában milyen hosszú koncertet nyomnak?
  • SötétBarom
    Jönnek novarockra idén.
  • lpmaskmancick
    Jah a High Voltage baszott állat volt mikor élőbe tolták 2001-be.
  • lolSL

régi nagy kedvenc
  • Linkin1994
    Pont ezt vártam tőlük csak pont a legjobb számokat vágták ki amik ütnek élőben
  • jetblack
    Az egész koncert 1 óra és 21 perces nekem megvan és hát az MTV-től mit vársz ?
  • Linkin1994
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qc_hJ0t15aM?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qc_hJ0t15aM?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

A nyomorék MTv azért ezt a számot meg még párat nem adott le
  • lolSL
  • lolSL
    MTV-n ma 23:55-től leadják az idei madridi koncertjüket.
  • lpmaskmancick
    Ez kurvajó. Csoda hogy nem álltak nagy sittes gorillák körülöttük és nem lövették szét a felvételt készítő fanokat, mint ahogy LP-től, warnertől elvárható.
  • lolSL
  • jetblack
    Nah igen azért az ilyen R.I.P LP embereket megnézném hogy elkezdik-e kifütyülni őket egy koncerten amikor mondjuk egy ATS számot tolnak ami nem a Catalyst meg a WFE hanem mondjuk a Blackout pl
  • Linkin1994
    Akkor nem is kell gyötörni magad a halgatásával maga az lp-is mondta ha nem tetszik akkor keress mást ami engem nagyon fáraszt ezek a ez már nem lp R.I.P lp meg ilyen hülyeségek ők még Lp csak nem bírják az emberek fellfogni hogy változtak és mint NU metal stílus kihalt de koncerten még zúznak ugyanúgy
  • Gurren
    úgy, ahogy mondod.
  • HöfEE
    Most sikerült végighallgatni az új albumot, hát kihívás volt.. Egyik kedvenc bandám a Linkin Park, noha általánosságban véve inkább az elektronikus zenék híve vagyok. Kevés embernek tetszett pl a Reanimation album de nekem az is a kedvenceim közé tartozik, de ez a Thousand suns.. Ez mi? Most komolyan ez egy hulladék. A wretches & kings-en kívül mind egy trágya, saját műfaján belül is. Ok , hogy nem NU-metal ok , hogy nem is rockzene de hát ez írtó gyenge lett.A minutes to midnight is érdekes volt már de azért az még egy hallgatható lemez ehhez képest. Akárki akármit mond a zeneileg való megkomolyodás nem egyenlő a gyenge produkciókkal, ez csak alibi. R.I.P. LP.
  • 5c0rp330n
    waiting for the end
  • jetblack
    bocsánat igazad van